NYC

Untitled (P8080913 copy)
a
Untitled (P8070772 copy)
Untitled (P8070801 copy)
Untitled (P8070833 copy)
s
Untitled (P8070786 copy)
d
Untitled (P8070838 copy)
Untitled (P8070789 copy)
Untitled (P8070826 copy)
Untitled (P8070876 copy)
Untitled (P8070893 copy)
Untitled (P8070887 copy)Untitled (P8070881 copy)
Untitled (P8070905 copy)
Mä vietin ennen Utahiin tuloa neljä päivää New Yorkissa soft landing campillä muiden vaihtareiden kanssa. Me tehtiin vaikka mitä, nähtiin vaikka mitä ja koettiin vaikka mitä, mutta niistä mulla ei ole kuvia. Mua harmittaa etten mä juurikaan napannut kameralla kuvia, vaan enemmän nautin maisemista joko muuten kuin linssin läpi, tai puhelimen kameralla. No jotain muistikortille ainakin tallentui, ja mä aiemmin teinkin jo postauksen niistä. Mä olen viimepäivinä selaillut koneen ja ulkoisen kovalevyn kansioita kovaan tahtiin, ja se varmasti seuraavina tulevina päivinä näkyy täällä blogissakin.

Mä rakastan New Yorkia. Mä olen enemmän isojen kaupunkien tyttö, ja viihdyn niissä enemmän kuin pikkukylissä. NYC oli upea ja mahtava paikka, ja sinne mä varmasti vielä joskus suuntaan uudestaan. Multa kun monesti kysytään Suomen ja USAn eroja, tekisi välillä mieli sanoa että Suomessa kaikki on paremmin. No monin osin se noin oikeasti onkin, mutta silti tykkään jenkeistäkin. Lähinnä tolla meinaan sitä, että mä olen aika varma että tulen tulevaisuudessa muuttamaan Amerikkaan. En kuitenkaan pidemmäksi ajaksi kuin pariksi vuodeksi, NYCissä asumista voisi kokeilla vaikka vuoden, kokemus sekin on itsessään!

Soft landing campillä yhtenä päivänä ajeltiin bussilla ympäriinsä, ja nähtiin enemmän paikkoja kuin mitä normaali turisti voi nähdä päivän aikana, uskallan luvata. Meillä oli opas joka tiesi kaiken ympärillä olevista rakennuksista ja rakennelmista. Kaikkialla oli hirveästi ihmisiä ja jokapuolella tapahtui. New Yorkiin mä haluan vielä uudestaan, ehkä jonain päivänä!


6 Responses to “NYC”

 1. Janette sanoo:

  Ihana postaus! :-)

 2. Rauno Kulmala sanoo:

  Kiitos Sara kauniista NYK-kuvista,oli mukava kuulla,että pidit NYK:in ilmpiiristä se on kyllä mahtava kokemus,Sinä ole nuori ja Sinula on ihana elämä edessässi.Kiitos blogista ja kuvista.Jälleen toivon Sinulle mukavaa ja kiireistä loppuaikaa.Terveisin Rauno-pappa paikasta Kaarina/Suomi.

 3. Anonyymi sanoo:

  Ihanaa kun olet nyt postannut useammin kuin normaalisti!

 4. Ninni sanoo:

  Tosi kivoja kuvia, ootan aina tosi innolla sun postauksia ja kuulumisia Jenkeistä! :-)

 5. sara sanoo:

  Ihana että tykkäät! Mulla on nyt ollut vaan intoa ja tuntuu jatkuvankin, ainakin toivottavasti :-)

 6. Anonyymi sanoo:

  kirjotit tosi kivasti ton tekstin! :-) Ja vooii… Ihania kuvia! Matkakuume…

Kommentoi