BLACK BASIC

 

 Ryppyyntyneet tai nukkaiset rätit, ruokatahrat ja epäsiistit kainalot vaatteissa; neljä asiaa joita mä en siedä ja listan viimeisimmät saattaa huomata vasta kun on jo kotiovesta ulkona. Mun luottovaatekappaleet on yleensä mustia tai valkoisia. Ne tottakai vaihtelee eri vuodenaikoina ja näin kesällä erilaiset mekot on kovassa suosiossa. Hyvä deodorantti on tärkeä osa arkea, sillä se pitää luottovaatteet tahraamattomina ja kauniina pitkään. Mustat ja valkoiset vaatteet ovat aina klassinen ja toimiva valinta, mutta ikävät tahrat kainaloiden kohdalla ovat kaikkea muuta kuin tyylikästä. Mä olen huono pitämään mun vaatteista huolta – vaikkakin kokoajan menossa tässä asiassa parempaan suuntaan! Aktiivinen arki asettaa haasteita antiperspirantille oli kyse sitten sporaan juoksemisesta, treeneistä, iltamenoista tai vaan ulkona hengailusta kuumana kesäpäivänä. Vaatteet ehtii vaihtua päivän mittaan useammankin kerran ja vaaterumbaa helpottaa laadukas ja luotettava deodorantti. NIVEA tarjosi mulle kaupallisen yhteistyön merkeissä ratkaisun useampaankin pulmaan antamalla uuden Invisible For Black & White Fresh-deodorantin testiin.

Weird fact: rakastan lämpöä ja kuumuutta mutta hikoilu on mun mielestä todella epämielyttävää. Oli mukava yllätys, kun huomasin mun aiemmin käyttämän Invisible For Black & White – tuoteperheen täydentyneen raikkaan sitruksisella fresh-deodorantilla. Vuosien mittaan on tullut kokeiltua vaikka mitä antiperspirantteja; aiemmin mentiin tää näyttää kivalta ja tuoksuu hyvältä ni tän on pakko toimia-taktiikalla. Se ei ollut se varmin tapa valita deodoranttia kun hyllyssä oli iso valikoima erilaisia purkkeja erilaisilla ominaisuuksilla. Meni hetki, ennen kuin mä tajusin etten mä edes tykkää muista kuin roll-on dödöistä! Kyseisen tuoteperheen deodorantteja löytyy sekä roll-onina että spraynä ja parin euron Clear-versiota myös stick-muodossa. Kaikille siis vaihtoehtoja!

Hyvän tuoksun (!!) lisäksi Nivean Invisible For Black& White Fres-deodorantissa on asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty läpinäkyvä koostumus, joka imeytyy hetkessä iholle eikä näin ollen tahraa vaatteita. Valkoisten paitojen kainalotahrat pysyy poissa ja niin mustat mekot kuin urheiluvaatteet säilyvät kauemmin mustina. Deodoranttia täytyy tottakai levittää puhtaalle iholle ja antaa sen kuivua ennen vaatteiden pukemista.

Jos NIVEA Invisible for Black and White-tuotteet kiinnostaa, niin kannattaa seurata @niveasuomi tiliä Instagramissa, jossa on elokuun ajan tuotteita jaossa.

Psst. Samaa tuoteperhettä löytyy myös miehille ja heidän fresh-versio on tulossa syyskuussa ;-)


11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 13:54h, 31 heinäkuun Vastaa

  Haluaisin sanoa tän nyt jotenki sievästi… viime aikoina sun blogissa on vilahdellu aika runsaasti näitä kaupallisia yhteistöitä, eikä siinä sinänsä mitää pahaa. Ois vaan kiva nähä enemmänki semmosia sun näkösiä perusarki postauksia ja välillä muutamia yhteistöitä. Ettei menis siihen, että kaikki alkaa olemaan niitä. Ymmärrän, että uskot näihin tuotteisiin ja oikeesti käytät ja haluat vinkkailla niistä myös meille. Se onkin älyttömän kiva juttu! Mutta nii, tarkotin tämän sillai rakentavasti ja toivottavasti osaat sen myös ottaa nii! Aurinkoa päivääsi! :)

  • saralovesyou
   Posted at 14:49h, 31 heinäkuun Vastaa

   Kiitos palautteesta :-) Olisiko sulla jotain tiettyä mitä sä täällä blogin puolella haluaisit nähdä? Viimeisimpien postausten joukosta löytyy sekä sitä arkea puhelinkuvien muodossa, ruokapostaus, syvällisempää höpöttelyä sekä tämän päivän yhteistyöpostaus. Kaupallisia yhteistöitä joista mä hyödyn rahallisesti on tämän kuukauden aikana tullut neljä – jokainen toki itse päättää mikä määrä on liikaa. Pitää kuitenkin jatkossa siis lisätä näiden muiden arkipostausten määrää niin homma tasaantuu.

   • Maria
    Posted at 18:16h, 31 heinäkuun Vastaa

    Pakko kompata, huomasin yks päivä, että tiettyjen bloggaajien seuraaminen on mulla vähentyny tosi paljon ja sä olet valitettavasti yksi niistä. Tuntuu että aina kun tulee blogiin, on siellä pelkkää yhteistyötä :(
    Arkiset postaukset on 6/5.

    • saralovesyou
     Posted at 00:43h, 01 elokuun Vastaa

     No voi harmi! Toisaalta on vähän harmi, että se huomio kiinnittyy niihin yhteistyöpostauksiin eikä muihin postauksiin, joita tämänkin kuun aikana on 3/4. Niitä arkipostauksia joista tykätään on aika hankala änkeä joukkoon kun ei viimepäivinäkään arki ole ollut mitenkään mainitsemisen arvoista. Tottakai kaikkia postauksia tulee tasapuolisesti aina mahdollisuuksien mukaan ja blogin lukijakuntakin on sen verran laaja ettei kaikkia voi tietenkään miellyttää :-)

     • Maya
      Posted at 10:53h, 02 elokuun

      4/4. Kahdeksan viimeisintä postausta täällä ja yhteistyötä on tasan puolet. Ainakin minusta se on todella paljon ja on vaikuttanut myös alentavasti tämän blogin laatuun. Skumppaa on mukava juoda ja kirjoitella uusimmalla läppärillä mutta kannattaa pysähtyä miettimään miten kaupallisen kuvan haluat itsestäsi luoda blogin perusteella. Aurinkoista elokuuta!

 • Laura
  Posted at 20:27h, 31 heinäkuun Vastaa

  Mistä toi mekko on?! Ihana

  • saralovesyou
   Posted at 00:36h, 01 elokuun Vastaa

   Se on H&M mekko :-)

   • Nimetön
    Posted at 18:04h, 01 elokuun Vastaa

    Kiitti vastauksesta! Olin jo tilaamassa mutta jäljellä oli vain yhtä kokoa ja se ei ollu mun koko.

 • Nimetön
  Posted at 22:47h, 31 heinäkuun Vastaa

  Hei! Mitä mallia kuvissa olevat Adidaksen kengät ovat? :)

  • saralovesyou
   Posted at 00:35h, 01 elokuun Vastaa

   Ne on Gazellet, super hyvät jalassa! :-)

 • Jemina
  Posted at 09:06h, 01 elokuun Vastaa

  Onpa ihana tuo takki ja noi kengät on kans mageet!! <3

  https://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/07/onnellisuudesta.html

Post A Comment