4 STEP EYEBROW ROUTINE

Kaupallinen yhteistyö: Depend

 

Mun kulmakarvahistoria on pitkä ja kivinen, enkä mielelläni muistele läpi käytyjä vaiheita. Vuosien aikana on tullut kokeiltua jos jonkinlaisia kulmakarvamalleja ja meikkaustapoja näin jälkikäteen vain todeten niiden näyttäneen aivan hirveältä. Tällähetkellä mun kulmien meikkausrutiini on todella yksinkertainen ja nopea – tämä on sekä microbladingin että hyvien kulmatuotteiden ansiota.

 

Kuten jo mainittu, mulla on pohjalla pariin kertaan vahvistettu microblading, mutta tykkään silti täyttää kulmia tarvittaessa. Koska kulmien muoto on jo valmiina, ei niiden meikkaukseen kulu paljoa aikaa. Kulmatuotteina mulla on Dependin Perfect Eye -tuotesarjasta eyebrow pomade color cream, slim&thin eyebrow pencil sekä  kolmiomaisella kärjellä varustettu triangular eyebrow pencil. Pomadella meikkaan kulmien hännän hieman tummemmaksi ja kynillä saa siistiä ja ohutta jälkeä esimerkiksi yksittäisten karvojen meikkaamiseen. Tulee heti paljon freshimpi ilme kun kulmat on siistissä kunnossa!

Meikkikynissä on toisessa päässä harja, jonka avulla kulmakarvat saa vielä harjattua lopulliseen muotoon. En käytä kulmakarvageeliä, vaan tarvittaessa suihkasen harjaan hieman hiuslakkaa joka pitää kulmakarvat muodossa.

Kulmatuotteissa mulle on tärkeää hyvä pigmentti sekä ohut kärki jolla saa siistiä ja tarkkaa jälkeä. Näissä toimii molemmat ja sävyvaihtoehdoistakin on moneksi.

 

1. Harjaan kulmakarvan ensin siististi muotoon ja nypin hajakarvat kulmien alapuolelta. Tykkään vähän huolettomammasta lookista, joten annan kulmien rehottaa yläpuolelta hieman.

2. Seuraavaksi rajaan kulman alareunan tarkasti tummemmalla sävyllä. Mä käytän tähän Pomade color creamia sekä ohutta kulmasivellintä. Mitä pystymmässä sivellintä pitää, sitä parempaa jälkeä saa aikaiseksi. Pomade on onneksi hyvin pigmenttistä, joten pienikin sipaisu riittää. Alareunan rajaamisen jälkeen vedän pieniä ohuita kulmakarvojen myötäisiä viivoja etenkin kulmakarvan häntään.

 

3. Ohut kulmakynä soveltuu hyvin kulman alkupään muotoiluun. Dependin ohuella kulmakynällä vetelen lyhyitä tarkkoja viivoja kulmakarvojen myötäisesti niin, että ne sekoittuu nätisti omien kulmakarvojen joukkoon. Hutiviivoja on helppo pehmentää kulmakarvaharjalla jälkeenpäin.

4. Kun kulmakarva on saatu muotoonsa, rajaan alareunan vielä tarkasti valokynällä. Tämä tekee kulmakarvasta siistimmän näköisen ja korostaa kulmaluuta nätisti.

 

Valmista! Mun hiukset on kesän aikana haalistuneet, joten voisin hyvin hypätä astetta vaaleampiin kulmakarvoihin. Tummat ja hieman paksummat kulmat tuo kuitenkin mun mielestä kasvoille ryhtiä ja viimeistelee ilmeen nätisti!

 

Kiinnostuitko postauksen kulmatuotteista? Depend hakee 100 testaajaa, joista jokainen saa vastaustensa perusteella räätälöidyt Perfect eye -tuotepaketit kokeiluun. Testiryhmään voit ilmoittautua täällä.

Psst. Jos paikka testiryhmästä ei osunut kohdalle, niin tuotteista saa ostettua Dependin omilta verkkosivuilta, Hehku-myymälöistä sekä Kickseistä. Voit myös osallistua arvontaan kertomalla minkälaiset on sun kulmameikkirutiinit. Vastaajien kesken arvotaan Dependin tuotepaketti! Aikaa osallistua on 7.10. asti ja kilpailun säännöt löytyy täältä.


12 Comments
 • helena
  Posted at 20:40h, 10 syyskuun Vastaa

  En juurikaan meikkaa itse kulmia. Kampaaja muotoilee ne ja laittaa väriäm

 • Sara Rintala
  Posted at 20:47h, 10 syyskuun Vastaa

  Ei oikein ole kunnon kulmakarvarutiineita, koska en niitä osaa oikein piirtää jne. Mutta silloin kun yritän niin harjaan ne muotoon ja nypin ylimääräiset karvat pois. Sitten vaan värjään ne ruskealla värillä Olisi mahtavaa vielä oppia joku päivä tekemään kulmat paremmin

 • Resus
  Posted at 21:17h, 10 syyskuun Vastaa

  On niin tummat kulmat jo omasta takaa, niin yleensä vaan harjaan ne ojennukseen ja joskus kun viitsii niin skarppaan niitä vähän kulmakynällä :)

 • kukka
  Posted at 22:00h, 10 syyskuun Vastaa

  Nyt olen mennyt hetkeen aikaa vain kulmien nyppimisellä, mutta useasti tuon lisäksi käytän myös kulma- ja valokynää.

 • Kirsi s
  Posted at 22:14h, 10 syyskuun Vastaa

  Nyt on niin kiinnostavat tuotteet että pakko kokeilla onnea nypin kulmat ja kynällä värjäilen , usein myös kestovärin laitan kulmiini .

 • Katjja
  Posted at 22:34h, 10 syyskuun Vastaa

  Kulmien harjaaminen ja geeli ja that’s it :D uudet tuotteet olis tosiaankin tarpeen

 • Laura
  Posted at 22:42h, 10 syyskuun Vastaa

  Käytän Lumenen kulmakynää ja sit sitä kulmaväripalettia.

 • Noora
  Posted at 03:05h, 11 syyskuun Vastaa

  Olemattomat, en osaa meikata kulmiani, vielä. Onneksi ovat tummat mutta värjättyäni hiukset kulmat näyttävät hieman harmahtavilta.

 • Jenna Jokelainen
  Posted at 09:43h, 11 syyskuun Vastaa

  Mun kulmameikki on kans nopee ja helppo kuluneen microbladingin jäljiltä. Rajaan ja täytän kulmat voidemaisella kulmavärillä siveltimellä ja lopuksi laitan ruskeaa kulmavahaa. :)

 • Lotta Forssas
  Posted at 10:48h, 11 syyskuun Vastaa

  Yleensä en jaksa hirveästi laittaa omia kulmiani joten rutiinit ovan suurinpiirtein että arkisin laitan nopeasti vähän kulmageeliä!

 • Wilma
  Posted at 11:14h, 11 syyskuun Vastaa

  Hei ihana neule! Onko mistä peräisin? :)

 • jennika
  Posted at 12:08h, 11 syyskuun Vastaa

  Käytän puuterimaista kulmaväriä arkisin värittömän kulmageelin kanssa ja ”parempaan” meikkiini kuuluu pomade, jolla saa huolitellummat kulmat. Seuraavaksi haluaisin kokeilla maybellinen microblading kynää :-)

Post A Comment