#TB 1

c
Voitin viime keväänä matkalahjakortin, joten kesällä reissattiin sekä todella kuumaan että lämpöseen perheen, sukulaisten että myös poikaystävän kanssa Lähdön hetket alkoi olla käsillä kesällä, ja mä tosiaan kesätyöttömänä nautin päivistä Suomessa kavereiden, perheen, sukulaisten sekä siskon koiran kanssa Kesän menin punaisen ruskeilla hiuksilla, sillä aurinko vaalensi niitä tummanruskeasta vaaleampaan ♥Mä pahemmin edes shoppailin, sillä tiesin lähes kaiken olevan jenkeissä halvempaa ♥Mun kesäfestarit oli melkeempä jäädä välistä, mutta lopulta hommasin itselleni päivän lipun Summer Uppiin. Se nyt vaan on joka kesän juttu, ja tulee varmasti olemaankin. Tulevana kesänä Summer Upin lisäksi mä pääsen myös Weekendeille, sillä viime festareiden aikaan mä olin Californiassa kiipeämässä alempien 48 osavaltion korkeimmalle vuorelle ♥Kun mä mietin viime kesää, mulle tulee hymy huulille! ♥Paljon mökkeilyä perheen sekä kavereiden kanssa ♥Kesä oli hyvä, mutta tuleva toivottavasti sitäkin parempi!

6 Comments
 • Avatar
  Helena
  Posted at 11:32h, 21 tammikuu Vastaa

  Ihana,kun postaat nykyisin taas enemmän, sun kuvat on upeita ja kirjoituksia lukiessa saa hyvän mielen! Jatka samaan malliin ja hyvää vaihtovuotta sinne Jenkkeihin! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:52h, 21 tammikuu Vastaa

  Ihan sika jees ku oot postaillu nyt niin paljon! Tätäki postausta lukiessa hymy nous korviin! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:56h, 22 tammikuu Vastaa

  :) vähänkö kiva kun postaat nyt niin usein!!! Aiotko jatkaa tätä postaustahtia vai..? :) ja tosi kiva blogi, nauti sun vuodesta siellä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:00h, 22 tammikuu Vastaa

  aivan ihana postaus ja täydelliset kuvat! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:20h, 24 tammikuu Vastaa

  Mistä noi shortsit on ?:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:27h, 01 helmikuu Vastaa

  musta tuntuu että oikein sanottuna toi on "mä en ees pahemmin shoppaillut". ymmärrän että suomen tällaset jutut alkaa unohtua haha, kunhan vaan korjasin!

Post A Comment