HIGHEST PEAK IN LOWER 48

Mulla ei henkisesti ole voimat riittänyt käydä näitä kuvia läpi aiemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö se niin mene! Vain pari päivää sen jälkeen kun mä saavuin Utahiin me pakattiin auto ja lähdettiin Arizonan ja Nevadan kautta Californiaan. Tässä vaiheessa mikään ei vielä tuntunut pahalta, sillä mun elämäni rankimmat päivät oli vasta edessä. Mun instagramin ja askin seuraajat tietääkin jo varmasti mistä puhutaan. Me patikoitiin rinkkojen kanssa viisi päivää, lähes 90 kilometriä ja käytiin Alaskan vuoria lukuunottamatta USAn korkeimman vuoren huipulla! Mulla ei niinkään kunnosta ollut reissun rankkuus kiinni, vaan n. 4,5kilometrin korkeudessa hengittäminen oli älyttömän raskasta, ja kaiken lisäksi viimeiset päivät mä olin vielä kipeenäkin. Viiden päivän patikoinnin jälkeen olo ei ollut hehkeä, joten nämä kuvat nyt on mitä on. Pakko mun oli kuitenkin tästä tännekkin kirjoitella, olihan se varmasti yksi mun vaihtovuoden kokokohdista jonka tulen aina muistamaan. Mulla oli vaan pokkari mukana, joten kuvien laatu nyt on mitä on. Musta on myös jokseenkin ärsyttävää ettei sitä vuoren oikeeta jyrkkyyttä tai korkeutta voi saada kuviin näkymään, mutta sitä ei ainakaan itse unohda minkälaisia vuorenseinämiä tuolla tuli kiivettyä. Tässä kuitenkin maisemia ja todistus siitä, että been there, done that. Jos multa nyt kysyttäisi mitä mieltä olin kyseisestä reissusta, niin nyt sitä osaa jo arvostaa ja olla se oli aivan mahtava kokemus. Mä olen todella ylpeä itsestäni, ja mä tiedän että mun vanhemmatkin ovat. No mutta lähtisinkö uudestaan? -EN!
Untitled (IMG_1362 copy)
Untitled (IMG_4163 copy)
Untitled (P8160207 copy)
Untitled (IMG_1265 copy)
Untitled (IMG_0520 copy)Untitled (IMG_1418 copy)
Untitled (IMG_0602 copy)
Untitled (IMG_0699 copy)
Tähän väliin mun on pakko mainita, että viimeisenä päivänä mä olin ihan jäässä! Niinkun tästäkin näkee, tuolla ylhäällä oli paikoitellen jopa lunta. Kiivettiin tonne ihan huipulle viimeisenä päivänä niin aikaisin aamulla ettei aurinko edes paistanut, enkä mä tuntenut sormia tai varpaita kunnolla pitkään aikaan. Puolijuoksua kipitin aina alemmassa kuvissa näkyvien rotkojen reunalle istumaan ja lämmittelemään auringonvaloon hetkeksi.
Untitled (IMG_0470 copy)
Untitled (IMG_1409 copy)Untitled (IMG_1545 copy)
Untitled (IMG_0649 copy)
Untitled (IMG_0394 copy 2)
Untitled
Untitled (P8190249 copy)Untitled (IMG_0194 copy)
Untitled (IMG_1537 copy)
Untitled (IMG_1447 copy)
Untitled (IMG_0714 copy)

22 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:06h, 18 syyskuun Vastaa

  Ei herranjumala,jos neiti vähän enemmän ois pukenu päällensä ni ei varmana olis kylmä tullu! Tyhmäki tajuaa että JUOKSUTRIKOILLA ei missään kylmässä tarkene :DDD Sä olet kyllä semmonen itkupilli!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:00h, 18 syyskuun Vastaa

  kuinka korkealla te loppujen lopuksi olitte? oon ite käynyt vain noin 1300 metrissä ja näin korkeanpaikankammoisena sekin oli jo liikaa :-D upeita kuvia!!

 • Avatar
  Iina
  Posted at 10:13h, 18 syyskuun Vastaa

  Rakastan sun blogia! Tätä on ihana lukee, kun postaat nii usein sun vaihtovuodesta ja otat paljon kuvia (toisin kun moni muu vaihtaribloggaaja ketä seurailen) :)

  http://iinaemiliasd.blogspot.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:31h, 18 syyskuun Vastaa

  ootko kertonu sun perheelle siellä usassa että kirjotat tällästä blogia?

 • Avatar
  lottakaroline
  Posted at 12:03h, 18 syyskuun Vastaa

  Ompa kaunis paikka!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:03h, 18 syyskuun Vastaa

  Blaaaah.

 • Avatar
  Oo_naaa
  Posted at 14:36h, 18 syyskuun Vastaa

  Wou!! Ei mikään ihan lyhyimmästä päästä oleva rinkkareissu mutta maisemat on kyllä aivan uskomattoman kauniin näköisiä ! =)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:26h, 18 syyskuun Vastaa

  Mitä tarkotit noilla "elämäni rankimmat päivät" yms? :(

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:53h, 18 syyskuun Vastaa

  Mä en tiedä mitkä toppahousut sä oletit mun kantavan mukana ton viis päivää jotten palelisi paria tuntia? Mä ymmärtäisin tän kommentin jos mulla olisi ollut päällä juurikin vaan ne juoksutrikoot ja vaikka t-paita, mutta päällä oli kyllä lähes kaikki vaatteet mitä rinkasta irti sain. Sillä tuskin mitään väliä oliko mulla juoksuttikoot vai vaellushousut, yhtä kylmä molemmissa olisi tullut. No mutta kuitenkin, hyvää päivänjatkoa sulle! :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:54h, 18 syyskuun Vastaa

  Oltiin ~4,5km, ja ensimmäiseks parikointireissuks toi oli kyllä aivan hullu! :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:15h, 18 syyskuun Vastaa

  tosi upeita kuvia, oot kyllä taitava kuvaaja! fiiliksen vaan pilas nää valivali-anonyymit, olkaa hiljaa jos ette osaa muuta tehdä kuin kitistä. :-)

 • Avatar
  Elisa
  Posted at 17:22h, 18 syyskuun Vastaa

  Vau, aivan mahtavan näköistä!

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 17:32h, 18 syyskuun Vastaa

  Vaaaaau mitkä maisemat!!vaikuttaa hienolta reissulta:-))

 • Avatar
  SIIRIT
  Posted at 19:04h, 18 syyskuun Vastaa

  Kuulostaa tosi rankalta, mutta unohtumattomalta reissulta! Aivan ihania kuvia taas :-) -n

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:59h, 18 syyskuun Vastaa

  Oli varmasti aika hieno kokemus! Haluisin kyllä itekkin.=)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:28h, 18 syyskuun Vastaa

  Voitko tässä sitten kun ehdit, niin kertoa jossain postauksessa että mitä otit sinne suomesta mukaan ja mitä ostit heille tuliaisiksi?

  Sellaista olisi kiva lukea kun olen lähdössä USAan vaihtariksi, että osaisin pakata edes jollain tavalla matkalaukkuni oikein :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:32h, 19 syyskuun Vastaa

  No mitäköhän? :D olisko ihan puhdasta fyysistä rankkuutta kun pitää 5 päivää kävellä ja kiivetä 4500metriin? Ja varmaan henkistäkin kun just saapunu uuteen maahan ja keskelle uutta kulttuuria ja perhettä.

 • Avatar
  milla
  Posted at 16:51h, 19 syyskuun Vastaa

  wau miten upeelta näyttää!

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 00:23h, 20 syyskuun Vastaa

  wou näytttää upeelta! :-)

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 10:11h, 20 syyskuun Vastaa

  Sulla on aia helppoo ja rentoa elämää jos noi päivät ovat olleet sun elämän rankimmat! Mutta hyvä niin, että elämä ei ole sulle näyttänyt vielä rankalta..

 • Avatar
  Veera
  Posted at 13:45h, 20 syyskuun Vastaa

  Niin upeat maisemat, wou!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:22h, 20 syyskuun Vastaa

  WAU! toi oli varmasti unohtumaton kokemus ja noi maisemat<3

Post A Comment