SYYSMASENNUS

P1010162
Mulla on jotenkin aivan kamala stressi nyt päällä. Asiat on tuntunut kasaantuneen just näille samoille päiville ja viikoille. Niitä pitäisi hoitaa ja niiden eteen tehdä työtä, mutta mulla on vaan fiilis maata sängyn pohjalla tai ulkona käydessä vetää samat mukavat ja lämpöset kledjut niskaan. Ulkona on muutenkin kamalan kylmä ja aamuisin mennään jo pakkasasteissakin. Jos mä nyt kaikki mahdolliset asiat jotka mulla on huonosti alkaisin tähän luettelemaan, tulisi niistä vaan tähän teille pitkä negatiivinen lista luettavaksi. Koulu, blogi ja ihan vaan perus arkielämä. Kun mä totuin viimekuussa tekemään postauksia lähes päivittäin, mulle tulee nykyään jopa huono fiilis siitä jos en saa jonain päivänä mitään aikaiseksi. Asetan riman aika korkealle kuvienkin kanssa ja jos ne ei enää julkaisuvaiheessa silmää miellytä niin teksti lähtee luonnoksiin. Muutenkin jotenkin kuvat tuntuu menevän tosi huono laatuisiksi ja rakeisiksi eikä niitä sitten tee mieli senkään takia laittaa julkaisuun. No asioilla on tapana kuitenkin järjestyä, sen mä olen huomannut. Toivotaan että tämä masennusvaihe menee kohta jo ohi, se alkaa ärsyttämään jo mua itseäkin!


18 Comments
 • Jatta
  Posted at 10:17h, 08 lokakuun Vastaa

  mulla on vähän sama noiden kuvien kaa! ja varsinki toi huonolaatuisuus tuntuu vaivaavan en Tiiä olisko syynä Flickr mutta ei se ennen semmosia oo aiheuttanu :/
  mitä kautta sä lataat kuvat ?

 • Siiri
  Posted at 10:29h, 08 lokakuun Vastaa

  pidä pari vapaapäivää äläkä tee sillon _mitään_ ja anna mielen vaan levätä. tuu sitte takasi paremmilla mielin :)

  sataakohan huomenna?

 • sara
  Posted at 12:08h, 08 lokakuun Vastaa

  No kun flickrin kautta mäkin, ja aiemmin ne on ollu niin hyvä laatusia! Nyt jotenki temppuilee jostain syystä, ärsyttävää. Mä veikkaan juurikin että johtuu siitä, en tiiä pitäiskö sit koittaa jotain muuta kautta ladata :-/

 • sara
  Posted at 12:12h, 08 lokakuun Vastaa

  Mä oon yrittänytkin, lähin 300kilometrin päähän kuopioon hotelliin koittaen saada vähän "levättyä", mutta silti on se semmonen että "tää pitäis tehä ja mites toi ja tämäkin pitäis olla ylihuomenna valmis"…rasittavaa. Vaikka periaatteessa onneksi nää huolet on kuitenkin ihan pieniä. Jos nyt pikkuhiljaa alkais kasaamaan vaikka jotain päivittäistä aikataulua niin sais vähän järjestettyä :)

 • Anonyymi
  Posted at 13:59h, 08 lokakuun Vastaa

  Ehkä kun saa asiat tehtyä ja levättyä, voi alkaa olo vaikuttamaan jo paremmalta! Kannattaa myös katsoa omaa elämäänsä, että miten sitä sitten haluaa elää, ainakin itsellä totaaliset spontaanit elämänmuutokset piristää kummasti syysmasennukseen. Monet pienet projektit ja hauskat tavoitteet ainakin mua auttaa jaksamaan! Ja totta kai ihan uudet jutut, esim. nuotioillat, telttaretket, luonnossa oleminen, hullut roadtripit, lautapeli-illat, uusien harrastusten kokeilu, lähtee ihan tuntemattomien kaa reissaamaan ja vaikka kiipeilemään! :D Vähän kuin vaihtovuoden viettämistä Suomessa ihan koko ajan! :) Ite en nyt näin vaikka esimerkiksi ikinä käy baareissa enkä ole ikinä edes maistanut alkoholia, mutta keksin joka viikonlopulle jotain aivan älyttömän upeaa, jonka muistan koko loppuikäni! Mahtavia vuosia onkin ollut, kun tämän haasteen aloitin. Mutta toisaalta toi on niin totta, että kyllä ne tekemättömät asiat täytyy vaan saada tehtyä ensin pois alta, että voi kunnolla revitellä! :)

 • Anonyymi
  Posted at 14:49h, 08 lokakuun Vastaa

  Eikä, ihan samoja fiiliksiä podetaan tääläkin! Viime viikolla loppuneen koeviikon jälkeen ei oo riittänyt energiaa tai motivaatioo mihinkään ylimääräseen. Kouluhommat kasaantuu ja stressi nousee… Itellä tää tuntuu olevan jokasyksyinen riesa, mutta näin Suomessa asuessamme pitäisi vain oppia nauttimaan myöskin näistä syksyn harmaista ja kylmistä päivistä. Näin kesä rakastajana on vain välillä vähän kiven alla löytää näistä syksyn keleistä mitään positiivista.. Mutta kyllä tää tästä taas, asioilla todellakin on tapana järjestyä❤️

 • Anonyymi
  Posted at 15:32h, 08 lokakuun Vastaa

  mulla on vähän sama – lukion ykkönen alkoi eikä tunnu aikaa jäävän muulle kuin koululle ja läksyille. eikä kyllä yhtään lohduta että se tulee olemaan tällaista seuraavat kolme vuotta :D mutta kannattaa vaan tehä rästissä olevat hommat nii ei tarvitse niitä ruveta stressaamaan, kyllä se vapaapäivä sieltä jostain tulee!

 • Anonyymi
  Posted at 21:18h, 08 lokakuun Vastaa

  Ikävä kuulla, että blogi aiheuttaa sulle noin paljon stressiä :/ muista että ei me lukijat olla niin tarkkoja tai tuijoteta pieniä yksityiskohtia, sun ei tarvitse pyrkiä pelkkään täydellisyyteen!
  – Aliisa

 • Milena
  Posted at 11:02h, 09 lokakuun Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Milena
  Posted at 11:03h, 09 lokakuun Vastaa

  Mulla auttoi kuvien huonoonlaatuun kun muutin kuvat jpg:stä png. :)

 • Siiri
  Posted at 17:13h, 10 lokakuun Vastaa

  joo, no kunhan et stressaa liikaa, susta tykätään täällä ja me kyllä ymmärretään että aina ei vaan oo aikaa ja energiaa tai sopivaa mielentilaa kaikkeen!!

 • Anonyymi
  Posted at 19:47h, 11 lokakuun Vastaa

  Tiedän tunteen, ihan hirveetä! Ja sitte kun miettii että tää on sitä tämän hetkistä perusarkea, ei helpota oloo lainkaan :-D mut onneks kohta syysloma! Onko se sielläkin päin jo ens viikon jälkeen?

 • Anonyymi
  Posted at 21:56h, 11 lokakuun Vastaa

  Mistä toi sun takki on? :)

 • sara
  Posted at 23:20h, 11 lokakuun Vastaa

  En mä ajattelekkaan että olisitte, mutta jotenkin tulee itellekkin huono fiilis jos postaus ei miellytä omaa silmää :-( Ehkä tästä vielä päästään ja tänne tulee sit niitä "huonompilaatuisempiakin" postauksia jossain vaiheessa

 • sara
  Posted at 23:21h, 11 lokakuun Vastaa

  Syysloma on joo nyt tulevan viikon jälkeen, jee! Tulee kyllä tarpeeseen että on vähän enemmän aikaa kaikelle eikä tarvitse koulua miettiä :-)

 • sara
  Posted at 23:24h, 11 lokakuun Vastaa

  Jopas nyt annoit pahan! En mä sille varmaan suoraa sanaa suomen kielestä löydä, mutta se meinaa sellasta periaatteessa asennetta :-D

 • sara
  Posted at 23:25h, 11 lokakuun Vastaa

  Toi on Monkista pari vuotta sitten ostettu :-)

 • Anonyymi
  Posted at 23:31h, 17 lokakuun Vastaa

  Mistä nuo ihanat housut ovat? :)

Post A Comment