TÄHÄN ON NYT TULTU

Mun bloggaaminen alkoi vuosia sitten blogilla, jossa postauksissa esiintyi ”muka taiteellisia” kuvia kaikesta mitä nyt eteen sattuikaann. Bloggaajan siskona jouduin ala-aste ikäisenä kuvaustytöksi, sillä asukuvat oli jo silloin se juttu minkä eteen nähtiin muotiblogissa kovaa työtä. Kuvia kertyi näin kameraan myös minusta, huh sitä aikaa. No kuitenkin, se aivan ensimmäinen teiniblogi on jossain jo piilotettuna, mutta näin mun blogin tarina alkoi. Tätä taivalta ollaan asteltu jo useampi vuosi, ja mukaan mahtuu turhautuneita poikaystäviä, huonoja hiuspäiviä, paljon viha kommentteja, vieläkin enemmän tsemppaavaa palautetta ja miljoonia sivunäyttöjä. Useaan vuoteen ja muutamaan miljoonaan sivunäyttöön mahtuu hurjasti ihania lukijoita siellä ruudun toisella puolella, ja mä haluan kiittää teitä kaikkia että tähän on päästy!

Nyt on nimittäin mun aika ottaa hurja harppaus ylöspäin tämän blogin kanssa, ja vihdoin saan ilmottaa tästä teillekin! Monet teistä on jo varmaankin nähnyt uutisen Instagramissa, mutta täälläkin nyt ilmoittelen tämän blogin siirtyvän ensimmäinen päivä maaliskuuta Indiedays Inspirationin puolelta Indiedays-blogiksi, jee! Kaikki pysyy kuitenkin ennallaan, postaustahti saattaa vaan tiheentyä. Blogiin pääsee 1.3 entiseen tapaan klikkaamalla tänne vanhoille sivuille, ja teidät ohjataan suoraan ”uuteen” blogiin. Ihanaa päästä jatkamaan tätä matkaa yhdessä teidän kanssa näin pitkälle, ja nyt siis innostunein fiiliksin eteenpäin katsomaan mitä tämä kaikki tuo tullessaan!

sara1-2


41 Responses to “TÄHÄN ON NYT TULTU”

 1. Many success with you "new" blog!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Roosa sanoo:

  Jee hyvä sarppaa <3

 3. Anonyymi sanoo:

  Paljon onnea! En malta odottaa et postauksia tulee vielä enemmän!!*.*

 4. Pinja sanoo:

  Superpaljon onnea, ihan mahtava uutinen! :) xx

 5. Anonyymi sanoo:

  Oi oi miten hienoa!!! :D onnea! Oon lukenu sun blogia mooonta vuotta

 6. Anonyymi sanoo:

  Plaah, ei saa en bloglovinissa luettuu kun indiedayssin postaukset ei näy kokonaan.

 7. Anonyymi sanoo:

  Oi paljon onnea! :)

 8. Anonyymi sanoo:

  Huippu juttu!

 9. Anonyymi sanoo:

  Ajattelin otsikon nähdessäni, että oh no, nytkö Sara lopettaa :D Toisaalta olin hämmentynyt, koska mun mielestä sun blogi on viime aikoina ollut tosi hyvä ja kehittynyt parempaan. Onneks kyseessä olikin ihan päinvastainen juttu! :D Paljon onnea, jään mielenkiinnolla odottamaan tulevaa :)

 10. Anonyymi sanoo:

  Huippua! Rutkasti onnea

 11. Anonyymi sanoo:

  Hieno juttu, onnea! :)
  Ja voi herranjestas mitä kuvia!!!! omg ♡

 12. Vautsi paljon onnee Sara!! :-)

 13. Anonyymi sanoo:

  Ihanaa, paljon onnea Sara! :)

 14. Anonyymi sanoo:

  Oii, miten kiva uutinen! mahtavaa että oot näin nuorena päässyt blogillasi näin pitkälle :) onnea uuteen portaaliin!!
  -Aliisa

 15. Anonyymi sanoo:

  Ihanaa! Oon vasta löytänyt sun blogin, ja tykkään tosi paljon! Onnea!!!

 16. Anonyymi sanoo:

  onko sulla samanlaiset suunnitelmat kuin siskollasi että aiot elättää itsesi blogilla? :)

 17. sara sanoo:

  Thank you!! xx

 18. sara sanoo:

  Jee Rospe! <3

 19. sara sanoo:

  Kiitos paljon! Itsekkin super innoissaan, tuohan tää nimittäin sellasta lisäboostia hommaan :-)

 20. sara sanoo:

  Ihanan positiivista kommenttia, kiitoksia!

 21. sara sanoo:

  Jee mä odottelinki että tänne tuliskin joku joka lueskellut mun touhuja jo vuosia! Kiitos paljon :-)

 22. sara sanoo:

  Mä en missään vaiheessa ole tästä bloglovinista tykännyt, eikä se ole suurimman osan bloggaajista suosikki myöskään. Nää tällästen feed-palveluiden kautta lukevat lukijat ei jätä mitään merkkiä blogien kävijätilastoihin, joka meille on tärkeää :-( Harmin paikka kuitenkin, tätä pystyy onneksi vielä lukea normaalisti sivuille klikatessa!

 23. sara sanoo:

  Paljon kiitoksia!

 24. sara sanoo:

  Niimpä, innoissaan ollaan ruudun tälläkin puolen!

 25. sara sanoo:

  Voi ei nyt sentään! Ihana kuulla että oot tykännyt blogista aiemminkin, toivotaan nyt että tän myötä saadaan vieläkin blogia paremmaksi :) kiitos paljon!

 26. sara sanoo:

  Hurjasti kiitos!

 27. sara sanoo:

  Kiitos paljon! xx

 28. sara sanoo:

  Olipas ihana kommentti! Varsinkin kun jenkeistä palatessa on tullut täysin päinvastaista kommenttia useaan otteeseen :-) Vissiin siis tekstin oikoluku useampaan kertaan tekee tehtäväänsä. Kiitos paljon!!

 29. sara sanoo:

  Kiitos hurjasti!

 30. sara sanoo:

  Kiitoksia! xx

 31. sara sanoo:

  Täältä kiitokset sinne, onhan tää myös nimittäin teidän lukijoiden ansiota! :-)

 32. sara sanoo:

  Tervetuloa lukemaan ja kiitos paljon!

 33. sara sanoo:

  Ei ole! Lukion jälkeen tulee mitä luultavimmin välivuosi pidettyä, mutta jatko-opiskelemaan lähdetään kunhan oma ala löydetään :-)

 34. Anonyymi sanoo:

  Nää on kuvat on aivan törkeen ihania! Onnea paljon tästä uutisesta, mahtavaa :-)

 35. Anonyymi sanoo:

  Niin ihana uutinen! Täällä ootetaan jo innolla :) Haluan vielä sanoa että oon jo pitemmän aikaa lukenu sun blogia ja en voi ku ihailla sua! Oot niin kaunis ja sun juttuja on aina kivaa lukea <3

 36. Anonyymi sanoo:

  Oiii kun kiva juttu!! :) itsekin jo monta vuotta lukenu sun blogia ja on ollut ihana seurata, kuinka oot kasvanut ja muuttunut blogin alkuajoista tähän päivään!
  Semmonen postaus ois tosi kiva, jossa kertoisit itse vaikka muutaman kuvan kera, kuinka oot itse omasta mielestäs muuttunu blogin alkuajoista tähän päivään. vaikka vuosi kerrallaan! :) koska harva bloggaaja on ns. "Kasvanut" bloggaamisen parissa, niin olisi ihan mielenkiintoista.
  Vanhojen postausta kanssa ootan innolla!

 37. Anonyymi sanoo:

  onnea tosi paljon, ansaitset tosiaan tämän! :) mistä toi sun kuvan toppi muuten on, olen etsinyt tuollaista todella kauan?

 38. Soppa sanoo:

  Woutsi! onneks olkoon hei! :D ja mää oon niin positiivisesti yllättyny että sää vastaat sun lukijoittes kommenntteihin! oon huomannut että monet "tähti" bloggaajat ei jaksa vastata vaikka ne ois vaan jotakin onnittelu kommenttei jne !

 39. Anonyymi sanoo:

  Mäki aluks aattelin niiku joku aiempiki kommentoija, et lopetat ja hyvä ettei yks sydämenlyönti jääny välistä mut onneks oliki ihania uutisia!! Paljon onnea! <3 ootan innolla uusia postauksia, varmasti antaa omaa lisäboostia tällänen uudistus :) kiitos hurjasti ihanasta blogista Sara!

 40. Nea sanoo:

  Huippu juttu!

  Hei pakko kysyä, mistä kuvissa oleva paita on? :)

Kommentoi