NOIR

img_3442-2img_3501 img_3476
img_3440-2img_3504img_3494

Kuvat:Elizaveta

Asukuvat tuntuu olevan aika harvinaisia nyt täällä blogin puolella. Muuten huppareissa ja rennoissa vaatteissa ympäriinsä viilettäessä mun oli pakko ikuistaa edes vähän näistä poikkeava asu. Mä olen löytänyt uuden nettikaupan, jonka tarjontaa aina välillä tsekkailen liiankin innoissani. Nettikauppa on nimeltään Boohoo.com! Esimerkiksi monien utelema gaala-asu on sieltä peräisin, niin kuin myös tämän asun neule ja takki. Kaiken lisäksi hullut alennukset vaihtuu siellä aina päivittäin, ja vaatteetkin on laadukkaita. Voisin jossain vaiheessa tehdä pientä esittelyä mitä mä sieltä olen tilaillut kotiin ja vinkata omia lemppareita teillekkin.

Musta tuntuu ettei mun sanallinen arkku ole tällä hetkellä ihan täysissä voimissaan. Viikonloppu ja alkuviikko meni rennoissa tunnelmissa. Näin kavereita, söin hyvin ja itsenäisyyspäivän illan vietin tottakai television ääressä mekkoja arvostellen perinteen mukaan. Nätit mekot oli mun mielestä aika vähissä tänävuonna, mutta kyllä sieltä onneksi muutamat kiinnitti kunnolla huomion. Miesten pukeutumisessa pisimmän korren veti ehdottomasti Robin, vai mitä mieltä te olette? ;-)


6 Comments
 • Peppi
  Posted at 13:15h, 07 joulukuun Vastaa

  Boohoo on kyllä ihan paras!! Oon itse tilannut sieltä nelisen kertaa ja ei oo kyllä saanut pettyä♥ Muutenkin tuotteet on tosi halpoja ja siellä on tosi usein -50% alennuksia. Postausta ehdottomasti siitä kaupasta! :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 • Siru
  Posted at 18:24h, 07 joulukuun Vastaa

  Joo, Robin oli ehdottomasti tyylikkäin ja niin symppis! <3

  Kaverinikin kanssa juteltiin, että nättejä mekkoja oli harmillisen vähän, epäonnistuneita tai outoja valitettavasti sitäkin enemmän :/

 • Pikkumyy
  Posted at 22:59h, 07 joulukuun Vastaa

  Minkä kokonen toi takki on? Olis kyllä ihan kivaa jos sä tekisit sen esittelyn! :3

 • pinja
  Posted at 10:04h, 16 joulukuun Vastaa

  pysyykö toi sun laukku hyvin kiinni, kun pujotat vaan ton tonne sisälle:D Mul on ollu ongelmana, että se aukee aina, kun siinä ei oo mitää varsinaista kiinnityssysteemiä..

  • saralovesyou
   Posted at 12:55h, 16 joulukuun Vastaa

   Jos laukku ei oo liian täynnä ni pysyy kiinni ihan hyvin! Toki joku tarrahomma vois olla ihan kiva askarrella sinne, mut toimii kyl näinki! :-)

 • Ceci
  Posted at 16:09h, 26 joulukuun Vastaa

  Sara, beautiful outfit!!! Where did you buy that sweater? Many thanks!!!

Post A Comment