5 X ASIAA, JOTKA TEKEE MINUT ILOISEKSI

 Ihanat aurinkoiset aamuherätykset – Uusi asunto on niin valoisa, että unirytmikin on korjaantunut tässä parin viikon aikana. Kuulostaa ehkä hauskalta, mutta pitkään nukkuminen ei täällä ole edes vaihtoehto. Ensimmäisinä aurinkoisina päivinä pää oli klo 8:00 jo hiestä märkänä – sänky oli pakko vetää huoneen toiseen reunaan. Nyt aurinkoiset aamut laittaa päivän ihanasti käyntiin, eikä päivää tuhlata nukkumiseen!

Sisko parin kilsan päässä – Muutama vuosi sitten oli ihanaa, kun asuttiin siskon kanssa molemmat Lahdessa. Yhtäkkiä hänelle tuli eteen muutto ja välimatka kasvoi sadalla kilometrillä. Nyt on ollut ihan super, kun asutaan taas molemmat samassa kaupungissa. Pystytään näkemään ilman sen kummempia suunnitteluja ja nyt on lähellä yksi käsipari lisää kuvaajia.

Pyykinpesukone – Ai että! Tietää ehkä olevansa aikuinen kun pyykkikoneen asennus kylpyhuoneeseen saa muutamat riemunkiljahdukset aikaiseksi. Meni tässä pari viikkoa ja pyykkikori pursuu jo yli, mutta nyt vihdoin! Mulla on nyt yksi avovaatehuone suunniteltavana kun saan sen pian tyhjennettyä pyykistä. Alkaa tämä koti pikkuhiljaa valmistumaan ;-)

Lainattu Tomi Björckin keittokirja – Tuolla se keittiössä komeilee täynnä reseptivinkkejä. Pakko aukaista ennen seuraavaa kauppareissua – viikon ruokasuunnitelma näyttää varmasti heti paljon paremmalta. Mä en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan. Oon aina Annikalla vieraillessa ihastellut ja ottanut kuvia erilaisista resepteistä, mutta eiköhän näin kirjan ollessa nenän alla saa paljon enemmän aikaiseksi!

Tuntemattomien ihmisten ujot hymyt kadulla – Musta on ihana huomata, kuinka positiivisempi ilmapiiri täällä Helsingissä on Lahteen verrattuna. Täällä näkee entistä vähemmän nyrpeitä naamoja ja niitä hymyjä alkaa tulla esiin varsinkin auringon paistaessa. Säällä on näköjään ihan mahtava vaikutus mielialaan, se on kyllä huomattu.  Jacket ZARA / Bag Monki / Pants GinaTricot / Shoes Skopunkten / Sweater Vila


8 Responses to “5 X ASIAA, JOTKA TEKEE MINUT ILOISEKSI”

 1. krista sanoo:

  millon kysymyspostaus tulee? :-)

 2. Emmi sanoo:

  Tällaiset postaukset on tosi kivoja, näistä saa samalla vähän selville bloggaajan kuulumisia ja ajatuksia arjesta ylipäänsä. Vaikutat tosi onnelliselta ja se tuntuu välittyvän teksteistä :-)

 3. elina sanoo:

  tämmöisiä postauksia on ollut kaikkien yhteistyöpostauksien vallitessa niin kova ikävä <3 Näitä kiitos lisää, ihana kuulla sun arkisia pohdintoja ja inspiroivia asukuvia!

 4. Minttu-Maaria sanoo:

  Kyllä täällä Lahessakin hymyillään auringon paisteelle, ehkä et vaa oo ite ollu niin hyvällä tuulella täällä kuin siellä. ;)

 5. Emilia sanoo:

  Et oo ainoo, joka innostuu pyykinpesukoneesta, täällä myös yksi :D Mitä vanhemmaksi on tullut niin on huomannut, miten upeita ja tärkeitä ne kodinkoneet on ja miten paljon ne helpottaa elämistä ja asumista. Ennen toivoi lahjaksi leluja ja rahaa, nykyään leivänpaahtimia ja pesukoneita :D♥

Kommentoi