DIY – TYÖPÖYTÄ

DIY työpöytä, se multa puuttui! Päätin yllättäen, että sellasen mä kuitenkin tarvitsen. Mulla ei ole työpöytää ollut sitten ala-asteen, koska olen kokenut sen turhana ja tilaa vievänä. Viimeisten parin vuoden aikana kouluhommat ja duunit on hoidettu ties missä – sohvalla, ruokapöydän ääressä, lattialla tai sängyssä. Työskentelyasento ei välttämättä ole ollut se ergonomisin, heh. Kävin Forumin K-Rauta Expressissä kyselemässä vähän vaihtoehtoja. Toimitukset oli pari kertaa viikossa – enhän mä niin ”pitkään” jaksanut odottaa! Olin ostanut Ikeasta mulle työpöydän jalat jo varastoon, mutta se pöytälevy puuttui. Tein tästä samasta levystä pari viikkoa sitten meille sänkyyn kehikon, josta näkyy pieni vilaus tässä (<click) postauksessa. Kehikon rakentamisesta oli jäänyt parit jämäpalat kaappiin ja niistä innostuneena mä päätin rakentaa mulle työpöydän.

Homma olisi ollut ehdottomasti helpompi, jos pöytälevy olisi ollut alkujaan yhtenä kappaleena. Yhdistin kaksi palaa tukipuiden avulla ja lopulta pöytälevystä tuli just oikean kokoinen.  Nämä jämäpalat ja tukipuut löytyi kaapista jo valmiina – tämän kerrostalokaksion kaappeihin mahtuu vaikka ja mitä, uskokaa tai älkää ;-) – niin pöydän hinnaksi jäi vaan  20€ noiden jalkojen osalta. Ajattelin jatkossa valkolakata pöydän pinnan kuten mä tein sängyn kehikolle, niin värit sopisi paremmin yhteen.  Todella helppo tapa tehdä vähän erikoisempi pöytä halvalla, kun Ikeasta ei ainakaan löytynyt valmista työpöytää mun makuun.

Nyt mullakin on oma duunipiste! Saa nähdä kuinka pitkään menee, ennen kuin pöytä on täyttynyt papereista ja rojuista. Nyt mä kuitenkin ihailen sitä vielä kun on mahdollista. Saa nähdä mitä tulee rakennettua seuraavaksi!


18 Comments
 • Aino
  Posted at 14:42h, 11 kesäkuun Vastaa

  Oletko joskus harrastanut/opiskellut puutöitä? Ei multa onnistuisi näinkään helpon homman tekeminen! :D

  • saralovesyou
   Posted at 15:33h, 11 kesäkuun Vastaa

   En oo sen enempää! Mä tykkään rempata tosi paljon ja oon pienempänä tehny isin kanssa paljon puutöitä, ni sieltä ehkä jääny sellanen into tällasee :-D

 • Henna
  Posted at 18:00h, 11 kesäkuun Vastaa

  Mä tykkään näistä sun diy-jutuista! Ne antaa luottamusta ittelle, että kyllä mäkin uskallan yrittää jos joku toinenkin on onnistunut :-)

 • Janette
  Posted at 19:05h, 11 kesäkuun Vastaa

  Ompas kaunis työpiste! Omaan kotiin muutto on mulla pian edessä ja haaveilen kauniista työskentely/opiskelupisteestä! Tästä sai hyvää inspiraatiota tulevaan :)

  • saralovesyou
   Posted at 11:45h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos :-) Omaan kotiin muutto on ihan mahtavaa kun saa sisustettua ja ideoida niin paljon!

 • ihana
  Posted at 20:51h, 11 kesäkuun Vastaa

  mistä toi betoniruukku on? :)

  • saralovesyou
   Posted at 11:45h, 12 kesäkuun Vastaa

   Se on Kukkapiistä Lahdesta ostettu :-)

 • Jasmin
  Posted at 09:35h, 12 kesäkuun Vastaa

  Moikka, mistä oot ostanu ton kellon tossa pöydällä! Muutenki upee kämppä, upee blogi ja upee sä :)

  • saralovesyou
   Posted at 11:46h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kello on Habitatista vuosi sitten, en tiedä löytyykö heidän valikoimasta edelleen :) Kiitos paljon!

 • anna
  Posted at 15:16h, 12 kesäkuun Vastaa

  mistä toi pöytälamppu? vähän tollasta retrohenkisempää kaipaisin omallekin pöydälle :)

  • saralovesyou
   Posted at 16:25h, 12 kesäkuun Vastaa

   Ikeasta! :-)

 • Emzi
  Posted at 10:21h, 13 kesäkuun Vastaa

  Ihanan näköinen!

  • saralovesyou
   Posted at 10:23h, 13 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! :-)

 • Nimetön
  Posted at 12:21h, 13 kesäkuun Vastaa

  Mulla vähän samantyylinen DIY-työpöytä! Jalat on ne harmaat Ikean vastaavat, mut pöytälevyks ostin puukeskuksesta koivuvaneria. Aluks ajattein vetää pinnan valkoseks ja jättää kaunis vanerireuna näkyviin, mut vitsi siitä tuli niin kaunis ihan koivun värisenä. Mulla on vielä toi sama työpöydän lamppu!

 • Essi
  Posted at 20:36h, 16 kesäkuun Vastaa

  Hienoa kun tykkäät tehdä omin käsin! Arvostan kyllä tosi paljon kun osaa ja tykkään tehdä itse. Harva nykypäivänä enään osaa!

  • saralovesyou
   Posted at 21:14h, 16 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! :-)

 • Saarai
  Posted at 19:50h, 27 kesäkuun Vastaa

  Ihana työpiste! Itsekin haaveilen uudesta työpöydästä, joka olisi vähän nykyistä pöytää sirompi. Vaikka omassa käytössäni työpöytä vain harvoin pysyy noin siistinä, kaikenlaista paperia ja rojua kun kertyy niin helposti joka paikkaan :D

  http://ateljeesaara.blogspot.fi/

 • Wow!
  Posted at 17:02h, 25 heinäkuun Vastaa

  Tykkään tosi paljon tosta pöydästä! :) Mikä toi levy on nimeltään? Entä millaset on pöydän mitat ja mistä kaupasta hommasit ton levyn?

Post A Comment