POHJOISEEN MATKA KÄY

P2290568
P2290566
Kävin lääkärissä varmuuden vuoksi, ja palailin kotiin sivuontelo tulehduksen antibioottien, sekä sidekalvo tulehdukseen tarkoitettujen silmätippojen kera. Oloa on onneksi saatu parempaan päin ja elävien kirjoissa ollaan taas! Poskiontelo tulehduksista ja sivuontelo tulehduksista huolimatta päästiin perjantain ja lauantain välisenä yönä matkaan, ja nyt ollaan vähän pohjoisemmassa Suomessa viettämässä hiihtolomaa. Miinuksen puolella parissa kymmenissä oleva pakkanen oli pieni shokki kun kuluneet viikot on etelässä pyöritty nollassa ja sen yläpuolella, mutta se valoilmiö jota ei Lahdessa ole paljoa näkynyt on tuolla taivaalla paistanut aamusta iltaan, ihana keli siis kaiken kaikkiaan! Pieni pakkasen purema iho on siis tullut eilen tutuksi, ja univelkoja on yritetty keräillä takaisin. Ihana rentouttava loma nyt siis tulossa ja kaikki on otettava irti!

Paistava aurinko – Aamupuuro – Hyvässä kunnossa olevat rinteet – Laskettelu pitkästä aikaa – Tazza-kaakao – Jäätyneiden varpaiden lämmittely reissut – Laskettelurinteessä vietetyt päivät – Fiilis pitkän ajomatkan jälkeen – Juuri oikein arvioitu kerrospukeutuminen – Vasta satanut puuterilumi – Valmis päivällinen – Yhteinen aika rakkaiden kanssa – Ilo – Niistä on mun hyvän fiiliksen viikko tehty!


Tags:
2 Comments
 • anniii
  Posted at 13:25h, 02 maaliskuun Vastaa

  Sivuontelotulehdus ja poskiontelotulehdus on sama asia vai sekotitko ton silmätulehduksen. Anyway oli tässä pointtikin että hyvää matkaa pohjoseen :)

  • saralovesyou
   Posted at 13:41h, 02 maaliskuun Vastaa

   No tää olikin mulle ihan uus juttu ja äidin kanssa ihmeteltiinkin mistä tässä on kyse :-D Hänellä oli resepti poskiontelotulehdukseen ja mulla taas sivuontelotulehdukseen, mutta no, nytpähän asia ratkesi! Kiitos kuitenkin!

Post A Comment