VIIMEISIÄ VINKKEJÄ KÄVIJÄMÄÄRIEN KASVATTAMISEEN

Heipsan! Meillä oli alkuviikosta viimeinen workshop ASUS Brand Ambassadorina, ja oonkin näistä kirjoitellut täällä blogissa teille useampaan otteeseen. Kuluneiden kuukausien aikana ollaan käyty läpi sekä koneen näppäryyttä Microsoftin kanssa, vloggaamisen saloja vloggaajan johdolla, sekä pariin kertaan kävijämäärien kasvattamista Aki Ovaskan vinkeillä. Teilläkin on ollut mahdollisuus hakea näihin workshoppeihin mukaan, mutta tilaisuuksissa läpi käydyt asiat on päivitetty myös Next level of blogging with ASUS -blogiin. 

Kun blogin kävijämääriä halutaan kasvaa, kannattaa moniin pieniin juttuihin kiinnittää huomioa. Ekoilla kerroilla tästä kirjoittaessani mä mainitsinkin säännöllisyyden. On lukijoiden kannalta mukavempi, jos postauksia esiintyy säännölliseen tahtiin. Jotta bloggaaja pysyy aikataulussa, kannattaa useamman viikon ohjelma postaukset huomioiden kirjoittaa aina ylös. Myös analytiikkaa kannattaa seurata säännöllisesti, jotta näkee mikä toimii ja mikä taas ei. Mulla itsellä tulee monesti päivän mittaan uusia postausideoita. Jos mä en kirjota niitä mihinkään ylös niin ne häviää yhtä nopeasti kuin tulikin. Kannattaa siis pitää vähän kirjaa tulevasta ja suunnitella asioita etukäteen. Pitää myös muistaa, että postausten linkkaaminen sosiaalisen median kanaviin kannatta tehdä säännöllisesti, jotta tällä saa tuloksia aikaseksi!

Kannattaa seurata tuloksia, mistä tykätään ja mistä ei. Postausten otsikolla, kategorioinnilla ja pienillä asioilla on väliä, jotta blogi tulee esille esimerkiksi tiettyä hakusanaa googlatessa. Myös blogitekstien URLilla on vaikutus sen hakukonenäkyvyyteen, joten niiden muokkausta kannattaa koittaa. Musta on ollut kiva saada tällaisia pieniä vinkkejä, joista on toivottavasti apua jatkossa! Next level of blogging with ASUS-blogista tosiaan löytyy kaikissa workshopeissa käydyt asiat, eli jos et ole päässyt paikalle niin tärkeimpiä juttuja pääsee lueskelemaan myös täältä!

Mulla on ollut nyt ASUS Zenbook 3 käytössä hetken ja mä olen ollut koneeseen todella tyytyväinen. Läppäri on ihanan kompakti, tehokas ja pieni mukana kannettavaksi. Kaikenlainen työskentely toimii sillä todella hyvin nyt kun on päässyt tästä Windowsin käyttöjärjestelmästä jo vähän perille! Kannattaa todellakin tutustua tähän läppäriin jos uuden koneen hankinta on ollut mielessä!

img_4245 img_4275 img_4293 img_4302 img_4271 img_4309 img_4238 img_4269 img_4256 img_4304-2 img_4286 img_4314


No Comments

Post A Comment