VAATEKAAPIN UUDISTUSTA PIENELLÄ BUDJETILLA

Viimepäivät on ollut aika sateisia, ja omien asujen kuvailut on jäänyt todella vähälle. Kouluun lähtiessä taivaalta on saattanut paistaa aurinko, mutta kotiin olen tullut puolijuoksua märissä tennareissa. Vaikuttaa siis siltä, että näin syksyllä kumisaappaat on aina hyvä idea, sillä siitä ei koskaan tiedä miten päivä jatkuu.
Mä olen tehnyt nettivaatekauppa Shein.comin kanssa yhteistyötä jo blogin alkuajoista lähtien, ja saan edelleen todella paljon kyselyitä kyseisen puljun luotettavuudesta, toimituksista, vaatteiden laadusta yms. Useamman vuoden kokemuksella voin sanoa, että kaikki tuotteiden toimituksesta vaatteiden laatuun on mennyt huomattavaa nousukiitoa ylöspäin. Mulla on kaapissa paljon vaatteita, jotka pukiessani on kerännyt paljon kysymystä niiden alkuperästä. Monesti allaolevia kollaaseja tehdessäni löytyy joukosta useampien satojen arvoisia tuotteita, mutta nyt päätin heittää mukaan vaan Shein.comin tuotteita. Pienellä selailulla heiltäkin löytyy vaatteita, joita löytyy esimerkiksi mun omalta syksyn must have-listalta. Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, enkä itse hyödy tästä rahallisesti. Linkit suoraan tuotteisiin löytyy klikkaamalla kuvat auki!
Syksyn pukeutuminen tuo mukanaan tummat värit, löysät ja rennot vaatteet sekä mukavat materiaalit. Aiemmin mun kaapista löytyi pelkkiä mustia nahkatakkeja. Kesäksi hommasin sinne yhden vaaleanpunaisen piristyksen, ja nyt musta tuntuu, että toisen kollaasin viininpunainen olisi täydellinen lisä tähän syksyyn! Myös hupparit on ollut jo tähän mennessä kovassa käytössä. Harmaa pietarista ostettu Adidaksen yksilö on varsinkin roikkunut useasti päällä, mutta nyt olisi aika etsiä sille kaveriksi musta samanlainen. Farkkuhametta mä olen halunnut kokeilla jo pitkään, ja erilaiset poolokauluksiset neuleet jatkaa matkaa viimesyksystä tähän syksyyn!
Mitä te pidätte? Mitkä on tämän syksyn in?shein3
shein2shein1

4 Comments
 • Kia
  Posted at 16:29h, 31 elokuun Vastaa

  Moikka! Tää postaus näkyy iphonella tosi oudosti, kuvat ja teksti jää sivun ulkopuolelle ja/tai sivupalkin alle, en tiiä voitko sä tehdä tolle mitään mutta ajattelin et hyvä ilmottaa. Kivaa syksyä sulle Sara :)

 • Veera
  Posted at 23:05h, 31 elokuun Vastaa

  Mulla ei ainakaan näy tää postaus puhelimessa normaalisti. Zoomattuna kirjaimet ja puolet tekstistä ja kuvista ei näy lainkaan :(

 • Nimetön
  Posted at 20:35h, 06 syyskuun Vastaa

  Miten noissa menee tullit?

 • Menelle
  Posted at 00:24h, 02 lokakuun Vastaa

  Where are the boots from ?? Please ! Thanks

Post A Comment