HIGHEST PEAK IN LOWER 48

Mulla ei henkisesti ole voimat riittänyt käydä näitä kuvia läpi aiemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö se niin mene! Vain pari päivää sen jälkeen kun mä saavuin Utahiin me pakattiin auto ja lähdettiin Arizonan ja Nevadan kautta Californiaan. Tässä vaiheessa mikään ei vielä tuntunut pahalta, sillä mun elämäni rankimmat päivät oli vasta edessä. Mun instagramin ja askin seuraajat tietääkin jo varmasti mistä puhutaan. Me patikoitiin rinkkojen kanssa viisi päivää, lähes 90 kilometriä ja käytiin Alaskan vuoria lukuunottamatta USAn korkeimman vuoren huipulla! Mulla ei niinkään kunnosta ollut reissun rankkuus kiinni, vaan n. 4,5kilometrin korkeudessa hengittäminen oli älyttömän raskasta, ja kaiken lisäksi viimeiset päivät mä olin vielä kipeenäkin. Viiden päivän patikoinnin jälkeen olo ei ollut hehkeä, joten nämä kuvat nyt on mitä on. Pakko mun oli kuitenkin tästä tännekkin kirjoitella, olihan se varmasti yksi mun vaihtovuoden kokokohdista jonka tulen aina muistamaan. Mulla oli vaan pokkari mukana, joten kuvien laatu nyt on mitä on. Musta on myös jokseenkin ärsyttävää ettei sitä vuoren oikeeta jyrkkyyttä tai korkeutta voi saada kuviin näkymään, mutta sitä ei ainakaan itse unohda minkälaisia vuorenseinämiä tuolla tuli kiivettyä. Tässä kuitenkin maisemia ja todistus siitä, että been there, done that. Jos multa nyt kysyttäisi mitä mieltä olin kyseisestä reissusta, niin nyt sitä osaa jo arvostaa ja olla se oli aivan mahtava kokemus. Mä olen todella ylpeä itsestäni, ja mä tiedän että mun vanhemmatkin ovat. No mutta lähtisinkö uudestaan? -EN!
Untitled (IMG_1362 copy)
Untitled (IMG_4163 copy)
Untitled (P8160207 copy)
Untitled (IMG_1265 copy)
Untitled (IMG_0520 copy)Untitled (IMG_1418 copy)
Untitled (IMG_0602 copy)
Untitled (IMG_0699 copy)
Tähän väliin mun on pakko mainita, että viimeisenä päivänä mä olin ihan jäässä! Niinkun tästäkin näkee, tuolla ylhäällä oli paikoitellen jopa lunta. Kiivettiin tonne ihan huipulle viimeisenä päivänä niin aikaisin aamulla ettei aurinko edes paistanut, enkä mä tuntenut sormia tai varpaita kunnolla pitkään aikaan. Puolijuoksua kipitin aina alemmassa kuvissa näkyvien rotkojen reunalle istumaan ja lämmittelemään auringonvaloon hetkeksi.
Untitled (IMG_0470 copy)
Untitled (IMG_1409 copy)Untitled (IMG_1545 copy)
Untitled (IMG_0649 copy)
Untitled (IMG_0394 copy 2)
Untitled
Untitled (P8190249 copy)Untitled (IMG_0194 copy)
Untitled (IMG_1537 copy)
Untitled (IMG_1447 copy)
Untitled (IMG_0714 copy)

22 Responses to “HIGHEST PEAK IN LOWER 48”

 1. Anonyymi sanoo:

  Ei herranjumala,jos neiti vähän enemmän ois pukenu päällensä ni ei varmana olis kylmä tullu! Tyhmäki tajuaa että JUOKSUTRIKOILLA ei missään kylmässä tarkene :DDD Sä olet kyllä semmonen itkupilli!

 2. Anonyymi sanoo:

  kuinka korkealla te loppujen lopuksi olitte? oon ite käynyt vain noin 1300 metrissä ja näin korkeanpaikankammoisena sekin oli jo liikaa :-D upeita kuvia!!

 3. Iina sanoo:

  Rakastan sun blogia! Tätä on ihana lukee, kun postaat nii usein sun vaihtovuodesta ja otat paljon kuvia (toisin kun moni muu vaihtaribloggaaja ketä seurailen) :)

  http://iinaemiliasd.blogspot.com

 4. Anonyymi sanoo:

  ootko kertonu sun perheelle siellä usassa että kirjotat tällästä blogia?

 5. lottakaroline sanoo:

  Ompa kaunis paikka!

 6. Anonyymi sanoo:

  Blaaaah.

 7. Oo_naaa sanoo:

  Wou!! Ei mikään ihan lyhyimmästä päästä oleva rinkkareissu mutta maisemat on kyllä aivan uskomattoman kauniin näköisiä ! =)

 8. Anonyymi sanoo:

  Mitä tarkotit noilla "elämäni rankimmat päivät" yms? :(

 9. sara sanoo:

  Mä en tiedä mitkä toppahousut sä oletit mun kantavan mukana ton viis päivää jotten palelisi paria tuntia? Mä ymmärtäisin tän kommentin jos mulla olisi ollut päällä juurikin vaan ne juoksutrikoot ja vaikka t-paita, mutta päällä oli kyllä lähes kaikki vaatteet mitä rinkasta irti sain. Sillä tuskin mitään väliä oliko mulla juoksuttikoot vai vaellushousut, yhtä kylmä molemmissa olisi tullut. No mutta kuitenkin, hyvää päivänjatkoa sulle! :-)

 10. sara sanoo:

  Oltiin ~4,5km, ja ensimmäiseks parikointireissuks toi oli kyllä aivan hullu! :-D

 11. Anonyymi sanoo:

  tosi upeita kuvia, oot kyllä taitava kuvaaja! fiiliksen vaan pilas nää valivali-anonyymit, olkaa hiljaa jos ette osaa muuta tehdä kuin kitistä. :-)

 12. Elisa sanoo:

  Vau, aivan mahtavan näköistä!

 13. Vilma sanoo:

  Vaaaaau mitkä maisemat!!vaikuttaa hienolta reissulta:-))

 14. SIIRIT sanoo:

  Kuulostaa tosi rankalta, mutta unohtumattomalta reissulta! Aivan ihania kuvia taas :-) -n

 15. Anonyymi sanoo:

  Oli varmasti aika hieno kokemus! Haluisin kyllä itekkin.=)

 16. Anonyymi sanoo:

  Voitko tässä sitten kun ehdit, niin kertoa jossain postauksessa että mitä otit sinne suomesta mukaan ja mitä ostit heille tuliaisiksi?

  Sellaista olisi kiva lukea kun olen lähdössä USAan vaihtariksi, että osaisin pakata edes jollain tavalla matkalaukkuni oikein :D

 17. Anonyymi sanoo:

  No mitäköhän? :D olisko ihan puhdasta fyysistä rankkuutta kun pitää 5 päivää kävellä ja kiivetä 4500metriin? Ja varmaan henkistäkin kun just saapunu uuteen maahan ja keskelle uutta kulttuuria ja perhettä.

 18. milla sanoo:

  wau miten upeelta näyttää!

 19. Emmi sanoo:

  wou näytttää upeelta! :-)

 20. Lotta sanoo:

  Sulla on aia helppoo ja rentoa elämää jos noi päivät ovat olleet sun elämän rankimmat! Mutta hyvä niin, että elämä ei ole sulle näyttänyt vielä rankalta..

 21. Veera sanoo:

  Niin upeat maisemat, wou!

 22. Anonyymi sanoo:

  WAU! toi oli varmasti unohtumaton kokemus ja noi maisemat<3

Kommentoi