H-A-W-A-I-I

Untitled

Kuvat:WeHeartIt

…”en tiedä kuinka sanoisin sen paremmin.” Ajattelin siis vaan nyt näin yhtäkkiä tän suustani päästää, mitä suoremmin sen parempi. Me lähdetään reilu kuukauden kuluttua Hawaiille! Varattiin lennot Maaliskuun 4.päivä Honoluluun jossa vietetään pari päivää. Suunnitelmissa käydä Polynesian cultural centerissä ja nähdä vähän sitä Hawaiin kaupunkimeininkiä. Siellä ei kuulema kuitenkaan viihdy paria päivää pidempää, joten ollaan siellä muistaakseni kolme päivää ja lennetään Konalle. Ette arvaakkaan kuinka mä olen viimeaikoina ollut suupielet korvissa kun kaikki menee niin hyvin! Ainoa vaan, että kun tiesin tulevani Utahiin vaihtoon, pakkasin mukaan tasan yhdet bikinit ja siinä se. Pitää vissiin siis ottaa Amazon prime käyttöön, sillä ei täältä keskellä talvea juurikaan bikineitä mistään saa. Tiedossa ei kuitenkaan ole mikään rantalöhöily loma, vaan ollaan suunniteltu esimerkiksi tulivuorelle tai vesiputoukselle patikoimista, häkissä haiden seassa uimista ja laskuvarjohyppyä, iiks! Mä tulen myöhemmin paremmalla ajalla kertomaan reissusuunnitelmista ja valmisteluista enemmän!

Niinkuin jo teille kerroinkin, mun synttäripäivä meni aivan mahtavasti. Niin myös senior ball tanssit seuraavana päivänä, ja tästä voin kiittää mun aivan ihanaa dateä. Senior ball tanssit oli mun esimmäiset kunnon high school tanssit, ja meillä oli siellä tosi hauskaa. Mulla on tulossa pientä ylläriä (vink vink, videoa) kunhan pätkät saan koottua yhteen. Mulla on viimepäivinä ollut vaikka mitä koulujuttuja sun muita hoidettavana, mutta asia kerrallaan oon saanut jo suurimman osan hyvin kasaan! Kello on jo yli kolme, joten nyt olis viimeistään mun aika käydä peiton alle ja palailla tälle myöhemmin!


32 Responses to “H-A-W-A-I-I”

 1. Anonyymi sanoo:

  Väitätkö ihan tosissasi, että WeHeartIt kelpaa kuvien lähteeksi? -_-

 2. Sanni sanoo:

  Ei vitsit miten huikee tilaisuus! Oon niin ilonen sun puolesta :)

 3. Anonyymi sanoo:

  oi ihana kuulla että sulla menee hyvin :) oon ite lähössä ens kesänä amerikkaan vaihtoo ja tää sun blogi saa mut oottamaan sitä niiiin kovasti! enää 6 kuukautta!

 4. Laura sanoo:

  Itse tulin juuri muutama viikko sitten Havaijilta, jossa lomailin kuukauden verran :) Voin sanoa, ettei ole mitään paikkaa maailmassa joka olisi ollut niin kaunis! Uskomattoman upea luonto, ihania ihmisiä ja rento meininki.

  Honolulu on kiva kaupunki, mutta itse rakastuin Oahua enemmän Mauin saareen. Siellä kun pääsi tulivuorelle vaeltamaan, ajamaan maailmankuulun Road To Hanan ja vaikka mitä..

  Sinulla on tulossa ihan uskomaton reissu, nauti siitä. :) Havaiji on paikka jonne kun kerran menee, on pakko päästä toistekin!

 5. Emma sanoo:

  Vau kuulostaa niiin mahtavalta tuo koko reissu! Ja laskuvarjohyppy kun on itelläkin haaveissa, niin olis upeeta päästä toteuttaa se noin hienoissa puitteissa!:-D

 6. Anonyymi sanoo:

  vaihtarithan ei saa tehä mitään vaarallisia juttuja niiku laskuvarjohyppy, bengi hyppy yms. et ethän sä sitä voi tehä

 7. Anonyymi sanoo:

  en maista kateutta tässä kommentissa… (kuuemoji)

 8. Minni v. sanoo:

  Oi, Hawaii kuulostaa kyl mahtavalta kohteelta käydä! Ite kans haaveilen jos joskus pääsisi siellä käymään (kiitokset netflixin ja hawaii five-0:n : D).

  Toivottavasti sulla on mahtava miniloma hawaiilla ja muutenkin mahtava loppuvaihto!

  http://steepbstep.blogspot.fi

 9. Sara sanoo:

  Oi vitsi, en malta oottaa kuvia sit tuolta reissusta! :D terveisin matkakuumeinen…

 10. Anonyymi sanoo:

  *kraap* *kraap* miten teiän peppua voi kutittaa noin paljon mistä jotkut hemmetin kuvat on? herätkää.

 11. Anonyymi sanoo:

  Eikö yhdet bikinit muka riitä? :D

 12. jenna sanoo:

  Woaah miten siistiltä teiän reissu kuulostaa! Etenkin uiminen haiden kanssa ja laskuvarjohyppy!!! :-D

 13. Anonyymi sanoo:

  Bloggaajia koskee samat lait kuin muitakin. Lähteettömät kuvat ovat rikos ja weheartit ei riitä lähteeksi. Weheartitistäkin näkee usein kuvan alkuperäisen lähteen jos vain viitsii katsoa. Satun tietämään yhden kuvan tekijänoikeudet omistavan, ja hän voi halutessaan (ja todennäköisesti aikookin) tehdä rikosilmoituksen kuvan luvattomasta käytöstä.

 14. Anonyymi sanoo:

  Se sun video instas sun tanssiparista ja susta oli aivan ihana!! Vaikutitte niin ihanalta parilta! :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Toi surfari kuoli viime viikolla kun poliisi ampu sen. :/

 16. Anonyymi sanoo:

  Voi härreguud……

 17. sara sanoo:

  Valitettavasti mä kyllä ajattelin niin :-) Senkus sitte vaan niitä rikosilmotuksia tekemään, kun asiaahan ei viestillä voi hoitaa pyytämällä poistaa kuvan jos ei hän sitä halua käytettävän. Mutta hyvää perjantaita sinne, olishan tämä nyt pitänyt odottaa :-)

 18. sara sanoo:

  Kuulostaa mahtavalta! Reissu Hawaiille Suomesta on vaan niin hirveen kallis, oon ilonen että nyt täältä pääsen paikkaa näkemään :-)

 19. sara sanoo:

  Jep, oon aina halunnut hypätä laskuvarjohypyn ja nyt oon tosi innoissani :-)

 20. sara sanoo:

  Mä en varmaan koskaan ollut reissussa yksillä bikineillä. Syitä on monia, onhan se vaihtelu nyt kivaa, ja toiseks mä oon aika helppo palamaan ja aamulla sit yleensä kokeilen bikinit jotka tuntuu iholla parhaimmilta eikä koske mahdollisiin kohtiin johon särkee :-) Tilasin eilen muutamat bikinit jotka tän ongelman ratkasi

 21. Anonyymi sanoo:

  Oi vitsi! Olin vaihtari retkellä hawaijilla viime vuonna ja oli kyllä niin upee paikka! Downtown honolulu ei ollut oikeen mun mieleen mut waikiki beach ja sen alue oli tosi kivan näköstä ja tekemistä riitti! Käytiin kans tuolla polynesian culture centerissä mikä oli aika pettymys. Kannattaa kiivetä diamond headille, sieltä oli niin kauniit maisemat että huhhuh!

 22. Anonyymi sanoo:

  Joo ihan kokemuksesta sanon, ettei kannata kirjottaa blogiin jos tekee jotain mikä säännöissä kiellettyä. Ajoin nimittäin vaihdossa ollessani golfautoa ja laitoin sitten kuvan vaihtariblogiin ja kaks viikkoa myöhemmin mua odotti kirjallinen varoitus ja puhuttelu Siinä sitte loppuajan sai kyllä varoa, ettei toista varotusta tuu tai lennän takas suomeen…

 23. Anonyymi sanoo:

  Havaijiksi nopea = wikiwiki :) Ei mutta superkivaa reissua sulle!!

 24. Anonyymi sanoo:

  mullakin vähän särähti korvaan ettei yhet bikinit riitä. mihin tää maailma on menossa………

 25. Anonyymi sanoo:

  Joo ja itseasiassa weheartittiin kuvia kun lisää samalla antaa oikeuden koko maailmalle kuvia käyttää. Jos henkilö haluaa niin kovasti suojata tekijänoikeuksiaan, luulenpa että kuvan lisääminen nettiin ja erityisesti we heart ittiin ei todellakaan ole paras vaihtoehto:D:D:D en kestä näitä ihmisiä ihan tosissaan.. Oli eka kerta kun kommentoin mutta tälle kommentille saatiiin naurut kyllä koko perheXD

 26. Anonyymi sanoo:

  Eikä, vähän siistiä! Olis niin upeeta päästä tonne iteki ja toi laskuvarjohyppy… Hyvää ja hauskaa reissua! :)
  T: http://matkapohjoiseen.blogspot.fi/

 27. Elli sanoo:

  No mulla ei ainakaan koskaan oo ollu rantareissussa vaan yhdet bikinit mukana, vaan parit, että joka toinen päivä pitää toisia ja joka toinen toisia. Turkissa huomasin kesällä, ettei ne ehtinyt kuivua kunnolla seuraavaks päiväks, niin mielummin laitan kuivat biksut ku kosteat..

 28. Heidi H sanoo:

  Eikä kuulostaa aivan unelmareissulta, piä hauskaa!! :-)

  http://Www.allbeautifullost.blogspot.com

 29. Anonyymi sanoo:

  Mulla aina esim viikon reissulla mukana 5-10 bikinit, sorry vaa… :))))

 30. Yasmine O. sanoo:

  kuka tahansa pystyy lisää weheart ittiin kenen tahansa kuvia :-D et toisaalta se ei mee ihan noin että ''weheartittiin kuvia kun lisää samalla antaa oikeuden koko maailmalle kuvia käyttää''

 31. Riina sanoo:

  Konan seutu on tosi huippua! Marraskuussa siellä viikon päivät vietin, ja takaisin haluan kyllä mahdollisimman pian!

Kommentoi