SUPERI PUHELINKATSAUS

Untitled

Päätettiin yks päivä yllättää ekalle luokalle menevä pikkusisko käskemällä hänen hyppäämään autoon. Me oltiin ihan niissä fiiliksissä että ollaan menossa käymään IKEAssa, ja syödään muusi ja lihapullat päiväruoaksi. Ajettiinkin yllätyksenä Linnanmäelle, ja vietettiin päivä siellä laitteissa ja syömässä hattaraa. Oli tyttö yhtä hymyä kun päästiin autoon pitkän päivän jälkeen. Olihan meidän kyllä pakko poiketa matkalla IKEAssakin syömässä iltapalaa kun tyttö nukahti autoon.

Untitled

Tylsää mökkeilyä ja veneen vartiointia kun poikien mielestä kalastus ei oo tyttöjen juttu / Ainakin siinä pysty ottaa rennosti / ”Pidä sä tätä ku mä soudan mut anna se sit mulle ku ollaa hyvällä paikalla. Älä liikuta”/ Aamupalaa sänkyyn, näin alkaa hyvä päivä.

Untitled

Saatiin tämmönen pieni karvaturri hoitoon siskon ollessa reissussa. Alkaa jo tulla koirakuume! / Äitin hääpäivämansikat. Tänä vuonna päivä meni vähän mukavemmin, kun vuosi sitten heidän hääpäivänä he joutu lähettää tyttären toiselle puolelle maapalloa. / Lahden suosituimpia paikkoja tällähetkellä, mutta pakko sanoa että toi näytti aivan upeelta! / Huitelin maanantaista keskiviikkoon kylillä meikittömänä ja hattu päässä. Se on vaan niin mukava kun ei tarvitse miettiä meneekö meikki sottaseksi esimerkiksi uidessa.

Untitled

Lähdin viimeviikolla kaverin kanssa ajelemaan Helsinkiin, ja käytiin myös Spalt PR showroomilla. Siellä mua odotti Bik Bokilta pieni yllärikassi jonka avulla oli ehkä vähän mukavempi palata vuoden jälkeen kouluun.

Untitled

Hommattiin pieni porukka kasaan, käytiin hakemassa lasit ja kuulia, ja mentiin mökille vähän leikkimään. En mä tiedä oliko ”sota” ihan tasapuolista kun muut on kuitenkin käynyt armeijan ja käsitellyt tollasia kuulapyssyjä vähän enemmänkin. Mutta pakko sanoa että oli hauskaa enkä mä ollut välttämättä se kenen kroppa veresti osumista. / Viikonloppuna oli Weekend festarit, ja ihanan moni tuli mua siellä moikkailemaan. Mulla oli jotenkin aiemmista Weekend-festareista jäänyt niin hyvä mieli, että nää tuntu jotenkin vähän ”tylsiltä” niihin verrattuna. Meillä oli kuitenkin hauskaa, kaikki meni hyvin, ja näin mun lemppari esiintyjätkin. / Ennen festareille lähtöä menin aamulla käymään kampaajalla joka sai mun tukan aika hyvään kuosiin!

Untitled

Tänään oli vähän erilainen perjantai helsingissä kuvauksissa. Saatiin kunnon maskeeraukset ja hassut kuvaukset aikaan, ja ei varmaan ihan kovin yllärinä tule kun sanon että kyllä mä päivän vietin mielummin tuolla kun koulun penkillä. Nyt mä olen matkalla takasin Lahteen, jossa odottaa sitten taas vähän arkisempia asioita kuten kämpän siivousta, ruoan tekemistä ja pitäisi vissiin vähän pyykkiäkin pestä, äh.

37 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:47h, 14 elokuun Vastaa

  Ketkä oli sun lemppari esiintyjät wkndeillä? :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 18:10h, 14 elokuun Vastaa

  Mulla on täysin sama fiilis Weekendeistä. Viime vuonna olin tosi innostunut festareista jälkeenpäinkin, mutta tänä vuonna koko paketti jäi hieman laimeeksi.
  Anyway, ihania kuvia!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:19h, 14 elokuun Vastaa

  Asutko sä omillasi? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:44h, 14 elokuun Vastaa

  Oletko yhdessa/asutko jonkun kanssa tällähetkellä? (-:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:54h, 14 elokuun Vastaa

  aika äkkiä olet edennyt suhteessasi jos olet jo nyt muuttanut poikkiksesi kanssa yhteen noin vain muutaman kuukauden jälkeen!? tai sellaisen kuvan tuosta tekstistä sain. toistelit myös postauksessa aika paljon samoja sanoja, mikä pistää silmään. esim. tuossa ekassa kappaleessa toistuu tyttö-sana jatkuvasti:-D synonyymit kunniaan… yo-kirjotukset ei tuu menee sulla ihan hirveen hyvin, ainakaan äikän, jollet ala miettimään vähän enemmän oikeinkirjoitusta:-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:12h, 14 elokuun Vastaa

  Asutko yksin? :) kiva postaus!
  -essi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:35h, 14 elokuun Vastaa

  Mulla on mennyt ihan ohi, ootteko muuttanu poikaystäväs kanssa yhteen? :0 tsekkasin jo instassa noita kuvauskuvia, wau! :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:39h, 14 elokuun Vastaa

  Seurusteletko? :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:25h, 14 elokuun Vastaa

  AVICII oli tottakai ihan ykköslemppari, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Perästä tuli sitte Armin van buuren, hardwell ja guetta :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:26h, 14 elokuun Vastaa

  Mä en ollut viimevuonna mutta sitäedellisenä. Odotin sit vissiin liikaa kun muistin kuinka sillon oli aivan mahtava fiilis ja parhaat päivät ikinä, mutta nyt tota fiilistä ei missään vaiheessa oo tullut vaikka kivaa silti oli :-) Kiitos!

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:26h, 14 elokuun Vastaa

  En

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:28h, 14 elokuun Vastaa

  Minä en ole muuttanut poikaystäväni kanssa yhteen, eikä itseasiassa asia kuulu sinulle yhtään :-) En tiedä mitä sun mielestä "jatkuvasti" meinaa kun kahdesti, ja silti vielä eri lauseissa. Eiköhän mulla ole tässä vielä aikaa ennen niitä yo-kokeita, älä huoli ;-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:29h, 14 elokuun Vastaa

  En

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:29h, 14 elokuun Vastaa

  Ei olla muutettu yhteen :-) Itekkin oon hurjan innoissaan odottamassa niitä valmiita kuvia millasia niistä tulikaan!

 • Avatar
  sara
  Posted at 21:29h, 14 elokuun Vastaa

  Seurustelen

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:30h, 14 elokuun Vastaa

  Mikä on sun snapchat? .D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:09h, 15 elokuun Vastaa

  Muuten hyvä mutta kiikunlähde on Hollolassa :-) ei Lahdessa

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:08h, 15 elokuun Vastaa

  Tuleeko ne kuvat ihan johkin kunnon mainoksiin, vai pysyykö ne Jordanin sivuilla pelkästään? Ihan hirmu kiva idea maalata kasvoja! Kun niiden hammasharjoissakin on niitä ihania kuvioita.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:14h, 15 elokuun Vastaa

  Joko sulla nyt jo on uus poikaystävä? :D Hmm… Okei. Ja asutko omillas nykyään?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:16h, 15 elokuun Vastaa

  Vau toi sun flanellipaita on ihana! Mistä se mahtaa olla? :-) Hyvää koulun alkua sulle Sara!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:25h, 16 elokuun Vastaa

  Jep, tää kyllä osui minunkin silmään. Lähde tosiaan sijaitsee Hollolassa.

 • Avatar
  sara
  Posted at 10:39h, 17 elokuun Vastaa

  @saraollila :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 10:39h, 17 elokuun Vastaa

  Pikkuvirheitä :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 10:41h, 17 elokuun Vastaa

  "Joko"? Niin siis minkä jälkeen? Vuoden? En tajunnut mitä tällä meinasit :) enkä asu yksin, eikä se teille kyllä kuuluiskaan vaikka asuisinki.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:30h, 17 elokuun Vastaa

  Ehkä hän lähinnä tarkoitti sitä että palasit vasta muutama kuukausi sitten takaisin jenkeistä ja nyt jo olet alkanut seurustelemaan.

 • Avatar
  Sara S
  Posted at 17:41h, 17 elokuun Vastaa

  Tosi kiva ku kerkeät vastailla kommentteihin!

  Ja suosittelen että kun tulee roskakommentteja, ihan selkeää v*ttuilua yms niin jätät sellaiset julkaisematta tai vastaamatta. Niistä kun helposti tarttuu paha mieli sun muu negatiivisuus ja se syö ihan rankasti halua vastailla kommentteihin ja blogata ylipäänsään. Asiallinen kritiikki ja erimielisyys on ok, mutta älä anna turhan paskamaisuuden päästä sun ihon alle!

  Ei muuta, hyvät koulunalut sulle! Innolla odotan uusia postauksia ja toivon että kommenttiboksista tulee paikka jonne olisi kaikkien vähän mukavampi tulla vaihtamaan ajatuksia keskenään :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:05h, 17 elokuun Vastaa

  tällä kommentilla varmaan tarkotettiin sitä kun oot ollu suomessa vasta muutaman hassun kuukauden ja sulla on jo nyt uusi poikaystävä ja asut hänen kämpässä (ainakin sellasen kuvan oon ite saanu). missä välissä sä oot kerenny kunnolla tutustua tähän kyseiseen tyyppiin :-D siksi ihmiset varmaan vähä ihmettelee näitä sun tempauksia.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:41h, 17 elokuun Vastaa

  Rakastua voi vaikka olisikin suhteessa jo valmiiksi… Ihmiset antakaa toisen elää, nauttikaa tästä hyvästä blogista ja ollaa tyytyväisiä siihen mitä saatte! Se että sara on onnellinen yksin/jonkun kanssa ei ole teiltä pois vaan ainoastaan tuo lisää hyvää mieltä tähän blogiin. Tsemppiä sara syksyyn, olet tyttö ihana tyttö! ( joo anteeksi kaksi tyttösanaa samassa lauseessa t. ylioppinut ;) )

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:39h, 18 elokuun Vastaa

  "joko" tarkoitti luultavasti sitä että oot ollut suomessa vasta pari kuukautta :-DD et vissin kestä olla yksin tai sinkkuna

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:50h, 18 elokuun Vastaa

  Mitä kaikkea sun hiuksille tehtiin? Näyttää ihanilta! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:21h, 20 elokuun Vastaa

  Kuules neiti, ylimielisyys ei vie sua mihinkään!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:37h, 20 elokuun Vastaa

  :DDDDDDDDDDDDDDDDD why so rude

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:18h, 21 elokuun Vastaa

  En tiiä lukeeko tähän vastaus jo jossain, mut ootko jotain sukua Annikalle http://annika-o.indiedays.com/ ? :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:49h, 21 elokuun Vastaa

  Sisko :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:53h, 21 elokuun Vastaa

  Mä en näe tarpeelliseksi alkaa teille jaarittelemaan asioista mitenkään pidemmin, vaan sanoin suoraan että en asu yksin. Se ei teille kuulu millään lailla missä asun ja kenen kanssa asun, korjatkaa jos olen väärässä :-) En myöskään ymmärrä mitä sillä kuinka kauan sitten tulin takaisin suomeen on mitään tekemistä sen kanssa että mä seurustelen nyt? :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:53h, 21 elokuun Vastaa

  Carlingsista :-) Kiitos paljon!

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:54h, 21 elokuun Vastaa

  Laitettiin olaplex, värjäiltiin juurta vähän tummemmaksi ja latvoja kylmemmäksi vaaleaksi :-)

Post A Comment