HALUATKO SINÄ TESTATA MAYBELLINEN BABY LIPSEJÄ?

Oletteko te jo kuulleet näistä paljon hehkutetuista Maybellinen Baby Lips-huulivoiteista. Itse olen ainakin törmännyt näihin sekä ulkomaalaisten- että suomalaisten videoblogeissa, ja muutenkin blogien puolella.  Tuote lanseerataan Suomeen vasta elokuussa, mutta sitä ennen sinulla on mahdollista päästä mukaan 200 hengen testiryhmään!

Itse pääsin mukaan Indiedaysin ja Maybellinen Baby Lips-kampanjaan, ja sain mahdollisuuden sekä testata näitä monien hehkuttamia huulivoiteita, että vinkkailla myös teille tästä mahtavasta mahdollisuudesta. Kuudessa erilaisessa ihanassa karkkivärissä löytyvä tuote lupaa kosteuttaa huulia 8 tuntia, ja viikon kuluttua huulet ovat uudistuneet ja aivan pehmeät. Sain testiin sekä värittömän, että pinkin sävyisen voiteen. Rohtuneiden huulien omistaja ruudun tälläpuolella voi ainakin nostaa kätensä ilmaan jos kyseltäisiin tyytyväisyyttä tähän tuotteeseen.

No mites sitten tämä testiryhmä. Haluaisitko sinä mukaan testaamaan baby lipsejä kun lanseeraamiseen on vielä hetki aikaa? Se käy tosi helposti ja nopeasti, sillä sinun tarvitsee vain lisätä Instagramiin omannäköisesi kuva kesähuulista, ja käyttäkää hashtagejä #babylipssuomi ja #kesähuulet. Ryhmään valitaan 200 henkilöä ja heille toimitetaan tarvittavat tuotteet. Kuvat tulevat myös näkyviin Indiedaysin kampanjasivuille, josta voitte jo nyt käydä hakemassa inspiraatiota omiin kuviinne, ja täyttää pienen lomakkeen joka koostuu yhteystiedoista ja instagram nimimerkistä.

Osallistumisaika päättyy 1.6, eli alle viikon päästä. Kaikenlisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme 50€ arvoista Maybelline NewYork tuotesettiä. Testiryhmään voitte osallistua täällä.
Untitled (P5220531 copy)
Untitled (P5220554 copy)
Untitled (P5250731 copy)
Untitled (P5220542 copy)


14 Responses to “HALUATKO SINÄ TESTATA MAYBELLINEN BABY LIPSEJÄ?”

 1. Anonyymi sanoo:

  Oon miettiny ennenki sitä et kuuluuko sun blogi indiedaysiin?:)

 2. Anonyymi sanoo:

  aaah toi pink punch on ihan rakkaus!!

 3. sara sanoo:

  Mun blogi kuuluu indiedays inspirationiin :-)

 4. sara sanoo:

  Niin on! Tää väri on tosi ihana, pysyy huulilla kivasti ja hoitaa samalla! :-)

 5. Anonyymi sanoo:

  huoh, en ees tahdo tietää kuinka ylihinnoteltuja noi tulee suomessa olemaan… :/ puhutaan varmaan ainakin viidestä eurosta

 6. Anonyymi sanoo:

  Ää en malta oottaa et noi tulee suomeen. Ite olin vaihdossa Jenkeissä 12-13 ja toin sieltä suomeen noita, mut nyt ne on hävinny jonnekki :(

 7. Anonyymi sanoo:

  kivat muokkaukset tossa kuvassa missä sun naamaa näkyy :D:DD:

 8. sara sanoo:

  Joo mäkin veikkaan että 5euron paikkeilla ne hinnat tulee olemaan :-)

 9. sara sanoo:

  No kuule ihan samat muokkaukset mitkä noissa muissakin kuvissa, terävöitystä ja värejä :-)

 10. sara sanoo:

  Voi ei :-( No pari kuukautta enää, tai sit osallistut testiryhmään ja saat tuotteita käyttöön jo aiemmin!

 11. Anonyymi sanoo:

  Sä muistutat kasvoista jotenkin Ariana Grandea!:D tää oli sit tarkotettu ainoastaan kohteliaisuutena, koska molemmat ootte mun mielestä hurjan kauniita!!

 12. Anonyymi sanoo:

  oon nähny monel jenkkibloggaajalla tollasii enkä malta odottaa et saan kotiutettuu itellekki muutama!:D oisko mahollista saada uus arkimeikki videolla ku se vanha mikä sulla on ni ei siitä oikee nää mitää ku se o joteski nii tumma :/

 13. Anonyymi sanoo:

  lähettääkö ne sit aina noi samat kaks sävyä vai saako ne itse valita ?:)

 14. Anonyymi sanoo:

  näyttää kyllä siltä että oot muokannu sun ihoa esim tosta suupielen vierestä

Kommentoi