ASUS ZenPad S 8.0

Yhteistyössä Indiedays ja ASUS

P1010139
ASUSilta tuli nyt syyskuussa kauppoihin uusi tablettimallisto, jonka lippulaivamallin mä sain itselleni kokeiltavaksi. Kyseessä on siis uusi ZenPad S 8.0, jossa on keskusmuistia 4GB verran, ja useammankin ohjelman ollessa auki käyttömukavuus on uuden prosessorin ansiosta uskomattoman hyvä. Laite on just niin sopiva käteen kun olla ja voi eikä näytön koostakaan mulla ole mitään pahaa sanottavaa. Kevyyden ja muotoilun ansiosta mä saan sormet laitteen ympäri niin hyvin, että voin yhtä kättä käyttää kannatteluun ja toista nyt ylipäätään sen käyttöön. Padin muotoiluun mä olenkin ollut tosi tyytyväinen, sillä mua ainakin ärsyttää monesti kuinka suuria tabletit on käteen. Pienten alkukokeilujen jälkeen mut yllätti ainakin padin tosi tarkka kuvanlaatu, jota on ilmeisesti lisäilty tabletin ohjelmistopuolella ASUSin Visual Master-tekniikalla. Se parantaa kokonaisuudessaan tabletin kuvanlaatua automaattisesti terävöimällä kuvaa, lisäämällä sen kontrastia ja parantamalla väritasapainoa.

Mä en aiemmin ole ollut Android-ihmisiä. Ei välttämättä sen takia että olisin kokenut toiset käyttöjärjestelmät paremmiksi, vaan mä en vaan oo koskaan niitä pahemmin käyttänyt. Nyt kuitenkin tästä on kuluneen kokeiluviikon jälkeen jäänyt tosi hyvä maku suuhun! Pieni, aina hyvin mukaan mahtuva padi on aikamoinen helpotus elämään, varsinkin kun tällä kuvien muokkauskin on niin helppoa. Bloggaajalla kun nyt ainakin on kokoajan joku laite lähellä sosiaalisen median päivitystä tai tilanteiden ikuistamista varten.
P1010142
Tällä on tullut nyt viimepäivinä esimerkiksi luettua blogeja ja katseltua automatkalla parit leffat. Oon myös ottanut tabletin mukaan kouluun tablettikurssille ja onhan niitä kuviakin tullut muokkailtua kotisohvalla. Tässä mun on ihan pakko mainita sen olleen muuten ihan superia hyvän kuvanlaadun takia. Tämä onkin erityisen hyvä tabletti visuaalisille ihmisille kuten bloggaajille, joille se kuvanlaatu ja muut visuaaliset jutut laitteessa on tärkeitä! Tämä laite tulee olemaan mulla nyt kovassa käytössä ja kokeilussa muutaman kuukauden. Kerron teillekkin myöhemmin lisää kunhan olen kunnolla päässyt tablettiin tutustumaan.

Täällä on muuten skaba käynnissä ja palkintona on ikioma ZenPad! Kilpailu on pystyssä 14.10 asti. Nyt varsinkin kun osallistuminen tapahtuu vaan ilmoittamalla oma sähköpostiosoite kisasivulla, niin kannattaa nyt klikkailla tänne osallistumaan.
P1010127


18 Responses to “ASUS ZenPad S 8.0”

 1. Anonyymi sanoo:

  Joka toinen postaus mainostusta.. Mennyt maku tähän blogiin :/

 2. Emma sanoo:

  Heippa! Ne sun valkoset timberland tyyppiset kengät nelly.comista, onko niissä vuorta sisällä? Mulla on samanlaiset etsinnässä, mutta talvimallistosta haluaisin. Suosittelisitko noita sun kyseisiä valkosia kenkiä? :-)

 3. Anonyymi sanoo:

  Sori, ei ihan liity aiheeseen mut muistelisin lukeneeni sun askista et sul oli ainaki jenkeissä iphone5c? Oliko sulla siin muistia 16 vai 8gb, ja jos oli 8 ni riittikö se sulle ihan hyvin? Kiitos tosi paljon jos vastaat!! :)

 4. Anonyymi sanoo:

  Hei millanen läppäri sulla on? :)

 5. Anonyymi sanoo:

  Onko ne sun vaaleat revityt farkut vanhat vai uudet?:) mistä oot ostanu? Näyttää täydellisiltä!

 6. Anonyymi sanoo:

  Hei miten oot saanut muokattua ulkoasun myös mobiiliin sopivaksi? Siis niin, että ulkoasu on sekä koneen ruudulla että mobiiliruudulla samanlainen.

 7. Anonyymi sanoo:

  Mistä noi farkut on? :)

 8. Anonyymi sanoo:

  Mikset enää vastaa näihin asiallisiin kysymyksiin enää? Ymmärrän toki ettei aina Aika riitä mutta harmittaa että kontakti sun ja meidän lukijoiden välillä on kadonnut :/

 9. sara sanoo:

  No nyt mä uskallan sanoa että olen koittanut parhaani mukaan vastata, uusimpiin eilen julkaistuihin tosin en vielä kun päivä ja ilta meni suurimmaksi osaksi uskontoa ja matematiikkaa lukiessa. :-)

 10. sara sanoo:

  Niissä ei ole sellasta karvavuorta, mutta oon ainakin ite pärjänny ihan hyvin talvikeleillä :-) Suosittelisin, ne oli aika halvat ja hyvät.

 11. sara sanoo:

  Siinä oli 16GB (jos joku on muuten lähössä jenkkeihin vaihtoon ja haluaisi multa siellä toimivan iphonen ostaa ni täällä olis yks tarjolla!) ja se riitti tosi hyvin.

 12. sara sanoo:

  Mulla on MacBook Pro retina 13tuumanen muistaakseni :-)

 13. sara sanoo:

  Ulkoasuasetuksista sen voi muokata :-)

 14. sara sanoo:

  American eaglestä :-)

 15. Anonyymi sanoo:

  Heips, oon ite hommaamassa samaa Junkyardin pilottitakkia mikä sullakin on, ja ajattelin kysyy et meneekö koot ihan normaalisti? Osaatko sanoa onko esim. S- koko miten reilu jos käyttää normaalistikkin XS-S kokoisia vaatteita? Kiitos jo etukäteen! :-)

 16. sara sanoo:

  Mulla on normaalisti kokoa S, ja olisin tässä voinu ottaa kyllä koon XS, ei se S liian reilu nyt kuitenkaan oo :-)

 17. Anonyymi sanoo:

  Eli mahtuu hyvin paksumpikin neule/paita alle? Kiitos hirmusesti avusta! :-)

 18. sara sanoo:

  Mahtuu mahtuu! :-)

Kommentoi