MEIDÄN KOTI

Lupailin näytellä teille meidän kämppää mun tv-taso projektin valmistuessa. Eilen saatiin reilut kaksi metrinen tv-taso tänne meille kotiin, ja olinhan minäkin nyt innoissani kuvailemassa mun töitteni jälkiä kameralle. Mun poikaystävä on tosiaan asunut tässä kämpässä jo pidemmän aikaa, mutta itse muutin tähän vasta syksyllä. Pakko myöntää, että on kyllä tämän huushollin ulkonäkö muuttunut kovasti sen jälkeen. Syksyllä me tehtiin tänne jo joitain sisustusprojekteja yhdessä, ja nyt kuulema tähän tulee pieni tauko ennen kuin aletaan sohvapöytää meille rakentamaan kesällä. Tämä kaksio on kooltaan 52neliömetriä, ja musta aivan kelpo kämppä pienellä parvekkeella ja aivan keskustassa.
P1250137
P1250144
Meidän ruokailutila on yksi mun lempparikohdista täällä asunnossa. Halusin välttämättä johonkin tänne ylipitkät vaaleat sifonkiverhot, ja lopulta ne päätyikin makkarin sijaan tuonne nurkkaan. Mä olen kyllä ajatellut hommaavani samanlaiset myös makuuhuoneeseen. Meidän keittiö on aika ”piilossa” ja hankalassa paikassa kuvata, mutta hyvä näin, sillä pieni tiskivuori ei tässä tapauksessa haittaa mitään. Sain yhteistyössä Desenion kanssa muutamat julistetaulut meidän kotiin, ja kaksi niistä päätyi meidän keittiön ruokapöydän päälle.
P1250162
P1250169
P1250189
P1250249
P1250198
Makkari on saanut vähän enemmän ”omaa käsittelyä” ja DIY projekteja mitä meidän muu kämppä. Syksyllä me nimittäin otettiin sängystä jalat irti, ja maalattiin alle neljä eurolavaa pitämään sänkyä vähän lattiaa korkeammalla. Mä olen tykännyt tästä ratkaisusta, kun sänky on mukavan matala ja jollain tavalla ehkä kodikkaampi. Sängyn päädyssä meillä on yksi mun lempi quoteista tauluna. Mä olen innostunut säästämään seiniä ja laittamaan tauluja nojailemaan lattialla. Aiemmin sängyn yläpuolella oli taulu kiinni seinässä, mutta mä tykkään siitä enemmän näin lattialla.

Toinen DIY-projekti oli tämä vaaterekki. Mä oon aina halunnut mun huoneeseen vaaterekin, mutta mun huone on ollut aivan liian pieni sellaiselle. Nyt kun oli mahdollisuus vaaterekkiin, niin halusin siitä vähän erilaisen. Vaijereilla katosta roikkuva oksa oli just se mitä kaipasin, ja pakko myöntää että onhan se nyt aivan helkkarin siisti, vai mitä mieltä te olette?
P1250223
P1250234
Vaikka mä kuinka innolla odottelinkin tv-tason valmistumista, niin jostain syystä multa jäi se kokonaan kokonaisuutena kuvaamatta. No kuitenkin, reilut pari metrinen koko seinän vievä ”lautakasa” pyörillä, jos sitä noin voi kuvailla. Sen valmistaminen oli pientä itkua ja hampaiden kiristystä, mutta kyllä siitä lopulta tuli aivan super kiva. Saatiin sisustustakkakin nyt sen päälle, kun aiemmin tuolla nurkassa se ei ole päässyt esille ansaitsemallaan tavalla. Myös telkkatason päällä komeilee parit vähän pienemmät julisteet, sekä vähän jotain kynttilälyhtyä sun muuta härpäkettä. No vessaan ja vaatehuoneeseen on ovet eteisessä, ja siinä se meidän koti oikeastaan on. Mä tykkään tän avaruudesta ja yksinkertaisuudesta, mutta silti täällä on niitä yksityiskohtia jotka tekee tästä kodikkaan.

Mitä mieltä te olette meidän kodista?

40 Responses to “MEIDÄN KOTI”

 1. Anonyymi sanoo:

  Mun on ihan pakko kysyä että mistä noi teiän keittiön tuolit on? Ihan älyttömän kivat! :) ja muutenkin koko kämppä ihan mielettömän kaunis!!

 2. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus, ja ihanan näkönen koti teillä :-)

 3. Anonyymi sanoo:

  Oot vissiin annikalta saanut noi tuolit ja pöydän?

 4. sara sanoo:

  Thanks! Se on Jyskistä :-)

 5. Meme sanoo:

  Aivan ihanan näköistä :) Kun tekee tommosia DIy-juttuja niin ne tuntuu sata kertaa ihanemmilta ja omilta. Mulla tekis mieli mennä järjestelemään tota sun laukkutelinettä xD

 6. sara sanoo:

  Ne on ostettu käytettynä joten mä en itseasiassa oo ihan varma, mutta veikkaan jyskiä :-D kiitos!

 7. sara sanoo:

  Ne on käytettyinä joo ostettu :-)

 8. sara sanoo:

  Kiitos paljon!

 9. Anonyymi sanoo:

  mistä toi teijän sängyn päädyssä oleva taulu ja noi kehykset on? ihanan iso taulu :-) tosi kiva koti teillä!!

 10. Anonyymi sanoo:

  Hei ois ollu kiva nähdä millainen teidän keittiö ja vessa yms. On :)

 11. Anonyymi sanoo:

  Ihanan näköinen koti! Mistä noi sohvalla olevat mustavalkoraidalliset tyynynpäälliset on? :)

 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 13. Anonyymi sanoo:

  Ikeasta löytyy!

 14. Anonyymi sanoo:

  Onpa aivan ihanan näköstä!! Kuinka levee teidän sängyn patja on?:-)

 15. Henna sanoo:

  Kuvan perusteella näyttäis siltä että teidän tv-taso on samanlainen ku mitä ite väsäsin 1,5 vuotta sitten! Meilläkin sen tekeminen oli välillä aika tuskaista, mutta nyt ei osattais varmasti edes luopua siitä enää :) Muutenkin kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti teillä!

 16. Anonyymi sanoo:

  Ihanaaaa!!! Mistä toi makkarin matto, ihana!

 17. Anonyymi sanoo:

  Ihana koti ja varsinkin noi kaikki DIY-jutut! Täytyis itekin ryhdistäytyä ja tehdä niitä oikeesti eikä vaan ihailla kaikilla muilla :D

 18. Anonyymi sanoo:

  Ihanasti sisustettu koti :) ihastuin ihan toden teolla tohon vaaterekkiin! Tosi kaunis.

 19. sara sanoo:

  Kiitos! Haha, toi laukkuteline on semmonen pommi että ihan vaan ajan kysymys millon noi laukut on levällään tossa lattialla!

 20. sara sanoo:

  Tekstissäkin kerroin, ja siellä oli itseasiassa jopa linkkiä tohon tauluun, tai itseasiassa julisteeseen johon on kehykset ollut täällä poikaystävältä jo valmiina :-) Kiitos!

 21. sara sanoo:

  Keittiö oli kuvaushetkellä tiskivuorten peitossa, enkä mä nyt ajatellut että se mitenkään erityinen niin en jaksanut siivotakkaan :-D Ihan varmasti jossain vaiheessa näkyy vielä nekin täällä puolella!

 22. sara sanoo:

  Joo ikeasta noi on hommattu :-)

 23. sara sanoo:

  Ne on kiinasta tilattu, aliexpressistä muistaakseni :-)

 24. sara sanoo:

  Meidän sänky on 120cm leveä :-) Tarkoitus olisi kyllä vähän leveämpi hommata, mutta nyt vielä mennään tolla kun hyvin kuitenkin sen tarkoituksessa vielä palvelee!

 25. sara sanoo:

  No nyt on kyllä hieno tv-taso sulla! Tää tuntuu jo nyt todella kätevältä, ja oon varma että kiinnytään tähän niin paljon ettei enää malteta luopuakkaan. Kiitos paljon :-)

 26. sara sanoo:

  Kannattaa todellakin! Noi on ihanaa "näpertelyä" ja säästää samalla näin opiskelijanakin aika paljon rahaa :-)

 27. sara sanoo:

  Kiitos paljon :-)

 28. vilma sanoo:

  Siis vau! Sä tosiaan osaat sisustaa ♥__♥

 29. Pinja sanoo:

  Teidän kämppä näyttää kyllä ihan superkivalta! Ja tuo vaaterekkioksa on kyllä ihan mielettömän hieno! :)

 30. Anonyymi sanoo:

  Kivoja yksityiskohtia! :) Onnistuuko siivous noitten lavojen alta? Tai tasona kun toimii, niin kerääkö erityisesti pölyä?

 31. sara sanoo:

  Makkarin ja keittiön matot taitaa olla Iskusta :-)

 32. Anonyymi sanoo:

  Ihanasti laitettu kämppä, kelpais itelleki vaikka heti :D harmi, että täällä pk-seudulla on ihan hirveet vuokrat. Ainoa asia, mikä teiän kämpässä osu vähän huonolla tavalla silmään on toi laukkunaulakko.

 33. Anonyymi sanoo:

  Ihana kämppä!! :) noi ruokapöydän penkit on täykkärit.
  Olit laittanu snäppii kuvii ku olit tehny sellasta jotain risottoo ja sit sellassii ruisburgereita. Olis ihanaa saada niistä postaus ja ohjeet :)

 34. Anonyymi sanoo:

  Menikö teillä kaks vai kolme lavaa patjan alle? :) itellä haaveissa sama projekti!

 35. sara sanoo:

  Me siivotaan ja luututaan kerran viikossa, ja sit nostetaan kerran kuussa about toi patja ylös ja siivotaan kunnolla tuolta alta :) Onhan se vähän hankala mutta tuolla on kyllä niitä aukkoja mistä saa aina sellasta pienempää siivousta ja imurointia suoritettua!

 36. sara sanoo:

  Haha, se laukkunaulakko on munkin silmissä aivan kamala! Mulla on vaan aivan kamalasti takkeja, kenkiä ja laukkuja, ja pitäis organisoida vaatehuone uusiks että ton sais makkarista näkyvistä pois. No ehkä jossain vaiheessa, hah!

 37. sara sanoo:

  Risotosta on jo ohjetta pari postausta taaksepäin, mutta jos sitä eilistä nuudelijuttua meinasit niin siitä varmasti onkin tänne tulossa ohjetta, oli aivan super hyvää :) Ruisburgereistakin laitan varmasti tänne vielä!

 38. sara sanoo:

  Neljä lavaa 120cm sänkyy nii että sieltä tulee about 20cm suuntaansa lavaa yli :)

 39. Sara sanoo:

  Ihana koti teillä!
  Sellasta kyselisin et onko esim tänkin postauksen kuvat otettu tolla olympus pen e-pl7 kameralla? Harkitsen tässä ostoa, mutta en tiiä uskallanko vaihtaa canonin järkkäristä tuohon.. Suositteletko? Onko kuvien laatu esim samaa tasoa yms :)

 40. Sofia sanoo:

  Wau tosi ihana koti teillä !!:)

Kommentoi