KONSERTTIFIILIKSISSÄ

Ed Sheeranin Tallinnan konsertin aikoihin sekä mun kaverit täällä Jenkeissä, siellä Suomessa että myös somessa sai kuunnella mun valitusta kuinka minä haluan myös! Mä olin kateellinen mun siskolle sekä jokaikiselle ketkä häntä lähti rapakon toiselle puolelle kuuntelemaan. Ajattelin että just niin mun tuuria, kun mä olen täällä niin Ed tulee Suomen lähettyville. Joku lukija vinkkas mulle hänen tulevan Salt Lake Cityyn, ja mä olin siinä vaiheessa ihan mukana ja varma että sinne mä vielä menen. Mun instagramin seuraajat näkikin eilen, että mä ostin liput, ja lähden kuuntelemaan Ed Sheerania alle kahden viikon päästä. Sain myös eilen laitettua tilaukseen valkoisen Guessin maksimekon ensi tansseja varten. Edin konsertti on edellisenä päivänä kun mun perhe lentää tänne, ja mitä muutakaan tässä voisi olla kuin innoissaan! Saan nyt jo kylmiä väreitä miettiessäni mitä tulevat viikot ja oikeastaan suunnitelmat tuleville kuukausille tuo tullessaan,

ed


12 Responses to “KONSERTTIFIILIKSISSÄ”

 1. Anonyymi sanoo:

  Olit kateellinen sun siskolle sekä kaikille ketkä sun siskoa lähtä rapakon taakse kuuntelemaan? Nyt ei ihan tainnut lause mennä oikein mutta samapa tuo

 2. sara sanoo:

  Missä välissä mä noin sanoin? "Sekä kaikille jotka lähti häntä kuuntelemaan" jolla viittasin Ed Sheeraniin. Tajusit kyllä :-)

 3. Henna sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 4. Anonyymi sanoo:

  hahah unohtu toiseen kommenttiin laittaa anonyymiks

 5. Anonyymi sanoo:

  Joudutko mennä yksin konserttiin? Saako ne uskovaiset kuunnella tollasta musiikkia? Tyhmä kysymys mut en yhtään tiedä

 6. lillamy sanoo:

  Mahtavaa että pääset katsomaan Ed Sheerania siellä Jenkeissä, on varmasti ihan käsittämättömän huikeaa! :) Ja heti perään näet rakkaan perheesi! <3 Jesjes!

  Ja krhm.. Eiköhän kaikille tosiaan tullut selväksi, mitä tarkoitit kirjoittamallasi tekstillä. Ehkä hiieman lapsellista ruveta valittamaan, eihän kukaan pakota lukemaan jos niin kovin häiritsee :)

  Mukavia päiviä sulle sinne, nauti viimeisistä viikoista täysillä! :)

 7. Anonyymi sanoo:

  Vähä mä oon nyt sulle kade xD, en saanu sillo enää varattuu lippui Tallinnaan :'( Nauti keikast ja älä välitä noist hiusten halkoja anonyymeistä <3

 8. sara sanoo:

  Jep, pakko sanoa ettei sunkaan blogin kielioppi mitenkään kunnolla kuki, mutta vaikka mä kuinka tota lausetta luen uudestaan ja uudestaan mistä valitit en mä tajua miten sä sait ymmärrettyä edes asian noin niinkun esitit.

 9. sara sanoo:

  Mä menen mun Suomalaisen vaihtarikaverin kanssa joka on kanssa täällä Utahissa :-) Kyllä nää ihan normaalia musiikkia kuuntelee, radiosta tulee vaan aina clean versiot musiikista. Kännykästä kuunnellessa kaikki kirosanat kuuluu kyllä mutta jos nää mukana laulaa niin pitää hassuja taukoja aina kirosanojen kohdalla :-D

 10. Anonyymi sanoo:

  Mahtavaa että pääset kattoo Ed Sheerania! Ois kiva jos kuvailit videoo siltä päivältä ku palaat Suomeen! :)

 11. Anonyymi sanoo:

  Oi vitsi miten siistiä! Ja hei pakko kysyä et ootko sen Kenzin kans vielä hyvä kaveri?:-)

 12. Anonyymi sanoo:

  Tuleeko sitä sun about vuosi sitten lupaamaa videota koskaan? Sitä, jossa kuvailet itseäs ja höpöttelet kuulumisia tms.

Kommentoi