USA VIDEON TOINEN OSA

Mulla on ollut tää loppu puolivuotta videoina muokkauksessa venaamassa jo varmaan neljä kuukautta, mutta en ole saanut julkastua sitä kun tuntuu ettei palaset vaan mene yhteen niinkun niiden pitäisi. Viimeyönä mä otin ja repäsin ja lätkäsin loputkin videopätkät aiempien perään, ja tässä nyt tulos. Ei ehkä ihan niin huoliteltu kun se olisi voinut olla mutta saa sieltä useammat tanssit, hawaiin matkan, yllätyssynttärit, autoreissut, sääntöjen rikkomukset, laskettelut sekä muut hömpät varmaan bongailtua. Tätä kootessa mulla tuli aivan järkyttävä ikävä Panda Expressin ruokia, ja mä googletinkin muutamat reseptit joita on aivan pakko testata nyt lähipäivinä. Me suomalaiset jäädään kyllä niin paljosta paitsi kun kaikki meidän pikaruokaravintolat on suunnilleen sitä jenkkiruokaa, eikä jokaisessa kadunkulmassa ole viiden euron meksikolaista tai kiinalaista.

Mä olen lähdössä parin tunnin päästä siihen teoriakokeeseen, ja ei hitsi kuinka mua jännittää. Nettitehtäviä on harjoiteltu ja kirjaa luettu mutta silti aivan kamalat fiilikset vatsanpohjalla jos se ei kaikesta huolimatta oikeen sujukkaan. En saanut inssiaikaa tälle viikolle kun koko viikko on kuulema täynnä, mutta ensviikon alussa mä hypin riemusta iso hymy huulilla kun mulla on se väliaikainen ajokorttipaperi toivottavasti kädessä ja tää ”stressi” on poissa.

PS.Indiedaysin sivustolla tehdään nyt lukijatutkimusta, ja te lukijat pystytte nyt antamaan mulle sekä muille bloggaajille arvokasta palautetta. Lukijatutkimukseen pääsee tästä, ja vastaamalla kyselyyn osallistutte myös arvontaan, jossa palkintona jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30kpl kauneustuotepaketteja. Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, ja yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen.


31 Responses to “USA VIDEON TOINEN OSA”

 1. Anonyymi sanoo:

  Onko sulla hyvin lähteny vaihtarikilot pois nyt ku oot ollu suomessa? :)

 2. Anonyymi sanoo:

  Millä sovelluksella teit videon? :)

 3. Anonyymi sanoo:

  Siis menetkö sä nyt lukion toiselle vai kolmannelle ? :-)

 4. Jasmine♡ sanoo:

  ihana video :-)

 5. Anonyymi sanoo:

  Eikäää, muistan nuo ananakset niin hyvin sun askista ja snäpistä! Mut toi vuosi näyttää niin ikimuistoselta ja varmasti ihania muistoja jäänyt loppuelämäksi! :-)

 6. Anonyymi sanoo:

  Eikä :-D Tuli tippalinssiin ku katoin tätä videoita :–D

 7. Anonyymi sanoo:

  Kuolin noille ananaksille XD muistan nii hyvin noi!

 8. Anonyymi sanoo:

  saako kysyy et mitä veit sun host perheelle tuliaisiks? oon lähössä 24 päivän päästä ja mietin just ite näitä ja tottakai pitää viedä salmiakkii ja fazerin suklaata mut oisko sulla muita ideoita? :)

 9. Anonyymi sanoo:

  Ihana video, niin aito ja tuli tosi hyvä fiilis! :) tsemppii hirveesti inssii ku teoriakokeen pääsitki ilmeisesti jo läpi! :)

 10. Anonyymi sanoo:

  Ois kiva jos tekisit vielä erikseen postauksen nuista tollasista sekalaisista kuvista, mitä näky tossa viimisimpänä :-) ja sit viel sellanen toive että kaikkia sun vanhoja kuvia ois tosi kiva nähä, esim 2010-2014? Oot ihan hirmu kaunis!

 11. Anonyymi sanoo:

  :::DDDD::D ei vittu oot hauska……. yritä ny loukata vähä kekseliäämmin ees

 12. Anonyymi sanoo:

  Millä sovelluksella tai whatever teet nää videot? Haluaisin omaankin blogiin tehdä videoita, mutten tiedä millä näitä saa tehtyä :D

 13. Anonyymi sanoo:

  Oi vitsi kuinka ihanan videon oot saanu taas aikaan, pakko kommentoida! Oot aivan super nätti niin luonnostaan ja sun hymy on niin vallottava ! :) ja wautsi mitä maisemii ja paikkoja näit vaihtovuoden aikana!! Pakko myös lisätä että sulla on ihan mahtava musiikkimaku! mistä yleensä bongailet uutta kuunneltavaa? :) Tsemii inssiin, hyvin se menee ;)

 14. Anonyymi sanoo:

  Ootko joutunu paljonki purkamaan omaa pahaa oloasi tänne kommenttiboksiin nyt kun Saran Ask-tunnus on suljettu? :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Heippa! Löysin sun blogin pari päivää sitten ja vitsi oon tykännyt! rakastan erityisesti sun rehellisyyttä täällä blogissa. jatka samaa rataa! :)
  mistä tässä postauksessa ekassa kuvassa näkyvä mekko on ostettu?:) http://saralovesy.blogspot.fi/2015/02/tb-2.html

 16. Anonyymi sanoo:

  Pääsitkö teoriakokeen läpi ekalla :-)

 17. Anonyymi sanoo:

  Oon toi eka ano enkä YHTÄÄN tarkottanu tuota loukkauksena? Monilta muiltaki vaihtareilta kysytään monesti että onko vaihtarikilot lähteny JA KOSKA sara itse on myöntänyt askissaan aikoinaan että kiloja ON TULLUT niin päätin kysyä että onko ne helposti lähteny kun on nyt ollu suomessa jo jonku aikaa.
  Tarkoitus ei siis ollut loukata ollenkaan että se on ihan siitä kiinni miten otatte ton mutta ihan asiallisesti kyllä kysyin joten olkaa hiljaa.

 18. Anonyymi sanoo:

  Oli pakko tulla tänne kommentoimaan ja kertomaan et vau…sulla on niiin upee hymy ja näytät niin upeelta kun naurat!! Hymyilin vaan kun katoin tota videoo, sä oot todella todella todella kaunis :) <3

 19. Anonyymi sanoo:

  Hei seurustelit ainaki viel ennen USA:aan lähtöä, mikä tilanne on nyt? :)

 20. Anonyymi sanoo:

  samaa mieltä! (:

 21. sara sanoo:

  Vaihtarikilot on aika pitkälti jo lähtenyt, tai painoa oli ajokorttilääkärintarkastuksessakin Vähemmän kun mä edes odotin :) kyllä tästä vielä urheilla on tarkotus mutta ei painonpudotustarkoituksessa!

 22. sara sanoo:

  Macbookkien omalla iMoviella :)

 23. sara sanoo:

  Lukion toiselle kun lähdin ekan jälkeen :)

 24. sara sanoo:

  Kiitoksia!

 25. sara sanoo:

  Siinä tilanteessa ei naurattanut mutta nyt kun miettii niin olihan se ihan hauska :-D todellakin oli ja jäi käteen niin paljon muistoja!

 26. sara sanoo:

  Kiitos paljon! Löydän aina musiikkia vähän millon mistäkin, spotify, youtube..

 27. sara sanoo:

  Pääsin mutta inssin kanssa oli sitten vähän kädenvääntöä :-D

 28. sara sanoo:

  Siinä tilanteessa ei naurattanu mutta nyt ku miettii ni olihan se ehkä vähän koominen tilanne ananasten keskellä :-D

 29. sara sanoo:

  Erottiin hänen kanssa kuukaus jenkkeihin pääsemisen jälkeen :-)

 30. sara sanoo:

  Kiitos paljon :)

 31. Anonyymi sanoo:

  Onko sulla poikaystävä :-)

Kommentoi