DRIVE IN DATES

Untitled (Untitled copy)a
Untitled (Untitled copy)g
Niinkuin mä teille jo vähän mainitsin joku aika sitten, tänä viikonloppuna on Niemen satamassa Ace Cornerin järjestämä Drive In leffatapahtuma. Mun oli tarkoitus mennä jenkeissä kavereiden kanssa tämän tyyliseen leffaan, muttei me saatu sitä koskaan aikaseksi. Kun mä kuulin tapahtumasta, niin mähän olin jo pää kolmantena jalkana menossa – ihan vaikka jopa yksin. Ei mun kyllä tarvinnut mitenkään lahjoa tai edes suostutella seuraa messiin, nimittäin olihan tää aika huikee juttu.

Eilen ruudulta pyöri Fast and Furious 7, ja oltiin käyty jo ennakkoon hakemaan meille sinne lippu. Parkkeerattiin auto takakontti screeniä vasten, ja niinkun näistä kuvistakin näkyy oli meillä aika mukavat oltavat. Paikalla tarjoiltiin virvokkeita ja popparia, mutta meillä oli jo omat leffaeväät mukana. (Oltiin muuten ainoa auto näin päin. Vinkkinä jos joku on tänään tai huomenna menossa samoille mestoille, niin näin on varmasti paljon mukavempi makoilla takakontissa ja katsoa leffaa!)
h
Tänään tarjolla tais olla American Graffiti – se tosin vaan on jenkkiautoille. Mutta jos joku sellasen pihassa omistaa niin kannattaa ajella tonne päin. Huomenna olis ihan normiautoille ja perheille Autot-leffa, johon mekin meinattiin lähteä pikkusiskojen kanssa. No ehkä yksi leffa tälle viikonlopulle ja opiskelijan rahapussille. Musta tää oli ylipäätään tosi hyvin järjestetty. Screeni oli korkeella, ja auton radion kautta kuulu leffan ääniraita joka oli musta ihan huippua. Tän ei ole tarkoitus olla mikään mainostuspostaus (vaikka siltä tämä kovasti jo vaikuttaa, hups) , mutta musta nyt oli niin huikee idea että tällaisia tapahtumia voisi olla Suomessa ja varsinkin Lahdessa enemmän!


21 Comments
 • Avatar
  SIIRIT
  Posted at 12:01h, 29 elokuun Vastaa

  Mä haluaaan! Näyttää niin cozylta että huhhuh.. Ihana postaus. :-)

  -ss

 • Avatar
  Anna -
  Posted at 13:34h, 29 elokuun Vastaa

  Mistä bongasit tämmösen tapahtuman? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:24h, 29 elokuun Vastaa

  seurusteletko taas? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:04h, 29 elokuun Vastaa

  Kumpa näitä tulis muuallekin Suomeen! Menisin varmasti :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:34h, 29 elokuun Vastaa

  Miten saat nämä sun flickr-kuvat ilman noita uusia headereita, footereita tai slideshoweja? :-D

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 22:49h, 29 elokuun Vastaa

  Jotenkin ihanan tunnelmallisia kuvia :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:37h, 30 elokuun Vastaa

  mainsail just kysyä samaa!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:25h, 30 elokuun Vastaa

  Pitääkö auton siis olla koko leffan ajan käynnissä, että radio kuuluu?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:34h, 30 elokuun Vastaa

  Tosi hyvä idea ajaa auto noin päin! Tuli vaan mieleen että ei kai avonainen takakontti blokannut takana olevan näkyvyyttä? :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:29h, 30 elokuun Vastaa

  Sitä se olikin. Makso saman verran kun normi leffa kahdelta, mutta oli kyllä ihan törkeen mukava olla tuolla peittojen keskellä ja leffana loputtua hypätä vaan villasukat jalassa etupenkille ja kotiin! :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:29h, 30 elokuun Vastaa

  Tästä oli tehty tapahtuma Facebookkiin ja siellä tuli etusivulle :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:29h, 30 elokuun Vastaa

  "taas", kyllä :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:30h, 30 elokuun Vastaa

  Niimpä. Suomessa vaan ollaan aika kaavoihin kangistuneita ettei uusia juttuja uskalleta kokeilla. Tää oli kyllä niin huippu juttu että toivon näitä tapahtumia vielä tulevaisuuteenkin!

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:32h, 30 elokuun Vastaa

  Testailin tota yks päivä kunnes huomasin että sinne flickrin html koodiin on lisätty vaan yks extra pätkä loppuun. Sen kun poisti siitä a> jälkeen vai miten se nyt meneekään niin tulee ihan samanlaiset kuvat kun aiemminkin!

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:32h, 30 elokuun Vastaa

  Kiitos :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:33h, 30 elokuun Vastaa

  Siellä kuulu kyllä äänet ilman radioakin, mutta paremmin kuulu kun autosta oli ainakin radio käynnissä. Meillä ei tossa autossa tarvinnut olla siis edes kokonaan virrat päällä että radio kuulu :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:34h, 30 elokuun Vastaa

  Saatiin kyllä muilta leffan katselijoilta kehuja kekseliäisyydestä! Sitä mekin mietittiin kun toi auto nyt oli aivan hervottoman iso takakontti auki, mutta meille järjestettiin paikka niin ettei taakse joutunut onneksi autoja. Eihän ne oikeesti olisi sieltä takaa mitään nähny!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:29h, 30 elokuun Vastaa

  Onnistuu myös kun on kopioinut ne kuvat siihen blogitekstiin niin menee "luo" kohtaan ja painaa "linkki" niin ne häviää :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:40h, 31 elokuun Vastaa

  ootko palannu yhteen abdun kans?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:01h, 03 syyskuun Vastaa

  Katsoin jo instagram-kuvasta noita I-H-A-N-I-A villasukkia! Osaatko sanoa mistä langasta ne on tehty tai vinkata ohjetta? Kyllä multa onnistuu tollaset ilman ohjettakin, mut kysyn nyt kuitenkin kun noi näyttää niin täydellisen pehmoisilta ja lämpimiltä :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 22:32h, 03 syyskuun Vastaa

  Kyselin niin kuulema seitsemän veljestä :-) Nää on ihan lempparisukat, vaikka niitäkin on mummit neulonu meille kilpaa niin kaapit täynnä!

Post A Comment