KONSERTTIFIILIKSISSÄ

Ed Sheeranin Tallinnan konsertin aikoihin sekä mun kaverit täällä Jenkeissä, siellä Suomessa että myös somessa sai kuunnella mun valitusta kuinka minä haluan myös! Mä olin kateellinen mun siskolle sekä jokaikiselle ketkä häntä lähti rapakon toiselle puolelle kuuntelemaan. Ajattelin että just niin mun tuuria, kun mä olen täällä niin Ed tulee Suomen lähettyville. Joku lukija vinkkas mulle hänen tulevan Salt Lake Cityyn, ja mä olin siinä vaiheessa ihan mukana ja varma että sinne mä vielä menen. Mun instagramin seuraajat näkikin eilen, että mä ostin liput, ja lähden kuuntelemaan Ed Sheerania alle kahden viikon päästä. Sain myös eilen laitettua tilaukseen valkoisen Guessin maksimekon ensi tansseja varten. Edin konsertti on edellisenä päivänä kun mun perhe lentää tänne, ja mitä muutakaan tässä voisi olla kuin innoissaan! Saan nyt jo kylmiä väreitä miettiessäni mitä tulevat viikot ja oikeastaan suunnitelmat tuleville kuukausille tuo tullessaan,

ed


12 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:19h, 06 toukokuun Vastaa

  Olit kateellinen sun siskolle sekä kaikille ketkä sun siskoa lähtä rapakon taakse kuuntelemaan? Nyt ei ihan tainnut lause mennä oikein mutta samapa tuo

 • Avatar
  sara
  Posted at 16:43h, 06 toukokuun Vastaa

  Missä välissä mä noin sanoin? "Sekä kaikille jotka lähti häntä kuuntelemaan" jolla viittasin Ed Sheeraniin. Tajusit kyllä :-)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 19:43h, 06 toukokuun Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:52h, 06 toukokuun Vastaa

  hahah unohtu toiseen kommenttiin laittaa anonyymiks

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:27h, 06 toukokuun Vastaa

  Joudutko mennä yksin konserttiin? Saako ne uskovaiset kuunnella tollasta musiikkia? Tyhmä kysymys mut en yhtään tiedä

 • Avatar
  lillamy
  Posted at 22:25h, 06 toukokuun Vastaa

  Mahtavaa että pääset katsomaan Ed Sheerania siellä Jenkeissä, on varmasti ihan käsittämättömän huikeaa! :) Ja heti perään näet rakkaan perheesi! <3 Jesjes!

  Ja krhm.. Eiköhän kaikille tosiaan tullut selväksi, mitä tarkoitit kirjoittamallasi tekstillä. Ehkä hiieman lapsellista ruveta valittamaan, eihän kukaan pakota lukemaan jos niin kovin häiritsee :)

  Mukavia päiviä sulle sinne, nauti viimeisistä viikoista täysillä! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:01h, 07 toukokuun Vastaa

  Vähä mä oon nyt sulle kade xD, en saanu sillo enää varattuu lippui Tallinnaan :'( Nauti keikast ja älä välitä noist hiusten halkoja anonyymeistä <3

 • Avatar
  sara
  Posted at 07:36h, 07 toukokuun Vastaa

  Jep, pakko sanoa ettei sunkaan blogin kielioppi mitenkään kunnolla kuki, mutta vaikka mä kuinka tota lausetta luen uudestaan ja uudestaan mistä valitit en mä tajua miten sä sait ymmärrettyä edes asian noin niinkun esitit.

 • Avatar
  sara
  Posted at 07:37h, 07 toukokuun Vastaa

  Mä menen mun Suomalaisen vaihtarikaverin kanssa joka on kanssa täällä Utahissa :-) Kyllä nää ihan normaalia musiikkia kuuntelee, radiosta tulee vaan aina clean versiot musiikista. Kännykästä kuunnellessa kaikki kirosanat kuuluu kyllä mutta jos nää mukana laulaa niin pitää hassuja taukoja aina kirosanojen kohdalla :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:28h, 09 toukokuun Vastaa

  Mahtavaa että pääset kattoo Ed Sheerania! Ois kiva jos kuvailit videoo siltä päivältä ku palaat Suomeen! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:25h, 09 toukokuun Vastaa

  Oi vitsi miten siistiä! Ja hei pakko kysyä et ootko sen Kenzin kans vielä hyvä kaveri?:-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:38h, 09 toukokuun Vastaa

  Tuleeko sitä sun about vuosi sitten lupaamaa videota koskaan? Sitä, jossa kuvailet itseäs ja höpöttelet kuulumisia tms.

Post A Comment