PHOTO FAILS ||

Niin kuin varmaan monella muullakin, kuvaustuokion jälkeen muistikortti on täynnä kuvia. Niistä harvat tulee julkaisuun ja joukosta löytyy milloin minkälaisia aarteita. Vika voi joskus olla kuvaajassa, mutta ainakin täällä löytyy usein vikoja kuvattavasta. Mä tykkään aina katsoa näitä photo fail –postauksia muiden blogeista ja kerran aiemmin olen itsekkin saanut sellaisen tänne 0maan blogiin julkaistua. Eniten kuvatiedostoista löytyi kuvia, joissa mulla on silmät joko kokonaan tai puoliksi kiinni. Paljon löytyi myös kuvia, joissa mä olen innoissani selittämässä jotain. Löysin itseni keskeltä Lontoon Oxford Streetin ruuhkia neuvomassa, mistä kohti kuva pitää rajata. Löytyi huonoja tarkennuksia, vaatteiden korjausta, tuulisia hiuksia ja sitä normaalia sähläystä. Mä en tiedä kannattaako mun alkaa höpöttelemään tässä yhtää sen enempää turhia, eli here you go!     

Ihanaa tiistaita tyypit!


8 Responses to “PHOTO FAILS ||”

 1. H sanoo:

  Ei helvetti nyt taas tuota annikalta kopioimaas ihanaa *viikonpäivää* tyypit :-D

 2. Elisa sanoo:

  Ihania kuvia :-D haluaisin tietää mitä tuossa kolmannessa kuvassa tapahtuu! :D mahtava!

 3. Hanna sanoo:

  Niin jos haluaa toivottaa lukijoilleen hauskaa päivänjatkoa tai muuta mukavaa, se on automaattisesti matkittua? :-D lukeeko näiden kommenttien kirjoittajat edes omia kommenttejaan läpi ennenkuin painavat lähetä-nappia.. silloin saattaisi itsekin meinaan huomata, kuinka naurettavalta kuulostaa.

  +Nää postaukset on aina niitä hauskimpia!

 4. moi sanoo:

  hihi oletpa söpö :)

 5. Laura sanoo:

  Ihastuttavia kuvia ja hauskoja ilmeitä :)

 6. koponen sanoo:

  Näissä kuvissa on enemmän iloa ja sielua, kun missään viime viikon/kuukauden postauksissa.
  Säröjä lisää, ne ovat kauniita.

 7. Emzi sanoo:

  Ihana nähä tämmösiä kuvia :D

Kommentoi