MY FACE

Multa on kyselty kuinka pidän ihoni siistinä ja kunnossa. En aijemmin ole tainnut täällä kyseisestä asiasta puhua, formspringin puolella kuitenkin maininnu. Ala-asteen lopussa mulla meni iho, ja varsinkin otsa todella huonoon kuntoon meikkivoiteen takia, joka ei mun iholle sopinut yhtään. Tämän huonon ja epätasaisen ihon seurauksena tuli kuvioihin otsahiukset, jotka ei tätä iho-ongelmaa ainakaan parantanut, vaan vei sen ainoastaan pahempaan suuntaan. Tuolta ajalta mulla ei paljoa kuvia ole, sillä en tykännyt olla kuvattavana tai kuvata itse itseäni, jos kuitenkin sen tein, sai kuvat rajun ihon muokkauksen välittömästi. Ajattelin siis ettei mulla mitään kuvia olisi, mistä tämän huonon ihon näkisi, mutta tajusin että lontoon kuvathan on koneella sekä myös muokkaamattomina, joten alla oleva ylempi kuva sieltä, toivottavasti tosta edes jotain irti saa.

cats
Kokeilin kaikkia mahdollisia markettituotteita aluksi, ja kävin myös kosmetologilla muutaman kerran ihonpuhdistuksessa. Kun ei mikään meinannut auttaa, tajusin ihotautilääkärin olevan se viimeinen mahdollisuus, ja päätin yrittää, jos vaikka sitä kautta jonkinlaisen ratkaisun tähän saisin.IMG_8050 Lääkäri antoi reseptin ihorasvaan, jota alkutalven jaksoin käyttää. Mun iho reagoi herkästi talveen, ja kuivuu helposti jo ilman mitään ihoa kuivattavia rasvoja ja aineita, joten jossain vaiheessa tämänkin käyttö jäi vähäiseksi ja alkoi vaan kosteuttavan kasvorasvan käyttö, eikä siinäkään vaiheessa minkäänlaista muutosta ihossa näkynyt.IMG_8070Lääkerasvojen jälkeen vielä kokeilin kaikkia mahdollisia lorealin ja garnierin ihonkuorinta aineita joiden luvattiin vähentää epäpuhtauksia ihossa ja ties mitä kaikkea muuta, ja toivoin että jos ne vaikka millään auttaisi…no eipä auttanut. Jossain vaiheessa tulin todella laiskaksi, enkä enään ihoa iltaisin jaksanut puhdistaa millään lailla, ja ylläolevat lumenen tuotteet jäivät ainoiksi ihonpuhdistustuotteiksi joita käytin. Kaikkien mahdollisten rasvojen ja aineiden lopettamisen jälkeen ja näitä tuotteita käyttäessä aloin jo muutaman viikon kuluttua huomaamaan että vihdoin alkaa näkyä eroa. Jatkoin siis pelkästään näiden tuotteiden kanssa tähänkin päivään asti, ja niinkun tuoteselosteessa luvataan täydellisen puhdas iho, sen saavutinkin juuri noilla aineilla. Tuossa vaiheessa aloin tajuamaan, että mun iholle parasta on vaan hoitaa sitä mahdollisimman yksinkertaisesti.

KASVOMEIKKI:
IMG_8006
Mulla oli alunperin käytössä lumenen parinkymmenen euron kosteuttava voide, jonka luulin olevan hyvää ja ajattelin etten sitä ala mihinkään muuttamaan. Annika kuitenkin jossain vaiheessa vinkkaili , että tätä jo mulla olevaa käsirasvaa voi laittaa myös kasvoille. Kokeilin siis, ja tajusin tämän olevan parempaa pohjarasvaksi kun se aijemmin käyttämäni.
cats Mun silmänaluset tummuu helposti päivän aikana, ja jossain vaiheessa käytin tätä lumenen vasemmalla olevaa meikin pohjustusvoidetta vielä suuremmallekkin osalle kasvoja, mutta nykyään vaan silmänalusille, jotta meikki pysyisi paremmin niillä alueilla. Ja niinkun oikean puolimmaisesta kuvasta näkyy, oon todennu tämän maybellinen fit me:n kaikella tavalla parhaimmaksi, ja päättänyt, etten vuodenajasta tai ihonväristä huolimatta meinaa enään muita kokeillakkaan.IMG_8028Tässä vielä kaikki meikit, joita arkimeikkiin käytän. Täydellinen ripsiväri olisi vielä hakusessa, mutta eiköhän sekin kokeilemalla löydy. Saa toki vinkkailla joitain teidän lempparituotteita jotka olette hyviksi todenneet. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua iho-ongelmista kärsiville. Kannattaa vaan olla kärsivällinen ja koittaa löytää omalle iholle sopivat tuotteet. Olisiko muuten mitään kiinnostusta jonkinlaiseen hiustuote postaukseen jossainvaiheessa, vaikken näitä mitenkään erityisesti hoidakkaan, niin silti noita tuotteita löytyy mitä olen hyviksi havainnut.


129 Comments
 • Anonyymi
  Posted at 21:35h, 18 joulukuun Vastaa

  enää*

 • karoliina
  Posted at 21:39h, 18 joulukuun Vastaa

  haha pari meikkivoidepurkkia :Dd

 • Anonyymi
  Posted at 21:45h, 18 joulukuun Vastaa

  mulla meni iho tosi huonoon kuntoon maybellinen dream matte moussen takia, ja nykysin käytän super stay 24h ja se nyt on ihan ok :-) oikea sävy siitä oli tosin helppo löytää! ja täydellinen ripsari mulle on maybellinen the falsies eli se höyhen systeemi + http://media.healthmonthly.co.uk/super/extrablackvolumemillionla.jpg :-) höyhenmascara jättää ripset joustaviks ja toi toinen erottelee kunnolla :-)
  million lashes mulla on ollu käytössä yli vuoden!

 • elvira
  Posted at 21:45h, 18 joulukuun Vastaa

  ootko koittanu maybelinen sitä keltasta ripsaria, mikähän se nyt olis, colossal vissiin:-D ehdottomasti paras ripsari mulle/ mun mielestä! jos et oo koittanut ni koita ihmeessä! ja siis ihan vaan se "perusperus" versio siitä (ku niitähän on mitä kaikkia mahollisia variaatioita :D), eli siis keltanen se purkki tai se ja lilalla se teksti :) en haluu ikinä käyttää muita ku sitä <3 :D

 • Anonyymi
  Posted at 21:46h, 18 joulukuun Vastaa

  sä kuulut mun mielest sellasee ihmisryhmää et ulkonäön perusteella jos joku sanois et oot 12 v nii voisit olla sen ikäne, mut sit jos joku sanois et oot 17 nii näytät siltä samaa aikaa. mulle on tullu ihan tavaks bongailla tämmösii henkilöitä, ei mulla muuta, haha :D

 • Anonyymi
  Posted at 21:51h, 18 joulukuun Vastaa

  ei liity tähä postauksee, mut ooks annika ollilal jtn sukuu? ;o

 • Anonyymi
  Posted at 21:54h, 18 joulukuun Vastaa

  mullakin oli samanlainen iho, ja mulla auto huolellinen meikkien poisto,kuoriminen kerran viikossa ja jokapäiväinen rasvaus! :)

 • Anonyymi
  Posted at 22:00h, 18 joulukuun Vastaa

  Etkös sä jossain vaiheessa syönyt niitä e-pillereitä? Nehän voi myös vaikuttaa ihon kuntoon aika dramaattisesti. Kaverini on ainakin saanut pillereiden ansiosta kaikki otsafinninsä katoamaan. Eli jos ne pillerit vaikuttikin sun ihon kuntoon positiivisesti, ei nuo rasvat sun muut mitä olet käyttänyt. Ootko ottanut sitä huomioon :O?

 • Anonyymi
  Posted at 22:01h, 18 joulukuun Vastaa

  max factorin masterpiece (se kultanen) on mun mielestä ihan paras ripsiväri mitä oon kokeillu. pysyy hyvin, ei tule paakkuja ja lähteeki ihan vaan vesipesulla pois.

 • Anonyymi
  Posted at 22:01h, 18 joulukuun Vastaa

  minkä merkkinen toi sun poskipuna on/mistä oot ostanu sen? :)

 • Ella
  Posted at 22:10h, 18 joulukuun Vastaa

  Annika on Saran sisko. ;)

 • Minna
  Posted at 22:13h, 18 joulukuun Vastaa

  Mullaki on ollu iho toooooooosi huonossa kunnossa, sitte sun blogista "inspiroituneena" aloin itsekin vaan rasvaamaan ja pesemään kasvoni vedellä. Nyt mun iho on paljonpaljon parempi. :)

 • Anonyymi
  Posted at 22:14h, 18 joulukuun Vastaa

  sisko

 • sara
  Posted at 22:17h, 18 joulukuun Vastaa

  okei

 • sara
  Posted at 22:18h, 18 joulukuun Vastaa

  joo muutama :-D

 • sara
  Posted at 22:18h, 18 joulukuun Vastaa

  pitääkin joo seuraavaks koittaa vaikka tota ripsiväriä jos olis hyvää!:)

 • sara
  Posted at 22:19h, 18 joulukuun Vastaa

  joo, mulla on ollu niitä vaikka missä kaikissa eriväreissä samanlaisia purkkeja, mutta pitää varmaan totakin koittaa!:)

 • sara
  Posted at 22:19h, 18 joulukuun Vastaa

  annika on joo mun sisko :)

 • sara
  Posted at 22:20h, 18 joulukuun Vastaa

  joo, mutta ei ne vaikuttanut mitenkään ihon kuntoon, vaihdoin viimekesänä vasta merkkiä semmosiin joilla on ihoon jokin vaikutus, ja siinä vaiheessa oli jo iho hyvässä kunnossa :)

 • sara
  Posted at 22:20h, 18 joulukuun Vastaa

  se on h&mm;ästä :)

 • sara
  Posted at 22:21h, 18 joulukuun Vastaa

  hyvä juttu jos on jo paljon parempi!:)

 • Anna
  Posted at 22:29h, 18 joulukuun Vastaa

  Huomenna kohti meikkivoideostoksia ja taidampa kattella tota sun omistamaa vaihtoehtoas kaupasta kans :)

  Haha, oon aina miettiny ku jotku anot on täällä valittanu jotain susta ja sun siskostas ja oon aina ajatellu et kukakohan se sun siskos on ja jotenki sain selville vähän aika sitten että luen senkin blogia Mutta en silti käsitä niitä aivottomia anoja jotka vertaa teitä keskenään. Tai että joo, ootte siskoja mutta ei teitä nyt silti voi sillee verrata että kumpi on parempi jossain ja kumpi ei. :-) Jatka samaa mallii, oot superkiva!

 • Anonyymi
  Posted at 22:41h, 18 joulukuun Vastaa

  haha vähän jännä mä kans aina löydän tuommosia ihmisiä:D

 • Anonyymi
  Posted at 22:42h, 18 joulukuun Vastaa

  mun käsitys muuttu susta jotenki tooosi paljon positiivisemmaks tän postauksen takia, en tiiä miks! itellä on ollu kans tosi huono iho ja oikeestaa mikää ei tuntunu auttavan ku kokeilin jotaki ihme puhdistusaineita ja rasvoja. muutos tapahtu vasta kun ymmärsin kosteuttaa mun ihoa aamuin illoin ihan jollai perus lumenen voiteella ja mineraalimeikit koin paremmiks ku ne ei ärsytä mun ihoa niiku meikkivoide teki:).
  ja niin, oot tosi sulonen ihminen, ne ketkä ajattelee susta pahasti ei mitenkään voi tuntea sua. ne ei myöskään ymmärrä miten tän blogin taustalla on herkkä ihminen kenellä on elämä niinkuin muillakin. vittuun sellaset :-D.

  upeus älä muutu !

 • Anonyymi
  Posted at 22:42h, 18 joulukuun Vastaa

  lorealin million volume lash tai joku tollanen on ainakin hyvä!!

 • Anonyymi
  Posted at 22:47h, 18 joulukuun Vastaa

  Mulla autto tosi paljon ihotautilääkärillä käynti,kiinnostaa myös ,saitko noiden lääkerasvojen mukana ihan kunnon lääkettä( tabletteja), mulle lääkäri sanoi ett yksistään noi rasvat ei auta. Mutt kiva ett kerroit kokemuksistas uskon ett tosta on monille apua:)

 • Anonyymi
  Posted at 22:50h, 18 joulukuun Vastaa

  heii ku tos on noi kaks lumenen ihonpuhdistustuotetta ni osaak sä sanoo et mist niitä saa?:) jostain perus ruokakaupasta vai sokokselta vai mistä?:) kiitos jo etukätee!:)

 • sara
  Posted at 22:51h, 18 joulukuun Vastaa

  mulle sanottiin noista tableteista että kun ei mulla ole iho vartalosta huonossa kunnossa, että vain kasvoista, niin rasvan pitäisi riittää :) jeps, toivottavasti edes jollekkin tästä apua olisi!:)

 • Anonyymi
  Posted at 22:51h, 18 joulukuun Vastaa

  Lancomen vedenkestävät on toosi hyviä, vähä hintavia joo mut hoitaa kyllä oikeesti tehtävänsä et pidentää ja tuuheuttaa, mulla oli yli puol vuotta ripsienpidennykset joiden jälkeen mun ripset oli ihan lyhyet mut musta tuntuu et ton ansiosta mulla on jopa kasvanukki ripset! Ja sillon ku ne oli ihan lyhyet ja piikkisuorat sain niistä oikeesti pitkät noiden avulla :) suosittelen!

 • Anonyymi
  Posted at 22:52h, 18 joulukuun Vastaa

  voitko pistää niitä joitain kuvii tänne jos löydät tai siis niinku niitä missä sulla on huonompi iho? :)

 • sara
  Posted at 22:54h, 18 joulukuun Vastaa

  niitä saa ihan perus marketeista, sokkarilla luultavasti kalliimpia kun muualla, ja ite kun tarjoustalosta ton kävin ostamassa, niin huomasin että hyllyssä oli samaan hintaan noita 200ml kasvovesipurkkeja, kuin myös semmoisia, missä oli 30% tuota ainetta enemmän. Niin kannattaa myös tsekkailla vähän eripaikoista mistä tuota kannattaa ostaa :)

 • KARLA
  Posted at 22:55h, 18 joulukuun Vastaa

  Käytin tuota samaa Lumenen tuote sarjaa aikaisemmin tänä syksynä ja tuote hoiti tehtävänsä, ihoni oli parempi! Kunnes jostain syystä kasvonpesuaineen loppuessa vaihdoin toiseen puhdistusaineeseen, joka myös lupasi epäpuhtauksien poistoa. Kuitenkaan kyseinen aina ei olekkaan toiminut yhtä hyvin ja epäpuhtaudet ovat taas lisääntyneet..
  Tätä postausta lukiessani valaistuin! Sain varmistuksen siihen, että ihon kunnon huonontuminen tosiaan johtuu nykyisestä aineestani. Joten kiitos Sara!!! Pelastit mun ongelman hyvien ihonpuhdistusaineiden löytämisessä! Jos en olisi kuullut, sulta positiivista palautetta Lumenen tuotteista, en tiedä olisinko palannut siihen tuotteeseen vielä pitkään aikaan!
  Joten taidankin marssia heti huomenna kauppaan ostamaan takaisin tuon super aineen ja heittää nykyisen Garnierin roskiksen pohjalle!! Kiitti vielä kerran :)

 • sara
  Posted at 22:56h, 18 joulukuun Vastaa

  sanoin just tuolla tekstissä ettei mulla ole semmosia kuvia oikein enään tallella, ja oli hankalaa tuokin kuva löytää :)

 • Anonyymi
  Posted at 23:01h, 18 joulukuun Vastaa

  Oot niin kaunis että apua:o mutta miten oot saanu ton lukijoiden määrän valkoseks ettei siitö näy montako lukijaa sulla on? Jos ymmärsit :D

 • Anonyymi
  Posted at 23:02h, 18 joulukuun Vastaa

  Mulla auttoi rasva otsaan :)

 • krista maria
  Posted at 23:05h, 18 joulukuun Vastaa

  Hiustuotepostaus ois tosi kiva! (: Hei mitä noi on noi huulipuna ja -kiilto, näyttää kivan sävysiltä, joten mitä merkkiä ja sävyä ne on ja mistä noita saa? Kiitos tästä postauksesta, tää oli tosi kiva.

 • Anonyymi
  Posted at 23:10h, 18 joulukuun Vastaa

  jee tuntuu että oot saanu tätä blogi inspistä palaamaan, postailet nyt taas ja mukavia juttuja ja lisäks vastaat jotenkin ystävällisemmin (?) kun aikasemmin :-) jeejee oon nimittäin vähän kaivannu tätä sun blogia

 • Anonyymi
  Posted at 23:50h, 18 joulukuun Vastaa

  Aa okei :—)!

 • Anonyymi
  Posted at 01:36h, 19 joulukuun Vastaa

  hyviä ripsivärejä mm. nämä:

  -shiseido perfect mascara full definition (tämä on mulla ja tekee tuuheemmat ja pidemmät ja lähtee lämpimällä vedellä pois mutta muuten pysyy todella hyvin)
  -helena rubinstein lash queen
  -lancome definicils (pidentää enemmän kuin tuuheuttaa)
  -Dior diorshow (tuuheuttaa enemmän kuin pidentää ja näitä on monta erilaista)
  -LÓrealin Original Voluminous x 4 (tuuheuttaa enemmän kuin pidentää)
  -Max Factorilla on aika suosittuja monia
  -lumene blueberry (mulla oli tämä ja tykkäsin muuten mutta toisaalta vedellä lähtevä levisi ja karisi helpommin ku noi kalliit ja vedenkestäviä en oikein jaksaisi päivittäin hinkata pois kun melko herkät silmät on)

  Näistä on monet aika kalliita, mutta voit käydä kattelemassa ja pyytää vaikka joululahjaksi :)

 • Anonyymi
  Posted at 02:23h, 19 joulukuun Vastaa

  olis vähän lisäkysymyksiä aiheeseen :)
  oliko sulla huonompi iho silloin kun vielä seurustelit? miten poikaystäväs suhtautu siihen? pystyitkö oleen ilman meikkiä poikaystävän tai kavereiden seurassa? vaikuttiko huono iho sun itsetuntoon paljon?

  se hiustuotejuttu ois just kiva!

 • Laura
  Posted at 05:24h, 19 joulukuun Vastaa

  tosi kiva että teit tälläsen postauksen! :)

 • Anonyymi
  Posted at 06:05h, 19 joulukuun Vastaa

  Hiuspostaus olis tosi kiva! Tääkin oli kiva postaus, en tiennykkään et sulla on ollut mitään iho ongelmia mut onneks oot saanu ihos parempaan kuntoon :) meinaa iho ongelmat laskee tosi paljon itsetuntoo kun itelläkin kokemusta on..

 • Anonyymi
  Posted at 07:50h, 19 joulukuun Vastaa

  Osaatko sanoo paljo noi lumenen kasvonpuhdistus jutut maksaa? :-)

 • Anonyymi
  Posted at 08:42h, 19 joulukuun Vastaa

  Eihän tos ennen kuvas näy yhtää sun naamaa

 • sara
  Posted at 08:59h, 19 joulukuun Vastaa

  No hyvä jos tää autto tommosessakin asiassa! Kannattaa joo tosiaa vaihtaa, nimittäin itekkin oon joskus ton lumenen loputtua kerran tai kaks pessy garnierilla ennen kun sain uuden purkin ostettua ja huomas siinäkin jo eron!:)

 • sara
  Posted at 09:04h, 19 joulukuun Vastaa

  Oli huonompi iho sillonkin kun seurustelin, ja poikaystävä ei mitenkään pahemmin onneks reagoinu asiaan vaan parempaan mennessä kehu ja kerto että on tosiaan tullu muutosta :) poikaystävän seurassa sitten jonkun ajan päästä joo kun kävi meillä useesti yötä, oli aluks vähän hankalaa kyllä mutta lopulta siihenki tottu ja nykyää oon ihan tyytyväinenkin itseeni ilman meikkiä, eikä enää tunnu hankalalta lähteä vaikka kauppaan meikittömänä. Ja vaikutti iho itsetuntoon pahastikki :(

 • sara
  Posted at 09:06h, 19 joulukuun Vastaa

  Alle 10€, olikohan toi kasvovesi lähellä 8€ ja ton geelin hintaa en muista mutta tuskin sekään hirveesti :)

 • Anonyymi
  Posted at 09:06h, 19 joulukuun Vastaa

  otsa oli pointtina ja musta siinä näkyyy ainakin tosi hyvin saran epäpuhdas ja huonossa kunnossa oleva otsa :D

 • sara
  Posted at 09:07h, 19 joulukuun Vastaa

  No parempaa kuvaa ei mulla ole niinkun sanoin, toivottavasti tosta näkyvästä otsasta saa edes jotain irti.:)

 • Enna
  Posted at 10:12h, 19 joulukuun Vastaa

  Tässä on ihan super hyvä ripsari!! ei oo hinnallakaan pilattu :)

  http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=10782

  oon käyttäny tota varmaan jo 5 vuotta enkä kyllästy ikinä :D Saa ripset niin kauniiks! käy vaiks kattoo mun blogista http://enskis.blogspot.fi/

 • Anonyymi
  Posted at 10:29h, 19 joulukuun Vastaa

  Mä tosiaan luulin että sä olit toi brunette tossa ekassa kuvassa ja mietin että eihän sulla oo ees finnin finniä! Mutta sit kun vähän aivoja käytin tajusin että sullahan on ollut joskus blondit hiukset :-) on kyllä huomattava muutos kasvoissa!!

 • Anonyymi
  Posted at 11:13h, 19 joulukuun Vastaa

  Et tiedä miten paljon tää tsemppas mua! :) pitää kokeilla noita. kiiitos tästä postauksesta oikeesti

 • Anonyymi
  Posted at 11:24h, 19 joulukuun Vastaa

  Tosi kiva postaus ja kirjotit sopivia lauseita, eikä liian pitkikä! Vaikkakin niistä aina onkin saanut selvää, niin tällasta on kuitenkin kivempi lukea :)

 • Kata
  Posted at 11:40h, 19 joulukuun Vastaa

  Hei kiitti tästä postauksesta! Täälläkin ollaan yritetty päästä eroon epäpuhtaasta ihosta vaikka millä aineilla mutta mikään ei tunnu auttavan! Voisin seuraavan kerran kokeilla noita lumenen puhdistusaineita jos tehoais tällekin ongelmaiholle! :)

 • Anonyymi
  Posted at 12:33h, 19 joulukuun Vastaa

  etkös oo sanonut että käytät epillereitä ihon takia?miksei niitä ole tässä mainittu?
  ymmärrän kyllä että ehkä ei kuulu blogin puolelle toisaalta mutta eikös nekin oo ollut aika
  merkittävässä osassa sun ihon paranemisessa?

 • sara
  Posted at 13:07h, 19 joulukuun Vastaa

  En ole tainnut tommosta sanoa. Se ei oo ollu osana ihon paranemista kun ei aijemmat pillerit ennen vaihtoa ollut millään lailla ihoon vaikuttavia, joiden aikana muutos tapahtu :-) niillä ei siis ole ollut mitään osaa tossa ihon kunnon paranemisessa :-)

 • Anonyymi
  Posted at 13:51h, 19 joulukuun Vastaa

  HEI TÄÄ OLI TOSI KIVA POSTAUS. JUURI SELLANE MITÄ OONKI JO TOIVONU PIDMMÄN PÄÄLLE :–) kiitos siitä ihana!

 • Ninni
  Posted at 13:52h, 19 joulukuun Vastaa

  tosi kiva postaus! mulla on ollut just sama iho-ongelma että mitkään tuotteet ei auta eikä oikeen auta edelleenkään taidan siis käydä kaupassa seuraavaks hakemaan noita ja kattoon toimisko ne mulle :)

 • Roosa
  Posted at 14:13h, 19 joulukuun Vastaa

  Ihanaa joskus lukea et jollain muullaki on tollasia ongelmia ollut! Mulla ne valitettavasti vaan jatkuu ja jatkuu… Mä oon nyt ysillä ja mun iho huononi tosi pahasti 7-8 luokan välissä. Oon käynyt ihotautilääkärillä jo viidesti ja mulla on ollut akneen jo 5 eri lääkekuuria, mutta mikään ei oo tehonnut kunnolla… Mun itsetunto on tän ihon takia menny tosi alas ja huonoks ja oon tän ihon takia alkanu vähän vihaamaanki itteeni, joka ei oo hyvä juttu :/ Oon kokeillut tähän ihoon kaikkia mahollisia rasvoja ja kuureja niin, että on pää mennyt suorastaan sekasin ja mieliki meni sit siitä vahvimmasta kuurista ihan ympäri :S Toivon vaan että tää helpottais sit jossain vaiheessa ;( Sä oot tosi persoonallisen ja kauniin näkönen ihana tyttö! :)

 • Juuli
  Posted at 14:49h, 19 joulukuun Vastaa

  jeps, mullakin on ollut siitä asti kun oon meikkiä nassuun laittanu niin ollu lancomen ripsareita, superhyviä!:)

 • Anonyymi
  Posted at 15:13h, 19 joulukuun Vastaa

  tehoaako noi lumenen tuotteet muihinki ku finneihin?

 • janita
  Posted at 15:15h, 19 joulukuun Vastaa

  jooo toi ripsari on ihan superi! mullakin oli se puol vuotta ja tykkäsin tosi kovaa! :)

 • Anonyymi
  Posted at 15:31h, 19 joulukuun Vastaa

  Mä suosittelen lähes kaikkia Lumenen ripsareita. :-) Esimerkiksi ne blueberry, rasberry yms. missä on marjoja, on tosin hyviä. Sit kannattaa esimerkiksi ostaa erikseen esim (en tiedä mitä haet ripsarilta) hoitava&pident;ävä ja tuuheuttava&vedenkest;ävä ja sit laittaa niitä molempia. Mulla ainakin toimii toi yhdistelmä, mä esim. laitan Lumenen Rasberry ja Maybellinen semmost vedenkestävää :D

 • Anonyymi
  Posted at 15:34h, 19 joulukuun Vastaa

  tee ihmeessä hiustuotteistaki postaus, kiinnostaa ehdottomasti! :)

 • Anonyymi
  Posted at 16:26h, 19 joulukuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus! :)

 • Anonyymi
  Posted at 16:27h, 19 joulukuun Vastaa

  Ootko koekillut tota 125 fitme meikkivoide sävyä? onks se kuin tumma? :)

 • Anonyymi
  Posted at 16:33h, 19 joulukuun Vastaa

  sara on toi vasemma puoleine siinä, ei toi kene naama on sensuroitu:D

 • Anonyymi
  Posted at 16:35h, 19 joulukuun Vastaa

  tosi virheetöntä tekstiä :) !

 • Anonyymi
  Posted at 18:49h, 19 joulukuun Vastaa

  kokeile sebamediä ihonpuhditus jutskaa! se on aika vahvaa koska se kuivattaa mut jos rasvaat aamuin naaman nii kaikki hyvin! don't worry kaikilla meillä on joskus ihon kans ongelmia C:

 • Anonyymi
  Posted at 18:49h, 19 joulukuun Vastaa

  hei oikeesti.. mitä hittoa te kyttäätte toisen kirjotuksen kirjotusvirheitä.. hankkikaa_elämä

 • Anonyymi
  Posted at 19:05h, 19 joulukuun Vastaa

  Tosi kiva ku teit tällasen postauksen :) itellänikin on ollu ihon kanssa ongelmia, mutta voittoa kohti ollaan menossa ja tää piristi kun näki miten upeesti sun iho on parantunu :) !

 • Anonyymi
  Posted at 19:16h, 19 joulukuun Vastaa

  Givenchyn Phenomenon Eyes on paras ripsiväri mitä maa päällään kantaa! Pallon muotonen harja, ihan täydellinen!!! Ainoat miinukset on; sitä ei myydä käsittääkseni Suomessa enää missään, netistä saa esim. Sephoralta tilaamalla, ja toisekseen aika hintavaa, 30 dollaria, mut TÄYSIN sen arvosta!

 • Anonyymi
  Posted at 19:48h, 19 joulukuun Vastaa

  Käytitkö sä e-pillereitä(Ajattelin vain että aloitko käyttämään nuita lumenen tuotteita sunnilleen samoihin aikaan kun olet e-pillereitä alkanut käyttämään)? Kauneudenhoitoalan parissa kun työskentelen niin niiden on huomattu auttavan huonossa kunnossa olevaa ihoa varsinki kun ei ole auttanut nuo ihotautilääkärin määräämät tuotteet nii yleensä voi suositella e-pillereitä.

 • Anonyymi
  Posted at 19:53h, 19 joulukuun Vastaa

  Juu sillä meinasin just yks päivä ostaa noi, mut en sit ostanu jostain syystä, mut jos noi kerta tehoaa ni voisin kyllä! (-:

 • Anonyymi
  Posted at 19:57h, 19 joulukuun Vastaa

  tosi hyvä postaus! :)

 • Anonyymi
  Posted at 20:21h, 19 joulukuun Vastaa

  http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/ripsivari/lash-plumping-vedenkestava-ripsivari-musta/?cmSrc=Category tää on mun lemppari ripsari! :D muuta en enää käytäkkään, mutta todennu oon parhaaks :)

 • Maria
  Posted at 20:29h, 19 joulukuun Vastaa

  Tää oli kyllä tosi kiva postaus, itekin kun huonon ihon omistan. Mutta jäi vielä epäselväksi, rasvasitko ollenkaan ihoa illalla tai aamulla noiden tuotteiden jälkeen, vai laitatko tuota nivean rasvaa vaan ennenkuin meikkaat? :)

 • Anonyymi
  Posted at 20:31h, 19 joulukuun Vastaa

  mulle tuli pari kysymystä mieleen:
  mulla on tollanen otsa kun tossa sun kuvassa, ei silti ihan noin paha (plus sitte mulla tulee välillä punasia finnejä tietyille alueille), niin mietein että kantsiiko pyytää syndelahjaksi ihotautilääkärille meno, vai kantsiiko eka koittaa noita lumenen aineita?:) että kuinka nopee ne vaikutti ne aineet? :) tiedän, että jokasella on erilainen iho mutta sitä nyt niinku hain takaa että kuinka nopee toi aine teki vaikutuksen? :-) tää postaus oli kiva! :)

 • Anonyymi
  Posted at 20:32h, 19 joulukuun Vastaa

  oliko sulla siis otsa vain huonossa kunnossa?

 • sara
  Posted at 20:43h, 19 joulukuun Vastaa

  No mun kesäihon värinen:)

 • sara
  Posted at 20:45h, 19 joulukuun Vastaa

  Mulla on kyllä iho nyt jo kunnossa mutta ehkä joku muu tätä neuvoa tarvitsee:)

 • Anonyymi
  Posted at 20:56h, 19 joulukuun Vastaa

  tää postaus oli aivan ihana:)! valoit muhu toivoo et voin saada mun oman ihonki kuntoo joskus vaikka ei mikää tunnu auttavan.. taidanki mennä huomenna heti ostaa noita lumenen kasvojuttuja:) you made my day!

 • Anonyymi
  Posted at 20:59h, 19 joulukuun Vastaa

  se violetti sulkaripsiväri on kaikista parhainta mitä vaan on!!! siis tarkoitan tätä ->http://glambeauty.nl/2012/07/maybelline-the-falsies-feather-look-mascara/

 • Anonyymi
  Posted at 21:32h, 19 joulukuun Vastaa

  jäi viel mietittymään et käytätkö nuita puhistusgeeliä ja kasvovettä niinku aamuin ja illoin vain vaa jompana kumpana ? :-) vai mite ?

 • Anonyymi
  Posted at 21:34h, 19 joulukuun Vastaa

  Tähän on vastattu jo miljoona kertaa

 • Anonyymi
  Posted at 21:43h, 19 joulukuun Vastaa

  olis ihana jos tekisit videon jossa meikkaat, tai ees laitat poskipunaa:)
  ja mulla on muuten ripsarivinkki :
  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId;=792325&shopId;=12653&compartmentId;=13157&categoryId;=3217411&catalogId;=1444&ddkey;=ProductDisplay

  Ite epäilin aluks että mitä ihmettä miten kukaa voi käyttää tämmöst ripsarii jossa toi harja on noin iso, mutta kun testasin.. lopputulos oli aivan mahtava, ripset oli tuuheemmat ku koskaan. Millään lorealin one million lashesilla, enkä millään muullakaan ripsarilla oo tommost tulost saavuttanu. Suosittelen!

 • Anonyymi
  Posted at 21:57h, 19 joulukuun Vastaa

  Ostin ite kokeiluksi Maybellinen Falsies ripsivärin, mikä oli ihan kamala :D olisi ehkä pitänyt kokeilla sitä höyhenversiota.. Mun ripset vaan valahti tikkusuoriksi ja lisäksi väri karisi heti. Maybellinen Colossal (keltainen puteli) on taas mielestäni tosi hyvä ja tuuheuttava :)
  Ja hyvä postaus Sara! :) mullakin meni yläasteella huonompaan kuntoon iho kun aloin käyttää meikkivoiteita. Sileän ja terveen ihon sain ihan vaan ikää kerryttämällä ja luulen, että e-pilleritkin on saattanut auttaa. :)

 • Anonyymi
  Posted at 22:21h, 19 joulukuun Vastaa

  jos meinaat tota kaks ylemmäs olevaa anon kommenttia, se on iha täysin sarkastiton, enkä oo kertaakaa valittanu täällä jonai nolona anona jostai kirjotusvirheistä, joten musta on ihan asiallista jos tulen sanomaan että nyt oli ainakin ihan täysin virheetöntä tekstiä ?:) musta se on ihan positiivinen kommentti joita tänne on tarkotus laittaa, ainakin semmosena sen tarkotin .. hanki ite äläkä puutu jos et kerran ees tajua oikeella tavalla mitä sanon

 • Anonyymi
  Posted at 23:07h, 19 joulukuun Vastaa

  Mil oot muokannu noi tekstit? Ois tosi kiva jos kertoisit. Oot toosi kaunis (;!

 • Anonyymi
  Posted at 23:20h, 19 joulukuun Vastaa

  onko noi kaikki fitin meikkivoiteet sun? ja jos joo nii miltä ajalta?:D mietin vaa ku ite oon meikannu 3 vuotta ja nyt on menossa mun neljäs meikkivoide, enkä kaikkia oo ihan tyhjiks ees käyttäny! ja iho tarvii kyllä peittämistä kun on aika huono…nii että onko noi oikeesti kaikki sun?:D

 • sara
  Posted at 11:04h, 20 joulukuun Vastaa

  On joo kaikki noi mun ja varmaan jonkun puolentoistavuoden ajan luulisin, tai sillon kun noi nyt tuli kauppoihin! Puolet noista tosin on täysiä, osa tummia mun iholle tähän vuoden aikaan ja puolitäysiä yms :-)

 • sara
  Posted at 11:07h, 20 joulukuun Vastaa

  Photoscapella :-) muokkaan sillä kaikki kuvat!

 • sara
  Posted at 13:11h, 20 joulukuun Vastaa

  iltasin vaan, aamulla saatan käyttää kasvovettä pelkästään ennen meikkiä :

 • sara
  Posted at 13:12h, 20 joulukuun Vastaa

  monet on kehunu tätä niin pitääkin varmaan kokeilla :)

 • sara
  Posted at 13:13h, 20 joulukuun Vastaa

  aluks joo pelkästään otsa, muualta iho oli hyvässä kunnossa, sitte jossain vaiheessa tuli myös poskiin jotain jonka jälkeen menin sinne ihotautilääkärille :)

 • sara
  Posted at 13:13h, 20 joulukuun Vastaa

  suosittelen paljon noita lumenen kasvotuotteita, kannattaa kokeila!:)

 • sara
  Posted at 13:15h, 20 joulukuun Vastaa

  noi lumenen aineet vaikutti nopeesti, ja eron huomas jo muutamassa viikossa, en tietenkään tarkoita että muutaman viikon kuluttua iho oli tasainen, vaan huomattavasti jo parempi :) se riippuu ihan ihosta ja siitä kuinka huonosta kunnossa se on että mitä kannattaa kokeilla :)

 • Anonyymi
  Posted at 14:27h, 20 joulukuun Vastaa

  Ihanaa et joku uskaltaa puhuu tollassest asiast tällee julkisesti ite ku ees vaik siskolle puhun huonosta ihostani ni meinaan itkuu purskahtaa! Ihan mahtava postaus ja pitää varmaa heti käyä ostaa noi lumenen puhdistus jutut!
  Jatka samaan malliin! :)

 • Anonyymi
  Posted at 15:43h, 20 joulukuun Vastaa

  Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2 (Canon!
  Olisiko hyvä kamera? siinä on siis myös macro? :)

 • Anonyymi
  Posted at 19:09h, 20 joulukuun Vastaa

  Wtf? Kamera? Toihan on objektiivi xD

 • Anonyymi
  Posted at 19:12h, 20 joulukuun Vastaa

  Fontin väri valkoseks…..

 • Anonyymi
  Posted at 19:14h, 20 joulukuun Vastaa

  Ei sillä merkillä ole kyllä kovinkaan paljon merkitystä, kyllä kaikki pillerit vaikuttaa ihoon (JOS MERKKI SOPII ITSELLE), koska hormonit niitä näppyjä aiheuttaa > pillerit vaikuttaa hormoneihin. :) Itse kun rupesin käyttämään pillereitä, vaikutti ihoon jo puolessa vuodessa täydellisesti. Päätin kokeilla vielä toista merkkiä, joka oli kuulemma juuri ihonhoitoon tarkoitettu, ei sopineet mulle, vaihdoin takaisin ensimmäiseen merkkiin. Mulla tää ihonhoitoon tarkoitettu merkki vaan aiheutti lisää näppyjä ja muita inhottavia sivuoireita.

 • Johanna
  Posted at 21:42h, 20 joulukuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus, täytyy varmaan itekin kokeilla noita Lumenen tuotteita :) Liputan täysillä ton Nivean rasvan puolesta!

 • Anonyymi
  Posted at 22:23h, 20 joulukuun Vastaa

  Tummenna se laatikko, niin näät myös lukijoiden määrän.

 • Anonyymi
  Posted at 22:51h, 20 joulukuun Vastaa

  kyllä kaikissa e-pillereissä on mahdollisuus, että ne jotenkin vaikuttaa ihon kuntoon, koska niissä on kaikissa hormoneja joilla on vaikutusta esim. just ihoon. Joitan merkkejä vaan mainostetaan enemmän ihoon vaikuttavina, koska niissä on enemmän niitä hormoneja. Tosin uskon kyllä, et sulla ei ne välttämättä oo vaikuttaneet, mut oisko se silti mitenkään mahdollista? alotitko ne sun ekat e-pillerit koska? alkoko sun iho parantumaan vasta sen jälkeen kun alotit ne? kyllä noi aineetkin on varmasti vaikuttaneet, mut tuntuu vaa jotenkin niin hölmöltä et ees ihotautilääkärin määräämät lääkkevoiteet ei auttanu nii hyvin ku joku normikaupoista saatava lumene :o Ehkä oon vaan vähän epäilevä, ku oon ite kokeillu ihan kaikkee mahollista omaan ihoon eikä se vieläkään oo sellanen ku haluisin.. onneks sä oot kuitenki voittanu sun iho-ongelmat! :)

 • Anonyymi
  Posted at 13:17h, 21 joulukuun Vastaa

  pystyy kysyy samaa annikaltaki :D ääliö älä ees koske sellasii vehkeisiin

 • Anonyymi
  Posted at 15:01h, 21 joulukuun Vastaa

  voi kiitos tästä! oon ettiny tosi kauan jotakin ohjeita, koska mun naama on ihan järkyttävässä kunnossa! KIITOS :)

 • Anonyymi
  Posted at 15:34h, 21 joulukuun Vastaa

  Onko sulla instaa? :)

 • Anonyymi
  Posted at 13:05h, 22 joulukuun Vastaa

  aiotko joskus vielä palauttaa formin?:)

 • Anonyymi
  Posted at 16:04h, 22 joulukuun Vastaa

  onko nuo lumenen puhistusaine ja kasvovesi todella tuottaneet tulosta:)

 • Anonyymi
  Posted at 21:31h, 22 joulukuun Vastaa

  Mun lemppari ripsari on qliniquen lash power. En tiedä tykkäätkö ite tän tyyppisistä, mutta mä tykkään. Se siis pidentää ripsiä, mutta täysin ilman paakkuja, silleen tosi siististi. Mulla ainakin tulee superpitkät ja tasaset ripset, jotka näyttää tosi luonnollisilta. Ihan kun olis vaan omat superpitkät ripset. Yks hyvä puoli on myös, että kun pesen ton pois, se ei leviä silmien alle, vaan lähtee siististi sellasina muruina :D kätevää esim jos liikkuu paljon niin ei tartte treenatessa huolehtia onko ripsarit levinny.

 • Emmi
  Posted at 08:47h, 23 joulukuun Vastaa

  Kiitos kivasta postauksesta! :)

 • Anonyymi
  Posted at 18:38h, 23 joulukuun Vastaa

  hei viel ois kysyttävää, et laitatko tota kosteusvoidetta/rasvaa mitä onkaa nii aina ennen kuin alat laittaa meikkivoidetta tai no ylipäänsä aina ennen meikkausta ? ja laitatko sitä myös ennen nukkumaanmenoo :D

 • sara
  Posted at 20:25h, 23 joulukuun Vastaa

  on mulla, ssaralovesyou :)

 • sara
  Posted at 20:25h, 23 joulukuun Vastaa

  niinhän mä tossa sanoin ;) suosittelen noita todellakin!

 • sara
  Posted at 20:26h, 23 joulukuun Vastaa

  joo aina:) mun iho on varsinki talvisin niin semmonen kuiva ja kiree että koitan rasvata sekä aamusin että iltasin :)

 • Anonyymi
  Posted at 02:30h, 24 joulukuun Vastaa

  Mitä sävyä käytät talvella tosta? :)

 • Ansku
  Posted at 20:59h, 28 joulukuun Vastaa

  Monta fit-me:tä sulla oikeen on :D ja oot tosi kaunis !

 • Josefina
  Posted at 10:35h, 29 joulukuun Vastaa

  Suosittelen lancomen hypnose star ripsaria! Ostin sen heti ku se tuli kauppoihin ja nyt en voi elää ilman sitä! :D mut kiva kun oot saanu ihon kuntoon:) mulla oli aikalailla samaa ongelmaa ja iholääkäri määräs jonku antibiootti kuurin joka todellakin autto! Mutta joo oot ihan älyttömän upee tyttö! :) kateeks käy

 • Sandra
  Posted at 19:44h, 29 joulukuun Vastaa

  Sulla on kiva blogi ja oot kyllä todella kaunis!! :) Älä oikeesti välitä ilkeistä kommenteista, jotkut voi olla 'hiukan' kateellisia noin nätille pimulle :)

 • Anonyymi
  Posted at 19:51h, 30 joulukuun Vastaa

  käytätkö ollenkaa puuteria ?

 • Anonyymi
  Posted at 12:33h, 02 tammikuun Vastaa

  Mulla iho parantu kun lopwtin liian vahvojen aineitten käytön. nykyään puhistukseen vain hellintä puhistusmaitoa ja kpsteutukseen kosteutusvoidetta. huonoihoiset välttäkää liian vahvojapuhdistusaineita:-) ja muut.

 • Anonyymi
  Posted at 18:45h, 03 tammikuun Vastaa

  Hyvä postaus! Itellä on ollu nyt varmaan syys-lokakuusta asti tosi huonossa kunnossa naama, masentaa iha kattoo peiliin joskus.. Mulla on niinku silmäkulmissa semmosta kuivaa ryhkää ja semmosta ihottuman tapasta mut se ei silti oo ihottumaa, semmosia pisteitä vaan, sit sama suupielissä ja poskissa ja silleen. Mulla oli kesällä ja koulujen alettua syksyllä nii paljon parempi tää iho vielä ja se oli tosi sileä, mut sit se meni vaan huonommaks ku aloin käyttää sitä Maybelline Fit me – peiteväriä, nii siitä tuli sit semmonen allerginen reaktio, sen jälkeen tää iho on reistaillu just semmosista kohti mihin sitä levitin.

  Nyt oon alkanu käyttää apteekin meikkivoidetta en muista nyt merkkiä mitä, mutta se on tosi hyvää ja se ei kirvele iholla eikä mitää ja sit ostin irtopuuterin mikä antaa ihon hengittää eikä tuki ihohuokosia nii nyt on vähä helpomman tuntonen naama,ei kiristä enää. Mutta kasvojenpesuaineena en oo käyttäny nyt mitään oikeen, Acon semmosta vaaleenpunasessa purkissa olevaa vaahtoavaa kasvoainetta käytin mut se kuivatti lisää, sit oon kuorinu kasvojani sokeri+vauvaöljy sekotuksella ja se on pehmentäny ihoa kyllä mut ei oo poistanu niitä pisteitä mitä mulla on naamassa iha hulluna :/

  Mut kuitenki, piti kysyy että eihä noi Lumenen kasvojenpesutuotteet ala kirvelee iholla mitenkää? Ku kummiski mullaki on aika herkkä iho nii aattelin et eihä ne vaikuta mitenkää silleen että alkaa kirvelee ja tyyliin polttelee iholla? Ku voisin itekki kokeilla noita ku jos ne kerta auttaa just tommoseen epäpuhtaaseen ihoon.. Koska menee hermot jo tän naaman kans ja ahistaa hulluna olla vaikka monet sanoo mulle että ei toi niin paha oo mutta on se mulle.

  Oisin kiitollinen jos vastaisit tähän kommenttiini :)

 • Anonyymi
  Posted at 23:31h, 04 tammikuun Vastaa

  Kiitti vinkistä :) annatko iho kauanki kuivuu sen jälkee ku oot käyttäny tota kakkospurkkii ennenku laitat rasvaa, jos laitat :)

 • AnsQ
  Posted at 00:20h, 12 tammikuun Vastaa

  Tämäpä mainio postaus. :-) Oon huomannut myös tuon, että mitä vähemmän aineita, sitä parempi iho (vaikkei tämä mikään täydellinen nytkään ole-todellakaan).

  Mulla taas tuo Nivea ihan jo merkkinä ei sovi lainkaan. Ei siis mikään Nivean tuote. Niissä on jotain tiettyä ainetta (ja semivahvat hajusteet) mikä tekee finnejä.

  Mutta joo, ihana kuulla, että oot löytänyt sopivat ihonhoitotuotteet, mulla niitä täydellisiä ei ole vieläkään löytynyt, vaikka ikää onkin jo reippaasti päälle 20v.
  Että josko sitä vaan siirtyis ryppyvoiteisiin. :-)

 • Anonyymi
  Posted at 22:39h, 16 tammikuun Vastaa

  Pakko käydä ostamassa noi lumenen puhdistustuotteet :-)! Mulla ittelläni on kauheesti leuassa ja nenän alueilla mustapäitä ja pieniä epäpuhtauksia ja kun käytin nyt ehkä kaksi viikkoa meikkivoidetta niin huomasin et epäpuhtaudet lisäänty huomattavasti niin ois aika kiva saada ne vähentymään :)

 • Anonyymi
  Posted at 18:53h, 09 huhtikuun Vastaa

  auttoks ne e-pillerit yhtään naamaan? mulla on pillerit oottamassa tossa ja haluisin tietää et auttaaks ne oikeesti yhtään? lääkäri sano että auttaa, mut onks kokemusta?

 • Anonyymi
  Posted at 17:24h, 12 lokakuun Vastaa

  joo löysin nyt tän ja toivoisin et vastaisit mun kysymyksee :-D niin että laitatko kasvovettä ja sit annat sen kuivuu ja levität sitte tota rasvaa? vai laitatko rasvaa vaan silloinku meikkaat?

Post A Comment