RUISROCK 2017

Viikko sitten vietettiin yhtä kesän kohokohdista, nimittäin Ruisrockia! Ruissifiiliksiä oli sen koko kolmen päivän ajan kaikilla somet täynnä ja sitä on jatkunut koko kuluneen viikon ajan. Me lähdettiin festareille tänäkin vuonna Liisan kanssa ja törmäiltiin päivien aikana paljon tuttuihin. Ensimmäisenä iltana Kygo vei mun äänen ihan täysin, jonka takia lauantai ja sunnuntai köhittiin vähän hiljempaa. Tänäkin vuonna kyseiset festarit oli aivan huiput eikä jouduttu pettymään. Ainakin mulle mieluisan artistikattauksen lisäksi koko alue oli ihanasti järjestetty. Aurinko tottakai paistoi aamusta iltaan, ruokailupuoleen oltiin panostettu, alueella oli paljon erilaista tekemista ja festareista jäi yleisesti ottaen hyvä maku suuhun. Ei tätä turhaan odoteltu vuoden päivät! Kuvasaldo jäi jokseenkin pieneksi, sillä sitä vaan keskittyi pitämään hauskaa. Oli ihanaa kuinka moni teistäkin tuli moikkaamaan nähdessään! Fiilis oli katossa enkä mä millään malta odottaa seuraavaan vuoteen. Ruisrock – ehdottomasti lempparifestarit, joita tullaan muistelemaan hymy huulilla vielä kuukausienkin päästä.

Toivottavasti teillä juhlijoilla oli yhtä ikimuistoinen viikonloppu kuin mulla. Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


5 Responses to “RUISROCK 2017”

 1. Aino sanoo:

  Näistä kuvista välittyy ihana ja energinen fiilis! :)

 2. Vivia sanoo:

  Vau kuinka hyviä kuvia! Mikä kamera ja linssi sulla oli mukana? :)

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos paljon! Mulla oli Canon eos 6D, 50mm 1.8 sekä Tokinan laajis :-)

 3. Nimetön sanoo:

  VAU mitä kuvia!! Millä kameralla kuvaat ja mitä linssejä oot näissä käyttänyt? :-)

  • saralovesyou sanoo:

   Kiitos! Mulla on Canon 6D ja siihen Canon 50mm 1.8 sekä Tokinan laajis. Ostin juuri Canoin 85mm muttei se ollut festareilla mukana :-)

Kommentoi