DANDELION FIELD

Miten voikaan sää vaikuttaa mielialaan näin huomattavasti. Mulla ei ole enää koulua jäljellä, joka periaatteessa tarkoittaa kesäloman alkua! Ihan hullua, miten aika onkaan mennyt näin nopeasti ja tulee varmasti kesällä menemään vieläkin ripeämmin. Loman alun ainakin pitäisi vähän piristää fiiliksiä, onhan mulla nyt nimittäin paljon aikaa rentoutua, laittaa aikaa blogille ja nauttia. Toivottavasti huomenna on päivä erilainen, nyt nimittäin on ajatukset sekaisin ja todella haikea olo. Oli kamalaa palauttaa viimeinen koe opettajalle. Kuuntelin vain musiikkia, istuin luokassa viimeisten joukossa ja lopulta keräsin tavarat ja lähdin ovesta ulos. En ole saanut mitään aikaseksi kotiin päästyäni, vaan istunut, nukkunut ja miettinyt. Ajattelin nyt kuitenkin ainakin yrittää piiristää tunnelmaa näillä kesäisillä kuvilla, joiden ottaminen ei tulisi tällä säällä kuuloonkaan. Tässä siis muutamat otokset kaikkine ihon virheineen ja pisamineen olkaahyvät. (Sille jokaisen postauksen valittajalle on myös mitäkäs muutakaan kuin aurinkolasittomia kuvia muutama joissa silmät eivät ole kokonaan kiinni) 
Untitled (IMG_3793 copy)
Untitled (IMG_3885 copy)
Untitled (IMG_3837 copy)
Untitled (IMG_3878 copy)
Untitled (IMG_3789 copy)
Untitled (IMG_3848 copy)
Untitled (IMG_3879 copy)
Untitled (IMG_3852 copy)
Untitled (IMG_3786 copy)
Untitled (IMG_3919 copy)
Untitled (IMG_3891 copy)
Untitled (IMG_3909 copy)


108 Responses to “DANDELION FIELD”

 1. Anonyymi sanoo:

  aivan ihania kuvia Sara! <3

 2. Pinja-Sofia sanoo:

  mistä sä revit kaiken ajan näin hyvin tehdyille postauksille? ja viel jokapäivä?!:o

 3. Anonyymi sanoo:

  ihana Sara! ♥ :)

 4. Anonyymi sanoo:

  oot ihan älyttömän upee! :)

 5. Menin ihan sanattomaksi näistä kuvista, vau! :o

 6. noora:) sanoo:

  Tosi kauniita kuvia! :)

 7. Lotta sanoo:

  Oi aaaivan ihania kuvia, semmonen "herkkä" tunnelma :)! sulla on _niiin_ hyvä tyyli kyllä!
  En malta oottaa et pääsen lukeen sun vaihtaripostauksia :D Hei muuten jos on jotain semmosia vaatteita josta ois kiinnostunu nii pystyiskö kikissä sopimaan kaupoista? (kun viet vissiin kirppikselle? ja asun ite oulussa) Huh tulipa pitkä kommentti!

 8. Roosa sanoo:

  Vau upeita kuvia, oot niin kaunis sara :-) ja haha hyvin näpäytetty anonyymeille :–D

 9. Anonyymi sanoo:

  Oot niin kaunis, saisit useammin laittaa kuvia ilman aurinkolaseja! Ja ihanan kesäsiä nää kuvat♥

 10. Anonyymi sanoo:

  Oi miten mahtava kesäinen kampaus! <3

 11. Jenni sanoo:

  Oi miten kaunista, upee Sara! :)

 12. Anonyymi sanoo:

  Tosi kaunis oot Sara! :-)

 13. hennoaa sanoo:

  Sä oot upea, niiiiin kaunis! Toi toinen kuva = <3

 14. Anonyymi sanoo:

  vau mitä kuvia, ihan upeita! :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Aurinkopuuterin olisi voinut levittää tasaisemmin.

 16. sara sanoo:

  Kommentin olisi voinut jättää kirjoittamatta. Vali vali vali, miten te edes jaksatte :-D

 17. Anonyymi sanoo:

  Mistä tuo ihana kukkaseppele tuossa sun nutturan ympärillä on ostettu? Ihana Sara, jälleen kerran :-)

 18. sara sanoo:

  Kiitos paljon!♥

 19. sara sanoo:

  Mulla on ollut kouluhommat aika vähillä ja on vaan täytynyt ottaa niskasta kiinni sekä yrittää panostaa blogiin enemmän :-)

 20. sara sanoo:

  Kiitos ihana :-)

 21. sara sanoo:

  Voi vitsi olet ihana!

 22. Anonyymi sanoo:

  Oot mielettömän kaunis! Sulla on upea luusto, love you! <3

 23. Janni sanoo:

  Ihanan kesäisiä kuvia!
  Täällä päin tämä tiistai on mennyt samoissa merkeissä.. jotenkin aikaansaamaton päivä, ehkä toi huono keli aiheuttaa sen! :/

 24. Anonyymi sanoo:

  oi kuinka täydellinen ♥

 25. Anonyymi sanoo:

  VAU!

 26. Anonyymi sanoo:

  voiii, sara! ♡ oot kyllä niin älyttömän upee tyttö – en kestä ! sun blogi, tyyli, kroppa, hiukset… vau!

 27. Henna sanoo:

  Ihana kesätyttö, vau! :-)

 28. Anonyymi sanoo:

  Sun pitäis useemminkin laittaa kuvia joissa sulla ei ole aurinkolaseja koska sulla on ihan älyttömän kauniit silmät! :-D Muutenkin upeita kuvia ♥

 29. Jasmin sanoo:

  Eikä, tosi ihania ja kesäisiä kuvia! ♥ Tulee toisaalta ihan haikeus, tuo aurinko vois jo palailla samantien takas taivaalle.. :-D

 30. Anonyymi sanoo:

  miten voitkaan olla noin kaunis! älyttömän upee:)

 31. Johanna sanoo:

  Ensimmäinen asia mikä tulee mieleen ku katto näitä kuvia on et miten joku voikin olla noin kaunis! Vautsi oikeesti, lisää kasvokuvia vaan blogin puolelle :) mistä toi ihana mekko/tunika mahtaa olla? <3

 32. Anonyymi sanoo:

  Voi eii, oot niin mielettömän söpö! En kestä! Kateekshan tässä ihan käy! ♥

  Ps. Ihanaa kun olet postaillut useammin! Ihan ehdottomasti yksi suosikki blogeista!

 33. Anonyymi sanoo:

  kivasti oot lähminy tota aurinkopuuterii XD naurettavan näköstä

 34. Anonyymi sanoo:

  vaau ootpa kaunis! :-) ja sulla on aivan ihana nenä! niin söpö ja pieni :-D <3

 35. sara sanoo:

  Enkö ookki :-) anna mun tehdä mitä haluan, ja tee sitten itse niinkuin sä haluat. Ps.noin järkyttävän vahvat aurinkopuuterit näissä kuvissa johtuu ihan vaan muokkauksista.

 36. Anonyymi sanoo:

  No mitäs mitäs?! :-D päivän saa kyllä kummasti paranemaan, kun tulee lukasemaan nämä anonyymien rakentavat kommentit :-D Jestas, miten jollain voi edes olla aikaa tollaseen? Täytyy olla kyllä TODELLA tylsä elämä! Anyway en usko hetkeäkään, että otat Sara näistä ihmetyyppien kommenteista ittees, mutta pakkohan mun on nyt kaataa vähän suolaa vihaajien haavoihin ku kerranki ryhdyn kommentoimaan: sulla on ihan kadehdittavan mageet kasvonpiirteet ja oon aina ihaillu sun taitoas korostaa niitä (-: pitäis varmaan itekki opetella meikkauksen jalotaito meinaan sitähän varten sitä harrastetaan, että saadaan ne hyvät puolet esille ja pikkusen huonommat piiloon :-) Muttahei, oot upea oli sulla sitten silmät piilossa tai ''liian paljon tota meikkiä just tossa kohtaa''! Hyvää kesää sulle♥

 37. Eerika sanoo:

  Aivan järkyttävän kauniita kuvia! :))) Ihana tunnelma ja valo ja kaikki!

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

 38. Anonyymi sanoo:

  älä missään nimessä välitä valittajista, kateellisia ovat! Olet mielettömän nätti :)

 39. Anonyymi sanoo:

  voi luoja, miks joka postaukseen tulee joku valittamaan ihan mistä vaan, mä ainakin tajusin heti että noi aurinkopuuterit johtuu muokkauksesta enimmäksee, mut ei ku heti ollaan valittamassa!
  tehkööt itse omat blogit ja lisätkööt sinne joka päivä virheettömiä ja kaikin puolin täydellisiä kuvia. saako he jotain lievitystä kateuteensa sun haukkumisesta…

  mun mielestä sara sä olet itse täydellisyys, enkä näe mitään valittamista. ♥

 40. Anonyymi sanoo:

  voi Sara kuinka kaunis sä oot! :) kiva kun oot jaksanu nyt postata vähän useammin ja panostaa sisältöön ja kuviin! tyhmä kysymys, mutta pidätkö sukkia consseissa:D? ja valuuko sukat sulla niissä kengissä? :D haha.

 41. Sabina sanoo:

  Eihän toi aurinkopuuteri ole edes paha :D Ihania kuvia Sara <3

 42. Anonyymi sanoo:

  todella kauniita kuvia! <3 voisitko tehä joskus lähiaikoina kunnon videopostauksen missä kerrot ihan vaan kuulumisia tai vaikka vaihtoon liittyviä juttuja? :)

 43. Anonyymi sanoo:

  Oon miettinyt jo jonkin aikaa mahdatko olla bloggaaja Annika O:n sisko tai jotain sukua? Ootte ihan saman näkösiä, en vaan oo koskaa huomannut, että oisitte toisistanne blogeissa maininnut :-)

 44. Anonyymi sanoo:

  Tän blogin voinkin jättää tästä lähtien lukematta. Uskomatonta, että sulla on niin huono itsetunto, että vastaat ainoastaan negatiivisiin kommentteihin ja aina kettuilemalla. Rakentavaa kritiikkiä pitäisi pystyä ottamaan vastaan, jos kirjoittaa julkista blogia.

 45. sara sanoo:

  No jo on kumma ettet sä tyttö osaa silmiä avata ja päätä käyttää. Ehkä mulla on muutakin tekemistä kun kokoajan vastailla vaan kommentteihin täällä, vaikka sen mä kyllä kerkesinkin jo alottaa ennen kun tuli pikainen lähtö. Mulla ei kyllä ole huonoa itsetuntoa, mutta sen sijaan sulla näyttää olevan jonkunlaisia ongelmia asenteesi kanssa.

  "Rakentavaa" kritiikkiähän mä tässä olen ottanut vastaan vuodesta toiseen, mutta musta on oikeesti uskomatonta että ensin valitetaan postaamattomuudesta. Sitten kun postauksia käy satelemaan niin valitus vaihtuu aurinkolaseihin. No mutta kun aurinkolasit heitän veke niin eihän sitä valitusta voi sikseen jättää, vaan se siirtyy meikkiin. Musta olisi oikeasti mahtavaa että sinä todellakin jättäisit tämän blogin lukemisen, kerran sulla on mun kanssa jokin ongelma. Olisi parempi sekä mulle, eikä sinunkaan tarvitsisi päätäsi vaivata asioilla jotka minussa sua häiritsee. Jos sä tänne kommentoit niin pitäisi sunkin varautua että saat kyllä juuri senlaisen kommentin takaisin kuin mitä itse olet kirjoittanut.

  Varsinkaan kun aurinkopuuterin levitys ei tosiaan ole musta kiinni, vaan kuvan muokkauksista. En kyllä siltikään ymmärrä miten se sinua haittaa mitä minun kasvoissa on. Olen onnellinen ettei sinunlaisia ihmisiä eksy näihin postauksiin paria useampaa, sillä noista kuvistahan keksii vaikka mitä, mitä minä OLISIN VOINUT tehdä toisin. Hyvää illanjatkoa ja tervemenoa :-)

 46. sara sanoo:

  Kiitos kovasti! :-)

 47. Elina sanoo:

  Hei minkä kameran omistat? millä asetuksilla ja objektiivilla otat noi kuvat?:-) aivan ihania :*

 48. sara sanoo:

  Kiitoksia! Voi vitsi ihana kuulla että niitä odotetaan innolla, on sitten mukavempi tännekkin kirjotella kun tietää että on niillä myös lukijoita :-) Mulle on tultu sähköpostilla laittamaan jotain vaatetoiveita joita mun toivottaisi myytävän ja laittavan blogikirppikselle. Olen listannut niitä ylös ja otan ne huomioon sitten kun alan heinäkuun puolivälissä katsomaan kirppiskamoja ja vaatteita jotka kiikutan tuonne Atlantin toiselle puolelle. Voit kyllä tulla kyselemään jo nyt, jos kyseiset vaatteet olisi jäänyt käyttämättömiksi että voisin ne laittaa kiertoon jo nyt. Muuten kannattaa sitten tulla tiedustelemaan heinäkuun puolella kun olen alkanut vaatteita karsimaan reilummallakin kädellä :-)

 49. sara sanoo:

  Kiitos paljon! :-)

 50. Johanna sanoo:

  Vau ihania & upeita kuvia! ♥

 51. sara sanoo:

  Mulla on vaan se ongelma aurinkolasittomissa kuvissa että mä en pysty pitämään auringon paistaessa tai valoisassa silmiä kunnolla auki, vaan näistäkin kuvista suurin osa oli joko silmät kiinni tai siristäen :-D Mutta laitan kun semmosia saan otettua! Kiitos ihana♥

 52. Anonyymi sanoo:

  Voi että oot naiivi ikäiseksesi. Kaikki kommentoijat, jotka joskus sanoo jotain vähän "epämiellyttävää", ei ole sua vastaan. Olen kommentoinut sulle useita kertoja kivojakin juttuja. En ole missään vaiheessa valittanut postaamattomuudestasi tai aurinkolaseistasi, mutta sinulle kaikki kommentoijat taitavat olla yhtä samaa massaa, koska täällähän kuuluu vain ylistää sinua ja sinun tekemisiäsi, kukaan ei koskaan saa sanoa pahaa sanaa, sillä sinähän olet hyvänen aika neiti täydellisyys.

  En tähän postaukseen laittanut kommenttiini mitään positiivista, koska muut olivat jo sanoneet sen mitä ajattelin lukuunottamatta tämän aurinkopuuteriasian. En missään nimessä haluakaan kontrolloida sinun tekemisiäsi, vaan annoin vain ystävällisen neuvon. Tervetuloa maailmaan, jossa kaikki ihmiset eivät ajattele niin kuin sinä toivot ja tee tahtosi mukaan. Onnea elämään.

 53. sara sanoo:

  Mäkin tykkään, vaikka ensin tosta tulikin mieleen joku venäläinen pikkutyttö kun olin vetänyt ponnarin liian kireelle, hah :-D♥

 54. sara sanoo:

  Kiitos Jenni :-)

 55. sara sanoo:

  ♥ Kiitos

 56. sara sanoo:

  Kiitos!

 57. sara sanoo:

  Tänne on tullut suurinosa aivan ihania kommentteja, kiitos sinullekkin! :-)

 58. sara sanoo:

  Siinä on ihan vaan tekokukkia työnnetty tonne nutturan sisään :-) Kiitos paljon!

 59. sara sanoo:

  En missään vaiheessa sanonut sinun laittaneen valituksia postaamattomuudesta tai aurinkolaseista. Yleisesti kirjoitin, kun aina on pakko keksiä valitusta oli se sitten mistä tahansa. Mä en odota mitään ylistyksiä minusta ja tekemisistäni, mutta ettekö te voi antaa minun tehdä asiat tavallani ja tehdä itse sitten niin miten näette parhaaksi. En myöskään missään vaiheessa ole olettanut muiden tekevän asioita niinkuin mitä, vaikkakin te oletatte mun tekevän asiat niinkuin te.

 60. sara sanoo:

  Kiitos♥

 61. sara sanoo:

  No ehkä nyt välillä on ihan suotavaa viettää päivät vaan rentoilun merkeissä, varsinkin kun ulkona on noin huono sää :-)

 62. sara sanoo:

  Kiitoksia ihan super paljon, ihanaa kesää sinnekkin♥

 63. sara sanoo:

  Kiitos :-) kesäsin en välttämättä, mutta talvisin joo! Mulla ei valu, mutta oon kuullut tosta ongelmasta useammiltakin :-D

 64. sara sanoo:

  Annika on mun sisko, ja olenhan mä hänen blogissaan useammankin kerran näkynyt, hah :-)

 65. sara sanoo:

  Mulla on itsellä canon EOS 1100D 50mm 1.8 objektiivi, sekä olympus pen mini e-pm2, jolla otan suuren osan blogin kuvista :-) Tämän postauksen kuvat on otettu kuitenkin siskon canonilla. Kiitos♥

 66. Anonyymi sanoo:

  1. Ei saa sanoa, miten sinun pitäisi toimia = ehdottaa parannuksia, antaa vinkkejä.
  2. Ei saa valittaa = kirjoittaa rehellisesti ajatuksiaan.
  3. Ei saa kirjoittaa negatiivista palautetta, koska se on niin loukkavaa, että sen jälkeen helvetti on irti.

  –> Jäljelle jää ylistys ja positiiviset/neutraalit kommentit.

  Mut joo, ehkä mulla on huono päivä tai jotain, kun niin sydämeen otti tämä. :D

 67. sara sanoo:

  Tänne on tullut aivan ihania kommentteja, ja haluan kiittää niistä nyt tässä yhteisesti♥ Jokaisen olen niistä lukenut, olette aivan ihania!

 68. laura sanoo:

  ihana sara <3 niin kiva, että oot alkanut taas panostamaan blogiin. :) hih ja hyvää kesän alkua sulle, vaikka nyt ei tunnukkaa kovin kesäseltä….. -.-

 69. essi sanoo:

  Apuua ihan uskomattoman ihania kuvia!! Katsoin ne läpi vielä useemman kerran!:-D

 70. Anonyymi sanoo:

  Sulla on aivan ihanat sirot kasvonpiirteet! Oiiii ihastelen vain :D <3 Tossa yhdessä kohdassa aurinkopuuteri tosiaan pisti vähän silmään, mut johtuu ehkä sitä etten ite oo tottunut käyttämään samalla tavalla :) Älä siis ota tuon toisen anon kommenttia itseesi, varmaan sama ongelma kuin täällä ;D

 71. Anonyymi sanoo:

  Ja totta, että muokkaus korostaa vielä enemmän varjostuksia! Eli puuterikeskustelu vois olla ohi :D t.sama kuin äsken :)

 72. Jenna Juliet sanoo:

  Vau Sara! ♥

 73. Anonyymi sanoo:

  Vitsi miten kauniita kuvia susta!! Ootan myös jo innolla vaihtaripostauksi ja kuvia jenkeistä! :) Oikein kivaa kesää sulle! :)

 74. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi paita on ? Aivan ihana! <3

 75. Anonyymi sanoo:

  Mistä toi ihana paita on?:)

 76. Anonyymi sanoo:

  ompa ihania kuvia! mistä toi sun mekko on ostettu? :)

 77. Anonyymi sanoo:

  Aivan ihania kuvia, tulee ihan superhyvä-kesänen fiilis! ♥♥ Sievä mekko ja etenkin tuo nuttura on kaunis ♥
  Ja vielä haluisin sanoa, että on säälittävää tulla haukkumaan toisen blogiin nimettömänä aurinkolaseja, aurinkopuuteria tms. varsinkaan jos ei tiedä mitään koko asiaan liittyen esim juurikin sitä että kuvanmuokkaus on aiheuttanut tämän! Jos on palautetta, joka on negatiivista tai rakentavaa voisi sen silti ilmaista kohteliaasti, eikä tulla töykeästi valittamaan anonyyminä.
  "Anonyymi27. toukokuuta 2014 22.41" -> tälle anonyymille haluisin sanoo että varmasti rakentavaa palautetta saa antaa. Ja jos sitä ei ilmaise hyökkäävästi, vastauskin voisi olla lempeämpi! :) Että jos on vielä jotain valitettavaa niin tehkäähän omat blogit ja sinne voi sitten julkaista niitä aivan täydellisiä postauksia ja vastata vittuileville anoille niin lempeästi…
  Mukavaa kesää Sara, rakastan sun blogias! ♥♥

 78. Anonyymi sanoo:

  sulla on ihanan siro nenä!

 79. Anonyymi sanoo:

  Jos kuvanmuokkaus muuttaa aurinkopuuteria häiritsevän näköiseksi niin ettei se muka ole edes lähellä todellisuutta, miksi sitten pitää muokata kuvia niin paljon, miksei joskus voisi uskaltautua laittamaan nettiin muokkaamattomia tai edes lähes muokkaamattomia kuvia itsestään jottei meikitkään muuttuisi epätodelliseksi ;-)?

 80. Anonyymi sanoo:

  Sä anonyymi, joka kirjoitit aiemmat kommentit. Voisit googlata mitä tarkoittaa "rakentava palaute". Rakentavaa palautetta ei ole kirjoittaa anonyymisti toisen blogiin "Aurinkopuuterin olisi voinut levittää tasaisemmin." Et olisi yhtään paremmin tota voinut muotoilla? Mun mielestä lauseesi oli selkeä provo. Nettiin kirjottaessa kannattaa aina pitää mielessä tämä ohje: "kirjoita vain asioita jotka voisit sanoa kasvokkain".

 81. Riikka sanoo:

  No onko edes ihme jos ANOT tuntuu yheltä massalta, koska ne on aina niitä jotka keksii turhat "siis voisitko edes yrittää tehdä tämän ja tämän toisin" -kommentit :D

 82. sara sanoo:

  Vaikka siksi että nämä kuvattiin siskon kameralla kun jätin omani kotiin, ja hän muokkaa kuvat tarkennuksista ja sävyistä lähtien. Nämä siis oli aivan liian vaaleita ja muutenkin hieman sumeita kuvia, joten ainakin minusta näytti paremmalta juuri näitä kuvia väreiltä ja varjoilta muokata aika radikaalisti. En tee näin lähes koskaan, ja yleensä kuvat täällä blogissa on juurikin noita lähes muokkaamattomia.

 83. Anonyymi sanoo:

  Eihän noissa puutereissa edes oo mitään ihmeellistä, oli sitten muokkauksesta johtuvaa tai vaikka ei olisikaan. Nythän näkee vahvoja poskipunia muutenki! Mutta pidä lippu korkeella jatkossakin ja niinkun sanottu älä ikinä ota noista anonyymeistä ittees, vaikka täysin ymmärränkin miks ne on täällä.. oothan sä ihan kadehdittavan kaunis!

 84. Anonyymi sanoo:

  Sinä anonyymi, kerropa mulle esimerkki, miten tuon kommentin olisi voinut muotoilla paremmin? Rehellistä mielipidettä ei voi ihan äärettömän nätiksi muotoilla ilman, että se muuttuu valheeksi.

  Riikka, täällä on paljon myönteisiäkin kommentteja anoilta, mutta JOSTAIN SYYSTÄ aina ne jää näiden "ilkeiden" kommenttien varjoon. Voisi yhtä hyvin sanoa, että kaikkien anojen kommentit on turhia. Ja miksei kaikkien muiden kommentit?

 85. Ninni sanoo:

  mielettömän upeita kuvia! oot niin kaunis :)

 86. Anonyymi sanoo:

  Uskomatonta miten te oikein jaksatte tulla valittamaan joka asiasta! Miten te edes voitte nauttia siitä kun valitatte jonkun ihmisen aurinkopuutereista tai kuvista? Näyttää olevan teille joillekkin joka päiväistä elämää, USKOMATONTA! Musta nämä kuvat ovat älyttömän upeita, muokkauksella tai ei. Vaatii jopa taitoa saada tämän laatuisia kuvia, ei se helppoa ole ja tapahdu käden käänteessä. Sara näkee vaivaa tämänkin blogin eteen juurikin meitä lukijoita varten! Tietysti niitä haukkuja satelee, ei sille voi mitään, mutta eikö teillä oikeasti ole muuta elämää ? Olet Sara upea nuoren naisen alku, älä välitä näistä haukuista. Upeaa kesää sulle! :)

 87. Linda sanoo:

  Upeita kuvia susta!

 88. Anonyymi sanoo:

  "Hei, oot niin vaalea, että sulle voisi sopia paremmin vaaleampi aurinkopuuteri :-) Kivaa päivänjatkoa" < olisko esim. tollaisen kommentin kirjoittaminen liian vaikeaa?

 89. Anonyymi sanoo:

  en ymmärrä negatiivisia kommentteja tai "rakentavaa kritiikkiä" postauksissasi koska naisten kuuluu rohkaista ja kannustaa toisia ja inspiroitua näistäkin kuvista, ilman että alkaa etsimään niistä virheitä! itse voin vakuuttaa etten kiinnittänyt pienintäkään huomiota johonkin "vahvaan aurinkopuuteriin", ihastelin vaan kauniita kuvia ja ihan kasvo-kuviakin katsoessa mietin vain että onpa todella kauniit ja mallimaiset kasvot. valitettavasti niitä negatiivisiakin naisia täältä suomestakin löytyy, mutta kaikkien muiden tulisi pitää yhtä ja jättää ne omaan varjoonsa jaarittelemaan joistain virheistä :D ja ihan oikeasti, noille kasvoille voisi varmasti olla käyttöä mallin tai mainos hommissa. sinuna ottaisin kyllä yhteyttä johonkin jos vähänkään semmonen kiinnostaa! kivaa kesää ja vaihtoa sulle :) x

 90. Anonyymi sanoo:

  Voi sara oot ihan uskomaton ! Oon saman ikänen tyttö kun sä ja oikeesti oisinpa yhtäkaunis ja itsevarma :-) sanot tosi hyvin noille anoille ja ihan oikein että et välitä niin sanomisita. Sulla on aivan upeat kasvon piirteet ja oot tosi tosi kaunis ilman aurinkolaseja ja niiden kanssa <3 hyvää kesää ja vaihtoa sulle , sun blogi on mahtava :) !!!

 91. Anonyymi sanoo:

  Ja mahtavaa että teet nykyään useemmin postauksia !!! :)

 92. Anonyymi sanoo:

  Pliis, rauha! Kattokaa Saran blogii ja postauksii, ei tällä ainakaan liikaa mitään kriittistä palautetta ole. Ihan älyttömän paljon kehuja ja kauniisti sanottuja asioita, mikä on varmasti ihan täysin aiheellista, oothan sä Sara tosi, tosi upee tyttö! Sit tulee muutamalta negatiivista sanottavaa, ja heti täältä tulee kunnon armeija joka hyökkää niitä muutamia eri mielipiteen omaavia vastaan. Tottakai nekin asiat olis ehkä voinut sanoo nätimmin ja rakentavammin, mut kaikilla vaan ei oo sitä taitoa! Nää on kuitenkin kaikki mielipideasioita, jonkun mielestä toi aurinkopuuteri voikin näyttää ihan kamalalta kun taas toisen mielestä toi on just hyvä noin. Fakta nyt kuitenki on vaa se, että kaikkia ei voi miellyttää, varsinkin kun blogia seurailee monta tuhatta ihmistä.
  Mut Sara, sun blogi on ehdottomasti yks lemppareista ja tykkään sun tyylistä ihan hirveesti! Muille lukijoille haluisin vaan sanoo, että on olemassa montaa eri mielipidettä, sekä tapaa tehdä asioita. Joten pliis rauhottukaa, tämmönen kinastelu jossain kommenteissa on aivan täysin turhaa eikä johda mihinkään :-)

 93. Anonyymi sanoo:

  Ooksä nähny tän uutisen: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2642471/High-school-fire-secretly-Photoshops-yearbook-photos-make-girls-sexy.html :D Onko toi se koulu jonne meet, ihanku oisin nähny kuvan tuosta sun blogissa.. haha! Mut hei pidä kivaa vaihtarivuotta ja jospa kerkeet sieltä bloggaa aktiivisesti :-)

 94. Anonyymi sanoo:

  Menit sitten heti muuttamaan kommentin sisältöä, kun et keksinyt miten parannella tuota alkuperäistä kommenttia. Mielestäni aurinkopuuterin sävyssä ei ole mitään vikaa.

 95. Anonyymi sanoo:

  olitko päättäreinä kännissä? :D

 96. sara sanoo:

  Se on sheinsideltä :-)

 97. sara sanoo:

  Ei ole sama :-) Meen itse bear river high schooliin! Kiitos tosi paljon, toivottavasti on aikaa postailla sieltäkin ihan kunnolla :-)

 98. sara sanoo:

  En ollut :-) Soittelin äitin hakemaan jo joskus 10 aikaa mut kotiin kun muut lähti toiseen paikkaan

 99. Anonyymi sanoo:

  http://www.voice.fi/terveysjahyvinvointi/poltitko-itsesi-auringossa-teinina-syopariski-kohoaa-hurjasti-vain-muutaman-palokerran-jalkeen/23/61963
  siinä sulle sara! :) etkös sä jo useampana vuonna oo hehkuttanut että oot palanut kokonaan ja sillon kun olit ulkomailla niin paloit ja tänä vuonna paloit jne. että onnea tulevaisuuteen syövän parissa :)

 100. Anonyymi sanoo:

  sittenhän varmaan minä ja moni muukin tulee elämään tämän syövän kanssa :) miten te oikeasti jaksatte …

 101. Pilvi sanoo:

  Upeita kuvia, täydellistä kesätunnelmaa <3

 102. Anonyymi sanoo:

  hehkuttanut? jos ei kiinnosta lukea saran juttuja niin ÄLÄ LUE. jos ei ole kuin negatiivista sanottavaa niin ÄLÄ SANO. onnea sulle tulevaisuuteen kasvamisen parissa :)

 103. Anonyymi sanoo:

  mitä ihmettä? :-D huhhuh nää kommentit muuttuu vaan naurettavimmiksi.

 104. Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia sara! Kannattaa katsoa Aspyn Ovardin vlogi kanavaa youtubessa hän asuu Utahissa. Ajattelin että kun hänen joissain vlogeissa näkyy jotain kaupunkia utahista niin että näkisit minkäläista siellä päin on. :)

 105. Anonyymi sanoo:

  Nyt tää sun postaamattomuus taas alko :(…

 106. Anonyymi sanoo:

  Voisitko laittaa tosta mekosta vielä linkkiä, kun en ite millään löytäny sheinsideltä tota kysesistä. Aivan ihana blogi!

Kommentoi