MITEN HOIDAN MUN IHOA

Untitled (P8010663 copy)
Vihdoin toista osaa meikkipostaukselle, tälläkertaa aiheena ihonhoito. Se on puhuttanut paljon, ja multa ollaan kyselty apua kamalasti sen suhteen. Niinkun oon monestikkin jo blogissa kertonut, mulla on ollut lievä akne jonka olen onneksi saanut selätettyä. Nykyään mun iho on tosi tasainen, ja kerrallaan näkyy kasvoissa enintään yksi finni silloin tällöin. Aika hyvin siis! No mutta kuitenkin. Mun ihonhoito eroaa tällähetkellä aika paljonkin siitä millä sain aknea vähän kuriin. Niistä paljon auttavista Lumenen tuotteista kerroin joskus enemmän täällä. Alhaalla on jotain kuvaa siitä minkälainen mun iho on tällähetkellä. Finnitön, täynnä pisamia ja poskissa aknen jättämiä punaisia arpia muutamat – tosin kovasti haalistuneet on nekin.
mnk
Mun ihonhoito on tällähetkellä tosi pelkistettyä niinkun tekin tuutte tässä huomaamaan. Kun täällä kerroin mitä mun meikkipussista löytyy, ylistin aikapaljon lumenen tuotteita. Ne sopii mun iholle aivan täydellisesti, ja niitä suosittelen huonommasta ihosta kärsiville.
sa
Ensiksi mun normaalin illan ihonpuhdistusrutiineista. Oon huomannut että mulle kaikista parasta on mahdollisimman pelkistetty ihonhoito nykypäivänä. Joskus käytin kaikkia mahdollisia kasvomaskeja, mutta tällähetkellä en niiden kanssa lotraa enää ollenkaa.
1.Kreikasta ostettiin tämmönen luonnon pesusieni joka käy aivan mahtavasti ihon puhdistukseen. Tää on aivan erituntunen kun ne kemiallisesti valmistetut kaupoista saatavat pesusienet, ja sen takia tällä onkin hyvä pestä kasvot.
2.Tää Lumenen kosteuttava puhdistusvoide on mulla käytössä vaan parina iltana viikossa. Tällä saa myös pestyä meikit helposti pois levittämällä voidetta kasvoille ja vaan pyyhkimällä tai huuhtelemalla aine pois kasvoilta.
3.Mun ihonpuhdistuksen ehkäpä tärkein asia, nimittäin ihan perus käsisaippua. Sillon aknesta kärsivänä ei mulla koskaan voinut tulla mieleenkään että joskus mä pesen kasvoni aamuin ja illoin ihan normaalilla käsisaippualla. Niin vaan nyt on käynyt, ja tällä linjalla meinaan myös jatkaakkin.
Untitled (P8010578 copy)
Matkoilla mulla on aina mukana näitä kosteuspyyhkeitä joilla saa meikit helposti pyyhittyä pois jos ei vettä tai saippuaa ole saatavilla. Nää tällä hetkellä käytössä olevat on herkälle iholle, eikä myöskään tuoksu juuri miltään. Käteviä!
Untitled (P8010605 copy)
No nyt niihin Lumenen tuotteisiin. Nämä kolme rasvaa mulla on tällähetkellä käytössä. Kasvojen rasvaus päivän mittaan on tullut mulle ihan tavaksi. Mulla on esimerkiksi laukussa ja vaikka yöpöydällä aina oltava jokin kasvorasva, sillä illalla koneella ollessa saatan rasvata kasvot moneenkin kertaan ihan pienen hetken sisällä. Nää kolme oon todennut parhaiksi (Nivea Soft-luottorasva silti vieläkin ihan kärjessä), syväkosteuttavaa sekä C-vitamiinia sisältäviä rasvoja.
Untitled (P8010641 copy)
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä pari rasvapurnukkaa lisää.
7.Garnierin After sun on ollut kreikan matkan aikana – sekä sen jälkeen – kovassa käytössä. Mulla on tullut joku ihme pakkomielle rasvata koko kroppa aina ennen kun oon jonnekkin lähdössä. Mun iho kuivuu tosi nopeesti, ja vihaan sitä tunnetta kun ihoa kiristää.
8.Varmaan aina kun oon blogissa kasvojenhoidosta maininnut, on Nivea Soft-rasva saanut oman maininnan…niin myös nyt. Tää parin euron rasva käy sekä kasvoille, käsille että vartalolle. Yleensä tämä on se rasva joka laukussa pyörii mukana, ja toinen samanlainen täyttää meikkipussia täyttäen meikkipohjan alusrasvan paikan.
9.Vichyn Aqualia Thermal Seerumista sekä
10. Vichyn Agualia Thermal Dynamic Hydration voiteesta kerroinkin teille jo postauksessa meikkipussin sisällöstä. Käytän näitä aamuin ja illoin niinä päivinä kun en ala meikkiä läiskimään kasvoihin sen kummemmin.

Onko teillä käytössä joitain samoja tuotteita, tai suositteletteko ehdottomasti joitakin tiettyjä tuotteita minulle?

18 Comments
 • Emma
  Posted at 09:43h, 03 elokuun Vastaa

  hei tää oli kiva postaus :-) oli kiva lukee, ja esittelit noita tuotteita hyvin :>

 • Anonyymi
  Posted at 10:32h, 03 elokuun Vastaa

  sebamed oliiviöljyllä ehdottomasti!. se on face & body wash ja sopii tosi hyvin herkälle iholle, kosteuttaa ihoa. iholääkäri suositteli sitä sen ollessa niin neutraali verrattuna muihin aineisiin ja iho on nyt huippukunnossa sen takia. haha musta on varmaan kohta tulossa joku sen mainospuhuja kun hehkutan sitä kokoajan :D myös nää apteekin kosteuspitoisimmat rasvat kuten humektan ja aqualan on aivan ykkösiä! kiva postaus btw ja hienoa miten avoimesti uskalsit ja uskallat kertoa ihostasi kannustaen muitakin olemaan itsevarmempia omien ongelmiensa kanssa:-)

 • Anonyymi
  Posted at 10:38h, 03 elokuun Vastaa

  Moikka, kannattais vaihtaa tuo käsisaippua johonkin muuhun, koska saippua imee ihon luontaiset rasvat mukanaaan jonka ei pitäis tehdä iholle hyvää vaikka sulla näyttää toimivan kyllä hyvin :-)

 • Anonyymi
  Posted at 11:43h, 03 elokuun Vastaa

  Heippa!
  Samaa tulin tosta käsisaippuasta kertomaan, se tosiaan imee ihon luontaisia rasvoja mukanaan ja pitkällä käytöllä vaan kuivattaa ihoa entistä enemmän. :) Suosittelisin siis jättämään sen pois ja ottamaan käyttöön sun iholle sopivan puhdistusaineen. Ja kasvovesi kannattaa ottaa rutiineihin mukaan, se kuitenkin poistaa iholta puhdistusaineen rippeet huuhtelun jälkeen ja lisäks auttaa kosteusvoidetta imeytymään. :) En sano että se olisi pakollista, mutta hyvin suositeltavaa.

  t. viimeistä vuotta ammattiin opiskeleva :)

 • Anonyymi
  Posted at 12:18h, 03 elokuun Vastaa

  Apteekista saa sellasta natriumkloridia joka on tosi hyvää, käytän sitä kasvoveden tilalla ja oon todennu tosi hyväks, mm. Monien kosmetologien, ihotautilääkärien ja kirurgien suosittelema, on tosi ihoystävällinen eikä haise juurikaan miltään :) 500ml purkki maksaa kai 3-5€ ja on kyllä sen arvosta!! Mulla on sellainen baxter merkkinen valkonen pullo sinisellä korkilla. Ja mulla on samana luottorasvana toi Nivea soft, toimii joka tilanteessa enkä muuta rasvaa naamaani laitakkaan, mullakin oli akne vuos sitten ja nytten on tosi hyvin lähtenyt pois :)

 • Anonyymi
  Posted at 12:41h, 03 elokuun Vastaa

  mä katoin dr.philiä pari vuotta sitten (:D) ja hänen vaimonsa kauhisteli telkkarissa sitä, miten miehensä pesee käsisaippualla naamansa "se kuivattaa todella paljon, vaikka hän naamaansa rasvaakin" ja ton lauseen jälkeen en oo moista pesua uskaltanu kokeillakaan. :)

 • Anonyymi
  Posted at 19:12h, 03 elokuun Vastaa

  Yhdyn noihin ylläoleviin kommentteihin käsisaippuan käytöstä kasvojen pesuaineena! Samalla kun se kuivattaa ihoa hyvin paljon niin se myös vahingoittaa kasvojen ihosolukkoa. Vaikka nyt et näkisikään haittaa siitä ihollasi, niin vanhemmiten haitat tulevat esiin ja tietääkseni tuo voi aiheuttaa aikaisia ikääntymisen merkkejä kasvoilla! Joten suosittelen ostamaan jonkun laadukkaan, hyvin pesevän kasvojen puhdistustuotteen esim. Apteekista! Monessa apteekissa on nykyään kosmetologi, jolta voi pyytää apua kun kertoo millaista puhdistustuotetta etsii:) Tämä kommentti ei siis missään nimessä ole vihamielisesti kirjotettu vaan haluan ainoastaan varoittaa noista käsisaippuan haitoista!:D

 • Anonyymi
  Posted at 19:55h, 03 elokuun Vastaa

  onko sulla kuiva vai rasvainen iho? :-)

 • Anonyymi
  Posted at 20:12h, 03 elokuun Vastaa

  En nyt halua kritisoida sun ihonhoitoa mitenkään, koska jos oot sen itselles hyväks todennu niin sehän on tärkeetä. Mutta nivean soft kosteusvoide sisältää mineraaliöljyä eli paraffinum liquidumia, minkä on todettu tukkivan huokosia ja aiheuttavan näppyjä. Jos ite et oo tämmöstä vaikutusta huomannu niin hyvä, mutta jos joku muu näpyistä kärsivä sattuu tätä lukemaan niin tietää nyt että mineraaliöljyä kannattaa välttää! :)

 • Anonyymi
  Posted at 21:11h, 03 elokuun Vastaa

  Muistan, kun joskus aikaisemmin teit postauksen tuotteista mitä käytät naaman puhdistamiseen. Mulla on lievä akne joka ei tunnu lähtevän millään, ja itse kokeilin aikaisemmin niitä lumenen tuotteita. Valitettavasti ei auttanut mulla ollenkaan :/ syön myös epillereitä akneen ja atm käytän vichyn tuotteita. Oon itsekin lähdössä vaihtoon n. viikon päästä, harmittaa, että sielläkin pitää jatkaa tän ihon kanssa kamppailua. Ihanaa, että sun iho on kuitenkin jo noin hyvällä mallilla!

 • Anonyymi
  Posted at 22:20h, 03 elokuun Vastaa

  saippuaa kannattaa käyttää noin 2x viikossa jolloin bakteerit kuolevat kasvoilta. Itse käytän marceille saippuaa sen kaksi kertaa viikossa ja khielsin kasvojenpesuainetta! Toimii! itsellänikin alkoi aknea pukkaamaan ja jätin myös kaikki turhat pois. Kasvovoide on vaan vielä hakusessa.

 • Anonyymi
  Posted at 22:36h, 03 elokuun Vastaa

  Vaikka käsisaippua vaikuttaisi hyvältä, niin en missään nimessä suosittele sitä käytettävän naamanpesussa, rypyt alkavat näkymään jo varhain!

 • Heidi H
  Posted at 11:29h, 04 elokuun Vastaa

  Tosi kiva postaus + oot ihan kauheen kaunis! :)

  http://allbeautifullost.blogspot.fi/ LINKKAA BLOGISI

 • Anonyymi
  Posted at 14:56h, 04 elokuun Vastaa

  Tää ei nyt sinänsä liity aiheeseen, mutta kirjotatko blogiasi google+ -profiilin kautta vai ootko tehny rajoitetun Blogger-profiilin? Olet todella kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja vaikutat todella kypsältä ikäisekses!

 • Anonyymi
  Posted at 16:40h, 04 elokuun Vastaa

  Saatko ostettua jenkkeissä lumenen tuotteita vai pakkaatko niitä varmuuden vuoksi jonkin verran mukaan?

 • Anonyymi
  Posted at 17:59h, 04 elokuun Vastaa

  Ite oon kärsinyt aknesta pari vuotta ja syön vieläkin cypretyl nimisiä e-pilleritä siihen. Kuitenkin oon kokeillu ihan just apteekin kalleimmista sarjoista noihin halppis sarjoihin asti ihonhoito tuotteita, kuitenkin ainoo merkki joka on auttanut mulla on himalaya herbals. niitä saa tilattua netistä, ja ehkä saa tavallisesta kaupastakin siitä maasta mihin nyt menetkin vaihtoon. tällä hetkellä yksi finni kasvoilla :-)

 • Anonyymi
  Posted at 22:14h, 05 elokuun Vastaa

  minkä merkkisiä e pillereitä käytät ? :)

 • Anonyymi
  Posted at 23:55h, 05 elokuun Vastaa

  Meikäläiseltä löytyy saman merkkiset e-pillerit. Oon kylläkin ehtinyt syömään vasta n. 3kk ajan kun keväällä noihin vaihdoin. En usko, että ehdin enää mitään tilaamaan, mutta toivotaan, että löytyy ihan tavallisesta kaupasta! En viitsis muutenkaan täyttää matkalaukkua pelkästään ihonhoitotuotteilla :-D

Post A Comment