VUODEN ENSIMMÄISET ASUT

Untitled (P1010178 copy)
Untitled (P1010133 copy)
Vuoden ensimmäiset asukuvat, check! Nyt mennään jo elokuun puolella, ja mulla taisi olla eilen ensimmäistä kertaa kesällä hame päällä. Niitä tuli tosin jenkeissä käytettyä alkuvuodesta sitäkin enemmän, sillä Utahin huhtikuukin oli lämpösempi mitä kelit on ollut Suomessa heinäkuussa. Tuleva viikko näyttää onneksi lupaavalta sekä Lahdessa että myös Helsingin suunnilla johon on tarkoitus suunnata viikonlopuksi festareille. Sain myös aikaiseksi varata perjantai-aamuksi kampaajan, ja siellä onkin tarkoitus saada vähän mulle normaalista poikkeavaa ombrea valmiiksi weekendiin! Mä en ole muuten käynyt Suomessa kampaajalla sen jälkeen kun olin 10, kun ulos astellessa mun hiukset oli porkkanan oranssit ja otsatukka järkyttävään muotoon leikattu. Sisko jaksaa muistutella siitä vieläkin, mutta ehkä nyt olis aika koittaa kerätä jo vähän enemmän luottamusta kampaajiin!

Nyt kun ulkona ei tule vettä kuin Esterin sieltä kuuluisasta – ja itseasiassa siellä taitaa tänäänkin olla aika lämmin – ajattelin mä vetää bikiinit päälle ja suunnata mökille laiturille mansikoiden kanssa. Nyt kun lomaa on vielä jäljellä vähän reilu viikko, mun tekee mieli ottaa kaikki viimeisistäkin päivistä irti. Mitä suunnitelmia teillä on vielä ennen koulun alkua, tai olisiko teillä mulle jotain pikkuvinkkejä jotka on ihan pakko toteuttaa nyt kun vielä mahdollista?


16 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:17h, 04 elokuu Vastaa

  Voi vitsi kun avasin vaan tän postauksen bloglovinissa (eli ei näkyny banneria tai sivupalkkia tms) ja tuijotin vaan tota otsikkoa ja noita kuvia vuoronperään ja olin ihan hämmentyny et ei tää kyllä todellakaan oo Annikan eka asupostaus tänä vuonna että mikä jippo tässä nyt on?? Kunnes rupesit puhumaan Jenkkilästä ja tajusin mitä blogia oon lukemassa… :-D Apua haha

 • Avatar
  Meri M.
  Posted at 11:34h, 04 elokuu Vastaa

  Oon tainnuut tänä kesänä vetästä varmaan vaan yhden kerran shortsit jalkaan… Hrr mikä kylmä kesä. Nyt ilmat tietenkin vähän lämpenevät, just kun loma on loppusuoralla… Tosi kiva asu! :-)

  http://www.meri-mmm.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:56h, 04 elokuu Vastaa

  kavereiden kans nuotiolla makkaran ja vaahtisten paisto on ainaki yks jota koitetaan tulevana viikonloppuna, koska silloin sattuu olemaa suht hyvät ilmat täällä ja meän porukalla kaikillla työt on vihdoin loppu ja ollaan vapaalla! kokeile ihmees kans jos säät sallii :-)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 20:40h, 04 elokuu Vastaa

  Ihana asu ja miten fresh tukkaki! :) Tykkään tosi paljo!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:12h, 04 elokuu Vastaa

  kiva asu! mitä oot aatellu pukee weekendiin ja millaset kengät laitat? :o asukriiseilyä täälläpäin! :D

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:19h, 04 elokuu Vastaa

  Oon saanu näistä kuvista samaa kommenttia, ja aina välillä kuulema kun pikaseen on kattonut niin ollaan menty kaupungilla kavereiltakin "sekasin" :-D

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:20h, 04 elokuu Vastaa

  Onneksi nyt pitäis tulla ne helteet Suomeenkin ainakin hetkeksi! Kiitos :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:20h, 04 elokuu Vastaa

  Kuulostaa muuten aika hyvältä! Pitää laittaa idea korvan taakse :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:20h, 04 elokuu Vastaa

  Kiitos paljon! :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:21h, 04 elokuu Vastaa

  Mulla on oikeestaan laukku jo suunniteltu pakkaamisen osalta mukaan viikonlopuksi. Voisin piakkoin tehdä jotain asu kollaasia tällekkin puolelle festariasuista – toivottavasti ennen kun on festarit jo ohi, hah!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:31h, 05 elokuu Vastaa

  Oi vitsi oonki kaivannu sun aktiivista bloggailua! Oon tulossa itekki weekendiin niin voiks sua tulla moikkaa jos suhun törmää? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:33h, 05 elokuu Vastaa

  Ootko aina niin lapsellinen että voit tunkea jalkas toisen naamaan? :D Eihän siinä mitään jos se on siitä toisestakin hauskaa :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:57h, 05 elokuu Vastaa

  XD mitä lapsellista on jos tunkee jalan toisen naamaan ? Ite ainakin voin tehä niin kaverieni seurassa ja tiedän että he ei siitä loukkaannu kun ovat todellisia ystäviä :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:09h, 05 elokuu Vastaa

  Tottakai voi, pidä hauskat festarit :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:09h, 05 elokuu Vastaa

  Onneksi ei ollut sun naama ;-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:23h, 06 elokuu Vastaa

  Onneksi ei! :)

Post A Comment