KEVÄÄN YLIOPPILAS

Pari päivää ennen juhlia kotiovelle saapunut mekko, lakituksen jälkeen verkkarit päällä kuorrutettu täytekakku, muutama lasi skumppaa, paljon ihania ihmisiä ja vielä enemmän tuoreen ylioppilaan hymyä. Oli muuten hankala bongata kuvia, joissa suupielet ei olisi korvissa! Hymy taitaa olla jokaisella valmistuvalla valmistujaispäivänä (ja omakohtaisena kokemuksena näköjään myös viikkoa myöhemmin) herkässä. Asuvalintaan mä en voisi olla yhtään tyytyväisempi – mekko sai paljon kehuja ja keskustelua aikaiseksi, olihan se nyt aika erikoinen kaikessa upeassa kokonaisuudessaan. Juhlat oli monilta osin aikalailla mun päätettävissä, halusin niistä mahdollisimman rennot. Lopulta sääkin oli aikalailla meidän juhlakalujen puolella – aurinko pilkahteli pilvien takaa eikä sateesta ollut tietoakaan. Kivi vierähti harteilta heti, kun meidät julistettiin ylioppilaiksi. Nyt vaan kohti uusia tuulia, eikö?

Aloitin mun päivän  meikkaamalla ja valmistautumalla kotikotona, josta mä suuntasin  Tiian luo laittamaan hiukset  kuntoon. Koska juhlien teema oli rento (niin juhlia valmistellessa kuin niiden aikanakin, heh), niin päätin jättää hiukset rennosti auki kiharoille. Lakitus oli perinteisesti pitkä, juhlat hurahti pian ohi ja lähdin illalla ajelemaan kotiin Helsinkiin. Käytiin pikaisesti ulkona, mutta halusin rättiväsyneenä jo aikasin omaan sänkyyn nukkumaan. Monet sanoo lakkiaispäivän olleen paras päivä heidän elämässä, mutta mun kokemus ei ollut ehkä ihan niin ruusuinen. Vaikka onnellisuutta riitti varastoonkin asti ja kaikki sujui ilman sen suurempia ongelmia, olen mä erittäin onnellinen että se on ohi. Nyt pitäisi järjestää siskon kanssa virallisten valmistujaiskuvien otto ja laittaa sen jälkeen lakki odottamaan seuraavan vuoden vappua!  Haluan toivottaa vielä superisti onnea kaikille kevään 2017 valmistuneille!

” — muutama lasi skumppaa, paljon ihania ihmisiä ja vielä enemmän tuoreen ylioppilaan hymyä”


25 Responses to “KEVÄÄN YLIOPPILAS”

 1. Jeannay sanoo:

  Niin kauniit kuvat kaikista ja sun mekko oli kyllä niin upea!<3 Paljon onnea vielä :) Näistä kuvista välittyy ihan huippu hyvä fiilis!

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos paljon! En kyllä vaihtais tota mekkoa toiseen jos nyt saisi vielä uudestaan päättää. Ei löytynyt keneltäkään toista samanlaista ;-)

 2. Maria sanoo:

  Kauniita kuvia ja apua kuinka sun pikkusiskot on kasvanu! En meinannu tunnistaa :O Muistan nähneeni kuvan, missä just ja just yltää sun olkapäähän tämä kaikista oikeanpuolimmaisin (nuorin oli muistaakseni Olivia?), mutta hän on jo sun pitunen! Apua :-D katoin sun kuvaa tosta puvusta jo aiemmin ja totesin, että kerranki jotain omaperäsempää on päällä jollain YO-päivänä, tuntuu että aina pukeudutaan johonkin ”coctailmekkoon”. Muistan myös Annikan vihreän mekon ja se oli kans tosi kaunis. Kiva siis että te pukeudutte just niinku hyvältä tuntuu, eikä aina sitä samaa vanhaa kaavaa :)

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitoksia! Niinhän ne on. Ihan hullua ajatella, että aina ikäisiään pienikokoisempi Kiia on jo mun pitunen :-D Olivia taas menee varmaan muutaman vuoden sisällä meistä kaikista ohi!

   Tänävuonna oli selvästi tietynlainen mekko suosiossa ja oli musta kiva, ettei mun mekkoa vastaavaa tullut kenelläkään vastaan!

   • Maria sanoo:

    Apua! Herranjestas siellä kasvetaan vauhdilla :o joo huomasin että tosi monella oli olkaimetonta tai sitten sellaista off shoulder mekkoa.. Että positiivinen ylläri oli tämä sun! :)

 3. Salla sanoo:

  Ootpa ollut todella kauniina! :)
  Mulla pisti silmään pieni kirjotusvirhe, tossa vuosiluvun kohdalla pitäis varmaan lukea 2017 eikä 2107 :’D

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos! Oho, kävin korjaamassa :-D Ihana että siellä ollaan tarkkasilmäisiä…en huomannut tota parista oikoluvusta huolimatta.

 4. Roosa sanoo:

  Mistä oot löytänyt noin ihanan mekon?

 5. Nimetön sanoo:

  Onnea! Mitkä aineet kirjotit ja mitkä arvosanat sait?:) Mihin haluaisit opiskelemaan?:)

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos :-) En mielelläni haluais arvosanoja kertoa täällä vaikka niihin ihan tyytyväinen olenkin! Opiskelut on vielä mietinnässä, en hakenut tässä haussa vielä mihinkään. Ensihoitaja miellyttäisi, mutta se on aika rankka ammatti.

 6. Maija sanoo:

  Toivottavasti sulla oli ihana päivä!

  Mun mielestä toi sun mekko oli muuten todella kaunis, mutta esimerkiksi kuvissa, joissa olet sivuttain, näyttää vähän siltä, että olisit raskaana tai että mekko olisi rutussa, johtuu varmaan tosta yksityiskohdasta mahan kohdalla.

  Ihania kuvia oot saanut muistojen arkkuun <3

  • saralovesyou sanoo:

   Oli ihana päivä, vaikka onnellinen olenkin että se on ohi :-D

   Totta, näin kun jälkeenpäin katsoo! Siinä oli vatsan kohdalla sen verran kangasta tossa yksityiskohdassa, että ei kyllä ihmekkään.

 7. Nimetön sanoo:

  Te olette kyllä kaunis sisarusparvi :-) ja oikein hehkut onnellisuutta kuvissa.

 8. Emma sanoo:

  Oot upee. Ihania kuvia!

 9. Silja sanoo:

  Ihan täydellinen toi mekko! :)

 10. Jenna sanoo:

  Siis apua oot varmaa maailman kaunein <3

 11. Marianne sanoo:

  Onneksi olkoa :)
  Kauniita, iloisia kuvia, varmasti ikimuistoisia hetkiä sinulle ja perheellesi :)
  xx
  http://mariannelle.com

Kommentoi