L’ORÉAL PARIS INFALLIBLE SCULPT BILELOOK

Niin kuin mä jokin aika sitten jo kerroinkin, niin mä olen aikalailla peukalo keskellä kämmentä erilaisissa meikkijutuissa. Luomivärit on ihan harvinaisuus mun kasvoilla (niin kuin mun snapchat seuraajat varmaan huomasikin, ne ei oo millään lailla mun juttu!), ja peukutan muutenkin luonnollisen meikin puolesta. Olen mukana Indiedaysin sekä L’Oréalin kampanjassa, jossa tarkoituksena on näyttää teille miten mä teen contourin L’Oréal Paris Infallible Sculpt-paletilla ja Face Sculptor-siveltimellä. Tein jokin aika sitten samantapaisen postauksen mun arkimeikistä, joka on tätä luonnollista bilelookkiakin luonnollisempi.

Akneaikoina meikkiä oli kasvoilla paljon enemmän, mutta nykyään saatan juosta ympäriinsä meikittömänä. Jos mulla on meikkiä, on sen tärkeä olla mahdollisimman luonnollinen. Niinkuin myös aiemmin kertomassa arkimeikissä, on myös bilemeikissä luonnollinen pohja. Bilemeikin pohjaan tosin panostan hieman enemmän, ja iho on tasaisemman värinen ennen korostusten ja varjostusten tekemistä.

”SCULPT YOUR FEATURES, BE #SELFIEREADY”

IMG_55891. Bilemeikin pohjalla on meikkivoidetta, kulmat on täytetty ja huulet punattu. Erilaiset luomivärit tai rajaukset on todella harvinaista herkkua. IMG_5590Korostukset ja varjostukset teen L’Oréal Paris Infallible Sculpt Pallettella, sekä Face Sculptor-siveltimellä. Mun iho on todella vaalea jos en ole ollut auringossa, ja silloin 01 Light/Medium on mulle sopiva. Contour-paletti on voidemaista puuteria. Värit levittyy hyvin iholla pehmeytensä vuoksi, ja näin niitä on todella mielyttävä käyttää! Käytön jälkeen iho jää todella pehmeäksi, ei yhtään tahmeaksi ja todella hengittäväksi.IMG_5614-2 IMG_5629 3. Bilemeikkiin contouria tulee hieman arkimeikkiä enemmän. Varjostuksia tulee poskiluun alle, leukaluulle, ohimolle, otsaan, nenänpieliin sekä silmäluomelle. Korostuksia tulee taas poskiluun päälle, kulmaluulle, nenänvarteen ja otsalle kulmakarvojen päälle. Tarkoituksena siis korostaa poskipäitä, ”vähentää” otsaa, muotoilla nenää, kirkastaa katsetta ja pehmentää leukaluuta.IMG_56334. Sit taas olisi kunnon häivytys paikallaan! Voide levittyy iholle todella hyvin, ja tärkeää on saada näkyvät rajat häivytettyä pois. Esimerkiksi poskipäiden varjostusten häivytys aloitetaan kasvojen ulkoreunasta suupieleen päin.IMG_56375. Ja valmista on! Tarpeeksi eroa arkimeikkiin mutta silti mukavan rento. Contourilla saa mukavan freshin lookin aikaiseksi, eikä lopputuloksen täydy olla tunkkainen ja paksu mitä monet meikkivideot antaa olettaa!

L'ORÈAL2-2


5 Comments
 • Nimetön
  Posted at 13:55h, 28 elokuun Vastaa

  Uutta postausta kerkeet väsäämään muttet edellisen postauksen kommentteihin ole viitisinyt vastata

 • Nimetön
  Posted at 18:25h, 28 elokuun Vastaa

  Millä taltutit sun aknen?

 • iipa
  Posted at 21:17h, 28 elokuun Vastaa

  Suoraan edestä päin otetut kuvat olisi olleet tällaisessa postauksessa selkeämmät ja paremmat. Nyt ennen ja jälkeen kuvissa ei näe oikein mitään eroa, paitsi olet kääntänyt pään eri asentoon ja hymyilet. Edestä päin ottaessa olisi oikeasti näkynyt, miten meikki vaikuttaa kasvojen muotoon. Tällanen vinkki jatkoa varten, jos teet jotain meikkipostauksia! :-)

 • Netta
  Posted at 08:08h, 29 elokuun Vastaa

  Pitäsikö sun vastata ton edellisen postaksenkin kommentteihin

  • ing
   Posted at 19:01h, 30 elokuun Vastaa

   Ei? :DDD
   Ei Saran ole mikään pakko vastata (useisiin samanlaisiin) kommentteihin, jos ei siltä tunnu.
   Mikä hoppu muutenki, ehkä hänellä ei ole ollut aikaa vastata?
   Käytöstapoja hei, vaikka Sara on bloggaaja, ei hänen tarvitse koko elämäänsä teille raportoida.

Post A Comment