SATEELTA SUOJASSA

Untitled (Untitled copy)1
Untitled (Untitled copy)2

Takki/BikBok Laukku/Sheinside* Kengät/Nike Housut/American Eagle Neule/Sheinside* 

Mun viimepäivien vakkarirotsi on ollut sadetakki. Festareiden jälkeen pesemätön takki – mutaroiskeet huomioiden – näyttää ekaluokkalaisen pikkusiskon  naulakosta viedyltä. Viimekerran mä taisin käyttää sitä istuin alustana roskiksen päällä valkosia shortseja suojellen Aviciitä kuunnellessa. Nyt tajusin ettei mulla ole sateenvarjoa ja vettä tulee taivaalta niinkuin sieltä Esterin kuuluisasta. Rukkan keltainen klassikkotakki on siis suojannut mua viime aikoina sekä koulumatkalla, kauppareissuilla että ties missä huidellessa ympäri Lahtea. En mä edes sitä kesän festarivillityksiin ostaessa kuvitellut minkälainen monitoimitakki mulla tulee naulakossa roikkumaan. Vaikka kuinka takistani tykkäsin, tein isosiskon kanssa pientä vaihtokauppaa vähän toisenlaiseen sadesuojaan. Säätietoja katsellessa tälle ei pitäisi huomenna tulla käyttöä, mutta keskiviikkona sit ehkä senkin edestä!
Oletteko te käyttäneet näillä keleillä sadetakkeja, vai onko ne jäänyt vaan suosiolla pikkusiskojen ja -veljien naulakkoon?

14 Responses to “SATEELTA SUOJASSA”

 1. Anonyymi sanoo:

  Pakko kommentoida, että pilkkujen käyttö ja oikoluku on sallittua, jopa suotavaa :-(
  Tosi outoja lauseita; "Festareiden jälkeen pesemätön takki mutaroiskeet huomioiden näyttää ekaluokkalaisen pikkusiskon naulakosta viedyltä hiekkalaatikkoleikkien jälkeen. Viimekerran mä taisin käyttää sitä istuin alustana roskiksen päällä valkosia shortseja suojellen kuunnellessa Aviciitä. ", en tiedä oikoluetko postauksias, mutta nyt on kyllä mennyt vaan huonompaan suuntaan, ei näistä meinaa saada edes selvää? :-D

 2. I like your sky blue rain jacket!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Noora sanoo:

  Toi sun nykyinen hiustenväri on niin ihana!

 4. Anonyymi sanoo:

  Huomasin myös saman, mikä on vähän harmi. Ehkä tää postaus on kirjoitettu kiireessä?

 5. Anonyymi sanoo:

  Mäkin veikkaan, nimittäin nyt teksti näyttää PALJON paremmalta! :)

 6. Anonyymi sanoo:

  Oon myös laittanut merkille että sun teksteistä on tosi vaikee saada selvää

 7. Upea Sara!♥

 8. Upea Sara!♥

 9. Anonyymi sanoo:

  Tätä ihmettelin minä myös, mutta johtuisko se vaan siitä, kun Sara on ollut vuoden Amerikassa, niin on Suomen rakenteet päässy unohtuu?

 10. Anonyymi sanoo:

  Hmm, toi on kyllä oikeesti melko mielenkiintonen aihe! :D Siis se, voiko ihminen unohtaa äidinkieltään tai sen rakenteita. Teoriassa varmasti kyllä, miksipä ei. Voihan ihminen unohdella paljon muutakin, jos ei varsinaisesti tee tiedoillaan pitkään aikaan mitään.

 11. sara sanoo:

  Onhan se mahdollista vaikka kuinka tyhmältä kuulostaakaan. Vaikka mä palasin kuukausia sitten suomeen ei mun äidinkielen puhuminen suju silti vielä sujuvasti. Jokaista postausta tai koulun tehtävää kirjottaessa on muutamia sanoja, joita koitan selittää jollekkin lähellä olevalle niiden synonyymeillä etsien ihan normaaleita sanoja kuten suurenmoinen, loistava tms jotka ei välttämättä ole kuitenkaan jokapäiväisessä puheessa kovin mukana. Siitä tulee hirveen turhauttava fiilis mulle, eikä teidän lukijoidenkaan ole tämmöstä tekstiä kiva lukea, ymmärrän. Siellä myös käytetään pilkkua erilailla, eikä muutenkaan kielioppi ole kovin samanlaista Suomen kanssa. Kyllä tämä tästä viimeistään kun ensijaksossa pääsee kunnolla äikän kursseille kieliopin pariin. :-)

 12. Anonyymi sanoo:

  Mulla toi sama takki, valkosena! Käytän sitä nykyään melkee joka päivä ku aina lupaa sadetta..:D musta vaa tuntuu et se näyttää mulla nii tyhmältä ku on tosiitosi painava reppu selässä ni menee iha huonosti ja vetää sitä alas ja huonosti muutenki tosta ylhäältä :D

 13. Anonyymi sanoo:

  Ootko ajatellut että tekisit askin taas koska sun askia oli kiva aina lukee :)

 14. Tuulia sanoo:

  Tuo takki ja sen väri on niin rakkautta! Pitäisi varmaan itsekkin laittaa se ostoslistalle näin syksyllä :)

Kommentoi