NORJASTA SUOMEEN KOIRAVALJAKOLLA | MAHTAVA KOKEMUS

Monet teistä on varmaan huomannut, että oon super helposti messiin suostuteltava tyyppi. Mä oon aina valmis hulluihin juttuihin mitä mulle ehdotetaan, ja onhan tässä tullut kokeiltua vaikka mitä vaijeriratailuja Hawaiin vesiputouksilla sekä jenkkien 48 osavaltion korkeimmalle huipulle patikointia. Toki seikkailuja mahtuu näihin reilun kuukauden päästä 20 vuoteen, mutten vielä ole mitään katunut. Vaikka Mt.Whitneyn viiden päivän patikointi, kirjaimellisesti vuoren seinämällä telttailu ja ylämäkeen kävellyt kilometrit olikin ehkä hurjinta ja rankinta mitä mä olen tehnyt, niin mä lähtisin samalle reissulle ihan koska vaan uudestaan!

Nyt kuitenkin mulla on mahdollisuus vähintäänkin yhtä siistiin kokemukseen, johon mä tarvitsen teidän apua. Tää hurjapää kävi ottamassa osaa Fjällräven Polar -skabaan, jossa jokaisen maan voittajakaksikko pääsee matkaamaan 130kilometriä Norjasta Suomeen koiravaljakon kyydissä. SIIS KUINKA SIISTIÄ! Mä olen jo pitkään haaveillut reissusta Norjaan, mutta tällainen matka olisi varmasti ikimuistoinen kokemus! Otin osaa kilpailuun kauan muita kanssakilpailijoita myöhemmin, ja olenkin tällä hetkellä aikalailla joukkion hännillä. Kun teidän äänestysvoima huomattiin jo blogigaalan tuloksissa, ajattelin tulla kysymään teiltä apua mahdollistamaan mun pääsy edes jollain tavoin kilpailuun mukaan. Tässä on nyt 11 päivää aikaa äänestää, ja mä olisin todella kiitollinen, jos te kävisitte painamassa ”vote” nappia mun profiilissa TÄÄLLÄ! Tuplaäänestysten poistamiseksi äänestää voi vaan Facebookkiin kirjautuneet. Äänestäminen ei vie kymmentä sekuntia enempää, mutta se saisi mut uskomattoman iloiseksi.

Jos haluatte siis auttaa mua kokemaan aivan uskomattoman reissun, niin käykää antamassa mulle äänenne TÄÄLLÄ! Kiitos kaikille jo etukäteen, olette aivan ihania! <3dsc_0208-2 dsc_0540-1-2 dsc_0628-2-2dsc_0217-2 dsc_0580-2-1-2 ” LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE ”dsc_0543-1-2 dsc_0215-2-2 dsc_0613-1-2

”BE MORE, DO MORE”dsc_0625-2-2


7 Comments
 • Jere§
  Posted at 15:27h, 04 joulukuun Vastaa

  Vitsit, niin siistii!

 • Nimetön
  Posted at 17:02h, 04 joulukuun Vastaa

  Oi vähänkö hienon kuuloinen seikkailu!! Tonne kyllä kannattaa lähtä, vaikka et voittaiskaan! Oon ite monasti kävellyt Norjan ja Suomen rajalla esim. Kilpisjärvellä, ja onhan se ihan mahtavaa. Norjan ja Suomen rajalla on tuolla päin kyllä ihan mielettömiä terävähuippusia ’vuoria’, ja kun ajaa pari kymmentä kilsaa Suomen rajalta Norjaan, maisemat senku muuttuu huisia vauhtia, huiput nousee lähelle kahta kilometriä kuitenkin. Haltilla olis hauska käydä moottorikelkoilla ja vaikka Norjassaki samalla. Oi että: Norja ja Suomen Tosi-Lappi on mun ehdoton lempimatkakohde ja siellä on niin halpa käydä omalla autolla, eväillä ja edullisessa mökissä yöpyen! Ja koiravaljakolla olis niin ihana päästä ajeleen

  • saralovesyou
   Posted at 11:03h, 05 joulukuun Vastaa

   Vaikka en voittaisi, niin mulla on kyllä varmasti jokin Norjan reissu tiedossa! Ai että, saat mut niin reissukuumeiseks :-D

 • W
  Posted at 17:56h, 04 joulukuun Vastaa

  Kyllä se selkä näköjään tollasen kestää?
  Mun mielestä on jollain tasolla epäreilua peliä sellanen et pyydät joka somessa kaikkia äänestämään sua. Kaikilla ei välttämättä ole niin paljon seuraajia, joten viet epäreilusti muiden mahdollisuuden voittaa. Minä en ainakaan äänestä sinua :)

  • saralovesyou
   Posted at 10:55h, 05 joulukuun Vastaa

   Jännä, että muilla on oikeus kerätä ääniä vaikka missä sosiaalisissa medioissa, mutta blogin vuoksi mulla ei ole mahdollisuutta tällaiseen? :-)

   • maria
    Posted at 17:33h, 05 joulukuun Vastaa

    Kyllä sullakin on yhtälainen oikeus kerätä ääniä somessa, mutta mulle tuli enemmänkin fiilis että yrität ratsastaa maineellas tän kisan voittoon, haluamatta sitä kuitenkaan kovin palavasti. Esimerkiksi tän hetken ykkönen on jatkuvasti mainostanut skabaa, ja selkeästi haluaa voittaa, kun taas sä tunnut yrittävän viime hetkellä päästä voittoon jotta saisit ”uuden siistin kokemuksen.”

    • saralovesyou
     Posted at 19:12h, 05 joulukuun Vastaa

     No mä nyt ihan suoraan kysyn, että näyttääkö siltä että mä ”ratsastan maineellani kisan voittoon”? Mä haluan voittoa aivan yhtä paljon kuin hän, ja jos mä nyt skaban huomasin vasta pari päivää sitten, niin enköhän mä mainosta kilpailua jatkuvasti nyt tästä hetkestä eteenpäin. Mä en tajua, en vaan ymmärrä.

Post A Comment