BLACK & WHITE – MY NEW FAVOURITE SHOES

 IMG_5345IMG_5342IMG_5399-2IMG_5402 IMG_5336 IMG_5347 IMG_5357 IMG_5418 IMG_5394 IMG_5334 IMG_5415IMG_5349IMG_5369

Shoes Vans / Skirt Gina Tricot / Bag Monki Shirt JC / Watch CLUSE*

Asukuvia pitkästä aikaa, ja nyt niitä tuli kerralla ihan kunnolla! Olo on ollut jostain syystä todella laiska asukuviin, joita keväällä tuli otettua pilvin pimein. Edellisistä kunnon asukuvista mulla ei ole mitään hajua, sillä me ei edes Pariisin reissulla kuvattu asuja mitenkään tietoisesti erikseen. No mutta kuitenkin, lopetettiin viimeviikko Helsinkipäivään, mutta jouduttiin skippaamaan muotiviikot kokonaan. Mä olen ollut lauantaista lähtien vähän puolikuntoinen, sillä rasittava kesäflunssa iski myös muhun ja nyt tuntuu siltä, että kurkussa olisi pala hiekkapaperia jumissa. Nyt samaan aikaan on vaivannut muut terveydelliset syyt, mutta tuntuu turhalta tuhlata kesälomaa sairaalassa istumiseen kun lomaa ei ole enää paljoa jäljellä. Sairaalassa käynti on lykkääntynyt jo paljon, joten se pitäisi hoitaa varmaan mahdollisimman pian pois alta.

Musta tuntuu ettei tekstiä tule nyt sormet sauhuten, joten mä jätän tämän vaan tähän. Myöhemmin tuun kertomaan lisää, joten seuraavaan kertaan siis, antaa kuvien puhua puolestaan!


5 Comments
 • Stephie
  Posted at 12:38h, 26 heinäkuun Vastaa

  Oh I love your Outfit! It looks so comfy and chic at the same time. Where are your shades from? I think they put the whole look together.

  xo
  Stephie

 • Liisi
  Posted at 00:58h, 27 heinäkuun Vastaa

  Superhyviä kuvia ja magee asu!
  Oisko sulla suositella kampaamoa Lahdesta? Pitäisi päästä käymään ja ei oo sitten pientäkään käryä mikä näistä kymmenistä kampaamoista ois se paras! :D

  • saralovesyou
   Posted at 10:03h, 28 heinäkuun Vastaa

   Mä käyn itse The Lookissa, ja sitä suosittelen kovasti! Sekä Tiia että Annika osaa molemmat hommansa :-)

 • emmi
  Posted at 17:52h, 28 heinäkuun Vastaa

  Muistan että oot joskus kirjottanu käyttäväs e-pillereitä huonon ihon takia, niin mitä merkkiä syöt? Oon nyt ite pohtinu alottamista ja mietityttää noi kaikki eri merkit!
  Ei oo tietenkään pakko vastata jos koet ettet halua :-)

 • emma
  Posted at 20:02h, 29 heinäkuun Vastaa

  Ihana asu taas kerran <3 ! nähtyäni tuon hameen päälläsi oli heti pakko rynnätä lähimpään ginaan hankkimaan oma! ja on muuten ollut ihana hame:)

Post A Comment