5X MIKÄ TEKEE MUT ILOISEKSI

ss-3♥ Nauruhetket keskellä yötä. Väsyneen ja puuduttavan päivän jälkeen ne tuntuu vielä tuplasti paremmilta! Eilen oli Joonaksen ensimmäinen loma-aamu, ja startattiin se lähtemällä remonttipuuhiin meidän mökille. Nousin ilmeisesti väärällä jalalla, sillä kaikki tuntui kiukuttavan aina iltaan saakka. Mua ei millään huolittu levittämään uretaanitiivisteitä ikkunan pieliin – tiedä sitten yhtään että miksi…heh – tyydyin kokoamaan vaatehuoneeseen IKEA kaapistoa. Kun sen olin pienien kiukkupuuskien jälkeen saanut kuitenkin valmiiksi, lähdin kotiin tekemään töitä. Sain työt ”valmiiksi” yhdeksän aikaa, kunnes mä luovutin ja liu’utin mun illan suunnitelmiin muutakin ohjelmaa. Viaplayn sarjoja muutama tunti ja sen jälkeen jumiuduttiin Joonaksen kanssa sohvalle Youtuben ääreen. Olin työntouhussa kokopäivän, ja ensimmäiset hymynrippeet tuli huulille Joe Santagaton videoita tsekkaillessa puolen yön jälkeen. Jos en nyt valehtele, niin aika äkkiä me molemmat naurettiin jo koko päivän edestä.

♥ Äkkiä tehty pikaruoka, joka lopulta osoittautu jopa ihan hyväksi. Noin kävi myös eilen, kun mä töiden lomassa aloin tehdä äkkiä ruokaa parille nälkäiselle. Kävin alkuviikosta kaupassa, ja jääkaappi on täynnä erilaisia lihoja. Ollaan kuitenkin kulunut viikko käyty ahkerasti porukoilla syömässä, sillä fiilis on ollut ruoan valmistamista kohtaan todella laiska. Vietin keittiössä suurinpiirtein viisi minuuttia, ja lopputulos oli mahtava! Pulled porkia, riisiä, salaattia, lisukkeita ja ranskankermaa. Toisaalta, tossa yhdistelmässä ei mikään voisi edes mennä pieleen!

Suunnitelmien toteutuminen. Oli sitten kyseessä kaupassa käyntiä tai lomamatkan varausta, on musta ihana rastittaa listalta asioita pois, sillä silloin voi alkaa keskittymään seuraavaan. Eniten mua ärsyttää päivät, kun mä en saa mitään aikaiseksi. ”Ihan just”, ja kohta kello onkin jo iltakymmenen ja aika laittaa itsensä nukkumaan. Työskentelen blogihommien kanssa monesti aivan liian myöhään ja vastailen sähköposteihin liian liukuvasti. Kun nämä on kuitenkin saanut pois alta niin usein kelaan sen olleen lopulta aivan nopea juttu ja äkkiä pois alta. Mulla onkin monesti edessä lista hoidettavista asioista, ja fiilis kun kaikki on suunnitelmat on saatu hoidettua on aivan mahtava! u8ad♥ Hullut hauskat ideat, joihin saan suostuteltua kaverin aivan tuosta vierestä. Tämä päivä tullaan esimerkiksi viettämään Helsingissä, ja tehdään pieni visiitti Suomenlinnaan. Sain kutsun Helsinki Fashion Weekeille, ja raahaan tämän yhden sinne mukana. Jos suoraan sanon, niin hän ei ole yhtään muotiviikkotyyppiä. Nyt kerrankin kun on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä, näyttää hänelle mistä mä pidän ja tehdä jotain erilaista, yllätyin ettei suusta tullut edes poikittaista sanaa. Sieltä lähdetään mielellään katsomaan mistä on kyse ja tekemään jotain mitä ei aiemmin ole välttämättä tullut edes harkittua. Sinne siis suunta pian, ja illalla luultavasti keksitään vielä Helsingissä jotain muita juttuja!

♥ Muistojen terävöittäminen kuvien sekä videoiden avulla. Katsoin eilen videoita ja kuvia vuosi sitten viettämältä vaihtovuodelta, ja mulla tuli kova hinku lähteä takaisin. Voisin kokea vaikka koko vuoden uudestaa jos olisi mahdollista. Katsoin myös videoita vuosien takaa, kuvia alkublogin ajoilta, kuvia tältä kesältä ja kaikilta reissuilta mitä tässä on tullut tehtyä. Mulla ei enää ole kauaa lomaa jäljellä, mutta vielä on pakko keksiä jotain, jotta jaksaa viimeiset pinnistykset koulun kanssa.

U3-2 k


6 Comments
 • Nimetön
  Posted at 11:44h, 24 heinäkuun Vastaa

  Pidätkö sä yhteyttä sun amerikan perheeseen?

  • saralovesyou
   Posted at 12:06h, 24 heinäkuun Vastaa

   Pidän mä :-) Viestitellään heidän kanssa usein, ja skypettely vois olla aika ajankohtasta piakkoin :-)

 • Marianne
  Posted at 12:23h, 25 heinäkuun Vastaa

  Aivan ihana & hyväntuulinen postaus :)
  xx
  http://mariannelle.com/

  • saralovesyou
   Posted at 12:27h, 26 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit :-)

 • Lisa
  Posted at 20:33h, 25 heinäkuun Vastaa

  Millä ohjelmalla muokkaat sun kuvat tänne blogiin?

  • saralovesyou
   Posted at 12:27h, 26 heinäkuun Vastaa

   Muokkaan ne Adobe Lightroomilla :-)

Post A Comment