BACK IN BUSINESS – VIDEO

Heipat pitkästä aikaa. Mä olen tainnut tässä välissä kun en mitään ole kirjoitellut käydä Hawaiilla, pelata parissa golf turnauksissa, saada väriä pintaan ja paljon muuta. Videoa luultavasti tulee yksi toisensa perään jos en niitä loppuja koita tiivistää muutamaan minuuttiin, mutta tässä nyt ensiksi yksi. Me lähdettiin golf teamin kanssa Tooeleen torstaina aamupäivällä pelaamaan, ja mulla oli gopro mukana jotta voin näyttää teille vähän meidän koulua ja muutenkin Utahin maisemia bussimatkalta. Mulla meni yksilönä turnaus tosi hyvin, ja sainkin 14 strokea paremman tuloksen 9 reijältä kuin viikko aijemmin. Molemmissa turnauksissa meidän koulu on voittanut, mutta meidän koulun golf team onkin aika kova nyt tänä vuonna. Tiistaina lähdetään pelaamaan vähän lähemmäksi Ogdeniin, ja tarkoituksena olisi pitää lyönnit vähintään samana, jos ei vaikka sitten jopa vedettäisi tostakin paremmaksi. Tää video ei ole mitenkään kummoinen, mutta ehkä teitä joitain kiinnostaa! Mitä mieltä te muuten olisitte jos kuvaisin mun päivää videolla vähän samanlailla kameraa kädessä pitäen jotta saisitte vähän osviittaa mitä mä täällä päivittäin teen?


50 Responses to “BACK IN BUSINESS – VIDEO”

 1. Anonyymi sanoo:

  tosi kiva video! :)

 2. Anonyymi sanoo:

  Ihana video! Kuvaa ehdottomasti vielä my day -video ♡ Joku kohta siinä videossa vois olla sellainen, että puhut siinä englantia, sillä ois tosi kiva kuulla sun ääntäminen askissa olleitten videoiden lisäksi. Huippua kevättä! :')

 3. Anonyymi sanoo:

  kiva video! lisää näitä :-)

 4. Jonkunlainen my day ois tosi kiva!! :)

 5. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva video!! :-) toi video sun päivästä kuulostaa tosi kivalta!

 6. Anonyymi sanoo:

  joo, sellanen myday missä kamera vaan kulkee taustamusan kanssa mukana ois tosi kiva. tietyllä tapaa varmaan myös vähän helpompi tehdä, ois tosi kiva, goprokin kun on semmonen suht pieni, jos sillä kuvaa :)

 7. Anniina sanoo:

  tosi kiva video ja kuvaa ihmeessä enemmän :)

 8. Anonyymi sanoo:

  Joo kuvaa niitä mydayn tyyppisiä! Tosi kiva video :)

 9. Roosa sanoo:

  Ihana video! Mikä tää biisi oli? :)

 10. Anonyymi sanoo:

  Tykkäsin! Ois tosi kiva nähä lisää videoita arjesta siellä Jenkeissä :-) Myös asupostaukset ois huippujuttu, sillä saat kaikki vaatteet näyttämään niin hyviltä! Jos ottaisit esim. 5pvn ajan joka aamu kuvan asusta. Ei tarvi olla mitenkään superhyviä kuvia, mutta ois kiva jos voisit ees harkita :-) Terveisiä Suomesta!

 11. Anonyymi sanoo:

  Sun päivä videolla ois just kiva :) ja meinaatko laittaa tänne hawaijin kuvia, niitäkin ois upeeta nähdä?

 12. Anonyymi sanoo:

  voisitko tehdä joskus videon jossa kerrot kaikkee esim sun elämästä sielä yms?

 13. Anonyymi sanoo:

  Lisää kyllä videoita! :)

 14. Anonyymi sanoo:

  Kiinnostaa ihan älyttömästi päivät videolla! Asutko ihan sinä koulun vieressä, menitkö kävellen tässä?

 15. Anonyymi sanoo:

  olis kiva jos joissain kohissa vois olla ääntä. haluaisin tietää millanen sun englanti on :)

 16. Anonyymi sanoo:

  ihana video lisää vaan samankaltaisia! sellasia vaikka myday tai jotain :-) sulle kaikki on siellä jo varmaan ihan semmosta tuttua juttua mut on jännää nähä miten toi koulukin on ihan erilainen ku suomessa! ois kiva nähä sun huonetta ja muutenkin kotia ja koulua enemmän ja sun kamuja ja sitä kaupungin keskustaa yms videolla tai sitten vaa kuvilla:)

 17. Anonyymi sanoo:

  ihanaa ku joku poika avas oven sulle!

 18. Jasmin sanoo:

  Kiva video ja ois kyllä kiva myös nähdä sun päivää siellä videon muodossa.. :-)

 19. Anonyymi sanoo:

  Jooooo tän tyyliset videot ois tosi mielenkiintosii!!

 20. Anonyymi sanoo:

  Joo sellane my day video iha aamusta iltaa!!

 21. Anonyymi sanoo:

  Kiva video, mikä gopro sulla on?:)

 22. jutta sanoo:

  Kiva video, ehdottomasti lisää samantyyppisiä! :)

 23. Iida sanoo:

  Joo kuvaa ihmeessä sun päivää videolle! Tääkin oli kiva :)

 24. Anonyymi sanoo:

  Videot on aina kivoja! Kuvaa ehdottomasti videoo sun päivästä, olis kiva nähä! :-)

 25. sara sanoo:

  Mulla ei ihan hirveesti ole kuvia sieltä, mutta enköhän mä varmasti jotain saa aikaseksi :-)

 26. sara sanoo:

  Asun, kävelen aina kouluun :-) Tässä videossakin olin lähtenyt ihan viimeminuuteilla kotoolta ja ensimmäinen kello oli jo soinut,mutta mulla kun ei mee kauaa siihen matkaan niin en jaksa mennä koululle liian ajoissa odottelemaan!

 27. sara sanoo:

  Täällä pojat on monesti tosi kohteliaita, ja yleensä tytölle avataan ovi suunnilleen ainakin kerran päivässä :-) Tai meinaan ettei toi ole mikään harvinaisuus!

 28. sara sanoo:

  Tää oli hosteilta lainassa ja hero3 muistaakseni, näillä on useampikin niin en ole varma millä tää oli kuvattu!

 29. Anonyymi sanoo:

  mihin sun ask katosi? :/

 30. sara sanoo:

  Mä otin mun tilin pois käytöstä :-) Olen 18, ja se paikka on vähän nuoremmille suunnattu. Siitä ei mulle koitunut oikeestaan mitään hyvää, sain vaan vaihtovuodesta kiinnostuneille mahdollisuuden seurata mun elämää ja olla asioista enemmän ajantasalla. Käytän sen ajan mielummin johonkin muuhun, vaikka tähän blogiin, aika siirtyä eteenpäin :-)

 31. Anonyymi sanoo:

  Miks poistit askin

 32. Anonyymi sanoo:

  okei, ihan ymmärrettävä päätös, sieltä tuli niitä paskamyrskyjä siihen tahtiin turhimmista asioista että en yhtään ihmettele. harmittaa vaan kun itse juuri kuuluin tähän 'en itse pääse vaihtoon elämpä kokemuksen saran kautta' kastiin :D oon silti sitä mieltä että kyllä se aika kannattaa mielummin blogiin panostaa kun siellä kitiseviin ihmisiin :) snäppi ja blogi päivittää sun vuottas kuitenkin tosi hyvin!

 33. Anonyymi sanoo:

  Tää oli ihan tosi kiva video!!!:)

 34. Anonyymi sanoo:

  Multa on jotenki jäännyt ihan ohi että pelaat Golfia :) Pelasitko silloin ku olit suomessa vai alotitko vasta?

 35. Anonyymi sanoo:

  Fiksu päätös ottaa ask pois käytöstä! Nyt voi kyl sanoo niin että sä oot nii paljo parempi ku se paikka :-D

 36. lillamy sanoo:

  Rakastan näitä GoPro-videoita! Ja ihanaa nähdä millaista sulla on siellä, voi että miten mielelläni vaihtaisin osia hetkeksi sun kanssa :D

 37. Anonyymi sanoo:

  Sara, voitko mitenkään vastata tähän? Sulla on instagrammissa kuva sellasesta valkosesta lautasesta (jonka reunassa on kuvioita, sellasia viivoja) ja sulla on lautasella vohvelikoneeseen laitettu leipä ja pensasmustikoita. niin voitko kattoa, et mitä merkkiä se lautanen on :D

 38. Anonyymi sanoo:

  Ootko lähössä himaan sieltä??

 39. Anonyymi sanoo:

  Katoin sun snapchat mystoryn missä olit pakannut ni mihin oot menossa? :o

 40. Anonyymi sanoo:

  Toi sc "valmiina" olin jo ihan :o mitä on tapahtunu. Mut sit muistin et on aprillipäivä ;-)

 41. Anonyymi sanoo:

  Miks sun snapissa oli kuva matkalaukuista?:oo Lennätkö takas suomeen?:-(

 42. Anonyymi sanoo:

  katoin samaa :3 kivoja tämmöset, tee ihmeessä lisää!

 43. Anonyymi sanoo:

  joo lisää vaan videoita! Eikä niiden tarvi mitään kummosia olla, tääkin video oli jo tosi kiva!:-)

 44. Anonyymi sanoo:

  Ihana versio calvin harrisin summerista! Kenen esittämänä? :) (täytyy löytää omille soittolistoille myös)

 45. Anonyymi sanoo:

  hei jee tää oli tosi kiva!! tee enskerralla semmonen et siinä kuuluu myös puhetta ja ehdottomasti toi myday :)

 46. Anonyymi sanoo:

  Harmittaa kyllä vähän ku nyt niin vähän tietää miten menee ku ei oo postauksia tullu ja askia ei oo enää plaaf ootan niin paljon päivittystä. Tietenki myös ymmärrän ettet haluu jumittaa koneen äärellä. Pidä kivaa loppuvuotta! :)

 47. Anonyymi sanoo:

  No etpä näytä panostavan tähän blogiin

 48. Anonyymi sanoo:

  Toi kohta oli ihana missä toi poika aukaisi sulle oven:) Onks ihmiset siellä paljon ystävällisimpiä kuin sitten täällä koti suomessa? Ihan joka päivä tota ei nää että avataan toiselle ovi tai että edes pidetään sitä auki toiselle, vaan mennään itse siitä ja toinen saa oven päälleen:D
  JOO NO ANYWAY:DD
  Olis kiva lähtee vaihtoon joskus mutta se taitaa jäädä vaan haaveeksi, koska en oo menossa lukioon:( Mutta on kiva seurata sun vaihtovuotta siellä:) Kauan sä oot vielä siellä?

 49. Anonyymi sanoo:

  Millo postausta :(

 50. Anonyymi sanoo:

  Mitä mieltä oot siitä, että annika leikkas ja värjäs hiuksensa samanlaisiksi kun sulla? ajattelin, kun sua on aina verrattu annikaan ja väitetty, että matkit ja kopiot kaiken häneltä. itse oon kanssa pikkusisko ja isosiskoon vertaaminen on välillä ihan mukavaa, mutta toisinaan ihan kamalaa.. :D tuntuu että haluaisi tulla nähdyksi täysin omana ittenään eikä vaan kopiona! :/ siksi kelasin, että häiritseekö sua? :D

Kommentoi