TAULUILLA UUTTA ILMETTÄ KOTIIN

Mulla on varmaan koko elämän kestävä sisustuskuume päällä. Kotikotona mun huoneen lattia oli täynnä naarmuja ja seinät reikiä, sillä tykkäsin vaihtaa järjestystä ja naulata seinään aina milloin mitäkin. Kerran mä päätin, että seinä muuttaa väriä ja se seinähän oli sen illan aikana jo erivärinen. Mulla on kokoajan päässä uusia kalusteiden rakennussuunnitelmia, kuten esimerkiksi uusi ruokapöytä. Tämän hetkisen ruokapöydän sain valmiiksi viimekesänä, mutta nyt sen on luultavasti aika väistää uuden tieltä. Koska nämä rakennuspuuhat on lähinnä loppukevään ja kesän hommia, on mun aina talvisin pakko keksiä jotain muuta piristämään tätä kotia.

Laitoin hetki sitten taulutilausta menemään, sillä viimekerrasta onkin jo aikaa. Mulla oli täällä jo entisestään tauluja, mutta ne oli valittu sopimaan vähän erilaiseen sisustukseen. Oli siis jo aikakin tehdä pientä päivitystä tulevaan sisustukseen sopivaksi. Löysin Deseniolta aika supereita maanläheisiä julisteita ja kehyksiä heidän laajasta valikoimasta. Mä olisin voinut kotiuttaa tuolta vaikka mitä, sillä vuokranantajan unelmana itse seinät ammottaa tyhjyyttä enkä ole (vielä) kerennyt ottaa vasaraa ja nauloja käteen. Ruokapöydän päältä taulut on kuitenkin pikkuhiljaa muuttamassa makuuhuoneen seinälle, kunhan saan näytettyä uudelle tulevalle sängynpäädylle vähän remppakättä. Voisin joku päivä availla teille tännekin mun sisustussuunnitelmia, jotka osa vaatii kärsivällisyyttä enemmän ja osa vähemmän. Mulla ei itseasiassa ole edes hajua kuinka pitkään tulen tässä kyseisessä kodissa enää asumaan, joten pitäisi sekin vissiin ottaa huomioon. No mutta, aloitetaan tämä sisustuksen päivitys uusilla tauluilla, here you go!IMG_7691 IMG_7696 IMG_7675 IMG_7712 IMG_7700 Nämä julisteet on ollut lukijoiden keskuudessa aina tykättyjä, ja taulujen alkuperän perään kysellään paljon. Sain teille jaettavaksi alennuskoodin Deseniolle, jos jotkut vaikka innostuu päivittämään kämpän tai oman huoneen sisustusta tauluilla. Julisteet ja kehykset tosiaan pitää ostaa erikseen, mutta itse tilasin molemmat heiltä homman helpottamiseksi. Eipähän tarvitse ainakaa juosta kaupoissa sopivia kehyksiä metsästämässä.

Koodilla ”Ollila25” saa -25% pois kaikista julisteista seuraavien parin päivän ajan. Koodi on tosiaan voimassa vaan 9. helmikuuta asti, eikä koske yhteistyöjulisteita kuten Tove Frank tai Foto Factory. IMG_7745

(Julisteet saatu yhteistyössä)


14 Responses to “TAULUILLA UUTTA ILMETTÄ KOTIIN”

 1. Janita sanoo:

  Olisitko kiinnostunut myymään pöytääsi? Meinasin pian aloittaa ohjeittesi perusteella tekemään itse pöytää, mutta jos haluaisit myydä omasi niin olisin halukas ostamaan :)

 2. Roosa sanoo:

  Sulla on kyl tosi ihanan näkönen kämppä! :)<3

 3. Tiia sanoo:

  Ihana koti:) Onko sohva Ikeasta? Mitä mallia?

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos paljon! On ikeasta, muistaakseni ektorp ja siihen sitte samaa sarjaa toi rahi myös :-)

 4. Essi sanoo:

  Taulut tekee kyllä niin ihmeitä! :-) Multa löytyy olkkarin seinältä myös Desenion tauluja, mm. toi naisen kuva, joka on mun ehdoton lemppari. Siinä on sitä jotain, vaikka muuten tykkään aika pelkistetystä/mustavalkoisesta!

  essi-bltn.blogspot.fi

  • saralovesyou sanoo:

   Toi naistaulu on yks mun ehdoton lemppari! En tiiä mikä siinä miellyttää silmää, mutta voisin vaan tuijottaa sitä :-D

 5. Essi sanoo:

  Näyttää tosi kivalta! :) Minkä kokoisia nuo taulut on?

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos :) Isommat taitaa olla 40×50 ja pienemmät muistaakseni 20×30 :)

 6. nelli sanoo:

  pakko kysyä mistä ton tokavikan kuvan kello on?täydellinen!!

 7. Janina sanoo:

  Muakin kiinnostais ootko kiinnostunut myymään tota pöytää?

  • saralovesyou sanoo:

   Riippuu, millon saan uuden pöydän kasattua. Ei mulla kahdelle pöydälle ole tarvetta, mutta vielä en uskalla luvata :-)

 8. Jannina Pylväläinen sanoo:

  Heip! Onks toi ihana matto Ikean valby ruta? Väri on tässä jotekin vielä kivemman näkönen ku nettisivulla ni pakko tarkistaa :)

Kommentoi