LUONNONMUKAISESTI UUTEEN VUOTEEN

 Moni tuntuu aloittavan kunnon hyvinvointikuurit aina uuden vuoden alkaessa. Itse lähdin jollain tasolla mukaan tähän hommaan, sillä mun tämän vuoden tavoitteena on parantaa omaa hyvinvointia ja keskittyä siihen enemmän elämän monilla osa-alueilla. Luonnonmukaisemman hyvinvoinnin lisäämisessä mua auttaa Life, jonka ambassador olen tänä vuonna. Kävin viimeviikolla mun lähimyymälässä pyörähtämässä ja kuulemassa vähän lisää tuotteista ja juurikin mun oman hyvinvoinnin parantamisesta. Lifen myymälähenkilökunta on todella ammattitaitoista ja he antavat yksilöllisiä vinkkejä tuotevalintoihin ja niiden käyttöön. Sain itsekin kunnon tietoryöpyn, kun vähän avasin myyjälle omia ongelmia kropan toimimisen kanssa. Aiemmin ruudun tällä puolen on ajateltu ehkä vähän liian sinisilmäisesti, ja ongelmien sattuessa on marssittu lääkäriin. Moniin ongelmiin yliliikkuvista nivelistä stressiin ja flunssaan on kuitenkin tarjolla näitä luonnonmukaisempia tuotteita, joiden kokeilu saattaa monilta jäädä ihan kokonaan. Tämän kaupallisen yhteistyön tiimoilta tulevan vuoden aikana täällä tulee näkymään luonnollisempaa ihonhoitoa, vatsan hyvinvointia, lisäravinnejuttuja ja esimerkiksi vinkkejä flunssakaudelle.

Luonnonmukainen hyvinvointi on aiheena ollut viimeaikoina aika pinnalla. Mulle itselle se on alkanut tulla mukaan pikkuhiljaa suuremmassa ja suuremmassa roolissa. Vaikka orgaaninen kosmetiikka ei esimerkiksi ole (ainakaan vielä) vallannut mun meikkipussia, on sieltä tietyt tuotteet vaihtunut näihin luonnollisiin tuotteisiin. Saa nähdä millä fiiliksillä olen tämän vuoden lopussa ja kuinka monet luottotuotteet on omaan ruoanlaittoon ja hyvinvoinnin lisäämiseen ylipäätään löytynyt mukaan. Mä olen todella innoissani tästä alkavasta ambassador-yhteistyöstä ja odotan kovasti mitä tämä tuo tullessaan! Lifen tuotevalikoimaa kannattaa käydä jo nyt kurkkimassa täällä, jos sieltä löytyisi jotain itselle sopivia vaihtoehtoja!

Olisiko teillä jotain mielessä, mistä haluaisitte kuulla tämän yhteistyön aikana?

Kerro omista hyvinvointitavoitteistasi, Lifen suosikkituotteista tai esitä vaikka postaustoive tälle vuodelle hyvinvointiin liittyen, niin olet mukana kolmen 50€ Life-lahjakortin arvonnassa! Arvonta on voimassa viikon, eli tiistai 7.3 asti. Säännöt löytyy täältä, eli nyt vaan mukaan heittämään kommenttia!


132 Responses to “LUONNONMUKAISESTI UUTEEN VUOTEEN”

 1. Aleksiina sanoo:

  Käytän todella paljon Lifen tuotteita ja yksi suosikki onkin Lifen omasta sarjasta nimeltään Multisport :)

 2. Paulina sanoo:

  Terveelliset reseptit kiinnostaisi eniten! :)

 3. Henzuz sanoo:

  Kiinnostaisi kuulla tosta vatsan hyvinvoinnista!

 4. SallaM sanoo:

  Toivoisin postausta stressin helpottamisesta. :)

 5. Laura sanoo:

  Mun hyvinvointitavoite on tälle vuodelle ehdottomasti riittävä uni. Se vaan vaikuttaa niin paljon elämänlaatuun!

 6. Janette sanoo:

  Olisi kiva lukee resptipostauksia joissa käytät mukana jotain lifen tuotevalikoimasta löytyviä tuotteita :)

 7. Jenny sanoo:

  Musta olisi mielenkiintoista kuulla sun liikuntarutiineista ja vinkeistä sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin!

 8. HannaK. sanoo:

  Superfoodit on itsellä jo suht ahkerassa käytössä ja Life on lähin niitä myyvä myymälä, joten lahjakortti tulisi kyllä käyttöön! Ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta lukisin mielelläni juttua sun blogista :)

 9. Riikka sanoo:

  Ois kiva lukee jotaki ruoka- ja liikuntapäiväkirjan tyyppistä :) ps. lakanat tuli perille ja on ihanat!!

 10. Jenna sanoo:

  Ihon ja hiusten hyvinvointi kiinnostaa sekä vatsan myös!

 11. Poola sanoo:

  Mun hyvinvointitavoite tälle vuodelle on syödä säännöllisemmin ja terveellisemmin.
  Postaustoiveena sun omat kokemukset lifen tuotteista ja ehkä lempparituotteet :)

 12. Maiju sanoo:

  Ihonhoidosta olis kiva saada postausta. :)

 13. Sari sanoo:

  Luonnonkosmetiikka ja ihon-ja hiustenhoito kiinnostaa.

 14. Johanna sanoo:

  Miun hyvinvointitavotteena tälle vuodelle on riittävä ja hyvälaatuinen uni, koska vuorotyötä tekevänä se tuottaa haasteita. Olisi myös kiva lukea siulta postausta uneen ja nukkumiseen liittyen.

 15. Rooosa sanoo:

  Heippa! Itseäni kiinnostaisi juurikin kaksi asiaa mitkä ohimennen tekstissäsikin mainitsit: yliliikkuvat nivelet ja stressi! Nämä ovat omassa elämässäni kaksi (valitettavasti) hyvinkin keskeistä asiaa mitä tulee hyvinvointiin. Itseasiassa vatsan hyvinvointiin liittyvät vinkit eivät myöskään olisi pahitteeksi. Olen varmaan maailman stressaavin ihminen (ainakin huomattavasti keskivertoa stressaavampi :D) ja yliliikkuvat nivelet on pienestä asti aiheuttanut mm. loukkaantumisia. Mielenkiinnolla jään seuraamaan :) Arvonnassa mukana!

 16. Sanni sanoo:

  Itteäni kiinnostaa suoliston vaikutus aikalailla kaikkeen. Monet hoitavat esimerkiksi ihottumiaan vain ulkoisesti, kun samalla se sisäinen hoito unohtuu kokonaan. Sillä mitä suuhun pistää voi vaikuttaa niin paljon omaan hyvinvointiin.

 17. Oona sanoo:

  Itseäni kiinnostaa tuo sairauksien ja muiden ongelmien hoitaminen luonnonmukaisin menetelmin. Nimimerkillä atooppinen iho kuntoon ruokavaliomuutoksilla!

 18. Emmi sanoo:

  vatsan hyvinvointi ja terveelliset reseptit kiinnostais paljon :)

 19. jennika sanoo:

  ehdottomasti tosta stressin lievittämisestä ois kiva kuulla!

 20. Hanna sanoo:

  Mun tämän vuoden hyvinvointitavoitteena on päästä fyysisesti parempaan kuntoon urheilun ja ruokavalion kautta!:) Tavoitteena ois myös saada pitkään elämää hankaloittanut herkkääkin herkempi vatsa toimimaan paremmin fodmap-ruokavalion kautta! Btw oon iso life-fani, niillä on niin hyviä tuotteita vaikka mihin vaivaan:) Mukana siis arvonnassa!

 21. Hemppe sanoo:

  Erityisesti vatsan hyvinvointiin liittyvistä asioista haluaisin kuulla lisää! :) Itse juurikin yritän sitä ja henkistä hyvinvointia harjoittaa entistä enemmän tänä vuonna.

 22. Elisa sanoo:

  Kiinnostaisi terveelliset reseptit sekä postaukset ihonhoitoon liittyen :)

 23. Peppiina sanoo:

  Mua kiinnostaa kaikki superfoodit yms, olisi kiva saada reseptipostauksia niistä! :-)

 24. Sennu sanoo:

  Oisin kiinnostunut kuulemaan sun ajatuksia henkisestä hyvinvoinnista!

 25. Pauliina sanoo:

  Ihonhoito luonnonmukaisesti kiinnostaisi! Samoin eri superfoodit ja niiden hyödyt :)

 26. Annika sanoo:

  Liikuntajuttuja ois kiva kuulla!

 27. Veera Ahonen sanoo:

  Olisin hyvin kiinnostunut terveellisen elämän aloittamisesta, rasvat ja kuorintavoiteet niitä, kun opettelin käyttämään ihoni rupesi voimaan paremmin!. Olisin hyvinhyvin kiinnostunut Aineenvaihduntaa lisäävistä tuotteista, sekä kaipaisin apua stressin lievityksen ja vatsaongelmiini (nämä tuottavat minulle tuskaa, etenkin stressi) ☺️

 28. Ada sanoo:

  Itsellä tavoitteena oppia rentoutumaan stressin keskellä, sekä pienin askelin muuntaa ruokavaliota terveellisempään suuntaan. Eli kaikenlaiset terveelliset reseptit olisi kiva postausaihe!

 29. Jasmin sanoo:

  Vatsan hyvinvointiin ja stressiin liittyvät jutut kiinnostaa erityisesti! Stressaan todella paljon ihan mitättömiäkin juttuja ja stressivatsa ei siitä kauheasti tykkää jolloin kamppailen usein erilaisten vatsaoireiden kanssa.

 30. Elli sanoo:

  Mun mielestä olisi tosi kiva kuulla Lifen tarjoamista tuotteista flunssan nujertamiseen :)

 31. Ansku sanoo:

  Vatsan hyvinvointi kiinnostaa ja superfoodeista lisätietoa!

 32. anna sanoo:

  Ois mahtavaa kuulla luonnonkosmetiikasta enemmän ja sen vaikutuksesta :-)

 33. santtu64 sanoo:

  naiselle 50 plus sopivat vitamiinit:)

 34. Katariina sanoo:

  Ihon ja hiuksien hyvinvointi kiinnostaa :)

 35. Mariap sanoo:

  Vatsan hyvinvointi ja iho-ongelmiin helpotusta ovat postauksia joita odotan innolla!!

 36. Minttu-Maaria sanoo:

  Mun tavote hyvinvoinnin saralla tälle vuodelle on säännöllisen ruokarytmin opettelu, aamupalasta alkaen. Lisäksi oon ajatellu yrittää liikunnan lisäämistä tai oikeastaan säännöllisyyden löytämistä siinäkin. Mua kiinnostais postaus superfoodeista, jotka on mulle vielä ihan tuntemattomia kaikesta hypestä huolimatta.Miten niitä vois ja sais lisättyä helposti ruokavalioon ja missä muodossa = reseptejä! <3 Sekä postaus esimerkiksi ihon,hiusten tai suoliston hyvinvointiin vaikuttavista teoista arjessa; mitä tehdä ja mitä ei, ja tietenkin mitkä on ne parhaat tuotteet tukemaan vaikka sen suoliston normaalia toimintaa.

 37. Iiris sanoo:

  Terveelliset reseptit ja luonnonkosmetiikka kiinnostelis eniten :)

 38. Essi sanoo:

  Olisi kiva kuulla juttua sun treenaamisesta! :)

 39. Ada sanoo:

  Lifen tuotteita on tullut käytettyä paljon, uusia reseptejä olis kiva kuulla! :)

 40. Wilma sanoo:

  Ruoka- ja sisustuspostaukset kiinnostavat eniten, niitä siis lisää :)

 41. Lotta sanoo:

  Olisi mukavaa jos tekisit postauksen lisäravinteista joita käytät :)

 42. sannak sanoo:

  Olisi kiinnostava kuulla omasta näkökulmastasi eri hyvinvoinnin osa-alueita (esim. kokemuksia ja miten suhtaudut nykyään yms.) vaikka liikunnasta, ruoka-valiosta ja henkisestä hyvinvoinnista. Terkkuja !

 43. Annika k sanoo:

  Liikuntaan liittyen ois kiva kuulla!:)

 44. Ilona sanoo:

  Superfoodeista ja terveellisistä resepteistä ois kiva kuulla lisää!

 45. Maiju sanoo:

  Lifen probiootit on ihan parhaita!

 46. Jenna sanoo:

  Vitamiineja etenkin on tullut lifesta ostettua ja nyt olisikin juuri tarvetta täydennellä varastoja.

 47. Satu sanoo:

  Nää hyvinvointiasiat on ollu kyllä itse kullakin mielessä viime aikoina :-D olis kiva kuulla ihan yleisesti että miten sä pidät sun hyvinvoinnista huolta? Paljon nukut keskimäärin, paljon liikut, herkutteletko usein yms :)

 48. Puhdistamolover sanoo:

  Puhdistamon tuotteet ovat olleet mulla kovassa käytössä. Ootko sä kokeillut ja mieltä olet? :)

 49. Janita sanoo:

  Mua kiinnostais kuulla enemmän miten liikut, ja minkälaisista treenitavoista tykkäät ja ylipäätään vinkkejä miten ylläpidät fyysistä ja henkistä hyvinvointia :)

 50. Riksu sanoo:

  Lifen tuotteiden pohjalta tehtyjä innovatiivisia reseptivinkkejä (eli muutakin kuin perus chiapudding tai bansku-mansikkasmoothieita) sekä kokemuksien jakoa siitä mitä hyötyä/muutoksia olet kokenut kun olet tuotteita käyttänyt esim. ihon ja vatsan suhteen! Huomaa et hyvinvointituotteita on joka lähtöön ja jo melkein joka kaupassa, niin vaikea ostaa ”sitä oikeaa” kun ei ole käyttökokemusta.

 51. NoraR sanoo:

  Postaustoiveena olis kuulla sun päivittäiset rutiinit jotka vaikuttaa hyvinvointiin tai mitä sä pidät tärkeimpinä hyvinvointia lisääminä pikku juttuina arjessa. Mun hyvinvointitavoite tälle vuodelle on oppia kuuntelemaan kroppaa, että milloin kannattaa levätä ja mitä liikuntaa se kaipaa milloinkin!

 52. Mariam sanoo:

  Mun tavoitteisiin kuuluu unirytmin ja unen laadun parantaminen! Postaustoiveena mulla ois jotain hyviä reseptipostauksia, koska ne on sulla ollu aina tosi hyviä:-)

 53. Jere sanoo:

  Oi niin siistii, hyvä sä!
  Ehdottomasti vinkkei siihen, mitä syödä päivinä, jolloin pitää juosta aamusta iltaan ulkona hoitamassa asioita

 54. apple sanoo:

  Tuotearvostelut ja terveelliset reseptit kiinnostaisi :)

 55. Emssu sanoo:

  Vatsan ja mielen hyvinvointi kiinnostaa.

 56. Noora sanoo:

  Ois kiva lukea ravintolisistä ja hiusten hyvinvointia edistävistä tuotteista!

 57. RiikkaK. sanoo:

  Teen itse mysliä, johon lisään cocovin banaanijauhetta. Mysliä menee siihen tahtiin, että lahjakortti olisi kiva:)

 58. Rose sanoo:

  Terveelliset reseptit ja superfoodit kiinnostaisivat postausaiheina!

 59. Mette sanoo:

  Helpot vinkit arkeen olis enemmän kuin tervetulleita tähän suuntaan :) Mua kiinnostaa myös esim. vitamiinit ja noh.. oikeestaan kaikki mikä liittyy hyvinvointiin! Mielenkiinnolla jään siis seurailemaan.

  Ja peukut pystyssä osallistun myös arvontaan :)

 60. julia sanoo:

  Mun hyvinvointitavoite on ehdottomasti uni! Yleensä nukkumaan mennessä mielessä pyörii tuhat asiaa jotka sitten valvottaa tai keho käy vielä ylikierroksilla – univelka heijastuu valitettavasti jaksamisessa :/ myös puhtaamman ruoan syöminen on yksi tavoitteistani :)

  Ja siis sun ruoka/välipala reseptit!! niitä haluaisin lisää!

 61. Milla sanoo:

  Mua kiinnostaisi mitä vegaani tarvitsisi life-myymälästä. :)

 62. Sanna sanoo:

  Mä yritän kehittyä hyvinvoinnin eri alueilla ja pitää yllä tasapainoa. Siinä oiskin varmaan tavotetta vähän pidemmäkski aikaa. :)

 63. ellan sanoo:

  Ihonhoidon tuotteet kiinnostaa eniten :)

 64. Meeri sanoo:

  Musta ois kiva kuulla luonnonkosmetiikasta ja lisäravinteista ja superfoodeista :)

 65. Tivelime sanoo:

  Vatsan hyvinvointi kiinnostaisi!

 66. IidaS sanoo:

  Olis kiva jos tekisin jonkun tosi super terveellisen reseptin esim noilla lifen tuotteilla!

 67. Helena sanoo:

  Hiusten hyvinvointiin liittyvä postaus olisi kiva! :)

 68. Nimetön sanoo:

  Suolisto on ihmisen toiset aivot… oma hyvinvointitavoitteeni on hoitaa suolistoa mahdollisimman hyvin!

 69. Ella sanoo:

  Mua kiinnostaisi kuulla suoliston hyvinvoinnista!

 70. Heini sanoo:

  Haluaisin kuulla vatsan hyvinvointia edistävistä tuotteista ja niiden vaikutuksista :)

 71. Emmi sanoo:

  Arvostelua luonnonkosmetiikkatuotteista olisi kiva lukea!

 72. Elina sanoo:

  Itselläni on tavoitteena pitää tänä vuonna painoni suunnilleen samana. Etenkin kun tulevan kesän työni tulevat olemaan sellaisia, etten välttämättä pysty syömään kovinkaan tasaisesti ja terveellisesti. Paino kun tahtoo välillä heittelehtiä, mikä ei ole kovin mukavaa eikä terveellistäkään. Niinpä nuo vatsan hyvinvointiin liittyvät postaukset kuulostavat hyvältä ja odotan niitä jo nyt!

 73. Jatta sanoo:

  Resepteistä haluaisin ainakin kuulla! :)

 74. saga sanoo:

  Mä tykkään tosi paljon Lifesta saatavista Konjac spongeista! Ihon kunto on parantunu paljon niiden käytön myötä

 75. Reetta sanoo:

  Omina hyvinvointitavoitteinani on panostaa uneen ja saada päänsäryt kuriin.

 76. Eveliina sanoo:

  Olisi kiva jos tekisit jonkun luonnollisempaan huistenhoitoon liittyvän postauksen. :)
  Life on ihana, sieltä voisi kotiuttaa vaikka ja mitä!

 77. EV sanoo:

  Käytän paljon Life-myymälästä ostettua OptiMSM-jauhetta ja biotiinia! Ovat ihan huipputuotteita ja olisi mahtavaa päästä tutustumaan muihinkin tuotteisiin :)

 78. aura sanoo:

  Komppaan aiempia, eli terveelliset reseptit esim. just Lifen tuotteita käyttäen kiinnostaisi! :)

 79. Jemina N sanoo:

  Moi!
  Olisi kiva saada vinkkejä/reseptejä raakaleivontaan, jos innostut siitä! Sekä helppoihin snackseihin/välipaloihin, joita voi kantaa mukana laukussa kiireisinä päivinä. Ja ylipäätänsä tuotesuosituksia lifen valikoimasta, jos koet ja näet niiden myötä olosi kohentuneen merkittävästi tavalla tai toisella. Eli siis… Kaikki vinkit luonnonmukaiseen hyvinvoinnin lisäämiseen ja ylläpitämiseen otetaan vastaan! :D

 80. Anna sanoo:

  En ole ennen oikein ollut kiinnostunut terveystuotteista ja -ruokavaliosta mutta nykyään olen alkanut olemaan utelias testaamaan muutamia kehuttuja tuotteita ja ruoka-aineksia. Lukisin myös mielelläni luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, esimerkiksi Idunmineralsista :)

 81. Sanni sanoo:

  Luonnonkosmetiikasta ois tosi kiva kuulla lisää! :)

 82. Rosa sanoo:

  Mä haluisin kuulla just noista superfoodeista sun muista lisää! Oma tietämys on aika vähäistä mutta kovasti ois kiinnostusta:)

 83. Anna sanoo:

  Hurraaw!-huulirasva on ehottomasti oma suosikki lifen valikoimasta. Todella hyvä kannattaa kokeilla! :)

 84. Eeva sanoo:

  Mä toivoisin ehdottomasti erilaisia vinkkejä hyvinvointiin liittyen!!!

 85. Vilma sanoo:

  Tavoitteena mahdollisimman paljon ulkoilla luonnossa – fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisääntyminen yhdellä iskulla!

 86. Tuija sanoo:

  Superfoodit ja henkinen hyvinvointi kiinnostelis!

 87. Eveliina sanoo:

  Kaikenlaiset superfoodit kiinnostaa! Myäs luonnonkosmetiikka :)

 88. Noora sanoo:

  Terveellisiä reseptejä on aina kiva lukea ja vaikka itsekin kokeilla! Myös ihonhoito ja luonnonkosmetiikka kiinnostaisivat.

 89. Hetta sanoo:

  Mun ehdoton ykkös terveys niksi oli lihan syönnin lopettaminen ja maitotuotteiden vähentäminen. Olo on paljon freeshinpi, joskin toivoisin tästä vuodesta vieläkin parempaa terveyden suhteen! Kenties omalla kohdallana

 90. Hetta sanoo:

  (Tulikohan mun lähetettyä jo yksi kesken jäännyt kommentri? Jos niin, niin tässä nyt kuitenkin tämä kokonainen.)

  Mun ehdoton ykkös terveys niksi oli lihan syönnin lopettaminen ja maitotuotteiden vähentäminen. Olo on paljon freeshinpi, joskin toivoisin tästä vuodesta vieläkin parempaa terveyden suhteen!

  Kenties omalla kohdallani tämä lähtisi tutustumalla monipuolisemmin vegaaniseen ruokavalioon ja oikeesti alkamalla itse kokkaamaan enemmän. Jotenkin en vaa ole koskaan kauheasti itse nauttinut ruuanlaitosta, mutta kenties siihenkin voi tulla muutos tulevien vuosien aikana.

  Enkä muuten laittais ollenkaan pahakseni esimerkiksi Lifen superfoodeja, ravintolisiä ja detox-teen lisäämistä ruokavaliooni!

 91. Roosa sanoo:

  Olisi kiva kuulla sun omista lemppari superfoodeista, ja mitkä sulla itsellä on päivittäisessä käytössä? :) Itellä tällä hetkellä kovassa käytössä on cocovin koko sarja melkeenpä, mutta eniten tulee käytettyä kookosöljyä, ja chiasiemenet. Life on lähin myymälä mistä niitä saa niin lahjakortti tulisi käyttöö! :)

 92. Milja sanoo:

  Mun hyvinvointitavoitteena on saada erityisesti vatsa, mutta myös koko kroppa toimimaan paremmin käyttäen yhä enemmän luonnontuotteita :)

 93. Tiina sanoo:

  Kiinnostaa lukea lisäravinteista etenkin hiuksiin ja kynsiin liittyvistä! Haluisin itekin testata.

 94. Kkatja sanoo:

  Musta olis kiva kuulla vinkkejä henkiseen hyvinvointiin liittyen!

 95. Venla sanoo:

  Mun hyvinvointitavoitteena vuonna 2017 on ehdottomasti ruokavalion, ja siinä samassa muiden elintapojen parantaminen. Oonkin tammikuun alusta asti tätä noudattanut ja on kyllä kaikinpuolin parempi olo niin fyysisesti kuin psyykkisestikin! :)

 96. Pulla sanoo:

  Terveellisistä resepteistä olisi kiva lukea! Oma hyvinvointitavoite tälle vuodelle on stressin vähentäminen.

 97. Oona sanoo:

  Olisi kiva kuulla lifen tuotteista enemmän, juurikin esimerkiksi yliliikkuviin niveliin tarkoitetuista:)

 98. Lotta sanoo:

  oii ihana aihe!! Hiusten ja ihon hyvinvointiin ois kiva kuulla vinkkejä, ja miten lifen tuotteen sitä edesauttaa!

 99. Lottis sanoo:

  Urheilusta oon saanut pidettyä viime aikoina hyvin kiinni ja sen vaikutuksen näkee heti hyvinvoinnissa :) Uutena tavoitteena olisikin saada ruokailu ja muut elämäntavat vielä paremmin hyvinvointia tukevalle tasolle!
  Ja vielä vinkkivitonen mun Lifen suosikkituotteeseen: Easy Sweet vartalosokeri! Ihan huippu, suosittelen testaamaan :)

 100. Emilia sanoo:

  Toivoisin postausta superfoodeista:):)

 101. Pauliina.K sanoo:

  Jonkinnäköinen ruokapäiväkirja olisi kiva ja vinkkejä välipaloista ja muista kivoista resepteistä :)

 102. Eeva sanoo:

  Tänä vuonna tavoitteena kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mielenkiintoinen postaus olisi esimerkiksi vatsan hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä tuotteista :)

 103. nasu sanoo:

  kiinnostais lukea etenkin hiuksiin liittyvistä lisäravinteista :-)

 104. jasmina sanoo:

  ihon ja hiusten hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostaisi kovasti!

 105. Donja sanoo:

  Olen kokeillut yhtä Lifen kynsien kasvuun vaikuttavaa ainetta ja kohta alan kokeilla toista.

 106. H.K.J sanoo:

  Mulla on nyt tavoitteena karsia turhaa prosessoitua ruokaa ja suosia kaikkea luonnonmukaista. Olisi kiva lukea postauksia juurikin luonnonmukaisuudesta hyvinvoinnissa, kosmetiikassa ja ihan kaikessa :)

 107. sanni sanoo:

  Just noi kaikki luonnonmukaiset keinot flunssien ja muiden nitistämiseen kiinnostais! Ja lifen valikoimat ylipäätään,on mulle vielä aika vieras putiikki vaikka monesti onkin tullut ohi käveltyä

 108. J sanoo:

  Ois ihanaa nähä luonnonmukaisia reseptipostauksia! :)

 109. tiiu sanoo:

  Minua myös kiinnostaa erilaiset superfoodit ja tuotetestauksiakin olisi kiva lukea!

 110. Enni sanoo:

  Ai että ihana yhteistyömahdollisuus! Oon fiiliksissä tästä :D Mulla kiinnostaa ehdottomasti kaikki luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet, joiden avulla sais minimoitua kaikki myrkyt mitä kehoonsa pistää, esim. deodorantit, shampoot jne. Haluan kovasti lähitulevaisuudessa poistaa kaikki vahvoja kemikaaleja sisältävät kosmetiikkatuotteet omasta käytöstäni ja kaipaisin vinkkejä mitkä kaikki on hyvä vaihtaa luonnonmukaiseen ettei unohdu. En vaikka vähän aikaan sitten tiennyt että kuukautissiteissäkim voi olla kaikenlaisia kemikaaleja joten niistäkin luonnollisimmista vaihtoehtoista ois kiva kuulla :)

 111. Linnea sanoo:

  Reseptiposatuksia, missä käytät jotain lifen tuotteita!

 112. Viivi sanoo:

  Superfoodeista olisi ihana saada jotain omaa postausta! :-)

 113. Elli sanoo:

  Semmonen toistuva teema, jossa yhdessä postauksessa käsiteltäis jotain tiettyä superfoodia/terveysruokaa/ym. ja miten sitä voi hyödyntää (esim. 3 eri tapaa käyttää kurkumaa tms.).

 114. ansu88 sanoo:

  Kaikki uudet jutut ja tuotteet kiinnostavat! Ja terveelliset reseptit myös.

 115. Maiju sanoo:

  Olis kiva kuulla elimistön toiminnasta vaikuttaen ihoon.

 116. Ninnu sanoo:

  Tää on ihan super yhteistyö! Itseäni kiinnostaa todella paljon erilaiset superfoodit ja niiden hyödylliset vaikutukset elimistöön. Tekeekin nyt mieli mennä shoppailemaan uusia terveys tuotteita! :D

 117. Emmi sanoo:

  Itselläni kiinnostus luonnonmukaisiin tuotteisiin vaihtelee aina ajoittain riippuen hieman, millainen oma olo ja vointi on. Tällä hetkellä eniten kiinnostavat hiuksiin ja ihon hyvinvointiin liittyvät tuotteet, joista olisikin kiva päästä lukemaan täältä! :-)

 118. Hanna sanoo:

  Mulle noi Lifen tuotteet on lähes täysin vieraita vaikka täältä mun kotikaupungista löytys parikin myymälää, joten olis mielenkiintosta kuulla noista tuotteista vähän tarkemmin ja varsinkin ihon- ja hiustenhoitoon liittyvistä asioista.

 119. sarita sanoo:

  Superfood-reseptit olisi kivoja.

 120. Sara sanoo:

  Luonnonmukaisia lisäravinne ja superfood vaihtoehtoja.

 121. Sofia sanoo:

  Mun tavoite on liikkua paljon enemmän ja monipuolisesti :)

 122. HeidiM sanoo:

  Lifessä on tullut käytyä muutaman kerran ja superfoodithan sieltä eniten kiinnostaa..
  Kaikki vinkit hyvinvointiin liittyen otetaan täällä vastaan innolla :D

 123. milla sanoo:

  Jokin kokeilujakso vitamiinin /kivennäisaineen kanssa, mitä et entuudestaan käytä.. ja sitten mielipiteitä, huomasiko olossa esim muutaman viikon käytön jälkeen eroja :)

 124. Saija sanoo:

  Olisi kiva kuulla mitä superfoodeja ja lisäravinteita itse käytät :)

 125. Rosma sanoo:

  Mä oon nyt vasta alkanut tosi paljon kiinnittämään omaan hyvinvointiini, ulkoiseen ja sisäiseen huomiota. Meikeistä olisi ihana löytää ne itselle sopivimmat luonnonkosmetiikkatuotteet ja ravintoon omansa.

  Olisi kiva kuulla sun ajatuksia luonnonkosmetiikasta? Käytätkö tai haluaisitko käyttää? Ja mitä luontaistuotteita/lisäravinteita sä käytät? :)

 126. Henna sanoo:

  Olisi kiva kuulla vinkkejä jaksamiseen ja palautumiseen :)

 127. Laura sanoo:

  Olis kiva kuulla miten sä käytät superfoodeja arjessas ja mitä käytät :)

 128. piitu sanoo:

  Eniten kiinnostavat superfoodit ja reseptit!

 129. Hanna sanoo:

  Uusia terveellisiä reseptivinkkejä sekä erilaisia juttuja hyvinvointiin liittyen! :)

 130. klaara sanoo:

  Minua kiinnostaisi kuulla, onko Lifellä tuotteita, jotka auttaisivat öisin tapahtuviin jalkojen suonenvetoihin ja kramppeihin.

 131. Jutta sanoo:

  Terveysjutut on asia, mitkä ainakin itseä kiinnostaa. Kookosöljy on oma lempparini, sillä sitä voi käyttää niin ruoanlaitossa kuin myös kauneudenhoidossa.

 132. ese sanoo:

  superfoodit kiinnostavat

Kommentoi