ILTA KYLPYLÄSSÄ RENTOUTUMASSA

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

 

Pakkaaminen, kiire ja varsinkin ne yhdessä saa mut lähes paniikkikohtauksen partaalle. Poikaystävä puolestaan osaa ottaa hektisissäkin tilanteissa todella rennosti ja on tässä asiassa täysin mun vastakohta. Matkustuskilometrejä on kertynyt todella paljon, mutta en ole edelleenkään oppinut pakkaamaan laukkuja valmiiksi ajoissa. Päätin hieman ennaltaehkäistä tulevan lentopäivän stressiä ja vein poikaystäväni edellisenä iltana käymään Flamingo Spassa.

Yritin jo kuukausi takaperin saada häntä spahan rentoutumaan samanlaiseen hektiseen pakkausrumbaan valmistuessa. Sain jo kengät jalkaan ja odotin uimapuku valmiina kun hän laittoi jarrut pohjaan – hän kuvitteli mun raahaavan häntä kylpylän puolelle vesiliukumäkiin ja uima-altaisiin. Flamingo Spahan ei pääse alle 18-vuotiaat, joten siellä on yleellinen ja rauhallinen tunnelma ilman lapsia pyörimässä jaloissa. Mineraaliallas, lämminvesiallas ja monta erilaista saunaa vei meidän ajantajun kokonaan ja lähdettiin kotiin vasta kylpylän sulkeuduttua. Mentiin sinne juuri sopivaan aikaan arki-iltana, jolloin porukkaakaan ei ollut liikaa. Ihana ilta!

 

 

Islanti ei ruokailun puolesta ole ollut kovinkaan kummoinen elämys, sillä ring roadin kahviloiden ja markettien hinnat on taivaissa. Muutamasta nuudelikupista, banaanitertusta sekä vesipullosta saa pulittaa monta kymmentä euroa ja hinnat on tien päällä tuplaantunut ellei jopa triplaantunut Suomen hinnoista. Mä ostin valmiiksi Offerillasta Vietnamilaisen illallisen neljälle, jonne mennään kavereiden kanssa nauttimaan mun lemppari keitoista heti Suomeen päästyä!

 

Offerillasta löytyy paljon erilaisia tuotteita, palveluita sekä tekemistä alennettuun hintaan. Alennusprosentti on yleisesti jopa 50-90% ja esimerkiksi Spa-sisäänpääsyn ostin kaksi yhden hinnalla. Diilejä on myynnissä sivuilla yli 1300 ja alueellisia palveluita löytyy Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seuduilla.

 

Olen seuraillut viime aikoina Offerillan tarjouksia aika tarkasti, sillä mulle tulee heiltä päivittäisiä sähköposteja uusista hyvistä diileistä. Oletteko te tutustuneet Offerillaan jo tarkemmin? Jos ette, niin kannattaa tilata heidän tarjouskirje sähköpostiin niin pysyt ajantasalla eikä diilit mene ohi. Tilaamalla uutiskirjeen ja kommentoimalla tähän postaukseen osallistut Offerillan 70€ lahjakortin arvontaan. Jos arpaonni ei osu kohdalle, niin koodilla saraollila10 saat 10% alennusta offerillan sivuilta.

 


21 Responses to “ILTA KYLPYLÄSSÄ RENTOUTUMASSA”

 1. Katariina sanoo:

  Mukana!

 2. Henna sanoo:

  Kyllä, uutiskirje tulee sähköpostiini, joulukuusta asti ole tilannut, osallistun arvontaan.

 3. jennika sanoo:

  offerilla on tuttu ja sieltä on tullut tilattua niin käyttötavaraa, majoituksia kuin palveluitakin! harmi ettei täällä jyväskylässä pyöri niin paljoa hyviä diilejä kuin muilla paikkakunnilla, mutta muualla reissatessa voi niitäkin sitten hyödyntää! 70 euroa menisi lähestyvän äitienpäivän ja isän syntymäpäivien lahjoihin, jotka varmasti offerillan laajasta valikoimasta löytyisivät :-)

 4. sanni sanoo:

  Mukana!

 5. E sanoo:

  Arvonnassa Mukana!

 6. Annika sanoo:

  Osallistun arvontaan! :)

 7. Minttu-Maaria sanoo:

  Tähän palveluun on tullut tutustuttua nyt ihan lähiaikoina ja vaikuttaa huippujutulta! :) pitää toivoa että arpaonni suosii

 8. Nea sanoo:

  En oo aikasemmin kuullut tällaisesta sivustosta, mutta kun äkkiä tsekkasin niin se on kyllä täynnä ihan mahtavia tarjouksia! Oli kyllä pakko ottaa uutiskirje sähköpostiin, että varmasti pysyy mukana kaikissa hyvissä tarjouksissa! :)

 9. Nimetön sanoo:

  Moi Sara!

  

Mä, anonyymi blogin lukija ja tavallinen kuluttaja, haastan sut ja muutaman muun bloggaajan, tavallisen ihmisen, tsekkaamaan Netflixistä muotiteollisuudesta kertovan dokkarin The true cost ja sen jälkeen pohtimaan sun
  omaa vaatekaapin sisältöä sekä kierrätys- ja ostokäyttäytymistä täällä blogin puolella! Toki me halutaan myös kuulla mitä fiiliksiä tää ilmiö sussa herättää. Dokkari ei oo pitkä (eikä varsinkaan tylsä) ja se kestää vain 1h 32min. Bring it on – Who made your clothes?!

  Fashion revolution 23.-29.4.

  • Sara sanoo:

   Moikka!

   Mä itseasiassa olin lataamassa tota mulle Netflixistä lennolle katsottavaksi, mutta jostain syystä just tota ei ollut ladattavissa offlineen! Pitää kuitenkin tsekata toi dokkari tässä nyt joku ilta vapaa-ajalla tai viimeistään kotiin päästyä! :)

 10. Eve sanoo:

  Offerilla ei ole kauhean tuttu, mutta hyviä tarjouksia heillä näyttäisi olevan!! Lahjakortti menisi varmasti johonkin kauneushoitoon!

 11. Elise H. sanoo:

  Mukana arvonnassa! Uutiskirje on tullut jo pidemmän aikaa :)

 12. Tiina sanoo:

  Oon joskus käyttänyt offerillaa ja esim kasvohoitoja saa edullisesti sieltä!

 13. Heidi sanoo:

  Uutiskirje tilattu ja mukana arvonnassa! :)

 14. Sonja sanoo:

  Mukana! :)

 15. Airi sanoo:

  Mukana! Hienoja tarjouksia tosiaankin.

 16. Pee sanoo:

  Osallistun, ruokajutut kiinnostavat eli tuolla summalla syö jo kaksi komeasti.

 17. Evelina Hyvärinen sanoo:

  Mukana

 18. Tanja sanoo:

  Mukana! :)

 19. Sini sanoo:

  Uutiskirjeen tilaaja ja mukana arvonnassa

 20. Marika sanoo:

  Mukana

Kommentoi