MONTH THROUGH MY PHONE

Tällä hetkellä täällä eletään pientä välivaihetta. Tein mun vanhaan asuntoon loppusiivouksen eilen ja samalla Lahdessa ollessa luovutin avaimet tulevalle asukkaalle. Uuden kodin avaimet saan vasta maanantaina, eli vappupäivänä. Samoissa pieruverkkareissa on vedelty päivästä toiseen enkä näin ollen ole jaksanut kantaa kameraakaan mukana.

Kouluhommat ja valmistuminen näyttää nyt todella vahvaa vihreää valoa, hyvä minä! Asian eteen on vuodatettu muutamat kyyneleet ja tuskailtu jopa sitä enemmän. Kerkesin jo suunnitella, että lopetan lukion kesken. Kyllä, puoli vuotta ennen valmistumista. Kurssien suorittaminen meni kieltämättä hieman viimetippaan, sillä monien syiden takia jotkut kuluneen vuoden jaksoista on joutunut olla jopa tyhjillään. Perjantai-illan vietin hikikarpalot otsalla tehden portfolioa viimeistä tarvittavaa kurssia varten ja nyt sekin on ohi!

Odotan sekä innolla että kauhulla maanantaita; jänniä juttuja edessäpäin! Ihanaa aukaista uusi sivu elämässä ja toteuttaa asia, joka on ollut jo pitkään mielessä. Pitäkää peukkuja, siitä päivästä tulee raskas!UntitledYösalilla / Rakastuin tämän vessan lattiaan! Joskus jos teen omistusasuntoon kylppäriremppaa, niin tästä tulee aivan varmasti lopputulos. / All pink everything / Sänkyyn tuotu aamupala on aika harvinaisuus jopa multa, mutta näillä on aina välillä mukava piristää päivän aloitusta.
UntitledRöhnischin aamutreeneillä Löylyn lähettyvillä. Lopulta istahdettiin aivan ihanalle aamupalalle, eikä päivä olisi paremmin voinut alkaa. Kirjoitin tästä postauksen aiemmin jo täällä.
UntitledYksi Helsingin lempparikahviloista. Pauligin Kulma ei ole koskaan pettänyt; ehdottomasti paras latte jota mä olen maistanut! / Tässä sit toinen lattekuva, jossa lattea on sekä kupissa että mun housuilla. Onnistuin terassilla ollessa irroittamaan otteeni tästä kupista, jolloin kaikki valui mun päälle. Siitä sit uusi latte naamaan ja suoraan kahvin tuoksuisena asuntonäyttöön. / Löylyn maisemat ♥ / Normaalin sadepäivän asu. Ai kuinka niin sää vaikuttaa pukeutumisen väreihin?
UntitledKasvisherkkuja / BID -tapahtuma, jossa pyörähdettiin tyttöjen kanssa / Pienillä pituuseroilla liikenteessä. / Illan ainoa jollaintavoin onnistunut selfie meidän porukalla. Kameran rulla oli täynnä mitä ihmeellisimpiä kuvia, ei mitään hajua miten sellaisten kuvien otto on edes ollut mahdollista puhelimen kameralla.
UntitledToinen vakkariasu. Zaran ihana röyhelöpaita & culottes. / Ihanaa tässä vaiheessa löytää uusi superi lounaspaikka Lahdesta, kun sieltä on juuri lähtemästä pois. No kuitenkin, suuret suosittelut Popotin lounaalle! / Ripsiä kuntoon. Kata osaa hommansa ♥ / Kiasman ARS17 näyttelyn kiertelyä. Mua niin harmittaa, että olen missannut muutamat aiemmat Kiasmassa pyörineet näyttelyt. Pitäisi ehdottomasti käydä siellä useammin.
UntitledHerkkuja / ”Plants are life” / Kiasmassa pyörimässä. Tykkään hurjasti jo pelkästään tämän rakennuksen arkkitehtuurista! / Kuten varmaan sosiaalisesta mediasta huomasikin, pyöri viimeviikolla eri pr-toimistojen pressipäiviä. Käytiin pikaisesti Marsaanalla pyörähtämässä ja siellä oli Lidlin ihana hodarikoju. Mahdollisuutena oli tuunata oma hodari; omaani tungin kaikkea orvokin kukista vadelmiin. Pakko myöntää, tykkäsin hemmetisti!


7 Comments
 • Emilia
  Posted at 09:35h, 30 huhtikuun Vastaa

  Mistä noi tarralenkkarit on? *sydänsilmäemoji*

  • saralovesyou
   Posted at 15:08h, 30 huhtikuun Vastaa

   Ne on eccon tennarit, aivan rakastunut!

 • Wilma
  Posted at 20:07h, 01 toukokuun Vastaa

  Mikä toi lahden superi lounaspaikka on ja missä sielä sijaitsee? :)

  • saralovesyou
   Posted at 00:00h, 04 toukokuun Vastaa

   Popot on lanun kulmassa :-)

 • Linnea
  Posted at 10:48h, 03 toukokuun Vastaa

  Hei, tulin ihan vaan mielenkiinnosta kysymään teetkö uudesta kodista postausta? Näyttää aivan ihanalta niin kiinnostaa kyllä!

  • saralovesyou
   Posted at 13:18h, 03 toukokuun Vastaa

   Teen, kunhan saan vähän enemmän kalusteita hommattua :-)

 • Jemina
  Posted at 18:58h, 03 toukokuun Vastaa

  Tälläsiä postauksia on ihana lueskella :) <3 kiitos !

  Mun blogissa kirjoitin vähän aika sitten omia kokemuksiani syömishäiriöstä!

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/17-kg-onnellisuutta.html

Post A Comment