SEURAA NYT MYÖS FACEBOOKISSA!

VAU! 4000 lukijan raja on jo ylittynyt, ihan huikeeta! Tämän seurauksena päätin muutamien teidän kehotuksesta perustaa blogilleni virallisen facebook sivun jonne päivittelen asioita, sekä turhia että tärkeämpiäkin tiheämpään tahtiin! Käykää tykkäilemässä jos ollenkaan kiinnostaa, ja tsekkailkaa tänään aijemmin tullut sheinsiden galaxy vaatteiden arvonta! Facebook sivuille pääset tästä!


37 Responses to “SEURAA NYT MYÖS FACEBOOKISSA!”

 1. Anonyymi sanoo:

  voisitko tehdä blpgikirppiksen?

 2. Anonyymi sanoo:

  mistä ne vihreet kollarit on ostettu mitkä oli sulla yhessä instagram kuvassa? :)

 3. Anonyymi sanoo:

  käytätkö sä sara itseruskettavaa tai jotain? :) jos käytät, ni oisko sulla vinkata jotain hyvää tuotetta, tai se, mitä ite käytät?

 4. Anonyymi sanoo:

  mistä latailet taustakuvia puhelimee? ja mistä kaikki saa niit "space" tai "galaxy" taustakuvii? :) tarvin apuu, helppa!

 5. Anonyymi sanoo:

  Mihin kouluun haet ?

 6. Anonyymi sanoo:

  Hei! Mietin että voisitko tehdä postauksen sun rippijuhlista, (ellei sitä vielä ole) koska itelläni ois kesällä ja mietin just millainen mekko ois kiva ja muutenki ois kiva nähdä muiden juhlakuvia! :)

 7. Anonyymi sanoo:

  miten oot saanu ton sun blogin sivureunassa olevan sun kuvan tollee hienosti ja viel ympyrä muodossa?? helppiii(:!!

 8. Anonyymi sanoo:

  turhaa pistätte saralle kommentteja kun se ei niihin ikinä vastaa..

 9. sara sanoo:

  Heitin just jätesäkillisen vaatteita menemään :/ mutta veikkaisin että tuolta jää nyt pian lisää vaatteita yli, joten voin miettiä sitä sit :-)

 10. sara sanoo:

  Ne on gina tricotista viimekesänä ostetut :)

 11. sara sanoo:

  Välillä joo, st moriz on omasta mielestä hyvä ja kiva väri sitten suihkun jälkeen!:-)

 12. sara sanoo:

  weheartit :)

 13. sara sanoo:

  Salppuriin ykkösenä :-)

 14. sara sanoo:

  Mulla on ollu täällä, mutta kuvat ei jostain syystä näkyny vaikken niitä flickristä oo poistanu, joten poistin ne postaukset täältä kun ei niistä mitään "hyötyä" olisi ollut! Ja mun rippikuvat(sekä myös kaikki muutkin kuvat..) on toisella koneella, sillä mikä meni rikki eikä osota mitään elonmerkkejä, joten pitää kattoa sen jälkeen kun sieltä koneelta saan kuvat pois!:)

 15. sara sanoo:

  Muokkasin sen vaan ympyrän muotoiseksi ja lisäsin tohon kohti :)

 16. sara sanoo:

  Tai kävikö mielessä että ehkä mulla ei juurikaan ole ollut aikaa vastata kommentteihin viimeaikoina?

 17. Anonyymi sanoo:

  Instagram kuviin laitat tägiksi #boring , ja täällä sanot että ei ole aikaa? haha, älä naurata. sulla on varmasti hirveesti kiireitä? ;)

 18. Anonyymi sanoo:

  Kuinka usein sä peset hiuksias? :)

 19. Anonyymi sanoo:

  minkä kokonen toi sun valkonen raidallinen stadiumin paita non? :)

 20. Anonyymi sanoo:

  Millon postaat? :)

 21. Anonyymi sanoo:

  Toivon, et vastaat tähän heti ku näät tän:) mut mulla olis etsinnän alla jonkunnäkönen rippimekko ja oon tuolta nelly.comilta selaillu ja kattellu ja löytänykki sieltä sen haluamani, mut muistanko väärin että tilasit ennen sun rippijuhlia mekon sieltä ja se on vieläkin jossain ''matkalla'' sulle? Toivottavasti muistan väärin, koska toi mekko on ihan unelma enkä varmaan mistään löydä edes samankaltaista! Enkä uskalla tilata jos rahat meneeki sitten hukkaan ku tilausta ei tule :(

 22. Anonyymi sanoo:

  eks sulla onkin iPhone 4S? Kannatatko sen ostoa (enää tänä päivänä) vai kannatatko mielumminkin iPhone 5 ostoa? :-) Ajattelitko itse vaihtaa tuohon uudempaan?

 23. Anonyymi sanoo:

  no jos saralle niin on käyny ni tuskin just sullekin niin käy. :-) se on kyllä ihan turvallinen ja suosittu nettikauppa, ja kyllä tavaratkin tulee perille, kunhan vain tilaa huolellisesti!:-) ps. Linkkaa se sun unelmamekko ;D

 24. Anonyymi sanoo:

  Hassua näin anonyyminä sanoa, mutta mulla ainakin on vain hyviä kokemuksia Nellystä. Tuotteet tulevat nopeasti, eikä itsellä ainakaan ole ollut ongelmia, kun muutaman kerran olen tilannut sieltä! :)

 25. Anonyymi sanoo:

  voi herrajumala, kuinkakoha kauan toikin kuva on jo tuolla ollut :DDDDD sara ei varmaan ookkaan sitä siellä aikaisemmin nähnyt

 26. Anonyymi sanoo:

  miksi sä edes vaivauduit tekemää facebook sivun, kun et osaa sinnekkää mitää kirjotella.

 27. Anonyymi sanoo:

  Vitosen omistajana kannattaa hankkii kyl mielummin se!vaikka ei niis nyt niin paljoo eroi oo mut jossain luki et isoimmat päivitykset tehää vitosta varten eikä sekää nyt eroo hinnan suhteen nelosest ku ite maksoin vitosest 480euroo

 28. Anonyymi sanoo:

  Niimpä hyvä huomio viimenen anonyymi!:O

 29. Anonyymi sanoo:

  mistä ostit et noin halpa ? Käytetty? :-) joo mietin nyt kauheesti et kumman ostais! Ku jossain vitonen satoja kalliimpi ku 4S ja ei siinä hirveesti mitää parempaa oo, oikeestaa kamera vaan (ku en käytä kumminkaa niitä sovelluksii mitä siin on enemmä ku neloses) haha :-D kerro sä sara suositukses!:-)

 30. Anonyymi sanoo:

  mistä oot ostanu sen valkosen mekon jossa on ne pitsihihat? :)
  ja muistatko paljon maksoi? (: ihana blogi!

 31. sara sanoo:

  Parin päivän välein :-)

 32. sara sanoo:

  Se on muistaakseni S :-)

 33. sara sanoo:

  Mä tilasin joo sieltä rippimekon ja eipä se sieltä tullut :-) En tarkota että kaikkien kanssa noita ongelmia olisi mutta vähän kun luin netistä niin en myöskään ole ainut :) Kannattaa kyllä yrittää jos sieltä ihanan mekon löysit!

 34. sara sanoo:

  Pari kaveria kellä vitonen on on kehunut sitä kyllä kovasti, että veikkaisin että se kyllä on ihan kehujen arvonen!:-) Mutta en mä kyllä 4Ssässäkään ongelmia juurikaan näe että sitä kyllä itse suosittelen :)

 35. sara sanoo:

  Mummi teki sen :-)

 36. Anonyymi sanoo:

  served (;

Kommentoi