RENTOUTTAVA VUOROKAUSI MÖKILLÄ

Ajeltiin eilen aamupäivällä Lahteen, kun sain Katalle peruutusajan ripsihuoltoon yllättäen. Tulevan vuorokauden suunnitelmat näytti ripsihuoltoa lukuunottamatta meillä molemmilla tyhjiltä, joten otettiin takakonttiin rennommat mökkivaatteet mukaan. Päätettiin jäädä kaupungin vilinältä syrjään mökille ja oli ihana olla ja nauttia toisen seurasta. Grillattiin, saunottiin, katsottiin leffoja, pelattiin korttia, heitettiin talviturkit ja nukuttiin pitkään. Kaiken lisäksi mun puhelin päätti pari päivää sitten  ilmaista yhteistyökyvyttömyytensä, joten työasioistakaan ei voinut sen kummemmin stressata. Olisi ollut ihana viettää mökillä toinenkin yö, mutta herätyksenä toiminut viesti yllättäen tulleesta työvuorosta toi meidät jo tänään takaisin Helsinkiin.

Mulla on paljon rästiin jääneitä töitä, vielä enemmän ”vastaa asap”– sähköposteja omassa kansiossaan ja vähintään yhtäpaljon aiheita, joista mä täällä blogissa haluaisin kirjoittaa. Viikonloppuna edessä on The Weekndin keikka (jos vaikka sen jälkeen 9kuukautta repeatilla soineet biisit vaihtuisi johonkin toisiin t.TheWeeknd fanin tyttöystävä, argh!) ja loppukesälle jää vielä kahdet festarit läpikoluttaviksi.  Saa nähdä, mitä muuta me loppukesään keksitään!

Mä lähden nyt laittamaan itseäni valmiiksi ja suuntaan hoitamaan asioita kuntoon. Työt vs. alennusmyyntishoppailut, saa nähdä mitä tässä käy :-D Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!


2 Comments
 • Nimetön
  Posted at 21:24h, 28 kesäkuun Vastaa

  Sähän oot nopee, kun elokuun lopulla kerroit muutosta jossa exäs muutti pois teidän asunnosta & jo syyskuussa (9kk sitten) oot tän uuden jätkäs löytäny.

  • saralovesyou
   Posted at 23:44h, 28 kesäkuun Vastaa

   Eihän toi millään tarkoita sitä, että mä olisin ton 9kk seurustellut? Eikä mun edellisen suhteen yksityiskohdat tai eropäivämäärä muutenkaan ole luultavastikaan sulla sen tarkemmin tiedossa, niin turha tehdä mitään sen kummempia johtopäätöksiä :-)

Post A Comment