DRIVE IN DATES

Untitled (Untitled copy)a
Untitled (Untitled copy)g
Niinkuin mä teille jo vähän mainitsin joku aika sitten, tänä viikonloppuna on Niemen satamassa Ace Cornerin järjestämä Drive In leffatapahtuma. Mun oli tarkoitus mennä jenkeissä kavereiden kanssa tämän tyyliseen leffaan, muttei me saatu sitä koskaan aikaseksi. Kun mä kuulin tapahtumasta, niin mähän olin jo pää kolmantena jalkana menossa – ihan vaikka jopa yksin. Ei mun kyllä tarvinnut mitenkään lahjoa tai edes suostutella seuraa messiin, nimittäin olihan tää aika huikee juttu.

Eilen ruudulta pyöri Fast and Furious 7, ja oltiin käyty jo ennakkoon hakemaan meille sinne lippu. Parkkeerattiin auto takakontti screeniä vasten, ja niinkun näistä kuvistakin näkyy oli meillä aika mukavat oltavat. Paikalla tarjoiltiin virvokkeita ja popparia, mutta meillä oli jo omat leffaeväät mukana. (Oltiin muuten ainoa auto näin päin. Vinkkinä jos joku on tänään tai huomenna menossa samoille mestoille, niin näin on varmasti paljon mukavempi makoilla takakontissa ja katsoa leffaa!)
h
Tänään tarjolla tais olla American Graffiti – se tosin vaan on jenkkiautoille. Mutta jos joku sellasen pihassa omistaa niin kannattaa ajella tonne päin. Huomenna olis ihan normiautoille ja perheille Autot-leffa, johon mekin meinattiin lähteä pikkusiskojen kanssa. No ehkä yksi leffa tälle viikonlopulle ja opiskelijan rahapussille. Musta tää oli ylipäätään tosi hyvin järjestetty. Screeni oli korkeella, ja auton radion kautta kuulu leffan ääniraita joka oli musta ihan huippua. Tän ei ole tarkoitus olla mikään mainostuspostaus (vaikka siltä tämä kovasti jo vaikuttaa, hups) , mutta musta nyt oli niin huikee idea että tällaisia tapahtumia voisi olla Suomessa ja varsinkin Lahdessa enemmän!


21 Responses to “DRIVE IN DATES”

 1. SIIRIT sanoo:

  Mä haluaaan! Näyttää niin cozylta että huhhuh.. Ihana postaus. :-)

  -ss

 2. Anna - sanoo:

  Mistä bongasit tämmösen tapahtuman? :)

 3. Anonyymi sanoo:

  seurusteletko taas? :-)

 4. Anonyymi sanoo:

  Kumpa näitä tulis muuallekin Suomeen! Menisin varmasti :)

 5. Anonyymi sanoo:

  Miten saat nämä sun flickr-kuvat ilman noita uusia headereita, footereita tai slideshoweja? :-D

 6. Pinja sanoo:

  Jotenkin ihanan tunnelmallisia kuvia :))

 7. Anonyymi sanoo:

  mainsail just kysyä samaa!

 8. Anonyymi sanoo:

  Pitääkö auton siis olla koko leffan ajan käynnissä, että radio kuuluu?

 9. Anonyymi sanoo:

  Tosi hyvä idea ajaa auto noin päin! Tuli vaan mieleen että ei kai avonainen takakontti blokannut takana olevan näkyvyyttä? :)

 10. sara sanoo:

  Sitä se olikin. Makso saman verran kun normi leffa kahdelta, mutta oli kyllä ihan törkeen mukava olla tuolla peittojen keskellä ja leffana loputtua hypätä vaan villasukat jalassa etupenkille ja kotiin! :-)

 11. sara sanoo:

  Tästä oli tehty tapahtuma Facebookkiin ja siellä tuli etusivulle :-)

 12. sara sanoo:

  "taas", kyllä :-)

 13. sara sanoo:

  Niimpä. Suomessa vaan ollaan aika kaavoihin kangistuneita ettei uusia juttuja uskalleta kokeilla. Tää oli kyllä niin huippu juttu että toivon näitä tapahtumia vielä tulevaisuuteenkin!

 14. sara sanoo:

  Testailin tota yks päivä kunnes huomasin että sinne flickrin html koodiin on lisätty vaan yks extra pätkä loppuun. Sen kun poisti siitä a> jälkeen vai miten se nyt meneekään niin tulee ihan samanlaiset kuvat kun aiemminkin!

 15. sara sanoo:

  Kiitos :-)

 16. sara sanoo:

  Siellä kuulu kyllä äänet ilman radioakin, mutta paremmin kuulu kun autosta oli ainakin radio käynnissä. Meillä ei tossa autossa tarvinnut olla siis edes kokonaan virrat päällä että radio kuulu :-)

 17. sara sanoo:

  Saatiin kyllä muilta leffan katselijoilta kehuja kekseliäisyydestä! Sitä mekin mietittiin kun toi auto nyt oli aivan hervottoman iso takakontti auki, mutta meille järjestettiin paikka niin ettei taakse joutunut onneksi autoja. Eihän ne oikeesti olisi sieltä takaa mitään nähny!

 18. Anonyymi sanoo:

  Onnistuu myös kun on kopioinut ne kuvat siihen blogitekstiin niin menee "luo" kohtaan ja painaa "linkki" niin ne häviää :)

 19. Anonyymi sanoo:

  ootko palannu yhteen abdun kans?

 20. Anonyymi sanoo:

  Katsoin jo instagram-kuvasta noita I-H-A-N-I-A villasukkia! Osaatko sanoa mistä langasta ne on tehty tai vinkata ohjetta? Kyllä multa onnistuu tollaset ilman ohjettakin, mut kysyn nyt kuitenkin kun noi näyttää niin täydellisen pehmoisilta ja lämpimiltä :)

 21. sara sanoo:

  Kyselin niin kuulema seitsemän veljestä :-) Nää on ihan lempparisukat, vaikka niitäkin on mummit neulonu meille kilpaa niin kaapit täynnä!

Kommentoi