VALKOINEN HYMY TURVALLISESTI KOTONA + ARVONTA

 

img_3292

Mun hampaat on vuosia ollut mulle sellainen kohta, jota mä olen jollainlailla vähän häpeillyt. Mä olen aina halunnut suorat ja siistit hampaat. Onhan hymy nyt kauniimpi täydellisellä hammasrivistöllä – tai niin mä ainakin aina olen ajatellut. Mä olen jo vuosia yrittänyt muokata mun hymyä ja hampaita erilaisilla valkaisutuotteilla ja nuorempana olisin halunnut hammasraudat. No niitä rautoja en saanut, mutta erilaisia valkaisutuotteita on kokeiltu sit senkin edestä. Hampaiden huollossa ei ole kyse vain niiden harjauksesta aamuin ja illoin, vaan sopivan hammastahnan löytäminen on tärkeää. Yotuelin kamppiksessa  pääsin kokeilemaan hampaita samalla suojaavia sekä valkaisevia tuotteita ja löysin omat lempparini.  Hampaiden valkaisuun on hurjasti erilaisia ratkaisuja, kun huomioon ottaa sekä ammattilaisten palvelut, että kotikonstit. Mä olen törmännyt moniin valkaisukonsteihin, jotka joko joutaisivat toimimattomuutensa vuoksi suoraan roskakoriin, tai epämiellyttävyytensä ansiosta saavat mulle oksennusrefleksin kerta toisensa jälkeen.

Monesti hampaiden kotitekoisista hampaidenvalkaisuista varoitellaan, sillä niiden kerrotaan vaurioittavan hampaan kiillettä. Mulle on tärkeää, että hampaiden valkaisuun käytetty tuote on ”luotettava” ja turvallinen. Yotuel-tuotteet ei vaurioita hampaita, koostumuksen ansiosta puhdistaa hampaat perusteellisesti ja ehkäisee reikiintymiseltä. Classic ja Pharma-tahnat valkaisevat poistamalla esimerkiksi kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaan pinnalta. Papaijasta saatava proteolyyttinen papaiinientsyymi valkaisee hampaita, ja koivusta saatava ksylitoli ehkäisee kariesbakteerin kasvua ja hampaiden reikiintymistä. Yotuelilla on myös näitä All-In-One tahnoja, joiden valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Ne valkaisevat säännöllisellä käytöllä hammasluuta muutamalla asteella. Tahnat ovat vaahtoamattomuutensa ansiosta hyviä herkkä limakalvoisille sekä aftoista kärsiville!

Superia tässä on vielä se, ettei näiden hammastahnojen saatavudessa pitäisi olla ongelmia! Apteekeista, Sokoksista, Stockmanneista ja Emotion-myymälöistä löytyvät hammastahnat pitäisi olla kaikkien ulottuvilla, sillä apteekkeja nyt ainakin löytyy lähistöltä paikkakunnasta riippumatta.

Vaikka aiemmin mun sekalainen hammasrivistö oli ihon kanssa aikamoinen itsetunnon romauttaja, on näistä ajoista päästy onneksi yli. Valkoisella hyvin hoidetulla hymyllä mulla on kuitenkin fiilis parhaimmillaan, ja sitä pystyy onneksi ylläpitää turvallisesti myös kotona. Mintun makuinen All-In-One on ollut mulla päivittäisessä käytössä, ja aina välillä näitä muita eksyy rutiiniin mukaan. Näin vähän vanhempana mä olen oppinut hyväksymään mun hieman epäsuoran hammasrivistön, tajunnut että nuorempana tein ehkä kärpäsestä härkäsen, eikä hymyily enää tuota mulle mitään hankaluuksia.

img_3286-2 img_3226-2 img_3300 img_3260-3img_3297Koska mä tiedän, että hampaiden valkaisu on vähän itse kullakin mielessä, on musta mahtavaa voida arpoa teille kolme Yotuelin 25€ arvoista tuotepakettia! Mitä ominaisuutta sä arvostat hammastahnassa? Raikas maku, vaahtoamattomuus, luonnollinen tummentumien poistaminen vai kenties vaikka hammastahnan koostumus? Kerro se kommenteissa. Aikaa osallistua on 5.12 asti, arvonnan säännöt voi käydä tsekkaamassa TÄÄLTÄ.

Yhteistyössä: Yotuel

indiedays-ja-brm-yhteislogo


271 Responses to “VALKOINEN HYMY TURVALLISESTI KOTONA + ARVONTA”

 1. HannaK. sanoo:

  Mukana arvonnassa! Maku on ykköskriteeri, mutta jo pitkään valkaisevat hammastahnat ovat kiinnostaneet :)

 2. Sanna-Riikka sanoo:

  Raikkaus tulee ehottomasti ykkösenä!

 3. manna sanoo:

  Tärkeintä on että suu tuntuu harjauksen jälkeen puhtaalta ja raikkaalta

 4. Noora sanoo:

  Tärkeintä on maku ja se, että hammastahna ei kirvele suussa, mitä harmittavan monet hammastahnat omalla kohdallani tekee.

 5. Tiitsi sanoo:

  Arvonnassa mukana, omasta mielestä tahnan maku on tärkein sillä mukavampi pestä hampaat hyvän makuisella kuin pahan makuisella tahnalla. :)

 6. Rut sanoo:

  Maku on tärkein, jos maistuu pahalta ni pilaa koko pesemisprosessin!

 7. Laura sanoo:

  Täydellinen ajoitus, sillä juuri pari viikkoa sitten ostamani Oral-B:n valkaiseva hammastahna osoittautui pettymyksessä ja nyt uusi merkki olisi hakusessa. Valkaisun lisäksi tärkeää on maku ja karieksen ehkäisy.

 8. Vellamo sanoo:

  Valkaisevat hammastahnat kiinnostavat !! Oon aina kammoksunu hammasrautoja ja en ole niitä halunnut vaikka pienenä niitä tarjottiinkin. Loppujenlopuksi halusin oma-aloitteisesti raudat ja sainkin! Nyt olen kärsinyt rautoineni kohta vuoden :D Ihan hirveetä koska vihaan rautoja! Joulukuussa saan nämä pois ja ootan sitä ihan sikana!!! Sen jälkeen haluaisin valkaista hampaitani ja saada ihanan hymyn :)

 9. P sanoo:

  Mukana! Raikas tunne suussa hampaiden pesun jälkeen on kyllä parasta!

 10. Sofia sanoo:

  Tärkeimpänä raikkaus! :) Hyvä maku plussaa

 11. Milla sanoo:

  Raikas maku pitää olla! :)

 12. Elli S. sanoo:

  Mun mielestä tärkeintä on että hammastahna ei ole liian voimakas maultaan, mutta jättää silti ihanan raikkaan fiiliksen suuhun! :)

 13. Sinii sanoo:

  Raikas maku on ihan parasta!

 14. Emma sanoo:

  Mulle on tärkeää hammastahnassa sen maku! Pitää olla tosi raikkaan jäljen tekevä, jolloin on heti paljon freshimpi olo :)

 15. Hilla sanoo:

  Mukana arvonnassa! Mulle raikkaus on yksi tärkein kriteeri valitessa hammastahnaa :)

 16. Anne sanoo:

  Se että tahna raikastaa hengityksen. Toki myös paksu koostumus ja liika vaahtoamattomuus on ärsyttävää, mutta niiden kanssa pärjää :D

 17. Henna sanoo:

  Tärkeintä raikkaus! Se, että raikkaus pysyy eikä häviä heti pesun jälkeen.

 18. kkatja sanoo:

  Raikkaus yksi tärkeimmistä!

 19. Emma sanoo:

  Tärkeintä on koostumus, että tahna ei vaahtoa liikaa!

 20. Tiia sanoo:

  Mulle on tärkeetä se, ettei se tahna jätä suuhun sellasta lähes ”kirpeetä” tunnetta, vaan semmosen sopivan raikkaan :D

 21. salli sanoo:

  Kyllä raikkaan tuntuinen suu on tärkeintä pesun jälkeen.

 22. Liisa sanoo:

  Mielestäni maun pitää olla raikas, mutta ei liian vahva, ja tahnan tulee vaahdota hieman :)

 23. emma sanoo:

  maku ja raikkaus on tottakai tärkeää, mutta oma mieltymys kohdistuu tahnoihin jotka sisältää jotain muutakin väriä kuin valkoista tai erilaisia ’kiteitä’, jotka valkaisee. :)

 24. Sani sanoo:

  Tosi herkästi kellastuvan hammasluun takia olisi se tummentumien poistaminen tosi oleellista. Harmittaa kun ei edes harrasta mitään paheellista (tupakointia, kahvia) ja hampaat on silti ruman keltaiset.
  Mustasta teestäkin oon luopunut tän takia kokonaan, mutta ilmeisesti ongelma on vaan hampaissa.

 25. Jemina N sanoo:

  Tärkeintä on turvallisuus, laatu ja luonnolliset ainesosat sekä se, että ei ole liian voimakasta makua esim. liian väkevää.

 26. Netta sanoo:

  Ykkösjuttu toimivuuden lisäksi on ehdottomasti maku! Nää valkasevat tuotteet on houkutellu jo jonkun aikaa, mutta aina ne pelottelut hampaiden kulumisesta on vienyt voiton, kun ei ole varmaksi tiennyt, mikä tuote loppupeleissä pilaa hampaat ja mikä paitsi tekee niistä nätit myös pitää hyvää huolta..

 27. Susanna sanoo:

  Raikkaus, ei liian vahva maku ja tehokkuus.

 28. Riikka sanoo:

  Mukana! Mulle hammastahnan maku on tärkein ja iso plussa valkaisevasta ominaisuudesta! :)

 29. Sanni sanoo:

  Raikas maku! :)

 30. Janika sanoo:

  Ehdottomasti raikas maku!

 31. Saija sanoo:

  Ehdottomasti tärkeintä hammastahnassa on riittävä fluorin määrä! Mulle on ihan ehdotonta, että hampaat ovat hyvässä kunnossa, joten reikiintymisen estäminen on ihan ykkösprioriteetti. :-)

 32. Sara sanoo:

  Raikas ja luonnollinen maku on ollut tärkeä pienestä asti! Mutta iän myötä on myös alkanut kiinnostaa valkaisevat tuotteet. :)

 33. inga sanoo:

  Oi olen mukana, nää on niin hyviä tahnoja!
  Mulle tärkeintä on se, ettei hammastahna aiheuta aftoja sekä se, että suusta tulee oikeasti puhdas ja raikas. :)

 34. Jatta sanoo:

  Raikas maku ja valkaisevuus on sellaiset kriteerit joita pidän hammastahnassa välttämättöminä! :)

 35. Eesi sanoo:

  Hammastahnan maku on tärkein

 36. Katariina sanoo:

  Mukana arvonnassa! Itselle hammastahnan maku on ihan ykkösjuttu. Valkaisevat tahnat ovat kiinnostaneet paljonkin, mutta on jäänyt ostamatta juurikin kiilteen vahingoittumisen takia. Mahtava juttu että löytyykin turvallinen vaihtoehto, joka voisi toimia!

 37. Noora K. sanoo:

  Maku ehdottomasti ja se, että siitä jää raikas tunne suuhun ja puhtaantuntoiset hampaat :)

 38. Säde sanoo:

  Se, että hammastahna ei oo liian vahva (esim Pepsodenteista en tykkää yhtään) ja raikas maku :)

 39. Wilhelmina sanoo:

  Ehdottomasti raikkaus! Myös valkaisevat ominaisuudet plussaa :)

 40. Laura sanoo:

  Makua ja vaahtoavuutta!

 41. Jennina sanoo:

  Raikas maku on ehdottomasti tärkein. Suun pitää tuntua puhtaalta hampaiden pesun jälkeen (-: olen mukana arvonnassa

 42. Sallanneli sanoo:

  Hammastahnan koostumus ja maku ovat ratkaisevassa asemassa. :)

 43. Julia sanoo:

  Hammastahnassa tärkeintä on hyvä ja raikas maku.

 44. Nea sanoo:

  Kyllä se maku ja raikkauden tunne suussa on se tärkein juttu, mutta nykyään oon myös pyrkinyt etsimään hammastahnaa, jolla saa raikkaan olon suuhun sekä valkaistua hampaat! :)

 45. Pauliina sanoo:

  Raikkaus!

 46. Julia sanoo:

  Ehdottomasti raikas maku on kaiken A ja O. Jos hampaanpesun jälkeen jää neutraali(kaan) maku suuhun, tuntuu ettei hampaat ja suu oo saaneet toivottua tehoa aamu- ja ilta pesulla! Siispä raikkaus ja toki lisänä luonnollinen tummuuksien poistuminen :-)

 47. ennau sanoo:

  Ehottomasti maku! Pahan makuiset tahnat tekee heti pahan olon…

 48. Ainolaura sanoo:

  Hammastahnassa raikkaus on tärkeintä, etenkin mintun fresh maku. Olen pitkään halunnut testata valkaisua, mutta en ole uskaltanut kokeilla, mutta tämä tuote vaikutti lupaavalta! Eli mukana arvonnassa :-)

 49. Noora sanoo:

  Luonnollinen tummentumien poistaminen :)

 50. Sanni sanoo:

  Raikas maku on tärkein!

 51. Ripla sanoo:

  Raikkaus

 52. Mira sanoo:

  Mukana ollaan! Ja hammastahnassa itselle tärkeintä koostumus ja raikkaus!

 53. Tiina sanoo:

  Hampaiden harjuksesta pitää ehdottomasti jäädä raikas maku suuhun!

 54. Ronja sanoo:

  Hammastahnalta haluan että se valkaisee kevyesti ja maku on miellyttävä :)

 55. Ronja sanoo:

  Raikas maku ja valkaiseva efekti ovat molemmat tärkeitä hyvässä hammastahnassa! :)

 56. Nora sanoo:

  Tällä hetkellä ehdottomasti juuri valkaisu!

 57. Hilja sanoo:

  se, että jää raikas tunne ja maku suuhun!

 58. Maria sanoo:

  Tärkeintä minulle hammastahnassa on sen maku !

 59. Julia V. sanoo:

  Mukana! Itse arvostan raikasta makua, joka kuitenkin mahdollistaa syömisen pian hampaiden pesun jälkeen siten ettei ruoka maistu pahalta. Myös valkaiseva efekti on minulle tärkeä ominaisuus hammastahnassa. :)

 60. Sara sanoo:

  Tuo vaahtoamattomuus on mulle se yks tärkeimmistä, koska oon kärsiny aftoista ihan pienestä pitäen ja niitä on edelleen vähintään kerran kk (tälläkin hetkellä yks poskessa). Kokonaan ne ei tietenkään lopu, mutta oon huomannu niiden vähentyneen sen jälkeen kun vaihoin hammastahnaa ja sekin on jo pieni helpotus :) Valkasevuuskin on tietty tärkeää kun pahat tavat saanut hampaat kellertämään ja se häiritsee itteä todella paljon :/

 61. Iida Linnea sanoo:

  Maku ja raikkaus on varmaan etusijalla, mutta valkaisevat hammastahnat tulee hyvänä kakkosena :)

 62. Susanna sanoo:

  Mukana! Ehdottomasti maku ratkaisee :)

 63. Camilla sanoo:

  Raikas maku!

 64. Paulina sanoo:

  Raikas maku mutta myös luonnollinen tummentumien poistaminen.
  Kauan on kiinnostanut hampaiden valkaisu, variskin tänään aamulla tuli kauhun hetki kun pesin hampaat ja katoin hyi miten hampaat on tummennut kun olen alkanut juomaan kahvia.
  Joten päätin luopua kahvista ja teestä tänään. Voi tehdä ihan hyvää muutenkin luopua näistä.

 65. Riikka sanoo:

  Raikas tahna, joka jättää suun todella puhtaan tuntoiseksi on paras!

 66. Ilona sanoo:

  Maku ja raikkaus!

 67. liisa n sanoo:

  mukana! ja ykköskriteeri ehdottomasti on tummentumien poistaminen, eli tuotelupausten täyttyminen. myös tutustuttuani vaahtoamattomiin hammastahnoihin olen alkanut pitää niistä paljon enemmän kuin vaahtoavista!

 68. Milja sanoo:

  Raikas maku, ja plussaa valkaiseminen :)

 69. Karoliina sanoo:

  Hammastahnassa tärkeintä ehdottomasti maku ja koostumus. Tietysti myös niiden toimivuus luvatulla tavalla:)

 70. Laura sanoo:

  Maku ykkäsenä ja valkaisu kiinnostaa myös :)

 71. Milla sanoo:

  Arvostan eniten raikasta makua! :)

 72. Anette sanoo:

  Ehdottomasti raikkaus. :)

 73. Roosa sanoo:

  Raikkaus ja maku ehdottomasti :)

 74. Annika sanoo:

  Tärkeintä on hyvä maku ja raikas tunne :) plussaa tietenki ois myös valkaiseva ominaisuus, mutta vielä ei oo itelle toimivia sellasia koskaan sattunu.

 75. Nimetön sanoo:

  Hammastahnan maku!

 76. Helena sanoo:

  Hammastahnan ykköskriteereinä ovat maku ja hellävaraisuus.

 77. Nella sanoo:

  Tärkeimpänä pidän, että hammastahna antaa raikkaan minttuisen fiiliksen! Minusta on tullut ahkera kahvin kuluttaja, joten turvallinen valkaiseva hammastahna olisi superia :)

 78. Mia sanoo:

  Mä käytän pepsodentin jotain lime fresh -tahnaa, koska sen vaahtoavuus antaa olettaa hampaiden olevan kunnon turbopesussa. Näin ei kuitenkaan ole, ja kokeilisin tosi mielelläni vaahtoamatonta, hyvän makuista tahnaa. Hiukka vaaleammat hampaatkin olisivat tällaiselle suklaanrakastajalle enemmän, kuin tervetulleet. :)

 79. riina sanoo:

  raikas maku :)

 80. Oona sanoo:

  Ykköskriteerinä on ehdottomasti maku!

 81. Jasmine sanoo:

  Maku on ehdottomasti tärkein ja tietenkin että pesun jälkeen jää raikas tunne :)

 82. Nimetön sanoo:

  Hammastahnat, jotka jättävät suun ja hengityksen raikkaaksi, on parhaita!

 83. Reetta sanoo:

  Hammastahnan pitää olla raikkaan ja hyvän makuinen, todellakin vaahdota sekä hoitaa ja suojata hampaita :) Valkaisu on iso plussa!

 84. Kati sanoo:

  Tärkeintä mulle hammastahnassa on ykkösenä raikkaus, hampaiden pesun jälkeen kuuluu suussa olla puhdas olo! :)

 85. Elisa sanoo:

  Hammastahnan tulee jättää suu raikkaaksi ja sen on myös ihan pakko olla vaahtoutuvaa ;D

 86. Maria sanoo:

  Mies käyttänyt jo vuoden valkasevaa yotuelin hammastahnaa – ei toimi ei. Ainut millä värjäytymät saa pois, on sähköhammasharja. Sillä tavallinen on niin lazy eikä todellakaan tarpeeksi tehokas kuin sähköinen.
  Itsellä luonnostaan vaaleat, joten ylläpidän sitä tuolla sähkösellä harjalla ja paljon olen kehuja saanut :)
  Huomattavasti halvemmaksi myös tulee ostaa tuo kapine, kun monta putiloa hammastahnaa, joka ei välttämättä edes toimi.
  Onhan nuo tyyritä, 8-10€ per tuubi :0

 87. Kiira sanoo:

  Ehdottomasti mukana!:) ykköskriteerinä on mulla maku. Pidän myös niistä joissa on suuvettä mukana.

 88. Minttu-Maaria sanoo:

  Olenkin kuullut jo paljon hyvää näistä Yotuelin tahnoista! Toivottavasti pääseen testamaan, itselleni tärkeintä ovat hellävaraisuus ja se maku tietenkin.

 89. Ella sanoo:

  Raikkaus on perus hammastahnassa tärkeintä mutta olen jo pitkään halunnut kokeilla tehdä hampaistani astetta valkoisemmat!

 90. Laura sanoo:

  Tummentumien poisto tällä hetkellä sijalla 1!

 91. Emilia sanoo:

  Kaikista tärkein on itseä miellyttävä maku! Myös se raikas tunne pesun jälkeen vaikuttaa ostopäätökseen. :)

 92. aino sanoo:

  Ehdottomasti raikas maku!

 93. Veera sanoo:

  Vaahtoamattomuus, koska hirveän vaahtoisilla tahnoilla ei jaksa keskittyä niin kauan harjaamiseen

 94. Suvi sanoo:

  Hellävarainen valkaisu!

 95. Oona sanoo:

  Olen aina ajatellut että tärkein on se että tahna valkasee. No sitten menin ja ostin jenkeistä jonkin valkaisevat, mutta siis mielettömän järkyttävän makuisen, jonka jälkeen tärkeimpänä kriteerinä on ollut raikkaus.
  Oon tällä hetkellä tykästyny white now hammastahnoihin vaikkakaan emmä tiedä toimiiko ne mihinkään,mutta maku on sopivan raikas.
  Nää tuotteet kuulostaa kokeilemisen arvoisilta! Sillä kukapa ei valkoista hymyä haluaisi, mukana arvonnassa! :)

 96. Ada sanoo:

  Kriteereinä on hyvä maku ja valkaisevuudesta plussaa!

 97. Maria sanoo:

  Hammastahnan maku ja koostumus!

 98. Noora sanoo:

  Mielestäni hammastahna ei saa olla liian voimakkaan tai väkevän makuista. Perus raikkaus riittää, esim. xylitolin maku on mielestäni hyvä maku hammastahnassa. Tottakai kaikki valkaisevat ja muut lisäominaisuudet ovat aina plussaa! Kukapa ei haluaisi kauniin valkoista ja puhtaan näköistä hammasrivistöä. Silloin kelpaa hymyillä. :)

 99. Resus sanoo:

  Maku taitaa olla tärkein mulle :)

 100. Maija sanoo:

  Tietysti se raikas maku!

 101. Anna sanoo:

  Maku ja tummentumien poisto

 102. Miia sanoo:

  Ehdottomasti hammastahnan raikas maku!!

 103. pipsa sanoo:

  Raikas ja puhdas tunne suussa!

 104. Jenna Janina sanoo:

  Raikas maku ja sopiva koostumus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia :)

 105. Hanna P sanoo:

  Mulle maku on hammastahnan tärkein ominaisuus. Oli hammastahna mite tehokas ja hyvä muuten mut jos se maistuu kauheelta nii ei sitä halua käyttää.

 106. ttanjat sanoo:

  Maku ja raikkaus, myös tunne joka suuhun jää pesun jälkeen on tärkeä!

 107. Mette sanoo:

  Raikas maku hammastahnassa on se tärkein! :)

 108. Iina sanoo:

  raikkaus!

 109. JuliaS sanoo:

  Valkaisu on itselle ehdottomana ykkösenä, mutta raikas maku tulee heti toisena! ☺

 110. Marja sanoo:

  Valkaiseva

 111. Riitta Ahola sanoo:

  Hammastahnan maku on ihan ykkönen,jos vielä valkaisee niin siitä plussaa :)

 112. Tuula sanoo:

  Hammastahna ei saa ärsyttää ikeniä eikä olla kovin vaahtoava. Tosi kiva olisi, jos saisin tahnalla kirkkaammat hampaat ja raikkaan suun :)

 113. Elli sanoo:

  Raikkaus ehdottomasti!! Mutta maun pitää olla myös kohdallaan

 114. Kepappi sanoo:

  Tärkeintä on maku ja se ettei tahna ole liian voimakasta/tujua tavaraa, koska omaan herkät ikenet…

 115. Tiia sanoo:

  Raikkaus sekä valkaisutehokkuus :)

 116. Kati sanoo:

  Raikas maku ja valkaisuominaisuus on mulle tärkeitä hammastahnoissa! Harjauksen jälkeen pitkään pysyvä freesi tunne suussa on parasta

 117. Laura Paukkonen sanoo:

  Mulla hammastahnassa on tärkeetä raikkaus ja maku

 118. Henna28 sanoo:

  Maku ja sitten tulee valkaisuteho.

 119. Jasmin sanoo:

  Raikkaus on tosi tärkeää! Muuten tuntuu inhottavalta alottaa päivä jos suu ei tunnu raikkaalta. :-D myös suurena kahvin juojana ison plussan tuo tuo tummentumien poistaminen, kunhan se tosiaan on mahdollisimman luonnollista eikä tuhoa hammaskiillettä!

 120. Johanna sanoo:

  Mukana arvonnassa! Hammastahnassa tärkeintä maku :)

 121. Anniinaemilia sanoo:

  Tärkeintä on ehdottomasti maku ja se ettei hammastahna ns. ärsytä suuta (ei jätä kirvelyä, haavoja jne). Olen juurikin ajatellut testata tuota kyseistä sarjaa!

 122. Emilia sanoo:

  Raikas tunne pesun jälkeen!

 123. Paulina sanoo:

  Raikas maku on tärkein! :)

 124. Janette sanoo:

  Mulle tärkeintä on hammastahnan ominaisuudet eli miten poistaa tummentumia ja kuinka puhtaan tuntuiset hampaista tulee. Olis mahtava päästä testaileen yotuelin tuotteita.

 125. Jemina sanoo:

  Eniten arvostan hammastahnan makua sekä valkaisevaa ominaisuutta mutta ikävä kyllä mikään valkaiseva hammastahna ei ole tähän mennessä tehonnut mitä oon testannu :/

 126. Iida sanoo:

  Raikas maku! Se on parasta :)

 127. Salla sanoo:

  Tärkentä hammastahnas on se, että se puhidistaa, on hyvä rakenteeltaan ja raikas!

 128. Meeri sanoo:

  Ykköskriteerinä on raikas maku ja olen kokeillut muutamia valkaisevia tahnoja joihin olen kuitenkin joutunut pettymään joten olisi kiva kokeilla näitä :)

 129. Saana sanoo:

  Mukana! Mulla hammastahnan ykköskriteeri on ehdottomasti vaahdoamattomuus sillä oon tosi herkkä aftoille. Heti jos käytän kerrankin Pepsodenttia niin suu täynnä aftoja :/ Maku tottakai toisena!

 130. HeidiSusanna sanoo:

  Mukana! Ykköskriteeri

 131. HeidiSusanna sanoo:

  Lähti liian aikasin :-D siis ykköskriteerina on maku, sillä oon siitä tosi tarkka enkä voi kovin useaa käyttää :-D

 132. Sara sanoo:

  Maku on tärkein. Isona plussana jos valkaisee. Entisenä tupakoitsijana hampaat ei niin valkoiset nyt mutta joku päivä vielä on! =)

 133. Nina sanoo:

  Maku ja se miten hyvin se puhdistaa:)

 134. Ida sanoo:

  Raikas maku ja valkaiseva ominaisuus tietty plussaa!

 135. Kaisa sanoo:

  Se hammastahnan raikkaus on kyllä tärkeintä! Toki hampaiden valkaisu on plussaa, tosin tuntuu että ”tavallisissa” kaupan tahnoissa se on vaan myyntikikka eikä käytännössä toimi :D

 136. Henna sanoo:

  Tärkein ominaisuus on maku, ja että hampaidenpesun jälkeen suussa on raikas tunne! :-)

 137. Tahnan pitää maistua hyvälle, estää reiliintymistä ja tehdä hampaisista valkemammat, sitten olen tyytyväinen!

 138. ri sanoo:

  Ehdottomasti (valkaisu/puhdistus)tehoa ja sitä, että tuotteessa on xylitolia hampaita suojamaan

 139. nella sanoo:

  Tummentumien poistuminen!

 140. Nea sanoo:

  Maku ja sopivan raikas tunne harjauksen jälkeen ovat ykköskriteerini tahnan valinnassa. Olen kiinnostunut myös valkaisevasta ominaisuudesta, hienoa kuulla että nämä tuotteet ovat sitä ajatellen turvallisia hampaille. Siksi ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

 141. Wilma sanoo:

  Mukana! Maku ja raikkaus tärkeimmät :-)

 142. Marisa sanoo:

  Raikkaus on tärkein!:)

 143. Suvi sanoo:

  Itselläni on ollut samanlaisia tuntemuksia hampaistani kuin sinulla ja olenkin pitkään halunnut jo kokeilla Yotuelin tuotteita! Hammastahnassa tärkeintä minulle on raikas maku. Luonnollinen hampaita valkaiseva vaikutus on myös positiivista. :)

 144. Reetta sanoo:

  Mukana! Maku absolutely :-)

 145. Ritri sanoo:

  mukana arvonnassa!:) ehdottomasti tärkeintä on raikas maku!

 146. Tiia sanoo:

  Raikas maku, vaahtoamattomuus (koska olen afta herkkä) ja valkaiseva hammastahna pitää olla.

 147. Sinimi sanoo:

  Raikkaus raikkaus raikkaus!

 148. maria sanoo:

  Tärkeintä on maku ja raikkaus, jotta tunnen oloni freesiksi hampaiden pesun jälkeen. Myös valkaisevat tuotteet on kiinnostanut pitkään. Oon kokeillut lukuisia markettien valkasutahnoja ja ei oo oikein mulla toiminut :DD Siks olisi kiva päästä testaamaan näitä astetta laadukkaampia apteekki tuotteita, joita olen jo kauan miettinyt ostavani :)

 149. Petra sanoo:

  Raikas maku on kyllä tärkein ominaisuus! Sekä tietty se, että hammastahna myös pesee kunnolla. :)

 150. Dani sanoo:

  Mukana arvonnassa :-) Tärkeintä on että hampaanpesun jälkeen oon suussa raikas ja puhdas olo. Aloin käyttää valkaisevaa hammastahnaa ulkomailla asuessani. Suomesta en oo löytänyt vielä yhtä hyvää valkaisevaa hammastahnaa kuin ulkomailla käyttämäni luottotahna. Tätä olis kiva kokeilla!

 151. Micaela sanoo:

  Ehdoton on raikas maku, mutta _luonnollinen_ valkaisu kuulostaa superhyvältä plussalta! Jospa uskaltaisi kokeilla kun apteekitkin näitä myyvät. Hyvä postaus, ja sul on mielettömän kaunis hymy :)

 152. Noora sanoo:

  Mulle ehdottomasti tärkein ominaisuus hammastahnassa on, että suu jää raikkaaksi pesun jälkeen, eikä katoaisi heti. Plussaa tietysti valkaisevasta ominaisuudesta ;-).

 153. Noora sanoo:

  Raikkaus ennen kaikkea tärkein!

 154. Olivia sanoo:

  Raikkaus! :)

 155. Iida sanoo:

  raikasta makua ja hyvää koostumusta ;-)

 156. Janina sanoo:

  Raikas maku on tärkeintä että jää puhdas olo suuhun, muut mun hammastahnaa lainanneet ovat välillä kauhistelleet vahvaa makua mutta mulla toimii! Plussaa tulee vaahtoavuudesta ettei se vain vetisenä valu :D

 157. Iris sanoo:

  Mukana arvonnassa! Mulle tärkeetä hammastahnassa on ehdottomasti raikas maku, tykkään myös että tahna vaahtoaa hyvin.

 158. Maiju sanoo:

  Tärkeintä on että maku on hyvä ja raikas! :)

 159. Laura sanoo:

  Raikas maku on ehdottomasti tärkein! :)

 160. Anni Hyry sanoo:

  Raikkaus on tärkein asia hammastahnassa!

 161. Poola sanoo:

  Mukana arvonnassa! Mulle on tärkeintä hyvä maku ja raikas tunne sekä isona plussana valkaisu. pitkään halunnu kokeilla tätä tuotetta :)

 162. Aliisa sanoo:

  Vaahtoamattomuus ja sopivan raikas maku! :)

 163. Tuuli sanoo:

  Suun raikkaus hampaiden harjauksen jälkeen ehdottomasti se ykkösjuttu.

 164. Jenppi sanoo:

  Raikas ja puhdas tunne ehdottomasti!

 165. Martta sanoo:

  Raikas maku, valkaisevuus ja pehmeä hammastahnan rakenne! :)

 166. Essi sanoo:

  Itse ostan hammastahnani mahdollisimman fluoripitoisena ja tahnan maun mukaan. On kiva, että hampaiden pesun jälkeen oikeasti tuntee suussa sen raikkauden.

 167. Anni sanoo:

  Raikkaus hampaiden pesun jälkeen on ehdottomasti tärkein!

 168. AnnaL sanoo:

  Itse arvostan hammastahnassa eniten raikkautta, ja sitä että se pesee oikeasti, ja että saa freesin olon suuhun!

 169. tytti k sanoo:

  Tärkeintä minulle on raikas maku ja valkaisevat ominaisuudet ovat vain plussaa :)

 170. Emmak sanoo:

  Tärkeintä on luonnollinen tummentumien poistaminen!:)

 171. Hanna sanoo:

  Minulle tärkeintä ovat hampaiden mahdollinen valkaisuteho ja tahnan maku,hinta on myös tärkeä ettei mitään älyttömiä maksa!

 172. Laura sanoo:

  JOs sama hammastahna poistaisi tummentumia, maistuisi hyvälle ja olisi hellävarainen, olisi se aika täydellinen paketti :)

 173. Katja sanoo:

  Tärkeintä on ehdottomasti raikas hengitys ja tuntuma suussa!

 174. N sanoo:

  Maku on se tärkein!

 175. Annika sanoo:

  Tärkeintä on raikas maku!

 176. Siiru sanoo:

  Tärkein ominaisuus on hyvä puhdistusteho ja samalla hellävaraisuus.

 177. Sara N sanoo:

  Maku on ehdottomasti tärkeä tekijä hammastahnan valinnassa valkaisevan vaikutuksen lisäksi!

 178. Janina sanoo:

  Moikka! Tärkein ominaisuus hammastahnassa on ehdottomasti se, että puhdistaa suun hyvin ;) ja toisena tulee värjäytymien valkaiseminen! Mulla ei oo kauheen itsevarma olo kun hampaat ei oo hohtavan valkoiset, joten valkaisevat tuotteet on mun lemppareita ;))

 179. Virva sanoo:

  Vaahtoamattomuus on tärkein sillä kärsin sillointällöin aftoista.. ja raikkaus on kyllä heti seuraava!

 180. Elli sanoo:

  Minulle tärkeintä hammastahnassa on maku, joka jättää suun puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi. Tietysti myös valkaiseva lopputulos olisi suurta plussaa. :)

 181. Eve sanoo:

  Hammastahnan on jätettävä hampaiden pesun jälkeen suuhun raikas ja hyvä maku!

 182. Nora sanoo:

  Raikkaan ja valkoisen hymyn antava hammastahna on aina ykkönen! :)

 183. Milla sanoo:

  Maku ja raikkaus molemmat :)

 184. Elisa Anttila sanoo:

  raikkaus ja maku on ne mitkä on tärkeimpiä :)

 185. Heli sanoo:

  Ehdottomasti raikkauta !
  +hampaiden valkaisu

 186. Viivi sanoo:

  Maku ja raikkaus. Jättää puhtaan tuntuman suuhun

 187. Henna sanoo:

  Mulle tärkein kriteeri on raikas maku :)

 188. Essi sanoo:

  Mukana! Mulle tärkeintä on hammastahnan maku ja raikkaus :)

 189. Essi sanoo:

  Mulle tärkeintä on puhdas ja raikas fiilis hampaiden pesun jälkeen!

 190. Jenna H sanoo:

  Raikkaus suussa hampaiden pesun jälkeen!

 191. Lindak sanoo:

  Raikkaus on minulle ykkönen hammastahnan suhteen :)

 192. aada sanoo:

  tärkeintä mun mielestä on hampaiden pesun jälkeinen raikas fiilis suussa :-) pitkään on kiinnostanu myös noi valkaisevat tuotteet!

 193. Laura sanoo:

  Raikas ja puhdas tunne suussa on tärkein, mutta valkaisu ois kovasti plussaa. Just eilen ajattelin, että vois lähteä metsästämään kokeiluun jotain uutta valkaisevaa tahnaa, joten paketti ois erityisen mieluinen!:)

 194. Miksu sanoo:

  raikas neutraali maku ja se, että se ei vihlo,valkaiseva ominaisuus on plussaa :)

 195. Mira sanoo:

  raikkaus ja maku ehdottomasti! pitkään on myös ollut kiinnostusta valkaiseviin tahnoihin ja menetelmiin (tosin turvallisiin sellaisiin). :-)

 196. Oona sanoo:

  Raikas maku on tärkeätä ja valkaisu olisi hyvä lisä!

 197. Sannamarianna sanoo:

  Arvostan sitä, että tahnaa ei ole pakattu lisäaineilla täyteen.

 198. Sofia sanoo:

  Arvostan sitä, että hampaat tulee oikeesti puhtaan tuntuisiksi!

 199. Satu sanoo:

  Raikas tunne pesun jälkeen ja karieksen esto on tärkeimmät ominaisuudet hammastahnassa mun makuun :-) youtuelin classic mint ollut jo jonkin aikaa päivittäisessä käytössä ja tänään tuli ostettua tuo mustassa paketissa oleva all in one tahnakin

 200. Emma sanoo:

  Valkaisevuus! Ja yleensä myös tahnan raikkaus. :) tällöin makukin on yleensä tarpeeksi hyvä.

 201. Annaby sanoo:

  Raikas muttei liian voimakas maku on hammastahnassa tärkeintä!

 202. Jenni sanoo:

  Mukana! Tärkein on ettei aiheuta aftoja eikä vihlo.

 203. Jonna sanoo:

  Raikas maku ja tahnan puhdistava vaikutus ne tärkeimmät, valkaisu olisi ehdotonta plussaa! :)

 204. ElisaM sanoo:

  raikas olo ja maku, joka freesaa muttei ”polttele” suussa. valkaiseva ominaisuus on myös aina plussaa. tykkään, että voi käyttää finnivoiteena

 205. Janika sanoo:

  Itselle tärkeimmät ominaisuudet ovat hammastahnan valkaisevuus ja tietenkin puhdistusteho.

 206. Suvi sanoo:

  Valkaisu ja se että on raikas maku!

 207. Essi sanoo:

  Ehdottomasti maku ja että jää raikas tunne suuhun :)

 208. Sini sanoo:

  Tärkeintä mulle on, että hampaiden pesun jälkeen suu tuntuu puhtaalta ja hammastahna on tehnyt tehtävänsä!

 209. iida sanoo:

  Tärkeintä on kyllä hammastahnan maku, ja toisena valkaisu.

 210. Elina Hollanti sanoo:

  Teen suurkuluttajana se valkaisevuus kyllä vie voiton :)

 211. Oona sanoo:

  Mun mielestä tärkeintä on ehdottomasti hampaiden valkaisevuus ja raikas maku! :)

 212. Ella Lehtinen sanoo:

  Raikas maku on tärkein!

 213. Anna sanoo:

  Tärkeintä minulle on, että suuhun jää harjauksen jälkeen raikas maku :) Ja tietysti myös, ett se puhdistaa hampaat tehokkaasti.

 214. Annika sanoo:

  Ehdottomasti valkaisevuus ja raikkaus! :)

 215. Essi sanoo:

  Raikas maku. :)

 216. Sanni sanoo:

  Hampaiden reikiintymisen estäminen ja valkaiseva vaikutus on tärkeitä!

 217. Heini sanoo:

  Arvostan tahnassa raikkautta ja sitä, että se sopii aftoista kärsivälle! :)

 218. jennika sanoo:

  Maku on tosi tärkee ettei jää inhottava maku suuhun hampaiden pesun jälkeen ja on puolet pienempi riski saada se iki-ihana oksennusrefleksi hampaita pestessä! Hampaiden reikiintymisen estäminen on myös tärkeetä sillä omat hampaat ainakin reikiintyy suht helposti!

 219. Kia sanoo:

  Raikas maku ja valkaisevuus :)

 220. Mari sanoo:

  Tummentumien poistaminen, koska kahvi…viini, no niitä tulee ja raikas maku!

 221. Onski sanoo:

  Maku on ihan ehdottomasti tärkein tekijä! :)

 222. HANKASAINA sanoo:

  Ehdottomasti se, että jättää raikkaan maun ja hajun suuhun! Myös se on enemmän kuin suotavaa, että tahna ei ole makean makuinen.

 223. Sennu sanoo:

  Maku on ehdottomasti tärkeintä hammastahnassa! Itselleni tärkeää on myös tahnan hellävaraisuus, koska kärsin eroosiosta.

 224. jennaj sanoo:

  Ehdottomasti raikkaus ja valkaisevuus samassa tuubissa! :)

 225. Emmi sanoo:

  Raikas maku on älyttömän tärkee ja myös puhdas lopputulos (oon kokeillu monia tahnoja ja jotku jättää likasen tunteen suuhun). Ois tosi kiva päästä testailee noita Yotuelin tuotteita !!

 226. Maria sanoo:

  Ehdottomasti tahnan täytyy olla raikas!

 227. Jutta sanoo:

  Hammastahnan tehoava valkaisevuus, raikkaus ja pesun jälkeinen puhtauden tunne taitaapi olla ne tärkeimmät!

 228. Nia sanoo:

  Mielestäni tärkeimmät ominaisuudet mieleiselle hammastahnalle ovat puhdistavuus, raikkaus, reikiintymisen estäminen ja hellävaraisuus.

 229. Teija sanoo:

  Maku ja raikas tunne hampaiden pesun jälkeen.

 230. Kira sanoo:

  Mulle tärkeimpiä ominaisuuksia hammastahnassa on valkaisevuus ja hellävaraisuus, koska kärsin eroosiosta. Vielä ei ole ehdotonta suosikki hammastahnaa löytyny, mutta Yotuelissa olisi huippua päästä kokeilemaan, koska siitä olen kuullut paljon hyvää :)

 231. Noora sanoo:

  teho & valkaisevuus ovat ykköskriteerit

 232. Susanna sanoo:

  Hammastahnan teho ja maku ovat tärkeintä.

 233. Anna sanoo:

  Valkaisevat hammastahnat on täällä kovassa käytössä! Toinen tärkeä kriteeri hammastahnalle on maku, pitää todellakin olla tarpeeks raikas ja tehokas tahna, ei mikään pliisu :D

 234. Jennika sanoo:

  Ehdottomasti raikkaus mikä jää suuhun! Myös olis ihan mahtavaa jos se valkaisisi:)

 235. Elina sanoo:

  tärkeintä on että on mieto raikas maku, ei liian vahva eikä liian laimee! usein ostaessa katson kyllä myös pakkausta

 236. Mirja sanoo:

  Hammastahnat jotka valkaisee ja on turvallisia ja myös jotka raikastaa hengityksen ehdottomasti mukana arvonnassa, en olekaan ennen kuullu kyseisestä tuotteesta. Kuulostaa todella hyvältä

 237. Katariina sanoo:

  raikas maku!

 238. Elisa sanoo:

  Suuhun jäävä raikkaus sekä valkaisevuus

 239. Ansku sanoo:

  Raikas maku, vaahdottomuus ja valkaisevuus on mulle tärkeimpiä! Yotuelin tuotteet on kyllä 1# ! :-)

 240. Janina sanoo:

  Valkaisevuus on ykköstekijänä :)

 241. vilma sanoo:

  Arvonnassa mukana! Maku,teho ja valkaisevuus on yleensä hammastahnassa ykkösjuttu mistä itse oon tarkka.

 242. Noora sanoo:

  Tärkeintä on että jää raikas maku suuhun!

 243. nasu sanoo:

  Mulle tärkeimmät ominaisuudet hammastahnassa on maku ja että suuhun jää raikas tunne hampaiden pesun jälkeen.

 244. Ida sanoo:

  Tärkeintä on maku ja se että, valkaisee luonnollisesti, ettei oma hammasluu vahingoitu. :) Ei voi alottaa päivää hyvin, jos hampaiden pesun jälkeen ei jää raikasta makua suuhun. Nää yotuelin tuotteet on ihan huippuja!!

 245. Jasmiina sanoo:

  Maku ja raikkaus!

 246. suvi sanoo:

  Raikas maku, muttei niin raikas että ulos mennessä kylmä ilma tuntuu pahalta hampaissa :D

 247. Roosa sanoo:

  Itselleni tärkeintä ehdottomasti hyvä, raikas maku ja se, että hammastahna valkaisee tehokkaasti, mutta vaurioittamatta hammaskiillettä :)

 248. Rebekka sanoo:

  Mulle tärkeintä hammastahnoissa on raikas maku, valkaisevuus ja luotettavuus!

 249. Anna C sanoo:

  Mulle tärkeintä on ehdottomasti se harjauksen jälkeinen raikkaus ja että hampaat tuntuu oikeesti puhtailta.

  Mulle on myös tuottanut epävarmuutta mun hieman vinot etuhampaat muttei mulle koskaan laitettu rautoja. Hampaiden valkaisu on käynyt mielessä jotta sais itsetuntoa edes vähän ylemmäs, mutta jotenkin en oo uskaltanut kokeilla kun oon kuullut niin paljon varotuksia hampaan kiilteen vaurioitumisesta.
  Uskon kyllä että nää tuotteet on turvallisia, ja ois aika siistiä jos onni osuis tällä kertaa arvonnassa! :)

 250. Vilma sanoo:

  Mulle ykköskriteeriksi on muodostunut että tahna ei vaahtoa, sen lisäksi sitten iso plussa on valkaiseva ominaisuus!! :)

 251. Isabella sanoo:

  Mulle tärkeintä on, että sillä saa oikeasti puhtaat hampaat. Omiin hampaisiini on koko elämäni ajan ilmestynyt värjäytymää, vaikka kuinka kovasti, useasti, hyvällä harjalla ja hammaslääkärin neuvoja kuunnellen on hampaita aamuun illoin harjannut! Sen takia hyvä hammastahna on itselleni todella tärkeä :)

 252. Henna sanoo:

  Maku on tärkein niin, että suuhun jää raikkaus. Myös koostumus on tärkeä, monet hammastahnat ovat liian geelimäisiä eivätkä leviä suussa hyvin.

 253. Mari sanoo:

  Mulle tärkeintä on raikkaus sekä vaahtoamattomuus! Mulle on tärkeää, että hampaiden harjauksen jälkeen suu tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Vaahtoamattomuus on myös tärkeä ominaisuus itselleni, koskan saan herkästi aftoja. :)

 254. Ada sanoo:

  Raikkaus ehdottomasti :)

 255. Ilona sanoo:

  Mukana! Raikas maku ehdottomasti!

 256. Annika sanoo:

  Mulle on tärkeintä raikas olo ja tuoksu suussa hampaiden pesun jälkeen! Valkaisevuus on myös plussaa :)

 257. Henna sanoo:

  Raikas ja hyvä maku on tärkeintä!

 258. Ada sanoo:

  Oon käyttänyt yleensä valkaisevia hammastahnoja. On myös tärkeetä että hammastahnasta jää hyvä ja raikas maku suuhun.

 259. Maria Pulliainen sanoo:

  Mä tykkään eniten raikkaudesta ja siitä että tahna vaahtoaa hieman, muttei liikaa. Myös hyvä maku on tosi tärkeä.

 260. Jenna sanoo:

  Mulle on tärkeetä, että hammastahna suojaa hammanskiillettä ja jättää suuhun raikkaan tunteen. Lisäksi tahnan luonnollinen hampaita valkaiseva vaikutus on plussaa.

 261. Aino sanoo:

  Mulla kriteerinä on jokseenkin mieto maku hammastahnassa, sillä en pidä hirveän vahvoista mauista. Tuo valkaisu ominaisuus on myös plussaa! :)

 262. Jere sanoo:

  Ehdottomasti raikas maku! :)

 263. enja sanoo:

  Ehdottomasti raikkaus ja puhtauden tunne!

 264. Enni sanoo:

  Raikas maku mut ei kuitenkaan liian pistävä ja väkevä! :D Ennen tykkäsin vaahtoavasta tahnasta mutta nykyään käytössä on vaahtoamaton tahna ja oon tykästyny siihen! Pysyy paremmin suussa eikä poslilihakset väsy kun yrittää pitää tahnan suussa ;D

 265. Sofia sanoo:

  Mulle tärkeintä hammastahnassa on raikas maku ja luonnollinen valkaisevuus :)

 266. Emmi sanoo:

  tärkeintä hammastahnassa on se, että suuhun jää raikas ja puhdas tunne :)

 267. Ada sanoo:

  Tykkään, kun maku on raikas ja tahna vaahtoaa hieman.

 268. Karo sanoo:

  Raikkaus & tietenkin valkaisevuus on iso plussa!

 269. Jasmiina sanoo:

  Mukana (jos netti nyt vaan pyörittää tän kommentin ajoissa perille)! Raikkaus ja valkaiseva ominaisuus tärkeimpiä. :)

Kommentoi