ANSWERS PART.1

kui vanha oot? olen 15 mitä toivot elämältäsi? toivon elämältä onnellisuutta ja sitä etten lopulta kadu jotain minkä oonkin tekemättä jättänyt Ootko tällä hetkellä kiinnostunut kenestäkään? mahdollisesti Blondi vai brunette? brunette Siniset silmät vai ruskeat silmät? ruskeat Onks sulla koskaa ollu rautoja? ei ole Kuinka pitkä oot? oon 161cm pitkä Mitä harrastat? en tällähetkellä harrasta mitään Kui mont kertaa oot seurustellut? kerran Lempiruoka? mulla ei lempiruokaa oikeastaan ole Seurusteletko? en seurustele voikko tehä susta ja annikasta postauksen? tuskin semmosta teen
miten hoidat ihoa?
oon oikeestaan todella laiska nykyään hoitamaan ihoa milläänlailla, pesen vaan meikit iltaisin ja rasvaan useemman kerran päivässä Vietätkö paljon aikaa perheen kanssa, käytkö esim siskojes kaa ulkona jne? joskus kyllä, mutten voi sanoa että paljon Miten tykkäät viettää joulua? samalla kaavalla millä jokainen joulu on menty, sekä perheen että mummin ja papan kanssa Entä uuttavuotta? kavereiden kanssa pitäen hauskaaxcvbvc Mitä kaikkea oot harrastanut elämäs aikana? oon oikeestaan kerennyt harrastamaan vaikka ja mitä nyt kun ajattelee, alppihiitoa, sekä muodostelma- että yksinluistelua, tennistä, telinevoimistelua, rytmistävoimistelua, erilaisia tansseja, ja mitäköhän kaikkea Jos nyt aloittaisit jonkun harrastuksen mikä se olisi? en tiedä Minkä ikäsenä alotit laskettelun? muistaakseni 4-vuotiaana Ootko laskenu suksilla ennenku alotit lautaileen ja jos joo ni kauan laskit suksilla? olen, laskin noin 4vuotta suksilla, kun lauta tuli mukaan kuvioihin ja siitä lähtien on ollu molemmat aina varastossa Jos saisit 5 toivetta tulevaisuudelta mitkä ne olisi? näitä en uskalla sanoa näin hätäisesti kun tuntuu että näitä pitäisi miettiä kauemminkin Haluaisitko lukioon vai amikseen? lukioon Kuinka kauan sulla kestää yleensä tehdä postausta? teen yleensä kaikkea muuta siinä samalla niin saattaa vierähtää useampikin tunti, kun taas joskus saan sen muutamassa kymmenessä minuutissa valmiiksi Haluaisitko nyt seurustella vai ootko mielummin sinkku? en osaa sanoa, en kyllä pistäis pahaks jos joku ihana elämään tällähetkellä ilmestyisikin!catsjgvnb Ketkä on sun elämän tärkeimmät henkilöt jos perhettä/sukua ei lasketa? muutama kaveri jotka on tullu hetkessä älyttömän tärkeiksi Jos pitäis päättää yks ikä jonka ikäsenä elät koko elämäs nii mikä se olis? 21vuotiaana olis mukava olla, se tuntuu sopivalta Lempi vaatekauppa? zara tai cubus Nettisivut joilla käyt eniten? facebook mikä sun toinen nimi ? severiina mikä ipad sulla on? ipad 2 ilmeisesti mitä ripsiväriä käytät? nyt on käytössä joku rimmelin ripsari mutta ostan aina sen mikä ensimmäiseksi eteen sattuu entä muut meikit joita käytät? näistä oon postausta tehnyt jo joskus viimetalvena, mutta meikkivarastokin kun on päivittyny niin voisin tehdä jonkunnäköistä postausta niistäkin lempi vuodenaika? kesä ehdottomasti! ikävöitkö koskaan aikoja jarnon kanssa vai ootko onnellinen et ne on ohi? tottakai mä ikävöin, ne oli tähän mennessä parhaita aikoja elämässä onko sulla enemmän tyttö – vai poikakavereita? poika ootko koti vai ulko ihminen (tai siis sellanen joka ei viihdy kotona)? viihdyn kotona hyvin ja ihan mielelläni vaan joskus vietän aikaa yksin kotona  minkä ikäsiä sun sisarukset on ja kui monta niitä on ja nimet? annika 17, kiia 11 ja olivia 4catsjh ootko hyvissä väleissä sun perheen kanssa? joo ootko surullinen, tai vaikuttaa formis et oisit allapäin tosi useesti vaikken kyllä tiedäkkään miten asiat mut ajattelin vaan? oli tossa niitä aikoja kyllä kun ei kaikki ihan hyvin ollut mutta nyt taas kaikki on paremmin yleisesti ottaen ootko sä tyytyväinen elämääs? oikeestaan olen vaikka muutamia asioita voisinkin muuttaa minkälainen luokka sulla on? todella pieni mutta mukava! monta kertaa oot värjänny hiukses, ne on upeat!? oon mä useammanki kerran näitä joutunu nyt värjäilemään mutta samalla värisävyllä aina miten hoidat hiuksias? en hoida näitä mitenkään juurikaan millään aineilla juotko? en poltakko? en oletko onnellinen tällähetkellä? en mä osaa sanoa, kyllä kai jos saisit mennä ajassataaksepäin mihin menisit? haluaisin mennä kaksi vuotta taaksepäin ketä ihmisiä ihailet? äitiä mitä odotat tällähetkellä? huomista oletko ollu nuorempana itsesi mielestä nolo? eiköhän jokainen ajattele tälleen ainakin jossain vaiheessa, mutta kyllä Monenko henkilön kanssa olet seurustellut ? yhden Saatko kuukausirahaa ? saancats Onko sinulla lemmikejä ? ei ole Missä maissa olet käynyt ? virossa, venäjällä, espanjassa, kreikassa, egyptissä, englannissa ja ruotsissa onko kukaan lukia tullut ikinä moikkaamaan ? on tullut muutaman kerran minkälaiset välit sulla on vanhempiisi? hyvät välit on molempiin! Lempileffa? what to expect when you’re expecting onko sun vanhemmat vielä yhdessä? on ne yhdessä jos saisit ostaa ruokakaupasta mitä vaan, mitä ostaisit? kaikki mahdolliset hedelmät mitä hedelmäosastolta löytyy kuinka pitkä oot? oon 161cm pitkä haluaisitko olla pitempi, mitä nyt oot, ja jos haluaisit, niin kuinka pitkä? haluaisin olla muutaman sentin pidempi, 166cm olisi hyvä lempisarja? pretty little liars haluisin tietää, et miten saat sun hiukset näyttämään noin tuuheilta? nää on luonnostaan tuuheet, en tee näille mitään tai käytä mitään aineita! Ku kuivaat, ni kuivaatko pääalaspäin? en kuivaa hiuksia hiustenkuivaajalla vaan annan kuivua itsekseen ihan pää normaalisti Käytätkö jotain aineita? en käytä ooks koskaa kokeillu huumeit? en ole voisitko kuvitella tekeväsi uudestaan lapsuudenkuvista postauksen? voisin, ja voisin mä niitä vaikka enemmänkin jostain koittaa etsiä

65 Responses to “ANSWERS PART.1”

 1. Anonyymi sanoo:

  Vastasit hirveen tylsästi kaikkiin….

 2. Anonyymi sanoo:

  vastauksistas sai jotenkin sellasen käsityksen et ei vois vähempää kiinnostaa…:(

 3. Anonyymi sanoo:

  Mä tiesin ekan kommentin jo ennen ku avasin tän!
  Ano: et sinäkään ystävällisesti osaa puhua? Ja tees ite samanlaiset
  Postaukset- niihin menee aikaa piste. Ja onko ainut ystävällinen ja
  Pirteä vastaus se missä on miljoona hymiötä ps saralla on muutaki tekemistä
  Ja ensin valitetaan ettei tee postauksia, sit valitetaan vaikka tekee! Ärsyttävää ihmisiltä ja turhaa
  Valitusta…
  Mut oot sara ihana!:))
  -Katja

 4. ssenja sanoo:

  Tää kysymyspostaus oli tosi kiva:)

 5. Anonyymi sanoo:

  näytät kyllä vanhemmalta ku 15v, luulin et oot joku 17-18v!

 6. rosa sanoo:

  jaksaisitko ite vastata noin moneen kysymykseen kauheen pitkillä romaaneilla, jos niihin voi kerran vastata helposti ja yksinkertaisesti?

 7. sara sanoo:

  Johtuu varmaankin siitä koska en halua saada taas niitä kommentteja kun ei tekstiä ymmärretä. En viittiny mitään isompaa siis alkaa kirjottamaan..

 8. Anonyymi sanoo:

  sulle sopii bloditki tosi hyvi!:)

 9. Anonyymi sanoo:

  Hei voitko laittaa asetuksista sellasen mobiili asetukse, niin postauksiasi olisi helpompi lukea kännykällä? :)

 10. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus Sara! :) ps. älä välitä noista kitisevistä anoista!

 11. Anonyymi sanoo:

  vastaat aika tylysti! kommentteihin ja kysymyksiin ja muutenki ku kirjotat tekstiä :s

 12. Anonyymi sanoo:

  niimpä !!

 13. Anonyymi sanoo:

  totta :(

 14. Anonyymi sanoo:

  siis ei oo totta, tuntuu että nää muut anonyymit valittaa täällä ihan mitä tahansa teetkin XD lopettajaa jo kitisijät

 15. Anonyymi sanoo:

  "Ku kuivaat, ni kuivaatko pääalaspäin? en kuivaa hiuksia hiustenkuivaajalla vaan annan kuivua itsekseen ihan pää normaalisti"

  vähänkö nauroin tossa ku sanoit, että ihan pää normaalisti:D kuvittelin sut pitämässä päätä alaspäin, ku annat niitten kuivuu:DD

 16. Anonyymi sanoo:

  vaikutat tosi ihanalt tyypilt mut nyt oli aneemist, vaikka toisaalta kaikella on syynsä :/ ja muista et asioil on tapana järjestyä :)

 17. Anonyymi sanoo:

  OLKAA NYT HERRAJUMALA HILJAA EI TARTTE JOKAIKISESTÄ ASIASTA ALKAA VALITTAA ! sara kiitos tästä postauksesta tää oli kiva:-) oot ihana!

 18. Anonyymi sanoo:

  poistitko forsmspringis? :)

 19. Anonyymi sanoo:

  sun blogi on muuttunu jotenki tosi synkäksi… olit ilosemman tuntonen ennen :/

 20. Anonyymi sanoo:

  sama :DD

 21. Anonyymi sanoo:

  Mulle tulee tosi paha mieli sun puolesta ku sua haukutaa täällä jatkuvasti :( hyvä että poistit formspringin! Sara oot ihana ja aivan sairaan kaunis! =)

 22. Anonyymi sanoo:

  Oon samaa mieltä :/

 23. Anonyymi sanoo:

  Tykkään sun blogista <3 oot varmaan kertonu millä värisävyllä värjäät sun hiukset, mutta voisitko vielä sanoa koska en oo ollu lukijana kauaa :) ku kiinnostais tietää:)

 24. Anonyymi sanoo:

  en tajuu mikä teillä on ongelmana ku pitää koko ajaa jauhaa paskaa? ei tartte tulla haukkumaaa ja valittamaan ihan jokaisesta asiasta !! sara oot nätti ja sulla on kiva blogi!:):)

 25. janni! sanoo:

  WTF OOT 15 ! sust vois saaha semmosen kuvan et oot tyylii 17 taijotaa, ite oon 14 ja en vois kuvitella olevani siä ens vuon, oot jotenki nii nätti ja täydelline tyyli ja emt :D

 26. Anonyymi sanoo:

  no mitäs hemmettiä, jos haluatte lukee blogeja, joissa hehkutetaan kokoajan sitä, miten ihanaa elämä on ja kaikki on aivan mahtavasti, niin eiköhän niitäkin löydy. miks helvetissä pitäs esittää jotain maailman ilosinta ihmistä ja raiskata tosiaan esim. niitä :D::D-hymiöitä kokoajan jos se nyt ei vaan satu tuntumaan hyvältä? en tiedä muista, mutta en mä kyllä ainakaan jaksa lukea niitä "jee elämäni on täydellistä, olkaa kateellisia" -blogeja, tää on just jeeees.

  sori avautuminen, mutta ärsyttää kun pitää etsiä aina valittamista kaikesta. ja teillä on vissiin todellakin eri käsitys tylsästi ja töykeesti vastaamisesta kun mulla, mun mielestä noi vastaukset oli ainoastaan selkeitä….

 27. Anonyymi sanoo:

  siiis ihan normistihan sä vastaat onks sulla lemmikkejä?' ''ei ole'' oisko pitäny laittaa '' ei oo mutta sellaset on kyl kivoi :) :) :) :) ''

 28. Anonyymi sanoo:

  samoja kysymyksiä tuli kahteen otteeseen

 29. Anonyymi sanoo:

  No parempi näin, kuin ne isot ja vaikeasti luettavat tekstit!

 30. Anonyymi sanoo:

  sama :D

 31. Anonyymi sanoo:

  hei awww ihana toi "en kuivaa hiustenkuivaajalla vaa annan kuivuu pää ihan normisti" :D tai lähinnä mielikuvat siitä et antas hiusten kuivuu vapaana pää alaspäi.. hitsin sulosta:)

 32. Anonyymi sanoo:

  ehei vittu vaik ootki hyvä laskee laudal ni tarvi silti tulla nii ym sielt niskaa stna ku olit mäessä tänää ja satuin samaan aikaan olemaan..:)

 33. Anonyymi sanoo:

  hihii oot niin kaunis ja en kyl ikinä ois uskonu et oot vaan 15 :D rakastan sun tyyliä ylipaljo ja sun postaukset aina piristää mun päivää :)

 34. Anonyymi sanoo:

  Sussa ja annikassa on se ero, että toinen huomioi lukijansa vastaamalla niiden kommentteihin ja toinen taas ignooraa ihan kokonaan ne. Päättele ite kumpi on kumpi.

 35. Anonyymi sanoo:

  poistit vissiin formspringin? mä tosiaan ymmärrän sua! ei joittenki idioottien perättömiä väitteitä tarvii kenenkään kuunnella, jos ei halua.
  tsekkaa muute facebookista aurora koskinen… aikalailla sun näkönen tyttö tossa profiilikuvassa:))))

 36. Anonyymi sanoo:

  aattelin ennen et oot varmaa tosi kiva tyyppi, mut must vähä tuntuu et sul on noussu aika pahasti kusi päähän ku näihinki vastaat nii tylysti ku vaa voi :D annat itestäs aika huonon kuvan

 37. Anonyymi sanoo:

  Mistä oot ostanu sen sun Jack Daniels -paidan? :)

 38. Anonyymi sanoo:

  minkä ikäsiä olitte jarnon kanssa kun seurustelitte? :)

 39. Anonyymi sanoo:

  ootko huomannut että sun koululaisella Valma Kotirannalla on tosi samantyyppisiä kuvia facebookissa, tyyliin jos vertaa teidän tänhetkisiä profiilikuvia, koitappa etsiä viisi eroavaisuutta, aika vaikeeta eikö. muutenkin tulee jotenkin fiilis, että valma yrittää matkia sua noilla sen kuvilla, minä ja muutama muu olemme laittaneet tämän merkille, ja halusin vain ilmoittaa :(

 40. Anonyymi sanoo:

  katsoppa aurora koskisen profiilikuva fb:stä..

 41. sara sanoo:

  Ai ihan niskaanko oon laskenu?? :)

 42. Anonyymi sanoo:

  Niinhä tos lukee

 43. sara sanoo:

  monet kaverit on joo vinkkaillu tosta mulle jo aijemminkin :-)

 44. sara sanoo:

  joo tän oon myös nähny :-D

 45. sara sanoo:

  olin kerennyt täyttää jo 14 mutta jarno täytti vasta kuukauden päästä, mä kerkesin myös täyttää jo 15 :)

 46. sara sanoo:

  se on kreikasta ostettu :) jostain semmosesta katukaupasta missä ne painatti sitte sen kuvion paitaan :)

 47. sara sanoo:

  varmasti sen takia että olis selkeempi, ettei tulis valituksia mutta näköjään tulee tästäkin? Lukijat aina vaan vaatii ja vaatii ja mitään mitä bloggaaja tekeekin niin ei olla tyytyväisiä.

 48. sara sanoo:

  aijaa, kiva kuulla :-)

 49. sara sanoo:

  joo voin! :) ite tykkään enemmän lukea blogeja sillä ihan normaalilla blogisivulla kännykällä niin ajattelin että pistän sen tähän omaankin, mutta ihan kumpi vaan on parempi :)

 50. sara sanoo:

  no joo, mihinkään mitä tekee ei olla tyytyväisiä, käy pikkuhiljaa turhauttamaan..:/

 51. sara sanoo:

  haha :-D

 52. sara sanoo:

  joo poistin eikä se nyt enään takaisin taida tulla :)

 53. sara sanoo:

  natural&easy; sävy 570 :)

 54. sara sanoo:

  aijaa, kiitos ihana :-)

 55. Anonyymi sanoo:

  Okei no kiitos kumminkin! En tiiä yhtään mistä sellasen vetäisin :D

 56. Anonyymi sanoo:

  vaikutat tosi ihanalta ja vahvalt ihmiseltä ja tätä sun blogia on ain kiva lukee :-) !! jaksat tosi hyvin tän kaiken paskan mitä naa ilkeet anot kaataa sun niskaan moni ei enää niin rumien kommenttien jälkeen mitä sie saat ni kirjottas enää blogia, toivottavasti et lopeta blogin pitoo niiden takia ! voisin suositella et ottaisit anonyymi kommentoinnin pois. ihailen sitä ku oot pysyny noin vahvana :)

 57. Anonyymi sanoo:

  eBaysta löytyy hulluna nuita toppeja/paitoja halvalla :)

 58. sara sanoo:

  no niinhän siinä lukee. et millään jaksais vähän lisää kertoa missäköhän vaiheessa niskaas oon laskenu? :)

 59. sara sanoo:

  ai ihan pelkästään vaan se ero meillä on? :)

 60. Mira sanoo:

  Mul on ikävä sun blondeja… mee kampaajalle värjäämään (jos siis haluut ne joskus takas:)), ettei tuloksena ole keltapäätä :D Ja kannattaa käyttää hopeashampoota.

  Kiva postaus!

 61. ALEXA sanoo:

  Mulla on tosi vastaavia kokemuksia teinivuosilta. Iho meni huonoon kuntoon joskus murrosiän alkaessa (joskus kymmenen vuotiaana jo) ja sitten alkoi kaikki koppaskonstit kiinnostamaan. Kokeilin kaiken maailman rasvoja, kuorinta-aineita, naamioita, kävin kosmetologilla… Lista on loputon!

  Noh tutustuin sitten jostain syystä tähän apteekissa myytävään http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/ORGAN-MEINEBASE-EMAeKSINEN-SUOLA-75-G Meinebasen suolaan ja siitä se kaikki sitten lähtikin. Kuorin tolla kerran viikossa ja tein kuumia suolahauteita ton, pyyhkeen ja lämpimän veden avulla. Lopetin muiden tuotteiden käytön ja jatkoin ton suolan kanssa. Eipä mennyt kun pari viikkoa niin iho oli täydellinen, eikä sen jälkeen ongelmia ole ollut, vaikka en tuota suolakaan enää ole vuosiin käyttänyt :-) Kai se vain on niin (ainakin tässä tapauksessa) että less is more!

  xx Alexa
  http://www.alexadagmar.com

 62. annie sanoo:

  Rakastan sun blogia !

 63. kiara sanoo:

  lemppariblogeja tää! missä muuten harrastit luistelua?:)

 64. Anonyymi sanoo:

  katohan uudestaan tämä sama, onks sillä sun ja ompun kuva? ainakin kirjoittanu että se ois hänen puolipikkusisko ja nimeksi sanonu omppu

Kommentoi