MÄ HALUAN ESITELLÄ TEILLE…

13
12
14
55
Mä haluan esitellä teille mun uuden kameran, eikö olekkin söpö! Mulla on tasan kuukausi aikaa Hawaiin, ja samalla kun tilasin bikineitä päätin synttärilahjana ostaa itselleni Fujifilm Instax mini 8 kameran. Amazonissa oli paljon erilaisia, ja mun kaverilta sain vinkkiä näiden minien ja pystysuuntasien olevan parempia! Vaikka tarjolla oli vaalenpunaisia ja vauvansinisiä, niin päätin olla tylsä ja tilata mattavalkoisen. Ei tää kuitenkaan paha ole, eihän? Hintaa pelkällä kameralla oli muistaakseni $75, ja 60kuvan paketti ”filmiä” maksoi alle $50. Hintava kamera ei mun mielestä ollut, mutta kuvat kameraan oli sitten senkin edestä. No tietää ainakin ettei turhaan tuhlata kannata, mutta saampahan ihania muistoja!

Samassa paketissa tuli myös tilaamani aurinkolasit ja vaaleanpunainen selfietikku. Mä vielä joku aika sitten vannoin etten mä semmosta tule hommaamaan, mutta pakkohan se oli hankkia. Tänään mä olen sitä jo testaillut, ja pääsee varmasti monissa tilanteissa käyttöön! Ainoa vaan että niitä bikineitä jotka tilauksen tarkoitus lähinnä oli täytyy vielä jännittää ja odotella. Mä alan olla aika hirmusen jännittynyt! Seuraavat tanssit on muuten parin viikon päästä, ja mä tänään kävin laittamaan hänen autoon ”Girls choice would be a ball” posterin suklaan ja muutamien baseball kanssa. Näihin tansseihin tarvitsee mekon sijasta etsiä matching sweatshirts ja treffeille ollaan näillänäkymin menossa pelaamaan värikuulasotaa. Vähän erilaista siis tiedossa!

10 Comments
 • Avatar
  Heidi H
  Posted at 12:23h, 04 helmikuu Vastaa

  Hah tuo kamera on niin sulonen! :-D Ois kyllä aivan rento olla tommonen (:

  http://Www.allbeautifullost.blogspot.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:10h, 04 helmikuu Vastaa

  Tykkään blogistasi suurimmaksi osaksi todella paljon ja esimerkiksi Hawailta olisi kiva nähdä kuvia. Siellä on varmasti upeat maisemat. Olen aiemminkin maininnut tuosta "finglishin" käytöstä ja silloin samaan postaukseen tuli monta kommenttia aiheesta, mutta et vastannut meille ko. aiheeseen kommentoille mitään. Mutta edelleen pakko sanoa, että tuo kirjoittaminen vaatisi mun mielestä hieman tarkastelua, esim. nyt vikan kappaleen "muutamien baseball kera". Miksei voi kirjoittaa pallojen kera, sitähän tuossa kai haetaan, vaikkei baseball sanaa ole mitenkään taivutettu.. Joojoojoo, ymmärrän kyllä, mitä haluat sanoa, mutta tuon kaltaiset jutut tekevät lukemisesta melko ärsyttävää. Kukin tavallaa, mutta tässä vain lukijan näkövinkkeli.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:21h, 04 helmikuu Vastaa

  Millon tulee postausta tansseista? Niitä varmasti moni odottaa!!

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 20:50h, 04 helmikuu Vastaa

  Aivan super söpö! :D♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:20h, 04 helmikuu Vastaa

  Milloin se 'luvattu' video tulee? Oon oottanu ihan innoissani olit niin nättinä!!!!:)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 22:56h, 04 helmikuu Vastaa

  Ihan supersöpö kamera! :-D

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:37h, 05 helmikuu Vastaa

  Komppaan. Tykkään siun blogista, mutta miulla meni pari viimestä lausetta ihan ohi. Kenen autoon laitoit ja mitä? Mistä edes puhuit?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:20h, 06 helmikuu Vastaa

  siiis millaisia kuvia tuo kamera ottaa? polaroid? paljon euroina hinta ja voiko tilata suomeen? mistä tilasit?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:25h, 06 helmikuu Vastaa

  Missä muodossa vastaat kysymyspostauksen kysymyksiin? Tee pliiis videota :)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 09:58h, 11 helmikuu Vastaa

  Ei vitsi en tiedä miten mä tännekin eksyin mutta onneksi eksyin! Ihana blogi sulla ja mullakin on ollut jo pitkän aikaa hankinnassa tollanen polaroid-kamera!
  Jäin seurailemaan :*

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Post A Comment