TUKKATUOTTEITA

Oon viimeaikoina löytänyt muutamat superhyvät tuotteet mun hiustenhoitorutiineihin mukaan, ja ajattelin jakaa niitä vähän teidänkin kanssa. Mä oon aina ollut jotenki tosi huono panostamaan mihinkään hiustenhoitoon, tai niihin tuotteisiin ylipäätään. Mun reuhka on aina ollut sellasta takkuuntumatonta laatua, eikä mun olisi tarvinnut edes harjaa käyttää. Voin myös olla pesemättä hiuksia vaikka lähemmäs viikon, eikä nämä sillon ole edes rasvaiset.

Mun ainoa ”ongelma” tämän letin kanssa on vaan lähinnä se, että ihan sama oliko mulla päässä letit tai sotkuinen nuttura, 10minuutin päästä aiemmin suorat hiukset on aivan kiharat ja pörröiset. Nutturan pitäminen yön yli ei siis mulla ole se paras vaihtoehto jos haluan siistin tukan aamulla.

Untitled (P1010265 copy)

Untitled3
Cutrinin Chooz Multivolumizer ja Anti-Frizzer on ollu mulla jo käytössä vähän pidempää. Laitan näitä aina välillä hiuksiin suihkun jälkeen, jotta olis pehmeet, sileet ja tuuheet hiukset. Tossa multivolumizerissä on myös UV-, kosteus- ja lämpösuoja joka saa multa peukkuja. Sitten ensimmäiset supertuotteet, nimittäin Bio Richin aroma teraphy kiiltoshampoo ja -hoitoaine. Mun hiukset ei varmaan koskaan ole ollu niin pehmeät kun näillä pesun jälkeen! Nää tuotteet on aineet on muuten suomalaista laatua jollekkin suomalaisuutta suosivalle.
Untitled (P1010213 copy)
Tässä toiset mun superlöydöistä, jotka on muuten myöskin shampoo ja hoitoaine. TRESemmé moisture rich shampoo ja hoitoaine. Mä olin positiivisesti yllättynyt, sillä aiemmin olen käyttänyt saman merkin pesuaineita jotka on ollut ihan vaan OK. Vaikka shampoon tuoksu ei välttämättä olekkaan se tärkein ominaisuus minkä perusteella näitä ostetaan, mä taidan hommata ihan vaan jo sen takia uudet samanlaiset putelit näiden loppuessa. No oli näissä sit muutakin hyvää, ja sai jopa poikaystävältäkin kehuja. Mun hiukset ei ole kovin kuivat, mutta musta tuntuu että talvella varsinkin hiukset tykkäis tästä shampoosta. Nämä ei jättänyt hiuksia karheiksi niinkun monet muut shampoot. Mun on vielä pakko mainita uudestaan tähän loppuun että näiden tuoksu on oikeesti aivan super hyvä!
Untitled 2
Kun värjäytin hiukset kampaajalla vähän kylmemmällä sävyllä, sain varotteluja että sitä väriä täytyy ylläpitää. Ostinkin tälläsen KCprofessionalin värimaskin Platinum-sävyssä, ja se on toiminut hyvin! Invisibobblet ja Tangle Teezer on ollut mulla jo käytössä kauemminkin, mutta oon tykännyt näistä molemmista niin kovasti että vieläkin on molemmat aina laukussa mukana.
Untitled
Oon tainnut kerran tai kaks suoristaa hiukset tässä parin kuukauden aikana, enemmän käytän ilmakiharrinta tai kiharruspuikkoa. Mulla on kuitenkin Remingtonin wet 2 straight-suoristusrauta kaiken varalta kaapissa. En ottanut mun Remingtonin Pearl Pro Curl-kiharrinta mukaan jenkkeihin, ja pakko sanoa että jossain kohti tuli vähän ikävä. No mä olen käyttänyt tota senkin edestä, ja oon tykännyt kovasti. Vielä kolmas vaihtoehto mulla on toi OBH Nordican Magic Style harja jolla tulee sileät ja siistit hiukset hetkessä. Laitan aika usein L’orealin hiusöljyä joko pyyhekuiviin tai vaikka kuiviinkin hiusten latvoihin pehmeiden hiusten toivossa. Oon kokeillut muutamia eri hiusöljyjä, ja tän mä olen niistä muutamista todennut parhaaksi.

Mitä luottohiustuotteita te ootte löytäneet?

8 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:30h, 24 elokuun Vastaa

  käytän tota hiusöljyä ja se on kuin pala taivasta! empä oo sen ensimmäisen pullollisen jälkeen kertaakaan miettinyt mitä seuraavaksi :D ja sun hiukset kuullostaa vähän samanlaisilta kuin omani joten noi shamppoot lähti kyllä korvan taakse.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:42h, 24 elokuun Vastaa

  Mä käytän kans tangle teezeriä, se on niin hyvä et en ymmärrä miks joku viel käyttää normi hiusharjoja! :D mitään muita vakituisia tuotteita mulla ei hiuksiin oo (paitsi vitabalansin biotiini) mut näitä jotain vois testata! Mulla on aika ohuet hiukset ja rasvottuu&irtoilee….ett;ä jotain ois kiva löytää tollaseen! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:59h, 24 elokuun Vastaa

  Hei mulla on kanssa noita turkooseja hiuspötkylöitä mut ei mitään hajua mitä niiden kanssa pitäis tehdä :-D oisko vinkkejä?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:01h, 24 elokuun Vastaa

  Niillä voi tehdä kiharat helposti! Isket vaan yöksi päähän ja nukut yön nuo päässä niin nätit kiharat tulee! :-) itellä nuo samat ja tullu usein käytettyä.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:50h, 25 elokuun Vastaa

  Itsellä myös tosi pörröinen ja hento luonnonkihara hius, ja kun kokeilin tätä öljyä en enään vaihda markettien halpis öljyihin… Tässä myös lämpösuojaa mukana ja huomattavasti paremmat latvat kyllä! ( Minä suoristan useamman kerran viikossa ja hiukset alaselkään) Sudin tätä aina kun mieli tekee ja tuoksu…. Taivaallinen! Hinta on isompi kuin markettituotteissa mutta ehdottomasti sen arvoinen. Saa siis vain kampaajilta tai esim. sokoksesta tai villikihara kaupasta. Tälle sarjalle myös shampoo ja tehohoito yms, ja ne lähtee kyllä kans tilaukseen. Vie jopa morrocan oilinki 100-0.
  https://www.sokos.fi/fi/sokos/wella-sp-luxe-oil-reconstructive-elixir-hoitooljy-100-ml

 • Avatar
  inka
  Posted at 15:15h, 25 elokuun Vastaa

  Luen vaan kokoajan, että otsikko on tupakkatuotteita :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:50h, 25 elokuun Vastaa

  Mistä noita Bio Richin shampoita ja hoitoaineita saa? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:41h, 26 elokuun Vastaa

  Moroccan oil hiusöljy! Maksaa ~50€ puteli mutta on todellakin sen arvoinen. Pesee noi markettituotteet mennentullen ja on tosi riittoisaa!

Post A Comment