GRADUATION 2015

I did it! Mun vaihtovuosi on nyt lopuillaan ja mä lähden torstai-perjantai välisenä yönä Washington DCn kautta kotisuomea päin. Viikkojen taistelun jälkeen koulun kanssa mä sain pukea cap&gown;, sekä osallistua meidän koulun senioreiden kanssa valmistujais seremoniaan. Mahtava lopetus vuodelle, ja nyt on mun High School ohi. Suoraan tuolta lähdin kavereiden kanssa senior all night partyihin, ja aamulla kotiin tultua parin tunnin unien jälkeen käytiin kavereiden kanssa bear lakellä uimassa. Mun viimeiseen viikonloppuun on kuulunut pool partyjä kavereiden kanssa, käytiin Salt Lakessä jossa oli meneillään gay pride parade ja tehtiin pientä shoppailua sen jälkeen. Huomenna mulla on BBQ farewell partyt, tiistaina tarkotus olis mennä huvipuistoon, keskiviikkona Park Cityyn ja torstaina mennään vähän lähemmäs lentokenttää jotta yöllä pääsen helposti lähtemään vähän jo kotia kohti.
7
1
2

8
10


23 Responses to “GRADUATION 2015”

 1. Anonyymi sanoo:

  Hui kamala miten nopeesti vuosi menee!! Muistan vielä niin hyvin kun olit lähdössä vaihtoon ja tuntuu ettei siitä ole vielä yhtään aikaa mutta nyt oot jo ihan kohta tulossa kotiin :-D

 2. Anonyymi sanoo:

  Voiko kaikki vaihtarit valmistua jos lähtee vaihtoon siis lukion kakkosella? :–)

 3. Anonyymi sanoo:

  Moikka sara! Oom vaihto-oppilaana kans ja lähen kans to-pe välisenä yönä kohti DC:tä nii halusin vaan kysyä että monelta sulla lähtee lento pois DCstä sillo 14.6 vai lähteeks sulla ees14.6? :D

 4. Anonyymi sanoo:

  lähteekö sun äiti ja sisaruksetki sillon to-pe yöllä? ja missä ne on yöpyny nää viikot ku on siellä ollu? :-)

 5. Anonyymi sanoo:

  Saako tuon "valmistujaisasun" pitää itsellä? :D Ja kehittyikö kielitaitosi paljon vaihtarivuoden aikana? Oliko vuosi odotusten mukainen, millä tavoin ja millä tavoin ei (tästä olis kiva vaikka oma postauksensa)?

 6. Anonyymi sanoo:

  oon vähän pihalla tosta systeemistä, mutta miten oot voinut valmistua vaikka oot käynyt vaan yhden lukuvuoden high schoolia tuolla? Vai vietetäänkö tuolla jokaisen vuoden päätteeksi tuollaiset juhlat? :-)

 7. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus, ihanat kuvat, ihana sinä! Ihan hullua että tuut jo kotiin, tää vuosi meni niin äkkiä!!

 8. Anonyymi sanoo:

  riippuu koulusta koska jotkut ei anna vaihtarien valmistua, ja siitä mihin aikaan vuodesta on syntyny. :)

 9. Anonyymi sanoo:

  Tuliko sun osa perhettä katsomaan sua sinne? :-)

 10. Anonyymi sanoo:

  Tosi kauniita kuvia :–)!

 11. Anonyymi sanoo:

  Voi ihana sulla on aivan äitisi hymy!! Mä oon niin ilonen Sara sun puolesta että sait kokoa vaihtovuoden ja just niin upeena miltä se ig:n ja sun blogin myös askin mukaan on vaikuttanu. Oot Huippu <3

 12. Anonyymi sanoo:

  Ihanaa, onneks olkoon!

 13. Anonyymi sanoo:

  Menitkö sinne promiin? sulla oli niin nätti mekkokin :)

 14. Anonyymi sanoo:

  Jenkeissä valmistuminen on täysin kouluriippuvaista. Mun vaihtokoulussa kaikki vaihtarit laitettiin senior luokalle joten saatiin kaikki valmistua, mutta toisissa kouluissa vaihtarit saatetaan laittaa junioreiksi ja näin valmistumismahdollisuutta ei ole. Mutta tosiaan sillä ei ole mitään väliä milloin lähtee vaihtoon :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Moi! Minkä puhelimen aijot hankkia kun palaat suomeen? Suositko vielkäkin iphoneja? :-)

 16. Anonyymi sanoo:

  Juoko jenkit alkoholia noissa tollasissa juhlissa? Joitteko esim. te?

 17. Anonyymi sanoo:

  Minkä puhelimen nyt haluaisit?:-)
  T.Julia

 18. Anonyymi sanoo:

  toinen noista sun siskoista näyttää aivan sun äidiltä!!:)

 19. Anonyymi sanoo:

  Sun äitillä on ihan samanlaiset hampaat ku sulla. Ja sun vanhemmalla pikkusiskolla kans! Oletan siis että hän on sun äiti :) Mutta hienot hampaat koko porukalla hahah :DD Ja onnittelut graduationista!

 20. Anonyymi sanoo:

  Miun käsittääkseni suurin osa valmistuu koska ne sijotetaan oman ikästen kanssa samalle vuosikurssille eli senioreiks?(korjatkaa jos ei mee näin) välillä jotkut saatetaan laittaa junioreiks mutta ilmeisemmin pyritään siihen että olisivat senioreita ja pystyy vissiin myös pyytämään sitä jos uhkaa joutua junioriksi. Ja miun ymmärryksen mukaan kaikki vaihtaritkik pääsee tohon seremoniaan halutessaan jos vaan ovat senioreita :)

 21. Anonyymi sanoo:

  Postaus sun kotiinpaluu matkasta ois ihan mahtava jos kerkiät sellaisen tekemään!

 22. Maria sanoo:

  Hei miten sun promit meni? voisitko kirjottaa niistä? :)

 23. Anonyymi sanoo:

  Ootko Annika Ollilan sisko?

Kommentoi