SKIPPERS CAP

Pants Sisters Point / Sweater H&M / Jacket Shein/ Shoes Junkyard* (adlink) / Hat H&M Mä olen tällä hetkellä autossa matkalla Vantaan ja Riihimäen kautta takasin kotiin Lahteen. Meidän eilinen leikkuulaudan haku reissu Ikeaan keskeytyi lompakon löytymiseen parkkipaikalta. Ei se Ikea ruuhkaaikaan lauantaina nyt muutenkaan houkutellut, mutta uusi leikkuulauta oli saatava. No nyt sit oli uusi yritys! Takana on elämäni nopein reissu Ikeaan ja oltiin ovista ulkona parissa minuutissa. Seuraavaksi olisi tarkoitus käydä hommaamassa uusi puhelin. Tässä on tullut muutamat tilanteet, joissa mä olen ton edellisen romun kanssa ollut pulassa. Kumma kyllä, laite on rikki vain sisäisesti. Yllätyin, että näytöt rikkovilta kolhuilta on säästytty ja nyt ollaan tässä pisteessä, kun hermo menee toimimattomuuteen. Löydettiin mun haluama puhelin Riihimäen liikkeestä lähes ”matkan varrelta”, joten kohta mullekaan ei tule enää ton kanssa harmaita hiuksia.

Nopeet päivitykset vaan tähän väliin yksien tämän hetkisten lempparikuvien kanssa. Aurinkoista viikon viimeistä ;-)


7 Responses to “SKIPPERS CAP”

 1. Anniina sanoo:

  Voisitko tehdä postauksen sun tämän hetkisistä hiuksista ja siitä väristä?:)

 2. Nimetön sanoo:

  Luulin tekstin olevan reaaliaikaiselta mutta maintsit seuraavaksi hakevan uuden puhelimen? Sulla kuitenkin näytti jo eilisissä Liisan snäpeissä olevan uusi puhelin, joten tuskin taas olet uutta menossa hakemaan?

  • saralovesyou sanoo:

   Ootpa tarkkasilmäinen! Teksti on kyllä ihan reaaliaikaista :-) Mun oma puhelin oli jo eilen rikki ja tarvitsin kuskina navigaattoria, joten kyseessä oli yhden illan lainapuhelin.

 3. anette sanoo:

  Millaisen puhelimen ostit? Mullakin alkaa olla taas ajankohtasta uuden puhelimen osto, kun vanhassa ei kestä enää akku kun muutaman tunnin ja muutenkin tää alkaa olla jo aika laginen.. Vaikee vaan päättää millasen sitä seuraavaks ostais:D Kivat muuten noi adidaksen kengät, mulla on itellä samat vaaleenpunasina. Meinaatko muuten tänä keväänä hakee jonnekin opiskelemaan? :)

  • saralovesyou sanoo:

   Ostin mattamustan iPhone 7 32GB. Mä olin aluks ihan varma, etten tuu vaihtamaan tosta edellisestä 5S koosta pois. Mut saatiin kuitenkin puhua ympäri isomman näytön hyvistä puolista ja tohon uuteen tottuu kuulema todella nopeesti. Mullakin toi edellinen oli jo todella laginen, kun se oli ennen mua ollut vielä mun siskolla käytössä. Ehkä olikin jo aika hommata uusi, kun viimeisinä päivinä toi on ollut ihan käyttökelvoton :-D Noi addut on musta jalassa ihan superit ja ne vaaleenpunaset on ollut mulla monesti mielessä! En hae nyt keväällä vielä mihinkään.

 4. Uh sanoo:

  Yks parannusehdotus ois: opettele kirjoittamaan ymmärrettävää tekstiä :-D Esimerkiksi tässä postauksessa tuo lompakon löytyminen parkkipaikalta jäi hieman epäselväksi. Kirjoitin siksi koska tällaisia epämääräisyyksiä on niin paljon sun blogissa. :-D Lisäksi ylioppilaana yhdyssanat ois jo hyvä taitaa. Muuten kuvat ja yleinen habitus sun blogissa on tosi jees!

 5. jasmine sanoo:

  rakastuin sun takkiin, vau! Ja upeita kuvia taas kerran :-)

Kommentoi