LAISKA TIISTAI

Untitled (P1010026 copy)
Untitled (P1010024 copy)
Untitled (P1010030 copy)
Kun inssiin käy tie luultavasti jo ensi alkuviikosta ja ollaan käyty isin kanssa hiomassa mun ajotaitoja aika paljon, niin tehtiin sama myös tänään aamulla. Perjantaina ollaan lähdössä Porissa käymään, ja sit pitäis olla viimehetken varmistuksia vaille valmiina ajokorttia yrittämään. Kirjallinen teoriakoe jännittää mua enemmän kun se itse inssiajo, sillä mä skippasin mopokortin ajamiset sillon kolme vuotta sitten kokonaan, enkä ole liikenteessä moottoriajoneuvoilla kulkenut muuten kuin nyt oppimistarkoituksessa. Wish me luck! Auton ratista hyppäsin takasin sänkyyn aamupalan kanssa, ja ylläolevissa merkeissä on mennyt mun koko tiistaipäivä. Katoin viimeyönä mun aiemmasta Orange is the new black-lempparisarjasta viimeisen jakson, ja instagramissa kyselinkin vähän sarjavinkkejä. Mä en ole oikeastaan aiemmin ollut mikään tv-sarjojen katsoja, joten suurin osa kaikista ehdotuksista oli mulle vielä uusia tuttavuuksia. Hurahdin nyt monien suosittelemaan Suitsiin, ja mut pitää kirjaimellisesti repiä koneen tai telkkarin edestä pois jaksojen välillä jotta mä tekisin päivän aikana jotain muutakin, miks nää on niin koukuttavia!

11 Responses to “LAISKA TIISTAI”

 1. Anonyymi sanoo:

  Suits on ihana! yks parhaimmista sarjoista joita oon kattonut ja oonkin jo monen kuukauden päivät toivonut että uusi kausi (tai uusia kausia olisi parempi) tulisi nopeasti!

 2. Anonyymi sanoo:

  Ihana tuo kuvassa näkyvä tarjotin! Mistä se on ostettu? :-)

 3. Pinja sanoo:

  Suits on niin hyvä! Mä puolestani oon nyt viime aikoina jäänyt koukkuun Orange is the New Blackiin ja onneksi mulla on vielä monta jaksoa jäljellä haha :D

 4. Meri M. sanoo:

  Hei tsemppiä teoria- ja ajokokeeseen! Ihanan näköinen aamupala :-)

  http://www.meri-mmm.blogspot.fi

 5. Anonyymi sanoo:

  Mitä sinä Poriin menet tekemään? Ihan jazzeillekko vain? Tsemppiä inssiin! Sujuu varmasti hyvin.

 6. Milka Kosonen sanoo:

  Ihan lempparisarjoja on ehdottomasti Homeland, White Collar, Bates Motel…

 7. Äh oon miettiny nii kauan et pitäiskö vaa alkaa kattoo tota suits ohjelmaa : D haluisin koska kaikki sanoo et se on nii hyvä mut mä oon just sellanen et sit mä en pysty tekee mitää muuta ku binge-kattoo kaikki tuokkarit haha

  //jasmine

 8. Anonyymi sanoo:

  hei suosittelen ihan kaikille katottavaksi Netflixistä sellasta sarjaa ku Grace and Frankie!! ihan hulvatonta mummokomediaa haha :D

 9. Anonyymi sanoo:

  Jos tykkäät suits niin varo vaan alappa kattoo drop dead diva ja sun elämä sujuu netflixin merkeissä seuraavat viikot

 10. Minja sanoo:

  Mulla oli just teoriakoe, puolessavälissä tuntui jo et eii tää kyllä mene läpi mut meni se sitteki…:D tsemppiä sulle!

 11. oi vitsi pakko sanoo nyt vuoden ask.fm/snapchat/instagram seurailun jälkeen että vaikutat älyttömän ihanalta ihmiseltä! seurailin sua kaikissa sosiaalisissa medioissa koko sun vaihtovuoden ajan ja elin sen tavallaan itsekin kun sun mukana kun en itse rahallisista syistä koskaan pääse vaihtoon:( sulla on ihana blogi ja kuvat on tosi kivoja! jatka samaan malliin ja tsemppiä ajokokeeseen!

  http://estilodevida-ronja.blogspot.fi/

Kommentoi